A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

jaj, nagyon elfáradtam!!! Ötre értem haza... :D :D :D
Köszi lányok, szupi volt! :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jajj de gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!de tényleg, mindednki!!samu+boti ennivalóan szép gyerek!!no és persze a babák is.
csajok, ne menjetek vákummmasszázsra...belázasodtam...kicsit félek, mert a hasam is vákuumozták, és ugye engem kitisztitottak..remélem, semmi baj ott lenn, és nem azért a láz.
nándi ma is tök jól vlt, nem ettem tejest+csak reggel főtt cserit......drukkoljatok, h lemenjen a láz.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ez a tata, jövő hét csütörtökön lesz? már olyan rég szeretnék oda elmenni!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Velem nem akar valaki talizni? :lol:
Kár hogy olyan messze vagyunk Bp-től (ezt amúgy már többször megállapítottam )
Nagyok jók a képek, babák aranyosak?

Gyöngyi ez a meggyleves nagyon érdekes ezzel a puncs pudinggal. És milyen lesz az állaga? Gondolom a pundingtól egy kicsit sűrű lesz?

Adryn, Bulcsú nem kapargatja a sebet, de ma mikor az apja szívta az orrát annyira tiltakozott hogy sikerült kettőt is lekaparni a nagy kapálózásban :? Szóval a reggel frissen felhúzott ágyneműje most megint véres lesz :evil:

Pulcsi ez nem hangzik túl jól hogy belázasodtál, és fáj is valamid vagy fájt mikor csinálták?

Csibb Fanninak jobbulást!

Nimród rekordot döntött éjszaka. Este megetettem 8 körül aztán reggel olyan 5 körül ébredt fel enni :shock: majd visszaaludt 7-ig 8-kor már megint aludt itt kinn a járókában és csak 10-kor ébredt hogy éhes. Így megint nem sikerült elmenni még a meleg előtt sétálni. De nem panaszkodom legalább nyugi volt éjjel meg reggel. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

DE ROHADT IRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGY VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN IS AKAROK MENNI A KÖVETKEZŐRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon jók a képek :D!! Tata hozzánk közelebb van mint pest, szóval hajrá!!!

Szép napot!
Vica
wicca

nem is olvastam vissza csak a képeket néztem gyorsba meg, holnap jövök!! (húúúúú de irigy vagyok .... ) :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Na, Tatát meg én nem vállalom be :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Örülök, h jól sikerült a tali!!! Szuperek a fotók!!!! :)

Akor jövő csütörtökön nálunk Tatán????????????????? NEkem is jó a csütörtök 10 óra!

Pulcsi, ez a láz nem hangzik túl jól. Lehet ezt a masszázst szoptatás alatt is amúgy????

Ééééés megjött ma az adókártyám!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb, sajnálom, hogy Fanni lába ilyen bibis lett. Remélem, hamar meggyógyul a kis talpa. Ügyes vagy az operációval. :)

Papillon, sógornődnek mielőbbi szülést. :) Azért jobb, hogy vele maradtál, szerintem, biztos ő is nyugodtabb volt. Nagyon izgul?

Katka, jó hogy hoztál a talira fényképezőgépet, így az otthon maradóknak van mit mutatnunk. :) Jók lettek a képek. :)
Bocsi, lányok, a jelentős késésért, de hát azt hittem sms-ben szóltam nektek, hogy kések és majd rátok telefonálok, hogy merre vagytok, de hát kiderült, hogy nem. A lényeg, hogy megtaláltuk egymást. :lol:

Mi hazaértünk pontban kettőre, erre mikor jött a doki néni? 3/4 5-kor!
:shock: Ha ezt tudom, akkor inkább maradtunk volna még a gáton. :evil:

Pulcsi! Remélem, reggel már rendben leszel, lázmentes.

Tata: ha tudunk, lehet, mi is elmennénk... kocsifüggő a dolog.

Masut
masut

Gyertek csak,legyünk minnél többen.
Akkor ahogy Katka javasolta,csütörtök 10 óra hajóállomás.
De az hol is van pontosan?az építőkparkjánál vagy a másik felén?

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Sikerült eljutnom nekem is a képekig, íme:

Kukli Katával
Kép

Katka és Masut (és Mártibaba, de neki leginkább a rucija a látszik)
Kép

Masut és Samu
Kép

Most néztem végig a fotókat, és sajnos Petibaba kimaradt...
És én is épp Katkának írtam sms-ben 10 körül, h késni fogok, gondolom, nagyon szerettetek, hogy fél óra késéssel állítottam csak be... De, cserébe hoztam epret :)

Tata jól hangzik, M0-as közelében lakunk, szóval még túl messze sincs, csak jövő csütörtökön 3-tól program van (ovis pünkösd) - de még beleférhet :) Szívesen megismerném a többieket is, akik ma nem tudtatok ott lenni, viszont Tatán ott lesztek.

Masut, dokinéni :x Jó lett volna, ha maradni tudsz.

Gyöngyi, meggylevesed jól hangzik, ki fogom próbálni.

Nemlajos, és megtanultad a hátra kötözést? Jó sokan voltatok a másik talin.
Lépek, Katát kicsit altatni kell. Óriási nagyot aludtunk délután, Samut 2ésfél óra szunya után ébresztettem.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Még a végén tényleg sokan leszünk!!! De jóóóóó!!!!
Hajóállomásból van kettő is. Egy van a Pikantó étteremnél és egy van a várnál is. Melyik legyen???? Sztem a várnál levő jobb lenne annyiból, hogy mellette van zöld terület, játszótér, árnyék. Mondjuk ez van a másiknál is, de sztem az előbbinél szebb. De nekem nyóc, amelyikhez odatalál a társaság. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Bár a másik hely meg klotyó szempontjából lenne jobb....bár nemtom, h nyitva van- e hétköznap.... :roll: :roll: :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

nahááááááááááááááát nagyon irigy sárga :twisted:

alig várom már hogy hazamenjünk és én is mehessek talira!!!!
nagyon jók lettek a fényképek is! édesek a babók!! csinosak az anyukák! :D ááááááááááááááááááá nagggyoooooooooooon iriiiiiiiiiiiigy :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

most csütörtökön megígértem a húgomnak, hogy vigyázok Pannira, mert tanul... de lehet, hogy őt is elviszem magammal... :roll:
hm... 3 gyerekkel...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

A vár olyan szempontból jó, hogy azt tuti, hogy mindenki megtalálja szerintem. Az is aki először jön (és ha először jössz, akkor ne hagyd ki, mert szerintem gyönyörű.)
És onnan a legszebb a kilátás a tóra.
A játszótér kicsit arrébb van, nem?

Este exem felhív (vele voltak délután a lányok), hogy Zsófi leesett a mászókáról és valszeg eltörött a csuklója. :shock: :? Szóval hozza Ágit és viszi Zsófit a balesetire. Meg is jöttek, Zsófi nagyon sírt, keze feldagadt. Gyorsan beborogattam és adtam fájdalom csillapítót, de persze anya kellett (hiába ilyenkor csak anya jó). Kiszámoltam, hogy 1/2 10-ig bírja Peti, Petiapu bevállalta a 3 kicsit és rohantunk a kórházba. Jó kis tömeg volt, de pörgették rendesen. Megröntgenezték és szerencsére nem tört el, csak egy ronda zúzódás. Pihentetni kell, 10 nap alatt gyógyul elvileg. Rohanás vissza. 1/2 10-re pont hazaértünk.
És képzeljétek a Peti, aki este folyamatosan nyavalyogni szokott és nem hajlandó aludni, mind a 2 és fél órát végigaludta. :shock: Ez a gyerek megérezte, hogy baj van és azzal segíthet, ha alszik. Komolyan. Tündéri kispasi!
Zsófival meg mindig ilyenek történnek.... Mondjuk most már másfél évet nem voltunk balaesetin. Ez rekordnak számít.... :roll:

Katka

katka22

Masut: Tényleg jó lett volna, ha még tudsz maradni. Az orvosok meg már csak ilyenek....
A párom azért hívott vissza, mert azt hitte, hogy már biztos te is a talin vagy és kölcsönkértem a telefonodat és én próbálok telefonálni és az ő számát nem tudom fejből és ezért a sajátomat csörgetem.... jaj, remélem érthető volt.... és mégegyszer bocsánat. :oops:

Erpé: A telefonotthagyásért Neked is bocsánat. :oops:
Az eper nagyon finom volt!

Eper téma: Igazából kísérleti alanyokká váltunk a topic kedvéért. Finom, édes és lédús epret faltunk, hogy leteszteljük, hogy okoz-e bármi gondot a babáknál. ;)
Eremény: Nagyon rossz, ne egyetek. Mindet adjátok csak nekünk, majd mi megsemmisítjük. 8)
:lol: :lol: :lol:

Katka

katka22

Ajaj, szegény Zsófi, de a lényeg, h nem törött, bár ez is marhára fáj...
Játszótér nincs messze a vártól!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jobbulást Zsófinak!
Akkor legyen a vár.Oda tényleg mindenki odatalál.és ott is márciusi topik a jelszó?
bár én mondjuk sokatokat megismerlek már a képek alapján :lol:

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ez nem volt szép, hogy ti arról meséltek hogy milyen finom epret ettetek :evil: :lol: Én úgy döntöttem hogy valahogy megállom hogy egyek belőle, még szerencse hogy tegnap lefagyasztottam mert most nagyon kívánom és lehet hogy elcsábulnék.
Én félek hogy valami allergiát okoz Nimródnak, mert ugye az később is kijöhet. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Zsófinak jobbulást!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ti mentek nyaralni nyáron?
Elkezdtem nézegetni a belföldi szálláshelyeket a neten és rá kellett döbbenem hogy iszonyú drágák :evil: legalábbis ha azt akarom hogy legyen kaja, valami pancsolás a gyerkőcöknek, meg rossz idő esetén egy játszószoba.
Van valakinek jó ötlete ahova 3 gyerkőccel baráti áron el lehet menni?
Tavaly és tavalyelőtt ugyanott voltunk Tapolcán egy hotelben, de akkor még elfértünk egy szobában, de most már valami más megoldás kellene.
Lehet hogy itthon maradunk és az üdülési csekket meg elköltjük másra :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka: :shock: még jó hogy nem törés........ de azért nem semmi estéd volt :? Peti pedig nagyon ügyes! :D

KépKép
KépKép
adryn

Vica: külföldön tengerparton már régóta sokkal olcsóbb nyaralni mint Magyarországon. szomorú, de ez van. ajánlom a last minute utakat ;)

KépKép
KépKép
adryn

Mi megyünk. Elég sokat. De ugye mi nem tudunk a fenekünkön maradni.... :oops:
Június: Horvátország/Supetar - Az exemmel van közös üdülési jogunk. Egyik évben ő nyaral, a másikban meg én. Most az én évem következik.
Július: Velencei tó - Velence : Faházat bérlünk egy egyszerű kis üdülőfaluban.
Augusztus: Szilvásváradra megyünk 1 hétre.

Imádok csavarogni, jönni-menni. 8)

Katka

katka22

Katka, Zsófinak mielőbbi jobbulást! Örülök, hogy nem tört el, de a 10 nap sem semmi! Nagyon fáj neki? Kapott rá valamit? Peti pedig egy tündér!

Epertéma, csak két link: https://www.babanet.hu/faq/szoptat24.php és http://www.lll.hu/node/11.
Mindkettő azt írja, h nyugodtan együnk mindenfélét a szoptatás alatt, nagyjából az alkohol, kávé és gyógyszerek kivételével. Valószínűleg a mértékletesség a kulcs, meg persze a babák is sokfélék. Az allergizáló eperre és szoptatásra keresgéltem a neten, és annyi összevissza baromságot találtam, hogy csak na. Az orvosi vélemény a babaneten és az LLL véleménye tünik nekem hitelesnek. És persze a jó tanács: figyeljük a baba reakcióit. Katababánál biztos, hogy semmilyen tünetet nem okozott az eper, pedig már többször is ettem az elmúlt két hétben (egy-egy alkalommal csak néhány szemet).

erpé

Mi is megyünk nyaralni - Balaton lesz júli vége-aug elején.
Júliusban még Zemplén is lesz, arrafelé rokonaim vannak, illetve a páromnak a nagynénjéval közösen van egy paraszthéza a Hernád mentén. Meg hétvégi jövés-menéseket tervezünk.

És mi voltunk Samuval Horvátországban az első nyarán, na ilyet többször nem csinálnék. Nagyon hosszú volt neki az út és hát az ottani adottságokat (tengerpart) sem tudta még élvezni 4-5 hónaposan. Nem éreztük rosszul magunkat, de felesleges volt ennyire messzire vinni. Persze ha van nagyobb tesó, az már más - ő biztos élvezné a tengerpartot.
erpé

Katka Zsófinak jobbulást! Nem semmi utazások, nem győzök irigykedni :)

Hát ezek a talik, tali tali hátán, most már tényleg irigy vagyok :x :lol: és...........nem akarom elkiabálni, de hétvégén randim lesz(ő is Pesten él), ami még egyáltalán nem biztos, és nem is tudom melyik hétvégén, mert úgy fogalmazta meg, hogy valamelyik hétvégén(szakmájából sokat utazik, lehet ezért) vagy ajajj ez ilyen lerázós szöveg :lol: :lol: ? na mindegy már az is csoda, hogy randira hívtak, még ha kamu is.. :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb mi lett Máté sebével? Megmutattad vagy kontrollon?

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok lányok!!!

nagyon jók a képek, és tényleg olyan jo volt igy látni benneteket "élőben". Köv. alk ott a helyem. :-)

katka zsófinak jobbulást, örülök, hogy nem törés lett.
Csibb fanninak is gyors jobbulást!

nyaralás: nagyon szeretem az adriát!! sok időt töltöttem ott, és főleg a kis zegzugos, nem tul populáris helyeket kedvelem :-) de az idén nem hiszem hogy eljutunk, kis pénzeinket egyelőre a házba építjük be :?

Mi Viktorral most egy hetég nem leszünk, pünkösd után ujra jövünk, de ha lesz időm otthonról biztosan írunk majd!

puszik!! szép hétvégét!!!
anna**

köszönjük a jókivánságokat! már jobb a lába.
viszont Máté röfög, már 2-szer szívtam az orrát, és én is náthás lettem, mert fájdogál a torkom... :?
fránya légkondi... tuti azt tett be... :x

mi is balcsizunk idén, remélem legalábbis, hogy lakható lesz nemsokára a nyaraló. külföldre idén biztos nem megyünk.
de nagyon jó lesz, mert pár km-rel arrébb lesznek a barátnőmék is, akik ugyanolyan idős gyerkőcösek. (tudjátok Maja és Milán)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea, pasizol????????????? Drukkolok, h ne csak kamu legyen!!!! :wink: :)

Mi csak egy hosszú hétvégét tervezünk, a Fertő-tó vagy vmelyik hegység jött szóba eddig. Meglásssssuk.... :lol:
Tengerpartokat imádom, de az idén elmarad.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Na, pont mire végigolvastam, felébredt Máté.

Csatlakozom az irigyekhez. Nagyon jók a képek!

Zsófinak kitartást a fájós kezéhez! Gyógyuljon meg hamar!

Adryn Mikor leszel itthon?

Kép

Kép
rszg

sziasztok, láz lement-este bevettem egy lázcsillapitót+hűtőfürdő. igen,egyébként akezelés nagyon fájt. a hasamon főleg.vettem sajna bérletet, de sztem 3 hónap múlva megyek el mégegyszer.felhívtam aszépségszalont este, mert 21.00ig nyitv avannak, és mondta acsaj, hogy még nme történt ilyen, de lehet benenm annyi méreganyagh keringett, hogy ettől belázasodtam. egyébként előtte direkt megkérdzetem, szoptatósaknak lehet-e ilyet, és ő mondta hogy sok szülés utáni kismama jár hozzá csíkokat eltűntetni.a csíkokra tényleg hazsnál, egyábként, bár most pirosabbak, de ezt mondta, hoyg ez lesz. viszont már nem barázdák, tehát nem "rés" hanem kihpozta őket a bőrfelszinre, tehát tapintásra már sima, és feszes. de legközelebb kistesónál inkább elmegyek futni, meg bekenem magam paprikás krémmel :wink:

vica!! nyaralás: kolping hotel, kifejezetten bababarát
asszem www.kolpinghotel.hu
én eddig csak jót hallottam róla. az árban reggeli+vacsi is bennvan, és az étterembe mindenféle babamenü-püré-lé is van.
csak mivel ilyne jó, lehet már absz nincs hely..ide mi is szeretnénk menni üdi csekkből, csak még nem tudjuk, mikor lesz apánál leállás pontosan
meg készülünk Németob ais 16 órás útra 8) Dokit megkérdeztem, azt mondta, lehet, ha sokszor megállunk a babával. valószinű 2 nap alatt tennénk meg, 2szer 8 órában.
Zsóficának jobbulást!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja és ebben a hotelben melegétkezési jegyet is elfogadnak az étteremben!jó lenne, ha mi si eljutnánk :?

pulcsi

Nagyon jók a tali képek :) Remélem jövőhéten csütörtökön én is eltudok menni ..

Nyaralás: mi is a Balcsira megyünk valószínűleg, keresztanyukámék laknak ott, majdnem minden évben lemegyünk egy pár napra, viszont Hévízre már nagyon rég szeretnék menni, úgyhogy majd még meglátjuk...

Bea: Sok sikert a randihoz :)

Na és akkor egy pár kép :

Kép kutyaőrzős :):):)

Kép Az új pihenőszékemben :) :P
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nyaralás: Mi évek óta Kolpingozunk és nagyon bejött :) Egy hátránya van: ha kifogod a bazi meleget és olyan fekvésű a szoba, megsülsz benne mert nincs légkondi (ez biztos a babák miatt lett kihagyva). Idén kipróbáljuk itt a bioházat, hátha az hüsibb egy kicsit.

Zsófinak szorítok.Esetleg ha hiszel a homeóban, Arnicát adhatsz neki.

Gyümileves:hú lehet, hogy a pudingot elírtam. Főzős puncs pudingport kell összekeverni tejszínnel és tejjel, és úgy besűríteni a levest. Ha csak fél zacsit keversz össze, nem lesz olyan sűrű. Egyébként barackkal és eperrel is finom. Puncspuding helyett lehet vaniliásat is

Remélem megtalálom a várat, de Katka bízom benned, hogy talizunk félúton esetleg :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

no, hát jól felpörgött a topic, de tényleg :)
Mi is megyünk valahová nyaralni, de nekünk baba- és kisállatbarát hely kell, lehetőleg valami tó mellé.
Ha tudtok ilyet, szóljatok!
Hja, és üdülési csekket fogadjanak el, mert kp-nk nincs :D

Délután hazautazunk, drukkoljatok, hogy Döme jól viselje az utat!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lívia is olyan gyönyörű kiskirálylány :)

Bea: nagyon drukkolok neked. Megérdemelnél egy rendes fiút :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Jajj de édes Livi baba, hány kiló már? olyan jó kis husi, de meggyomroznám :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gyöngyi :) köszi, bár nagyon kamunak tűnik, azóta még nem hívott és már Péntek van, de jó ez így is, ha így marad :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, hány km a haza?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Én is elgondolkoztam a tatai találkozón.
Erpé vissza tudnánk érni a délutáni ovis programra, nem?
Levi aznap ugysem megy bölcsibe, elvinném őt is.
Jó lenne a többiekkel is találkozni, nekem nagyon jót tett a tegnap, bár egy kicsit megpörkölődtem. Mondjuk az is lehet, hogy akkor, amikor sétáltunk Leviért a bölcsibe :)

Így játszik a pici lányka, boxolja a kiskacsát :)
Kép

Kép

Kép
gabka77

Hú ő is milyen husi, nagyon aranyos.

jah akartam még, Moncsi, nagyon szép kutyátok van, tudod mi jutott eszembe? Lassie hazatér :lol: gyönyörű szőre van, látszik hogy fésülve, ápolva van, mennyi idős?

Bea, Maja

Kép
bea1978

nyaralás: anyukámmal tudnék csak tervezni, de valószínűleg inkább csak kirándulások lesznek, meg strandolások a közeli tavaknál.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea : :D :P Múlthét kedden volt 4560 szóval sztem már majdnem 5 :)
A kutya pont ma másfél éves :) csak nem lehetett Lassie mert fiú :lol: de amúgy mindenki azt mondja rá hogy Lassie mármint aki nem ismeri :P :lol: :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemrég még ilyen pici volt :d
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea: Jó pasizást Neked! Ez csak az első... Fürtökben fognak lógni.... ;)

Erpé: Teljesen egyet értek veled. Peti nem fogja értékelni a tengerpartot, nem is miatta megyünk, hanem a másik 3 miatt. Az út miatt én is aggódom, de már megdumáltam Petiaput, hogy megállunk aludni és 2 nap alatt tesszül meg az utat. Talán így elviselhető lesz Peti számára is. :roll: A Plitvicai tavaknál szeretnék megállni éjszakára és akkor még ott is belefér egy kis kaland a gyerekekkel. Találutunk olyan szállást, ahol indián wigwamokban lehet aludni és a tüzifa benne van az árban :shock: :lol: . A nagyobbaknak biztos tetszene, de Petivel necces a dolog... :roll:

Egyébként, ha ilyen picikével először mentek nyaralni, akkor azért arra készüljetek, hogy ebben nem sok pihenés lesz. Vége a régi lustizós nyaralásoknak. Én ilyenkor mindig nagyon fáradtan kerülök elő és 1 hét mire kipihenem a nyaralást 4 gyerekkel.... 8)

Katka

katka22

bea: 200km :?

Anno nekem is volt egy skótjuhászom, kimenekített kutya volt, a gazdája nagyon csúnyán bánt vele, és természetesen Lassie-nek hívták :?
Mondanom sem kell, hogy mindenki elsőre Lassie-nek hívta (ki az, aki meglát egy skótjuhászt, és nem az jut eszébe?), így el is tudták lopni a... azok az emberek, akik a város szélén laknak.
És éppen apunak ajánlották egy héttel később eladásra a sarki kocsmába, apu meg egy hős volt, és elment érte, és kimenekítette (addigra körül is állták, de el tudott jönni).
Persze másodjára is ellopták, de akkor már apu sem mert érte menni :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jajj ilyen tengerparti nyaralásra én is vágyom már régóta. Pasi: nem kellenek fürtök, egy elég lenne, csak normális legyen :lol: :lol: :lol:

Moncsi, az szép súly. Maja is akörül van, csak ő nagyon nyúlik, 8 centit nőtt(két héttel ezelőtti) és így nem nagyon látszik, de azért imádom a kis hurkácskáit, peluzásnál mindig számolom mennyi van. A kutyus pedig már kicsinek is nagyon vonzó volt :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?