Én még nem szültem, így nem tudok minden kérdésedre válaszolni, de egy-kettőre , igen. Majd a többiek többet mesélnek.
Azt hiszem 5-6 ágyasak a szobák, és minden szobában van zuhanyozó. Rooming-in van, de kérheted, hogy csak szoptatásra hozzák ki a babát. Ez a te döntésed.
A szülőszobák nagyon klasszak. Volt a Szülőszoba c. műsorban is. Nem láttad véletlenül? Egyágyasak, és a legmodernebb cucokkal vannak felszerelve. Van benne egy vajúdó "szék", ami össze-vissza állítható. Lábtartó fenn vagy lenn, dölésszög, stb. Bár rossznyelvek szerint ezt az apukák szokták kiélvezni.
A szülőágy (?) is hipermodern, dönthető, emelhető stb. Van labda, zene, zuhany és WC (minden szobához külön), hűtő (szintén apuka kajájának), ott van a mérleg, és mosdó is, ahol a Picit szülés után ellátják, vagyis nem viszik ki a szobából, ami szerintem nagyon klassz!
Bordásfal viszont nincs. De kinn a folyosón, ami kizárólag a vajúdóknak van fenntartva, láttam egy balettrúdhoz hasonló cuccot végig a falon. Gondolom, abba lehet kapaszkodni egy-egy fájás alatt. A folyosó be van kamerázva, és a gépek által végzett mérések, adatok (CTG pl. ) egy központi gépen is láthatóak, így a dokidnak nem kell folyton ott lennie, elég, ha csak ránéz a kinti gépre. Szülésznőt lehet fogadni.
Fájdalomcsillapítást lehet kérni (EDA), de asszem előre kell jelezni. (De ebben nem vagyok tuti biztos.)
Ennyit tudok. A többiek biztos tudnak még mesélni!

V. doki megnézte a papírt, és szerinte minden rendben van. Remélem!