Sziasztok!!!
Manna: gratula!!! Nagyon ügyik vagytok!!! Megértem hogy jobb a nagyobb. Én imádom a járható gardróbomat!!!!

Mindig ez volt az álmom és megvalósult. Bár most katasztrófa sulytotta övezet. Egyszerűen nincs időm, energiám, kedvem rendet rakni benne.
Szeles és Zöldi: gratula. Nagyon ügyik a babók!!! Volt/van ennek valami előjele???!!!!
Etetőszék: mi kaptunk egyet, még az eredeti dobozában van. Apa felvitte a padlásra, azóta nem hozta le. Már cseszegetem vele, mert anno örültünk neki, de meg sem néztük!
Zsebi: hawaii van nálatok!!!!
Mush: tudtál pihizni???
Bébic: hát tegnap nyügi volt Márton eléggé. Nem tudom lehet a meleg. Alig aludt valamit napközben és hisztis volt rendesen. Így én is kifáradtam. Apára meg kiakadtam, mert megkértem menjünk el vásárolni, és hát dúlt-fúlt mert nem volt kedve.

De én meg akartam venni egy-két kaját Marcinak. Na hamar hazaértünk, mert utálom mikor ilyen unott képet vág!!!!

Persze akkor felcsillant a szeme, mikor vettünk neki egy tuti szandit.
Kérdések:
1. Aki adott már gyümit a babónak, annak a széklete állaga megváltozott?? Már bocsi hogy ilyent kérdezek. Marcinak egy kicsit "keményebb" lett!
2. Van egy-két kiütés a mellkasán, olyan csalánkiütés szerű? Szerintetek lehet a melegtől? Nekem szokott ilyen lenni tőle? Vagy más???
Ja és egy kép! Bocsi de nem hagyhatom ki! Hát nem tiszta apja ez a gyerek?? (amúgy anyum kezében van, és hétvégén készült) Azóta itthon a söröspohárra mozdult rá!!!