Sziasztok!
Nem azért a 20fillélért,de marha sokat írtatok,pedig csak 2napig voltam távol.............nagyon ráértek mi?na,sebaj,most csak amire emlékszem.ami nem sok,mert a memoriám valahogy nem a régi-hiába hülyülök el,ez van.
ladmon:megjött a leveled és Bazsalikom köszöni-bár az étvágyával valami gondok vannak 2-3napja,remélem csak a meleg,mert má aggódom,hogy le fog fogyni.
Voltunk kedden a védőnéninél méricskélni:kicsi fiam 64cm és 5590gramm,most csak
kötelező heti 15dekákat hízta meg és hogy aggódni kezdjek,attól a naptól nem hajlandó enni,kedd este képes volt 60ml vacsizni,és úgy bealudni,hogy nem tudtam felébreszteni,csak lógott rajtam,még böfizni is elfelejtett....remélem csak a meleg miatt van.
Aki dudliüvegből eteti a gyerkőcöt az hányas cumit használ?Nekem Aventes üvegem van és 1-es cumi,lehet,hogy le kellene cserélni 2-esre?
z újaknak üdv innen is,én is megnéztem a képeket,tényleg nagyon szépek a lányok!
gerendai zsuzsi:nekem is nagyon tetszett a kaksis történet a buszon-csupa öröm és kaland az élet egy csöppséggel,igaz?
zsu:hát,igen ladmonnak igaza van, a fülszőr elhullás tényleg fontos dolog és örülünk,hogy Bencus túl van rajta!
stelly-julcsi:irigykedem a tali miatt,nagyon szuprek lettek a képek!
bogi:tápszer ügyben tök igazad van,nekem is nehéz volt megemészteni,hogy Bazsalikomot nem tudom szoptatni,annyira vártam már a szoptatást,de az élet közbeszólt és mostmár nekem sincs lelkiismeretfurdalásom,mert Bazsa nyugodt,kiegyensúlyozott és jókedvű gyerek és én ennél többet nem tehetek érte,csak,hogy nagyon szeretem és jóllakatom tápszerrel-már ha óhajt enni........
jól emlékszem ugye,hogy zsancy azt mondta,hogy itthonról is bejelentkezik?mert tatabányán lesznek az nekünk 15km és remélem,össze tudunk mi is hozni egy minitalit!!!!!!!!!!
még valami lányok,segítsetek,h van ötletetek4Bzsalikom 3npja fürdéskor,amint a lába beleér a vízbe,éktelen ordításba kezd,de rendesen sikít és végigordítja még a törölközést és az öltöztetést is.....már tökre kivagyok az esti programtól,utána annyira kész vagyok,csak ülök és filózom,hogy mi lehet a gubanc?!Van ötlet?
az esti rutin mindig ugyanaz:vetkőzés,apa megmaszírozza,kicsi játék,duma a mackóknak a falon,pancsi,öltözés és kaja,böfi és alvás,a víz hőmérséklete pontosan37fok,semmi nem változott és ott van apja is,mert mindig ketten csináluk az esti rituálét!Lövésem sincsen,és nagyn rossz így lefektetni őt utána.
most mennem kell,mert ebéd mégcsak félig kész és lejárt a mosás is,húzok teregetni aztán Bazsának elvileg ennie kellene,de még alszik.ne haragudjatok,hogy megint csak magunkól írtam,de nem lehet azt a mennyiséget lereagálni,amit két nap alatt összehoztatok!
ja,mejd elfelejtettem,hogy tegnap mi is bandázni voltunk a nővéemnél-van egy 1 éves fia-nagyon jól érzte magár Bazsa,de fénykép megint nem készült,mert itthon hagytam az elemeket........mondom,hogy hülyülök és legjobb,hogy tesóméknál a házban találtunk 150lemet legalább,de nem működtek-szeintem a tesóm is hülyül-de sose vallaná be-és nem találtuk a töltőt sem-elég katasztrófa familia vagyunk,nemde?
Na tényleg húzok,később még jövök,addig is szép napot!