A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Angyalka
Első két srácom apja a volt férjem, mostani gyerkőcöm apja a jelenlegi (ki tudja) párom hiszem, hogy minden zsák megtalálja a foltját. Nem kenyerem a pletyi, de azért ismerek olyat a topikon akit 3 gyermekkel hagyott el az apuka és lőn csoda megtalálta a párját akinek szintén van egy gyermeke, így most 4-et nevelnek. Ezt csak arra írtam, hogy most kissé utálod a férfiakat, de remélem nem mind ugyanolyan és idővel a véleményed is megváltozik ha megjelenik a zsák, vagy a folt! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Talira nekünk mindkét időpont jó!
Kinti, vagy benti találkozóra gondoltatok?

KépKép
dreika

Vera
szemüveg! :lol:
bocs ezt nem hagyhattam ki. az előző oldal alján Anya hsz.-ben összefoglalta.
A szigettel nekem csak az a bajom h. nem nagyon lehet ott parkolni, vagy vagyonokért, de lehet én tudom rosszul? Igaz a villamosról szép besétálni. :wink:

Kép
katica_75

'estét!

Még mielőtt felpolcolnám fáradt rozzant végtagjaimat, gondoltam benézek.
Vera, ha visszaolvasol, talán az előző oldalon szerepel az időpont (júni 20.), de szerintem ez még képlékeny. Mint ahogy a helyszín is. (személy szerint én kinti helyszínre szavazok)

Angyalka, az írásaid alapján úgy tűnik, nincs túl nagy önbizalmad. :wink: s bár személyesen nem ismerlek, Te mint egyedülálló édesanya, igenis tiszteletreméltó amit véghezviszel!!Légyszi gyere minél többször "rontani a levegőt!" :) :)

Csuri, nekem nagyon tetszik mindkét lányod!!
A hiperaktivitással kapcsolatban egyetértek veled/veletek, nagyon könnyen rányomják a bélyeget a gyerekre. Én mint pedagógus szereztem anno némi gyakorlati tapasztalatot is, az egyik osztályomban volt egy hiper kisfiú, nos, semmiképp nem lehet összekeverni azzal a gyerekkel, akinek csupán rengeteg felhasználatlan energiája van és az utcán (pl.)féktelen rohangálásba kezd...és akkor most naaagyon egyszerű példát hoztam...

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Klarissza, a babaétkeztetős hozzászólásoddal nem értek egyet(pedig én sem vagyok egy paraanya), de azért még mindig kedvellek! :) :wink:

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Voltam ma egészséges rendelésen Balázzsal (3 éves státusz)és Blankával (fél éves státusz). Blanka 5,6 kg (3 hete 5,3-at mértek), 62 cm, megkérdezték, hogy beszél-e...mondtam, hogy NA azt még nem!Sikítani ellenben tök jól tud!Megnézte, hogy tartja magát hason, meg a reflexeit, azt mondta, a mozgásfejlődésével minden rendben.
Aztán jött Balázska, aki a világ minden kincséért nem volt hajlandó kinyitni a -nem is olyan csöpp-száját, hogy megszámolhassa a doktornő a fogait. :) Közölte, hogy neki öt darab van, csak hagyják békén... :mrgreen:

Apropó!Dalma és aki még érintett a témában!Az, hogy Blanka egyenlőre allergiás az általam elfogyasztott tejtermékre, azt is maga után vonja, hogy majdan nem csak rajtam keresztül is az lesz??Vagy ezt ki is nőheti??

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Szép jó reggelt!

Judit, kinőheti. Én is ezzel a problémával küzdök . Valamint emiatt később lesz az étrendjébe bevezetve a tejes kajcsi.

Kri

Kép
Kép
kri29

Judit az allergia sajna minket is érint. Ezt még elmesélem aztán befogom :lol: Zsoltika (mint mindig) első terhesség első gyerek. A terhesség alatt napi 2-3 liter tejet ittam mivel sok volt a savam és mást nem nagyon bírtam, akkor még senki nem mondta, hogy ez árthat! A születés után se csökkentettem drasztikusan a tejet, mert akkor már annyira megszoktam. Mivel a gyerek 8-hetes korától amit ugye már írtam állandóan beteg volt ezt értsétek úgy, hogy 1 hét betegség 2-3 hét szünet. 8 hónapos korában már 5 tüdőgyuszin voltunk túl amikoris rájöttek arra, hogy valszeg anyatej allergiája van az általam elfogyasztott tehéntejtől. Akkor ez M.o-on még nem annyira volt elfogadott (11év). A kisgyereknek teljes tej- és tejtermék megvonás, amit ugye mint jó szülő amúgy sem adtam még neki, ha valaki tudja milyen a megvonás én tudom. Magyarázd meg a két éves gyereknek, hogy mi az a kinder-tojás amit húsvétra kapott és Ő nem ehet meg, de felbonthatja! Amíg mások jóízűen rágcsálták a ropit Ő csak anya borzalmas házi sütésű víz, liszt, tojásos kekszét rágcsálgatta! Szinte minden termékbe raknak valamilyen tejszármazékot! Szóval két év kihagyás után elkezdtük fokozatosan a tejszármazékok bevitelét. Most mondhatnám, hogy meggyógyult, de a mai napig ha kissé betegebb akkor még befullad, ja merthogy asztmás is lett szegénykém. Az arcán lévő ekcéma pedig eltüntethetetlen, pedig már az összes bőrgyógyászt megtaláltuk. A próbateszt már teljesen negatív, tehát nem allergiás az arcával és a megújuló asztmájával azonban nem tudunk mit kezdeni. Hogy ez következmény-e nem tudom állítják, hogy vele született. Ja és a volt férjemnek az új párkapcsolatából is van egy gyereke aki szintén asztmás! Azt gondolom, hogy az allergia leginkább a génektől függ, hogy mit örököl a gyerek.

Mutizok egy képet ahol látszik a gyerek arcán a dermatitis. Ami sajna egyre csúnyább
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok Lányok! :)

hú, de jó Nektek, Pestiek, ill. környékiek!A tali miatt!
Képeket majd készitsetek ám!

Klari!

:)
Ezt akkor úgy értsem, hogy a tejallergia kialakulhat attól, hogyha terhesség alatt rengeteg tejet iszik az ember? :shock:

Valaki kérdezte, hogy a zöldborsófőzeléket hoigy csinálom.Hát, sehogy egyenlőre, mert az Univeres volt, amit adtam Marcellnek.

Ja, szopink rendbejött, biztos az lehetett az ok, hogy szegénykém megijedt amikor felordítottam :? :)

Egy pár friss kép

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Melaszka, Marcell micsoda szőke herceg! :) Milyen ügyesen ül és jól látom, gödröcske van az állán??

Klarissza, köszi, hogy írtál, biztos nagyon nehéz lehetett mindezt végigcsinálni Zsoltival. Az asztmát különösen sajnálom :( a kölök viszont írtó jóképű!! :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Ja, a természetgyógyászatban nem hiszel?Esetleg homeopátia?Hátha lenne megoldás! (már a dermatitis-re)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Klarissza!

Ma egy hete voltam homeopatiás előadáson, volt egy anyuka akinek a kisfia 1 éves és nagyon brutál ekcémás az arca.
Van erre egy hipi-szupi csodakenőcs, majd megkeresem a nevét.Elég gyakran hiánycikk, mert az összetevőit nehéz beszerezni, de most van azt tudom, mert a csaj direkt rákérdezett telefonon.
Megkeresem a nevét, de addig is ha van időd böngészhetnéd az alábbi oldalt!

http://www.schussler.hu

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

nagyon szépek a babák, mindet úgy megdögizném! :D

Védhetem egy kicsit a saját házam táját?
Ha igen, akkor azt szeretném mondani, hogy ne bántsuk már a gyógyszergyárakat, a hiperaktivitást nem ők találták ki... Minden gyerek más, vannak pörgősebbek és vannak akik kevésbé. A lényeg szerintem, hogy mindegyikkel foglalkozni kell!!!
A gyógyszergyárak meg valljuk be azért jó, hogy vannak, mert ha tényleg beteg valaki, akkor varázsolhatunk, szúrkálhatunk tűket magunkba, legelhetünk a mezőn mindenféle füvet, azért legtöbbször mindig a szintetikus hatóanyagot tartalmazó készítmények a nyerők. Bocsánat, ha valakit megbántottam, ez csak az én véleményem.

eszter

Kép

Kép
ske

Imádom a különböző vélemények tárházát! :lol:

Nagyon érdekel a homo krém, mert a skacokat is ezekkel gyógyítom már évek óta, csak sajna a homeos dokink Németbe távozott két éve ezért semmi újdonságról nem tudok. Már csak azért is érdekel, mert a gyerek alkati szere nem jó az ekcémájára.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Először is nagyon örülök, hogy a többen előkerültetek! Jól fel is pörögtetek, én meg csak győzzek utánolvasni!!!

Gyógyszerek tényleg jól jönnek, ha beteg az ember, csak nagyon sok olyan ember van, aki köhög kettőt, és már nyomja magába a gyógyszert, és ez nem jó...

Most csak pár kép erejéig ugrottam be, mert végre letöltöttem őket a gépről.

Egyébként kissé nyűgösebb napokat élünk, remélem hamar elmúlik, és csak az újabb fejlődés miatt van ez (eddig mindig ez volt minden újdonság előtt...).

No és akkor:
Kép Kép Kép [/img]

Kép
pipal

sziasztok

jó sokat írtatok , csak az utcsó oldalt tudtam átnézni, majd vissza olvasok de elég kevés időm van mert Jenni alig alszik napközben, Fanni meg egyáltalán nem alszik.

Szia Judit, Klarissza jó hogy jötettek.

Klarissza csak gyorsan neked , én ismerek egy homeopátiás krémet ekcémára az a neve hogy HALICAR de sajnos mostanában nem lehet kapni .
Remélem azért neked sikerül venni.

Majd jövök holnap addig megpróbálok vissza olvasni.
Vendég

Jaj és tegnap mi is betöltöttük a 6 hót!
Hurrá!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Klarissza, Judit!
Köszönjük a szép szavakat!!!! :D Nekem egyébként tényleg nem jelent gondot, hogy ki milyennek látja a lányaimat..... Inkább Nekik lesz később baj, ha folyton összehasonlítják Őket :? .

Ske!
A gyógyszerekre tényleg szükségünk van, bár én képes vagyok akár 12 órát is végigszenvedni egy fejfájással, várva a csodát, aztán jön a jó öreg Algopyrin :roll: :D
A hiperaktivitást is szokták gyógyszerrel kezelni :evil: , bár én a különböző mozgás-terápiákban hiszek!!!!!

Pipal, Melaszka!
Nagyon jók ezek az aktívkodós képek! :D :D :D

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Szaszi köszike ha mást nem megrendelem neten :wink:

Pipal végignézve Natasa képeit, ha külön teszed fel nem mondtam volna meg róla, hogy ugyanaz a kislány, minden képen más! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Király már látom is, végre nem szalicillel tartósított szerről van szó, mert ugye arra is allergiásak vagyunk :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Csak gyorsan írok pár sort, mert már nagyon feldühödtem. Próbálok recepteket keresni, hogy mit főzzek Fanninak és nem jutok 1ről a 2re, mert mindenhol mást írnak. Pl találtam egy olyan oldalt (orvosi!), ahol a 4. vagy 5. hónaptól turmixolhatunk epret a kajába, ill 4. hótól adhatunk májat is, továbbá főzzünk tejbekását neki (tehéntejből!!!), mert attól jobban alszik éjjel a baba! Na ez felháborító!
Ma vettem K kajákat is, mert végre találtam olyat amiben nincs cuki. Cukkínifőzeléket és répapürét vettem. De szerencsére és hosszú-hosszú utánajárásra találtam biogazdát nálunk a piacon, így ott veszek majd alapanyagot és főzök én magam.
Venni akartam hippes spenót-burg-főzeléket is, de van benne tejszín! Az meg hogy a francba kerül bele??? No abbahagyom. Innentől próbálok saját kútfőből főzni neki.

Kép
Kép
nati80

Klarissza! Az a krém a Halicar, amit Szaszi írt, ha nem sikerül beszerezned szóljál és segítek!

Pipal, jók a fotok, édi a bébid, de tényleg ahány kép annyi arc :roll:

Most nincs sok időm, majd jövök!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csajok nagyon édesek a gyerköcök.Mind Gyönyörű!!!!!!! :lol:

000kata

Klarissza
nem lehetett könnyű Zsoltikáddal, jó h. kiderült a bibi, bár jó sokára...

Pipal
nagyon cuki Natasa.

Melaszka Marcell szintén. Nem válaszoltál. :cry:

Csuri
nekem is tetszik Katus :), és tényleg milyen jó kis husi.Irígy írigy...csak h. ne unatkozzunk 2napja hasmars van hőemelkedéssel Lénussal így esélyünk sincs párnácskákra.

Adom neki a normaflort,más ötlet esetleg? :?

Nati
én nem is vettemészre h. tejszín van benne...néha adok neki a vas miatt. Először nem tudta emészteni, de aztán belejött. Hajrá biocucc! Biztos fog ízleni Fanninak.

Lányok
akinek valószínűleg barna lesz a baba szeme, már az?

Kép
katica_75

Katica!
Neked is kösz :) ! :)
Szerintem Katus barna szemű lesz, mert már most sötétebb tónusú a szeme színe, mint a nővérének. A szín pedig: 60% zöld, 10% szürke, 10% kék, 20% barna :D :D (ilyen egyszerű...)
A Normaflor jó, de kaphat több krumplit is, az is megfogja kicsit....

Nekem még az jutott eszembe a hozzátáplálással kapcs. , hogy annak idején Anna első anyajegye 6,5 hónaposan jelent meg, a lábán, amikor már mindennap evett valami gyümölcsöt, vagy zöldséget. :roll: :) Szerintetek van összefüggés?

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

sziasztok

Visszanéztem nagyából , elég kevés időt hagynak most nekem a lányok , meg mindig menni kell valahová.

Sajnos Jenni nem gyógyult meg rendesen a hörghurut megmaradt és néha sipolva veszi a levegőt is. Tegnap voltunk fül-orr-gégészeten , mindent rendben talált ma meg megyünk vissza a gyerekorvoshoz, remélem azért javult valamit kedd óta.

Nagyon aktív lett a kisasszony már forog hátról hasra is és kúszik , nagyon aranyos . Tegnap is pikk-pakk lemászott a takaróról vagy legurult nem tudom :lol: mert csak 1 pillanatra mentem ki a konyhából és mire visszajöttem már nem volt a takarón.
Elöször azt hittem Fanni tette arébb de nem ő volt azt mondta magától jutott el oda.

Végre elöszedtem a járókát is , kivittem a konyhába mert így talán jobban meg tudom csinálni a házimunkát ha lát talán jobban elvan.
Volt egy pár nap amikor nappal egyáltalán nem akart aludni vagy csak a kezemben aludt el pedig ő már elég rég egyedül alszik el a kiságyban, nem tudom mi volt vele.
Éjszaka mi is kelünk tegnapelött is fél 1-kor ugy döntött hogy ő kialudta magát és játszunk egy kicsit. Nem is lenne ezzel baj mert nem mindig sír csak matatt de Fannival egyszobában alszanak és felkelti Fannit a zörgéssel. Mióta tud forgolodni azóta este is alvás helyett ide-oda forog , repdes csak ne keljen aludni pedig fáradt látszik rajta de azért sem akar aludni. :lol:

Tali: hát nekem sem biztos hogy jó a hétvége, ilyenkor van együtt a család , itthon van apa , mert hétköznap mindig későn jön haza. De majd még jelzek hogy tudok-e menni.

HT: én idáig csak almát adtam neki , tegnap kostolt egy kis banánt mert kinézte Fanni kezéből :lol: . Úgy rácsapott hogy alig akarta elengedni tiszta hiszti volt amikor mondtam hogy elég. :D
Vettem univeres bébidesszerteket 1 üveg még mindig sok 3 napra kb. 25 g-okat eszik meg egyszerre. Ettünk sárgarépá is azt én föztem neki azt is megette.

Pipal: nagyon édes Natasa a képeken mi még nem térdelünk de már húzogatja a lábát felfelé, mi inkább kúszúnk de nem sokat .

Melaszka: Marcell milyen nagy fiú már , nagyon ügyesen ül már.

Na ébredés van megint , ennyi időt kaptam netezni. :lol:
Vendég

Katica nézzd csak a barna szem az barna a kék meg kék :lol: félre a tréfát a két nagyfiamnál már 2 hónaposan lehetett látni, hogy kék szeműek lesznek azóta vettek bele egy kis zöldet is. Mátyásé pedig első pillanattól ilyen sötét barna volt. Kép

Ezt azért teszem fel, mert annyira tetszik mintha azt mondaná "Jajj most ne fényképezz, mert rögtön elpirulok!" :lol: Kép

Evi előre is köszi a segítséget jövőhéten talán már lesz kocsim (apájé szokás szerint rossz) és nyakamba veszem a várost ha sehol nem kapok írok. Egyébként a neten most nincs.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Pipal, irtó édes a lány!!És nagyon ügyes, így a képről olyan kis picinek tűnik és ahogy négykézlábra áll...hát irtó cuki! :)

Katica, hasmenés esetén én is normaflore-ozok itthon, ha esetleg arra nem változna, próbáld meg a Protexin gyerek-készítményét, azt nagyon sokan dícsérik.
Elvileg Blankának is barna szeműnek kéne lennie (különben jaj lesz nekem...), de még nem az. Inkább olyan szürkés.

Csuri, bár az anyajegyről azt mondják, hogy örökli az ember+leégések következtében alakul ki, de én is gyanakszom arra, hogy más is lehet mögötte...sajna többet erről nem tudok.

Szaszi, jobbulást Jenninek!

Kérlek Titeket, szorítsatok nekünk ma este!Hónapok óta létbizonytalanságban élünk,belülről már teljesen felemésztett (kífelé valamennyire tartanunk kell magunkat a gyerekek miatt)és most úgy néz ki, talán sikerül valami...illetve ma fogunk erről tárgyalni.

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Klarissza, mindegyik fiad nagyon helyes, a szőkék is, és a barna is!! :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Klarissza, megrendelem a Halicart, ha más nem jó lesz nekünk, mert sokszor hiánycikk az alapanyag miatt!Húúúú, de szép fiaid vannak!!!

Judit, szorítok ezerrel, de mihez is, vagy nem publikus :roll:

Szaszi, nem lehet valami allergia áll a hörghurut mögött :shock: nekem első szülöttem volt hörghurutos, sokat kínlódtunk, de a tengerpart rendbe tette , kinőtte.

Dalma, Ti már nyaraltok, vagy hová tűntél, Te mindig olyan aktív vagy most furi, hogy nem vagy itt?

Ancsa :?: :?: :?:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk. Ez a hetem elég sűrű volt. Hétfőn oltást kapott a Hunor. Meg is mérték, 7180gr, 66cm. Kb 2 hete a fejét balra tartja,kaptunk beutalót,szerdán voltam vele a Madarász utcai heimpálba. Megröntgenezték,szervi elváltotása nincs,gyógytornára kell járni. Tegnap hívtam a gyógytornászt,azt mondta,h nincs hely 3 hét múlva telefonáljak újra. KIRÁLY!!! 3 hét?!? És adigg????? Kiakadtam tegnap!
Kedden kirándulni voltunk az ovival. A kislányom ment a csoporttal,mi kicsit később mentünk utánnuk kocsival. Jó volt nagyon.
Hunor nem nagyon akar szopizni,de a tápszer sem ízlik neki. Már a 3. fajta tápszert kóstoljuk,de egy korty sem kell neki. Naponta 400-500 gr tejet szopizik. Ezek szerint neki ez is elég. Viszont enni elég jól eszik,megeszi azt is amit én csinálok és a bébiételt is.
Napközben nagyon keveset alszik,éjszaka is kb 3szor felkel inni.
Lépek,mert még nem aludt és most ordít...

Aranyosak a babák a fotókon! Nem semmi,h már Natasa mászik! No meg valakinek a babája már felállt! A szám tátva maradt mikor láttam!

Sziasztok!

Kép

Kép
betti030
Budapest

Evi köszike nagyon jó lenne ha használna! Eddig életében egyszer lett tökéletes az arca amikor nyaraltunk a bátyuskámnál szerintem a tengervíz és a magas páratartalom na meg a nap sokat segített, de ez 2004-ben volt amikor tavaly kimentünk már nem volt annyira látványos az ekcéma elmúlása, mondjuk hozzátartozik, hogy szinte nem is voltak a tengerparton, csak a medencében az meg mégsem a jó kis sós víz.

Judi szorítunk ezerrel! majd írj a siker után!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Egy pár fotó :
Anyáknapja
Kép
Kiránduláson: Visegrád,Mogyoróhegy ( rózsaszín pólós a Dorisz ) Kép Kép

Kép

Kép
betti030
Budapest

Betti:nagyon jok a képek :lol:

Klarissza:édesek együtt a gyerekek :lol:

Sír Kevin megyek elaltatom majd jövök.Szép napot mindenkinek.Marha meleg van

000kata

Csatlakozom Klarisszához itt tényleg csak csudaszép, gyönyörű, okos, ügyes gyerekek vannak. Nagyon jól összehoztuk. :) Ahogy gyönyörűek a Te fiaid is, majd hozzák a lányokat.

De jó Dreika, örülök, hogy nektek is jó!! Szerintem is jobb a kinti, hisz már javában nyár lesz, miért zárkóznánk be??

Judit igen képlékeny, ha valakinek van más ötlete, természetesen szóljon!!! Még annyi, hogy itt nálunk van egy szép kert. Egy magán emberé, de olyan, mint egy játszótér, vagyis annál szebb, mert kertészek ápolják és mivel zárt, tiszta, rendes, nagyon szép, gondozott, sok játékkal, akár a nagyobb gyerekeknek. Minden esetre ha gondoljátok Én megkérdezem, hogy bemehetnénk –e oda, mert már láttam ott többször gyereksereget. Nincs messze Bp.-től (6km-re Óbudától) ha gondoljátok megkérdezem, hogy esetleg kiadja –e.

Maleszka lesznek képek az tutti. Gyönyörű a pici Marcell. És milyen szépen ül.

Pipal
nagyon édes Natasád.

Szaszi, sajnálom! Felőlem átrakhatjuk hétköznapra is, csak Én akkor nem tudok bemenni a városba, akkor mindenképp itt a közelben kéne lenni, az meg lehet másnak nem jó. Vagy legyen két tali??

Betti Nagyon szépek vagytok Ti is!! Milyen kis huncut Hunor ebben a satyiban.

Kata Tényleg nagyon meleg van. Kevin hogy bírja? Mi holnap tervezzük felállítani a kis medencéjét Kincsőnek. Alszik már babád rendesen nappal? Az enyém délelött is 1,5 órát meg délután is annyit. Nagyon szuper! Jut már idő főzni is, meg néha netezni is.

Puszika mindenkinek!! Írjatok a talira!!!!!!

Kép
Kép
anya1118

Teszek Én is két képet.

Hammázik :)

Kép

Az esküvőn :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Anya:nagyon édes Kincső,kis gyönyörűség. :lol:
Kevinem már mégkevesebbet alszik már csak egyszer alszik 20 percet kb. :cry: Neked számol a vonalzod?nekem nem :cry: szerinted miért?

000kata

Sziasztok!

Marha meleg van tényleg :wink:

Betti, nagyon szépek a gyerekeid :lol: :lol: :lol:

Anya, kérdezd meg.
mi is 1,5-1,5 órát alszunk.

Viszont mire ma rájöttem, hogy a meleg miatt nyűgös. :oops: Az volt egy tórtúra. Hajnali4-től fél kilencig fent voltunk. Akkor kidőlt egy órára, majd folyt. köv. ekkor csináltam neki egy kis fürdővizet. Azt az örömöt, hát látnotok kellett volna. minden rendb jött.

Kata, lehet Kevinnek is melege van.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: igen valoszinű melege van csak egy pelus van rajta meg egy kispoló .Lehet mi is pancsizunk egyet

000kata

Sziasztok :)

Itt is nagyon meleg van.Hétfőn megyünk haza, jön értünk a férjem. :)
Biztos a meleg miatt is ilyen nyűgösek a babáink :?
Marcell is most aludt el.Itt már kezd borulni az idő :)
Anya :)
Milyen édes Kincső!Hogy hammázik!! :lol:

Betti :) Milyen szép kislány Dorisz :) Hunor meg kis édes kedves kis arcú fiú

Pipal! :) olyan szép ez a Natasa!!! :wink: :)

Klarissza!Milyen szépek együtt a fiúk! :)

Anya, már medencéztek? És hogy lehet benne ültetni, ha esetleg még annyira nem tartja magát?, én most fogok majd venni Marcinak.

Ki hova megy nyaralni?

Mi Zalakarosra megyünk üdülési csekkből augusztus végén.Van pici gyerekeknek is minden állítólag.Volt már valaki közületek?
El mer menni valaki külföldre?
Vendég

Külföld? azonnal bárhová csak lovetta kéne rá. A repcsijegy két éves korig ingyen van :lol:
Mi Rádiba megyünk Lelle mellett van, nagynénim nyaralójába 10-en abból pasi csak az én 3 fiam és uncsitesóm fia lesz! Már alig várom jön anyukám, keresztanyám, nagynénim, uncsitesóm neje szupi szupi.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
ja hogy ez ilyen egyszerű? :lol: jóképű pasik mindenütt, el vagy te kényezteteve! :) Jól látom h. a két nagy rád hasonlít?- a kicsi meg gondolom inkább apa.

Judit, Csuri
akkor Léna szürkésbarnája is-ami most olyan érdekes, hol világos hol sötéten csillog :) - biztos barna lesz...
és köszi a hasmarsost, talán kifelé megyünk, ez volt a 3.nap...

Melaszka
nálad láthatatlan vagyok? :shock: :lol:

Mi is lellére megyünk.

Anya
édi Kincső.

Betti
szépek a gyerkőcök, csoda édi az a kalapos.

Szaszi
örülök h. Jenni így beindult. :D Mostmár biztos nem kell Dévényes.

Lányok
ti esztek epret?????????

nálatok is felesel a gyerek?? menő szóhasználat lett a nenenenene és a dededededededed bebebebe :lol:

Kép
katica_75

Hello
Katica én spec kilószám eszem az epret, próbaképp először egy pár szemet ettem csak, de mivel Mátyásnak nem lett semmi baja tőle így most már annyit eszek amennyi belémfér :lol: Ja és a két nagy csak azért hasonlít rám, mert más volt az apjuk :wink: Nálam is felesel a gyerek, de azt Zsoltikának hívják :lol: :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

kata
Köszi! 20 percet?? Uuuh az nagyon kevés! :( Szerintem néha számol, néha nem. Nem értem mi lehet a baja. Most a tied mintha számolna és az enyém nem. :shock: :shock:

Kri
Oké, megkérdezem. :) És az éjszakát végig alussza? Nekem Kincső 12 órát alszik egyhuzamban. :) Szerintem is a meleg miatt nyűgik. :(

Maleszka
Igen van medencénk. A védőnéni azt mondta, hogy pici vizet tegyek csak bele, úgy, hogy hasalni tudjon. Zalakaros? De jó! Az nagyon szép hely, biztos jó lesz!! Mi Siófokra megyünk a párom céges üdülőjébe, közvetlen a Balaton parton van, saját stéggel, saját napozókkal, saját játszótérrel. :)
Külföldre Mi nem megyünk, de nem is vágyunk. Valahogy jobban érezzük magunkat itthon. Amúgy itt is sok szép hely van, de mégse kell több száz-ezer km-t utazni.

Klarissza
Ez tényleg jól hangzik! :)

katica
Léna felesel? :) Nem kényeztetted el egy csöppet?? :)
Miért ne lehetne epret enni?? :shock: :shock: :shock: Én imádom, ki sem bírnám nélküle! :)

Az Én védőnőm azt mondta vezethetjük be a tökféléket. Szerintetek még nem korai???

Szép hétvégét mindenkinek!!!
Mi a Duna partra megyünk hekkezni. :)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Babák ... ööö illetve lassan már nem is annyira :D csodaszépek! Már van aki egyedül eszik??!! :shock: :D
Mi ma kóstoltuk a céklát, lecsúszott, bár az abszolút favorit a sütőtök. Ebből ebédre megeszik már 1 adagot. Már eszünk répát, krumplit és almát is. Ha lesz őszi és meggy, akkor ezek következnek.

Epret én is eszem, nagyon szeretem ... porcukorral ... nyami! :D

Nyaralás: csak az ne tartson vissza senkit, hogy még picik, mi tavasztól őszig szinte kétlaki életet élünk, gyerekek nagyon bírják, holnap indulunk nyaralni, igaz csak belföldön, de júliusban kocsival külföldre megyünk (oké, ettől kicsit tartok, 850km :? ) és augusztusban egy kis repcsizés is befigyel. :D

Talira én is szabadteret mondanék, ha van konkrét dátum és hely dobjon lécci valaki egy privit, vagy Kri lécci írj a másik nevemre, mert nem biztos, hogy ide mindig be tudok nézni. :oops:

Anya,
Neked akartam még írni már ezer éve, hogy nagyon örülök Nektek, olvastalak régebben is ...

Lassan vége a sziesztának, legyetek jók és élvezzétek a nyarat! 8)

KépKép
dreika

Lillának van foga :lol: :lol: :lol: és észre se vettük mikor bújt ki, csak ma este ivott pohárból ( üveg :shock: csak ez felel meg neki vagy nem is iszik csak kanállal :roll: ) és koppant a pohár széle.
Annyira örülünk , hogy nem kell műfogsor :D
De mikor bújt ki azt nem tudjuk, nem volt nyügi a napokban :roll:

Dreika, jó pihenést a családnak. Én is simán elindulnék autóval is és repülővel is, de most nálunk annyi a meló, hogy egyenlőre nincs tervezve semmi, de mi azelőtt is mindig spontán indultunk, egyik héten terveztünk a másik héten már indultunk is.

Kata, az ubis foto az nagyon ott van :lol:
A 20 perc brutál lehet, de éjjel alszik végig?

Katica, nevelni kell ezeket a lurkókat, hogy ne szájaljanak! Édi lehet Léna, ahogy mondja a magáét :lol:

Anya, de jók a képek, szép kislány Kincső és milyen ügyesen eszik!

Betti, jók a fotók szép gyerekeid vannak nagyon, jó lehet már ilyen nagylánnyal.Jajj ha Liila már ekkora lesz :lol: bár nem tolom az időt mert anélkül is úgy rohan :roll:
Mi is járunk tornára, próbáld meg magánba vinni ott sztem előbb kapsz időpontot!

Nati, én már nem nézem mi van a bébiételekbe belerakva, mert akkor már meghülyülnék rég. Főzelékből a hús nélküli jöhet, de Lilla inkább eszi amit én csinálok.
Bioról meg annyit, hogy az sem teljesen bio szerintem :shock:

Klarissza, krémet rendeltem nem kenőcsöt, hétfőn érkezik, ha megjött jelzek és eldöntöd kéred vagy nem.
Nálad is 2. kapcsolat? Azt hittem csak én vagyok elvált :roll:
Még egy kislányt össze kell hozni a fiúk úgy imádnák!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csak gyors segítségkérés!

Mit okozhat a babának, ha eszek szamócát? Mert Fannimnak megy egy kicsit a hasa és mintha nyügisebb is lenne.
Amúgy tényleg nem értem miért ne lehetne enni szamócát. mert ha azt nem, akkor málnát és kivit se lehetne enni, nem???

Kép
Kép
nati80

Nati, biztos nem szamóca a gond! Fog nem lehet?
Úgy tudom, hogy a szamócát a mag miatt nem ehetik a babák, de van itt egy anyuka aki "meghámozva" adja neki és nincs gond :roll:

Szép 7végét!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Nati
Az eper allergizálhat. A többi bogyóssal csak a mag a gond, az nem megy át a tejjel. De az eperről nem tudom, de ahogy Klarissza meg Erika írta ki kellene próbálnom nekem is. Sztem nem árt ha figyeled.

Erika
kicsikéd ezek szerint nyitottabb az újdonságokra mint a bátyja volt. :)

Anya :P

Évi
gratulálok a foghoz! Juj de örülnék már neki én is, ezek szerint Lilla észre sem vette? :)

Képzeljétek Léna felállt a járókában :? majd eldőlt oldalra, apa utolsó pillanatban kapta el. Ha le lett volna engedve nem tudott volna így megkapaszkodni, sztem ne várjatok ti sem vele, olyan hamar megvan a baj. :roll:
Kép Kép
a kubai ősök tagadhatatlanok :) : Kép Kép

Kép
katica_75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?