A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, nincs jelentkezo az angliai talira?? :?
Koszonom a sok biztatast, egyutterzest....nagyon sokat jelent! :)
Vendég

Micsoda napunk van van!
Botond megtanult igent bólogatni. Tudom, hogy ez a legtöbbeknek nem újság de ő eddig mindenre nemet intett. Meg kell zabálni, ahogy csinálja! :lol: :lol:
Lotti pedig megtanult hasra fordulni. :lol: És kakilt is. 5 nap után. :roll:

Niki!
Fúú. Azért ahogy most leírtad ezt a vérzést, tényleg elég ijesztően hangzik. De semmi baj nem lesz. Kb 40-en gondolunk rád.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Segítség!
Megnyomtam valami billentyűkombinációt és eltűnik az explorer fej és lábléce. Csak akkor jön vissza, ha ráhúzom az egeret. Hogy tudom visszacsinálni?????????

Ildikó
KépKépKép
sense4

a menüsor pedig teljesen eltűnt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense!
F11-et ha nyomsz?

Niki!
s kialkudunk vmi bnetes kedvezményt :) de csak akkor megyünk ha nem esik az eső :) :)

+szeretném megosztani Veletek :) ronda és vmi eszméletlen finom :)
spenótos bundáskenyér :) vmi isteni :) s nagyon zöld :)

:arrow: csak beosontam :)

KépKép
viranka

Vera!
Köszi! ctrl+f11 volt a megoldás. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Én spenótos történetem:
Vettem sóskát pürésítve + fagyasztva. Mert szeretjük. Valami noname-et, nagyon olcsón. Megcsináltam. Iszonyú szar lett, még a macska sem ette meg. Gondoltam, biztos az volt a hiba, hogy olcsó húsnak... Erre vettem bonduelle-t. Ugyanúgy fagyasztottat. Ez is szar lett. Aztán elolvastam mi van ráírva : paraj... :oops:
Még jó hogy parasztlyány vagyok...

Ildikó
KépKépKép
sense4

Lottesz alszik (nem tudom ezek után mikorra fogom elaltatni). Botond mamával az udvaron. B dolgozik, ki tudja mikorra ér haza. Én meg gyorsan megfürdök, hogy ne kelljen éjfélkor.

Ildikó
KépKépKép
sense4

A mai nap egyébként úgy kezdődött, hogy ömlött a víz a mosdó csaptelepből, nem lehet már elzárni. Ki kell cserélni. Addig is a mosogatóban mosakszunk... :evil: Pont ez kellett a havi kiadások mellé. Miután megmosakodtam, fel akartam húzni a redőnyt. Leszakad, mert elért a redőnymadzag. Még jó, hogy anyum ezermester és megvarrta, és nem kellett "redőnyszervízt" hívni 10ezerért. :evil: :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

sense: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sense!
ez hasonlít az én sütőtökös sztorimra :oops: :lol: 8)
megvettem nyár közepén az általam sütőtöknek nevezett vmit és lelkesen sütöttem vagy 2 órán keresztül :) R. mondta szerinte ez sárgadinnye,én meg bizonygattam,h. hülye, tudom én mit vettem :) aztán miután az egész lakásban átható sült sárgadinnye illat áradt elhittem neki :) szerintem fincsi volt :) Ő azóta köszöni inkább nem kér :)

Vindo!
azért reggel 8kor én sem lennék hajlandó kimenni :) ég akkor bútolni kell az agyunknak :) főleg életem párjának :)

KépKép
viranka

halihó

csak amire emlékszem

Vera: micsoda este..piros Báló! :lol:
Sense: paraj :lol: , csap :(

Vindo: én is hawaiian tropic 50 est használok Emmának.

Apa már vonatozik haza..remélem ma haza ér mielőt Emma elalszik...már nagyon hiányolja.

Anyumnak nagyon durva csontritkulása van..kapott tegnap vmi spéci infúziót aminek rengeteg mellékhatása van..be is lázasodott, minden ízülete fáj, nem bír megmozdulni, levegőt venni, hányinger, hidegrázás........most kezd jobban lenni..remélem ennyi volt és nem lesz ez pár napig.
Emma meg egész nap ott játszik az ágya mellett.... :lol:

az tegnap éjszaka szuper volt nem ébredt....6 kor reggeli és 8 -ig még aludt mellettem.

erre délben...1 óra alvás után olyan sírás..alig tudtam megnyugtatni...visszaaludt ..10 percre...:-( nem tudom rosszat álmodik, jön a foga....áááááááááá ugyan ez volt mikor a temetésen voltunk és anyósom vigyázott rá...engem keresett és alig tudták lenyugtatni...persze vissza nem aludt.....kíváncsi vagyok mikor dől ki.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, sajnalom Anyukadat...remelem, mihamarabb joban lesz!

szep ősi magyar nyelven irtal: "az tegnap ejszaka"... :lol: :lol:
szegeny Emma, biztos meg mindig a fogaval kinlodik....nem hiszem, hogy rosszat almodna, hisz annyira kiegyensulyozott kislany... :roll:
Gratulalok Istvannak az allashoz!

Viranka, nagyon mokas eletetek lehet!!!! :lol: :lol:
Mindent tudok igerni....kiveve esomentes idojarast.... :roll:

Sense, akkor ez egy peches nap volt nektek... :? Botond edes lehet, hogy bologat... :D
Vendég

Halihó!

Bercó fürdik, illetve Gergővel röhencsél. Olyan édesen kacarászik. Szerintem most nincs is sok időm, de azért pötyögök kicsit.

Sense, :cry: :cry: Vannak ilyen napok. sóska :lol: Ügyes BB (bólogató Botond).
Megyek
dmaggie

Most sem tudok reagálni, olyan sokat írtatok :oops: . És nem emléxem, Cavintont kellene szednem :twisted: ...

Meryke, Móniéknak is jó a 9.42-es, menjünk azzal :D .

Regi, két hete a 3/4 4-essel mentünk haza, és szerintem símán bírtuk volna még :wink: , csak mire hazaértünk :roll: ... Panka csak este aludt el az autóan, jól érezte magát végig, bár volt 1-2 pillanat, amikor látszott rajta, hogy kóma, de a társaság és a buli lefoglalta :lol: .

Viranka, lehet, mi is megyünk Cserkére, bár én nagyon nem szeretem, hívtak minket barátok :roll: .

Két napja kőművest játszom, a terasz előtti gazos placcot kirakom téglával 8) . Úgy érzem magam, mint akit agyonvertek, viszont a bicepszem egyre nő :P .

Megjött apa...
Holnap még írok, szombaton tali :D !
dettyk

Halihó, drágák!

Hú, megint nem fogok tudni mindenkinek írni, akinek akarok...

Viranka: isteni tali lesz, már látom előre! És egy Piros Bálót is látok már magam előtt! :lol: :lol: :lol:

L. Móni: tündér vagy, pussz!!! Hát, sokat törtük a fejünket, hová menjünk majd. Az első változat ugye a kifelé költözés volt, mert kertes házat akartunk és annyi zsénk nincs, hogy Bp-en vegyünk. De aztán rájöttem, hogy ha Soroksáron valamitől szenvedtem, az a bezártság volt. Sanyival mindketten a belvárosban dolgozunk, és ez alighanem nem fog változni, mert a korábbi mhelyeink is mind bent voltak, és amit mi csinálunk, azt lényegében csak bent lehet csinálni... ergo vagy bevállaljuk mindig a sok utazást, vagy beljebb keresünk lakást. Már egy ideje az utóbbiért lelkesedünk. Az összes barátunk is bent lakik. Így viszont ugrik a kertes ház, majd egyszer, soká... Ami a közlekedést illeti: 3 óra napi oda-vissza az csak az, ha simán megy minden. De általában nem megy, ma is 20-20 percet vártam két buszra, így a szomszédos kerületből 1 óra alatt értem haza a kb. 20 perces út helyett. Ez nagyon nem megy, ez a 3-4 óra naponta mind a család nélkül és értelmes dolgok nélkül töltött idő, ráadásul megszakításokkal utazom, cipekedni kell, most meg a meleg is. Kocsival se gyorsabb, ezt talán már korábban írtam, S. max. 15-20 perccel van korábban itthon, cserébe egy rakás benzint elfogyaszt.

A csanáról majd írok :arrow:

Vindo: tuti sikerült a vizsgád, ahogy a pontokat írod, biztos! Kár, h nem vagyok debreceni, így nem láthatom a Zuradékat játszani...
Nem tudsz mit csinálni?!!! :lol: Én tuti a kedvenc sorozataimat-filmjeimet (meg a nem látott ezret) nézném. ;-)
Nekem meg citációs izét kell készítenem, képzelheted, mire összeszedem...
Jut eszembe: nagyon szorítok a böszörményi álláshoz!!! Az lenne az ideális, ugye?

Niki: elhiszem, hogy kivagy nagyon. De amit írtál, az alapján szerintem is a legjobb helyen és kezekben vagytok. Tudom, hogy aggaszt, amit a szülésznő mondott, de hát ő sem jós. Reméljük a legjobbakat!

Regi: örülök, h jobban vagy!!! Energiaital? Sose ittam, milyen az? Én is masszív kvfüggő vagyok. Most épp este vaníliafagyisat nyomok, úgy kell a fogyókúrámnak (mondjuk a nyár a fagyik miatt -- imádom -- eleve necces, meg hát az emberek állítólag nem éhesek annyira melegben, hát én igen 8) ).

Akko mindjárt csanázok odaát.

Kép
Kép
irina

Ja, tapasztalat anyukák, egy kérdésem lenne: ugye az már a szopiról való leszokás jele, hogy Ádi csak nézni akarja a cicit meg megnevezgeti, de nem nagyon akar enni belőle (csak néha egy-egy kortyot). Ezt pár napja kezdte el, azt tudom, hogy tej van még benne.

Kép
Kép
irina

Na, G. reggel hatkor olyan csendesen kereste a vasalatlan ingeit, hogy mind a ketten felébredtünk rá.

Megjegyzem, vagy hat darab lógott a ruhaszárítón, már megszáradtak :evil: :evil: :evil: :evil:

Gyúrok itt, hogy nyelvvizsga után majd kialszom magamat, erre minden éjszakám egy katasztrófa, mióta végeztem.

Szép napot.

Ma tuti lefekszem, ha R. elpitymallik.

Energiaital: mintha sok koffein lenne ezekben :roll:

Kép
vindolanda

Ja, tegnap, amíg vezettem, elküldtem őket, hogy vegyenek nyári sapkát. Kikerestem a neten a termékkeresőben R. méretében.

És mit vettek?
Hm, egy labdát :roll:

Csupán csak öt van itthon.

Igaz, ilyen kis tömött műbőr egy sem. Lehet ez volt az ok :idea:

Kép
vindolanda

Irina, igen, Böszörményre gyúrok. Össze kell majd szednem a papírokat hozzá :roll:

Örülök, hogy a tiéd is kijött annak rendje-módja szerint.

Jó költözést akkor majd. Mikor tőlem kérdezgették anno az otthoniak, amikor társasházban éltünk, hogy hogyan is lehet ott gyereket nevelni (akkor még úgy volt, hogy nem költözünk, de már úgy közeledtünk a 30 felé), mindig azt mondtam, hogy pár millió embernek csak sikerül Mo-n is :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Csak gyorsan benéztem, mert megyünk a piacra. Délután vendég jön, a barátnőmmel összedobunk kétféle salátát, husival, ahhoz vesszük meg a zöldségeket! :)
Ja! És most vettem fel először azt a szoknyámat, amit még a terhesség előtti nyáron hordtam! :D

Sense! paraj :lol:
csap :(
Gratulálok a bólogatáshoz! :)

Vera! sütőtök se semmi... :lol:

Kaqk! :( Anyudnak jobbulást!!!

Én anyukámat meg hétfőn műtik, kiveszik az epehólyagját, mert sokszor begörcsölt neki. Remélem, minden rendben lesz, és utána már nem lesz ilyen gondja!!!

na, megyek, mert anyaaaaa...
(Már mondja az a betűt is utána! :D)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Én elmennék hozzátok talira!!!!!! Nem baj, ha esik az eső! :D

Irina! Lehet, hogy Ádó úgy döntött, ennyi volt a szopi... :roll:

Vindolanda! Így van ez, ha fiúkra bízod a vásárlást! :lol:

Panndi! Hogy tudsz te ennyit babanetezni a két kicsi mellett?

Nekem mondjuk baromira nem könnyű. Ha amerikai konyhás lenne a lakás, akkor oké, de a konyhából nem látszódnak a szobák, sőt, még egy folyosó is elválasztja őket. Tegnap úgy tudtam főzni, hogy a húst 3x tettem vissza a hűtőbe, miközben már nagyban dolgoztam fel, a pörköltalapot Gegivel a kezemben kevertem, majd el is zártam. Mindig volt valami, ami miatt abba kellett hagynom.

Zsozsival eléggé nehéz, egész nap :!: azt hallgattam, hogy "anya gyere", még akkor is, ha mellette voltam. Szó szerint lóg a nadrágomon/lábamon, én meg húzom a földön. Ez néha vicces neki, néha nem. Egész nap :!: nyűgösködött, sírt, semmi nem volt jó, fáradt is volt, rajtam meg érzi, hogy ez kikészít.
A verandára rálátok a konyhából, kitettem neki pancsivizet, meg ezer játékot, hát feszt bejött a konyhába mezítláb, mert ott akart lenni, ahol én.

Kép
Kép
Kép
gremese

Több olyan program kell, ahol kettesben vagyunk. De rengeteg figyelmet kap tőlem, mégis állandóan rajtam lóg, borzasztóan anyás. Persze ez jó, és ha majd a pasijával kézenfogva megy a diszkóba majd jól visszasírom, de nagyon nehéz.
Ha délután nem alussz ki magát (már ha alszik), akkor sírva ébred, és nagyon nehéz megnyugtatni.
Szerető és engedékeny család címszó alatt nem teszem be napközben az ágyába, mert akkor jön az 1 órás őrület.
A kanapén filmet nézünk, és jó esetben bealszik.
Tegnap 6-kor kelt, és du. 4-kor dőlt ki.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap délután csak 1kor sikerült Péterkének lefeküdnie és aludt 16.15 ig :shock: :shock: :shock: már jártam nézegetni él e :oops: na gondoltam, hogy nagy dáridó lesz itt este, de végül 9kor mindét gyermek kidőlt. Igaz reggel 6kor ébresztő volt, de Áron még visszaaludt, még húzza hason.
Jónak tünik a GW.

Vindo labda 8) 8) milyen sapit néztél ki? nekünk tavaly egy nagyon jó kis kalapunk volt, de sajna kinőtte, sőt amit idénre vettem is már kicsi, csak 51 cm a feje :shock:

Dettyk na te sem vagy egy egyszerű nő 8) azuram szokta nekem mondani, hogy én még egy egyes ekét is elhúznék 8)

Cumisüveg: csak azért kérdeztem, mert nekem olyan hihetetlen, hogy ha egy gyerek nem iszik cumisüvegből. Én annó csak 7 éves koromig ittam belőle reggel este kakaót :oops:

Viranka sajna nem tudunk menni, mert apának dolga van, meg jönnek délután babalátogatóba is. De úgy gondolom, hogy a nyár folyamán lesz még ilyen esemény :D

Heni
KépKép
heni81

Mesi: amerikai konyhás nappalink van :wink: Na meg Fruzsi sokat alszik, Zsófi meg sokat el van egyedül :roll:
Vendég

Heni, a Brendonban saját márkás, megkötős nyári sapkát. Amin nincs madzag, mivel amúgy nem tűri meg a fején, és persze a tűző napon szeret motorozni :roll:

Volt állítólag 49-es és 51-es méret is, olyan 1600 körül volt az ára.

Gábor szerint azonban csak egy labda volt :wink:

Ügyesek voltatok az éjszakával :wink:

Emese, hát, ez bonyolult :roll: Csak ügyesen.

R. is ilyen volt, kis korában kizárólag az ölemben tartózkodott, rendszeresen bal kézzel főztem kávét stb. Nagyon ritka még ma is, hogy magában elszórakozik az udvaron, mindig ott kell lenni vele :roll: De szerencsére nekem csak ő van :roll: A szobában viszont már jobb a helyzet, ki tudok osonni pl. a betont locsolni.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo labda :D

Regi tej és tojásmentes pogácsát sütök, hogy Báló is tudjon enni belőle.
Remélem nem rontom el :roll: Ha igen pattogatni való kukoricát viszek 8)
Szoknya :lol:

Mesi cica is nyügi volt tegnap.
Csak mellettem volt jó neki

Irina most szépen lementek az ingatlan árak.
Olcsóbban tudtok venni, mint tavaly vettetek volna.
Sikerüljön megtalálni a számotokra megfelelőt.

Cumisüveg cica nem használ már régóta,
Kubus flakon, csőrős pohár, pohár vagy sportkupakos flakon de síma üvegből is ügyesen iszik.

Sense tegnapi nap :( parajpüré :lol:

Niki és hol aludna a csapat?
Ma, hogy vagy? Nyugi. Annyi pozitív energiával ami neked megy nem lesz semmi gond :D

Viranka sült sárgadinnyét megkóstolnám :D

Kissé amatőr kérdésnek tűnik mert már évek óta főzök :roll: Hogy kell készíteni a tejfölös csirkepörköltet? Még sosem főztem és a pasiknak azt szeretnék főzni vasárnapra. Már ma megfőzném és akkor szombat este csak a tésztát kell kifőzni hozzá.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, ezt a "szerencsére" szót nem túl jól használtam. Hiába na, nem szoktam visszaolvasni.
Szóval nekem csak ő van, a szerencsére meg oda jön, hogy ezért könnyebb :oops: :oops: :oops:

Mostanában mindig össze-vissza írok.

Kép
vindolanda

Fleur mi volt a dokinál?????????

Heni de jó, hogy alakul az éjszakátok :D

Dettyk ügyi vagy :D
elkényezteted a párod, ezek után majd nem fogja Ő az ilyesmit megcsinálni. Én így jártam :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hű Emese, nem lehet könnyű :cry: Nálunk Péterke egész nap tök jól elvan, jön - megy egész nap a házban, ha van kedve kicsit teraszozunk is de, majd 12-13 kor szunya, 4 után meg már ha itthon apa irány az udvar.
Olyan érdekes, hogy d.e.nem akar lemenni, de d.u. kötelező!
Nálunk az is jó, hogy imád mesét nézni! Reggel 6kor kel és már kéri is a mesét, azon regenerálódik. Aztán jönnek a könyvek, épités, hintázás... meg persze a kistesó körüli dolgok. Ja és főzni is szoktunk együtt, felültetem a pultra, és mondom mit csinálok. Én mindig bevonom minden munkába, mondom neki, hogy segits,mert egyedül nem tudom, és megdicsérem, megtapsoljuk egymást.
Még kakilni is jön velem, én vcre ős bilire csücsül. majd bepakolja a mosógépet. Van kis felmosója is, seprűje. Teregetéskor adogatja a ruhákat.
Épp tegnap mondtam apának, hogy soha nem hittem volna, hogy normális gyerek lesz P. nagyon kezelhetetlen volt mindig is.
Remélem rendeződik nálatok is a helyzet!

Heni
KépKép
heni81

Regina, akartam írni, anyukádra akkor gondolunk a műtét miatt. Biztos nem lesz gond :!:

Kép
vindolanda

Halihó!

Megint jó éjszakánk volt, sőt Bercó még mindig alszik. Nem vagyok én ehhez hozzászokva. :roll: :lol: :oops:
:lol:

Irina, mindig úgy örülök, ha hallok felőletek. Hááát nagyon úgy hangzik, hogy ennyi volt a szopi. Én egyelőre el sem tudom képzelni, hogy B. megunja a dolgot. :lol: Sok sikert a kreszhez, meg a lakáshoz is!

Móni, anyukám úgy főzi, hogy a husit először levesnek főzi meg, majd egy paprikás alapban átrotyogtatja és ehhez keveri a tejfölt. Én lustább vagyok, rendesen a papr.csirke, simán rá a tejföl. Illetve fogyasztáskor teszi rá mindenki a tejfölt, ahogyan szeretné. Remélem érthető volt. :oops:

Emese, majd lesz jobb is, főleg, ha Gegivel már érdemben tud játszani Zsozsi. Addig kitartást!
Ez a beszéd meg.... Csodálatos.

Bercó is segít általában, mondjuk nem mindig van benne köszönet. A napokban, amikor pakoltam el a ruhákat, felkapta a kardigánomat és vitte volna a szennyesbe. A múltkor meg a zoknikat kidobta a szemetesbe. :lol: Hiába, rend a lelke mindennek. :lol:

Vindo, ügyesek voltak a fiúk. Ha Bercón múlna, ő is csak labdát venne. :lol: Hogy megy a vezetés?
dmaggie

Regi, jól beindult az élet nálatok. :lol: Jó szórakozást!
Anyukádnak én is szurkolok.

Kaqk, nálatok mi a helyzet?
dmaggie

Heni! Zsozsinak iszonyú akarata van, és most nagyon dacos. Mi is mindent együtt csinálunk, feladatokkal látom el, jön utánam mindenhová. WC-re is... De ha valamit nem akar, akkor nem akarja. És akkor nyügi.
Én vinném sétálni, meg programra, mert akkor minden rendben, de Gegi miatt nem tehetem meg, hogy állandóan kettesben menjünk el.

Ez egy korszak, csak az én kis oroszlánomnál ez duplán nehéz.
Egyedül akkor van el, ha Apjával komoly és hosszantartó beszélgetésben vagyunk. Akkor valahogy érzi, hogy ne nyaggasson, és elvan. De ez nagyon ritka.

NEhéz, mert sokszor értelmetlenül nyűgösködik, anya gyerézik, lóg rajtam, de anyu mondta, hogy ilyenkor még ne keressek értelmet, csak érzelmet. Arra kell hatni.
Szeretgetem, együtt vagyok vele amennyit csak lehet, de itt van Gegi, meg a többi kötelesség. És azt nem érti meg, hogy anya mással is kell, hogy foglalkozzon, mint ő.
Ez oroszlán tulajdonság, általában az anyjukat vagy a nagyanyjukat sajátítják ki kisgyermekkorban.

De semmi baj, ilyen az én kis Zsozsim, anyu és apa is segít, hogy levegőhöz jussak.

Nem olyan szörnyű a helyzet, csak kezelni tudni kell, és extra türelem kell hozzá.
Meg szeretet. Az meg bőven megvan! :)

Regi! Mikor ér be a vonat a Délibe? Akkorra értetek megyünk. Ja, és mérd le nekem a gyerekülésetek szélességét! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie, hát alakul :wink:
Zokni a szemetesben :lol:

Emese, az ingatlan-eladásról van valami hír? Írtad régen, hogy tervezitek, meg külön is költöznétek.

Épp teregetek :arrow:

Kép
vindolanda

Emese,
el is felejtettem, hogy neked Zsozsi oroszlán, na akkor van ott akarat! Gondolom, hogy próbálsz mindent megtenni, hgy minél jobb legyen, én is csak pár tippel próbáltam ,, segiteni " nehéz ilyenkor bármit is tanácsolni. Meg persze minden gyerek más! Biztosan hamar túllesztek ezen a dolgon is!!!! Jó hogy anyukád melletted van!!!!

Tényleg mi van a házeladással?

Vindo nagyon vagány lehetsz, egy kézzel nyomod a laptopot, a másikkal teregetsz 8)

Heni
KépKép
heni81

Megpróbálok gyors lenni, mert nekem is teregetnem kell, és főznöm (bár úgy döntöttem, Panka ma tejbegrízt ebédel, én pedig hideget :oops: ). Kőművesmunkát befejeztem, már csak egy is sziklakertet akarok a téglaút mellé építeni :) .

Niki, jó kezekben, biztonságban vagy! Nem lesz semmi gond :D !

Sense, nagyon ügyes Boti :D ! Hát még Lotti :shock: :D ...Nálunk volt időszak, mikor Panka 10 napig nem kakilt :? . Őt nem zavarta, csak engem...

Viranka, bnőmék is bundás kenyérrel eszik a spenótot. Vagy Te zölden eszed a bundáskenyeret? Itt rohad meg a spenótom a kertben :( . Vigyek???? :D
Sütőtök :lol: :lol: :lol: .

Heni, egyes eke :lol: :lol: :lol: . Én szeretem a környezetemet szépíteni, és a hirtelen ötleteket azonnal megvalósítani :D . Te viszont emelett sokkal háziasabb vagy, mint én :oops: . Most olvasom, hogy nem jöttök, de kár :( .

Cumisüveg, Bencének még volt, de nem tudott inni belőle (cumizni sem tudott), Pankának már nem is vettem. Csőrös pohárból ivott, kb. december óta már nem használjuk a csőrt sem.

L.Móni, az én párom eddig sem nagyon csinálta meg, amit kértem :roll: ...illetve lehet, hogy megcsinálta volna, csak soha nem volt türelmem kivárni 8) . Kapcsolatunk elején volt, hogy 2 évet vártam valamire, aztán megcsináltam én :lol: . Szoktam neki mondogatni, hogy ő biztosan Pató Pál úr reinkarnációja, csak szalonképtelenebül: Pató Pál úr kutyaf...a volt hozzád képest :oops: :lol: . Egyébként nagyon büszke vagyok magamra, amikor készen vagyok egy ilyen "alakítással" 8) .
Tejfölös csiripörit én úgy szoktam, hogy csiripörit csinálok, nokedlivel, és a végén keverek hozzá tejfölt a saját tányéromban, mert Pisti nem szereti 8) .

Panka tegnap egész nap pucin nyomta a kertben, 2x kakilt a bilibe, pisilni viszont ott pisilt, ahol rájött, és még le sem guggolt :lol: ...

Na akkor a művem: Kép Ilyen volt... Kép Ilyen lett :D .

Úgy néz ki, holnap itthonról indulunk reggel :D .
dettyk

Sziasztok!

Hu, Dettyk, te aztan nem vagy semmi! :shock: :shock: Hat ezt meg hogy csinaltad?? Ebbol meg karriert is tudnal epiteni!! :D

Kepzeljetek, egy cseh doki jott vizitelni ma, azt mondja, hogy volt egy magyar baratja, aki csunya szavakat tanitott neki, erre ilyet szol nekem: Gyere a kukoricasba! :lol: :lol:
Vendég

Emese, Zsozsinal minden rendbe fog jonni, hisz szuper szulok veszik korul!! Oroszlan......apa is az..... :roll: :? Rania par nap hijan ment at szuzbe, azert kis oroszlan-beutes van rendesen!!! :lol:
Mar regota nem latszanak a vonalzoid!
Vendég

Dettyk, nagyon ügyes vagy :shock:
10 nap... Nekünk talán három volt a legtöbb, ha jól emlékszem. Mostanában viszont már nem számolom, majd kijön neki előbb-utóbb.
MOndjuk ha fájna, akkor biztos bevetnék valamit nála.

Niki, nekem a csúnya szavakról nem ez jutott az eszembe :wink:
Hogy vagy ma?

Kilógtam a kisboltba, míg R. aludt. Most először csináltam ilyet, mindig olyan kis lelkiismeretesen őrzöm. De nem ébredt fel.
Most, hogy G. sikeresen felkeltett minket hatkor, 11 előtt ki is dőlt.

Kép
vindolanda

Niki, gyere a kukoricásba :lol: :lol: :lol: ...Á, semmiség :oops: , köszi.
De olyan jót röhögtem, mert Panka úgy kezelte a vízmértéket, mintha tudná, mire való :shock: , úgyhogy leellenőrízte a munkámat :lol: . Aztán számoltam a téglákat: három, négy...erre megszólal: öt! Rámeredtem, és mondta tovább: hat, hét :shock: :lol: :lol: ...Látszik, hogy az iskolás bátyja az ISTEN 8) .
dettyk

Vindo, hat, megvagyok, koszi, varok...varok... :?
Csunya szavak: szerintem megprobalta a legszalonkepesebb mondatot megtalalni, mivel a szuleszno is itt volt...biztos tud cifrabbat is... :D
Vendég

Szeli már megint a nemakarokaludni műsort játsza... :?
Pedig 3-kor már jó lenne, ha ébren lenne. Kivittem az udvarra, de nem fáradt el... :roll: Ráadásul tűz a nap.

Mesi! 7.33-kor indul a vonatunk, és 9.07-kor van a délinél.
Az ülést lemérem, ha Apa hazajött, mert magával vitte a kocsiban.
Köszi még egyszer, hogy elviszel minket! :)

Most csak ennyi, elkezdem vagdalni a salátának valókat! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, anyukadnak megy a drukk tolem is, minden rendben lesz!++++++++
Vendég

Dettyk! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na ezt nem néztem ki belőled! na jöjjön haza apa meg is mutatom neki, hogy itt egyes nők mire képesek!egyes eke ehhez képes lófitty!

Niki én nem tudom, hogy miért ezt kell mindig megtanitani a külföldieknek. :evil:

Heni
KépKép
heni81

Dettyk, LMóni: Akkor a 9.42-es vonatnál találkozunk :)
Megyek sütni :arrow:

KépKépKépKép
meryke

Regi! Oké, n10 körül ott leszünk. Majd írok privit. :)

Niki! :lol:

Dettyk! :shock: :shock: :shock: Aztaaaaaa!

Házeladás: Volt egy komoly vevő, de az ártárgyalás nem sikerült, így még nem adtuk el. :(
De most már két ügynökség dolgozik az ügyön, remélem hamarosan (1 éven belül) eladjuk!
Nem két fillérről van szó, várjuk a vevőt!

Sajnos az elmúlt napok után egyelőre nem akarunk 3. gyereket. :(
De azért remélem rendeződik a dolog, illetve Zsozsi kinövi, Gegi nem csinálja ennyire erőteljesen, elköltözünk, és akkor lesz harmadik csemete.
Ez a döntés amolyan pillanatnyi pánik-döntés, szerintem holnap már máshogy látjuk a helyzetet. :)

Apa mondta, hogy beleolvasott a babanetbe, és én csúszda helyett végig hintáról beszéltem. :shock: :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Azért az majd jó lesz, ha ketten eljátszanak! :)

Kép Kép

Sense! Az nem semmi, hogy Lotti már hasra fordul!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Egyébként tegnap Gegi hasalt, Zsozsi meg mind a 13,5 kilójával ráült a hátára, majd a fejét úgy megsimogatta, hogy kissé beledöngölte a földbe.
Az én drágám meg tűrte. Ilyen akcióknál sokszor még mosolyogni is szokott. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, de edesek!!! :D Szerintem mi kisfunknak is ez lesz a sorsa! :lol:

3. gyereket meg ugyis meggondoljatok! :wink:

Rania annyira problemamentes baba volt, hogy en azonnal kesz voltam a kovetkezore....aztan egy eves lett...... :? akkor azt mondtam, hal'istennek, hogy vartunk.... :D de hamar jobb lett, ugyhogy belevagtunk.. :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?