A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Hú hogy hogy körül állták? Apud egy hős! :P
Az a 200 tényleg sok, bár minden relatív, nekem sok még Majaval. Lehet minket jobban megvisel ennyi autózás, őket meg még elringatja.

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát hogyhogy? Ahogy szokták... Jött a rokonság :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pulcsi, nagyon sajnálom, hogy így megviselt a kezelés. Jó hír, h hamar jobban lettél!

Katka, gondoltam, h a nagyobbak miatt mentek tengerpartra, no meg magatok miatt :) Hú, az a wigwamos szállás elég izgin hangzik.
Én mint kezdő anyuka Samuval nem gondoltam azt akkor igazán át.
Katka, küldd át nekem légyszi a fotókat a tegnapi napról, pü-ben írok neked egy mailcímet.

Bea, randi? izgi :) és ha ez nem is, de tutira jönnek a jelentkezők!

Moncsi, édes nagyon Livi baba és a kutyátok is nagyon szép!

Gabka, jó ez a kép a kiscsajról. És igen, visszaérnénk Tatáról az ovis programra, mondjuk a délutáni alvás elég esélytelen lenne (hacsak a kocsiban nem alszanak visszafele)...

Lépek, ma van a párom szülinapja. Répatorta már készen van, fasírtokat sütök még a piknikre. Közben meg ma van a bölcsiben a gyereknap, oda is mennem kell (lesz tűzoltóautó, meg rendőrautó, és szirénázni is fognak - hiába no, jó dolog 3 évesnek lenni :) ), és még előtte Uh-ra viszem Katát, plusz ajándékot szerzek be a páromnak... Áhh, nem sűrű a mai nap egyáltalán...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

A tali képek nagyon jók. Köszi szépen. Elmondhatjuk, hogy ez a szép anyukák és gyönyörű gyerekeik topikja!!!! :wink: :lol: :lol: (képeket nézegetve nem tiltakozhat senki)
Velem nem akar senki találkozni Kiskőrösön????? :D

Bea. örülök a jó híreknek, Majával nincs semmi gond, és a randinak. Reméljük nem kamu, de ha még is lehet hogy jobb, ha nem jelentkezik. Találsz rendes srácot biztosan. Nagyon csini vagy. :wink:

Gyöngyi, Marq: nagyon szépek a kertek. Nekünk jó nagy kertünk van (sarokházunk van, ezért dupla telkes), sajna nagyon rossz a talaj (homok), ezért kipusztul minden. Veteményest már feladtuk. Volt egy nagy fűzfánk, de az is pusztulásnak indult, ezért meg kellett csonkítani, elvileg így megmenthető. Idén nem valami csodás a kertünk/ udvarunk. :cry:

Erpé, Gyöngyi: köszi a recepteket. Kipróbálom!! Jöhetnek még receptek!!!

Nyaralás: nem terveztük még. Tavaly is hirtelen felindulásból döntöttünk, hogy megyünk. Remélem idn is így lesz. Mi a strandolást szeretnénk itthon megoldani. Nagy családi medencét tervezünk...

Eper: én is ettem, de nem okozott gondot.

Katka: jobbulást Zsófinak. Örülök, hogy nem tört el a keze. Petinek dicséret az esti viselkedéséért!!

Pulcsi: sajnálom, hogy belázasodtál. Lehet várnod kell, hogy múljanak a csíkjaid...

Nálunk vasárnap családi ebéd lesz. Szűk család: 30fő,(férjem szülei, tesójai+család, anyukám, tesóim+család), így sem lesz itt mindenki(az egyik bátyám családjával fog hiányozni). Kicsit izgulok, hogy minden rendebn legyen. Én (is) fogok főzni. ennyi emberre még egyszerre nem főztem. Nem nagyon tudok majd jönni, gondoljatojók rám. Majd jövök az élmény beszámolóval....

banokla

szegény kisebbség, biztos nagyon megrémítette őket apud :twisted: :roll: :cry:

mint mondtam Neked tegnap, mi németországba utaztunk annó Levivel, amikor Ő 6 hónapos volt, pedig az 900 km volt. nem volt vele semmi gond. megálltunk időnként pihenni, meg szopizni.
Csak a vége volt necces :)
nagyon meleg volt egész úton, azaz Levin csak egy body volt, viszont mire odaértünk ott már jó hideg volt. Ez nem is lett volna gond, mert felöltöztettem volna, ha nem rottyantott volna akkorát, hogy még az egész ülés is kakis lett. Arról nem is beszélve, hogy a német barátaink nem szeretnek füteni. Szóval a hidegben, kikaptam Levi az ülésből, bevittem a méghidegebb lakásba, meg kellett fürdetni. Felöltöztettem, aztán moshattam ki az ülést is, mert apa mindenre hajlandó, csak kaki ne legyen benne :)
Hazafelé sem volt gond, amig bele nem keveredtünk a határ előtt álló 5 órás dugóba. Levi azt is jól viselte, mert amig álltunk én hátramásztam hozzá, szopiztunk játszottunk, aztán meg már aludt tovább, mert elég késő lett.

Kép

Kép
gabka77

Katka jobbulást a leányzónak. Sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül esett. És örülök, hogy Peti volt olyan kedves és kikapcsolta az anya-radart :)

Erpé: Levi mindig elalszik akocsiban, pláne ha elfárad elötte :)

Bea: hajrá randi, megtalálod Te is a párodat!

Banokla, jó bulizást, minden elismerésem, hogy egy pici mellett ilyet bevállalsz :)

Mi megyünk horvátországba nyaralni. Tavaly nekünk kimaradt a nyaralás, és nagyon hiányzott, elözö évben a balcsinál voltunk és Levi nagyon élvezte a vizet. Lilinek ez most még nem lesz nagy élmény és lehet, hogy nekem fárasztóbb lesz. De Levi tuti élvezni fogja.

Kép

Kép
gabka77

sziasztok!

Éjszaka persze fent voltam 1-től fél3-ig, de nem ám Lizi miatt, ő ma hihetetlen jó volt, 10-től 6-ig aludt, csak én adtam neki egy álometetést fél3-kor! Annyira büszke vok rá és örülök :P

Na, a lényeg. Szegény sógornőmnek csaszija lett, éjfélkor tolták a műtőbe, az a kemény, h ugyanúgy akart megszületni, mint az anyukája arcfekvéssel, ami baromi ritka! Na, ezt magyarázza meg nekem valaki :shock: ez is genetikailag kódolva van :?: :?: :?: AMúgy 3180 gramm (2 hete már nem nőtt a súlya :? ) és 56 centi, szöszi fiú, mint a tesóm 8) és csudaszép, ma megyünk is meglátogatni....

ennyit a családomól, bocsi, csak boldog vok...nem úgy, mint a sógornőm éjszaka, szegény még sírt is, persze nem így tervezte, alig látta szülés után a babót, remélem ma már jobb kedve lesz.

Szóval: király lehetett a topic tali, sajnálom, h nem mehettem, de ht nem hiába kellett itthon maradnom. Hasznomat vették :lol:

Nyaralás: ahogy jópár éve, a nagyi nyaralójába münk, Bánkra, csak még nem tudni páromat mikor engedik... oh, külföld, csak a válásom után voltam, anyuék elvittek horvát o-ba, annyira nagyon nagy élmény volt, kva sok helyen jártunk. Plitvice meg egy csoda. Imádok utazni, de no money :evil:

nemlajos: lessies story dva...és még ők pampognak :evil:

nem tom még mit akartam írni. Mi hétvégén megyünk barát házaspárhoz, ahol mindig nagy eszem-iszom szokott lenni :x és már terhesen sem élvezhettem a bulit, de most már radlert legalább ihatok :D de nagyon parázok már ettől az úttól, kutya, baba és még térképet is olvassak??? Egyik kezemmel a kutyát fogom fogni, h ne dülöngéljen, másikkal Lizit..a fogammal a térképet..... :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jaja: Bea, drukk!!! Honnan az ismertség? (Demé nem a f@szi megy le hozzád :roll: )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

HELP: Lizi tiszta korpa... egyszer bekentem már olajjal az egész fejét, de sokat nem használt. Mit tgyek vele????

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

korpa vagy koszmó?
én mondjuk mindekttőre javaslom az olivaolajat.
kend be jó böven, sapit rá, aztán fürdetéskor finoman "súrold" meg.
mondjuk olyan sapit válassz, amit nem sajnálsz, mert az olaj nagyon ragaszkodó fajta :)
gabka77

Sztem az nem korpa hanem koszmó. Líviának is volt és nem lehet csak egy két nap alatt eltűntetni. Én bekentem esténként olajjal, fél órát rajta hagytam, aztán textilpelussal ledörzsöltem neki. Így kb két hét alatt teljesen el is tűnt :?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok

Rszg: nem tudom pontosan még mikor megyünk, ez leginkább Mic melójától függ. de amint megtudom leírom :D én már nagyon mennék :roll: még az is lehet hogy én hamarabb felülök Nicoval a repülőre, Mic meg majd levezet utánunk.... hmmmm nem is rossz ötlet.. :twisted: elég lenne Nico-nak egyszer kibírnia a 17 órás autóutat....

Moncsi: szép baba, szép kutya :D szereti Livit? jól kijönnek? bár a skót juhászról azt hallottam hogy gyerekszeretők.

Gabka: édes a picilányod! belőle is boxoló lesz? :lol:

Bea: drukk a randinak! de tessék komoly pasit találni! nem csak úgy felültet ;)

hmmm nyaralni mi is mennénk.. kanári szigetek volt betervezve októberre.. na de még az messze van.. ki tudja mi lesz még addig Micnek melóügyileg (az nem is nyaralás hanem őszölés már hehehe) ott már akkor nincs meleg hanem kellemes 20-25 fok van.. jobb egy 6-7 hónapos picurral. nyaralásnak meg marad Mo, tavaival, hegyeivel :D

epret még én sem mertem enni.. na de rábeszéltetek.. ma eperzaba lesz :D

na ha már képdömping én is dobok fel néhányat.. Mic már vigyorog amikor meglátja a kezemben a kamerát.. mondja is de jó hogy nem a régi filmes fényképezők időszakát éljük :lol:

Kép manóvigyor

Kép kukucskálós

Kép manósapis

KépKép
KépKép
adryn

Erpé, vica(úgy emlékszem te írtad): Apukáknak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Gyöngyi: Eszternek BOLDOG NÉVNAPOT!!! Kicsi az esélye, hogy vasárnap eszembe jut....

banokla

Babé sampon :)
papillon, gratula a sógornődnek!
Hol szült, hogy arctartással császározták? :shock:
Vagy más oka is volt?
(tudod, én is úgy szültem Dömét)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papilon: gratula a sógornődnek!
MOndd meg neki, hogy inkább legyen császárja, mint egy sérült babája, szerintem!

most hívott a párom, hogy após belenyúlt egy autó ventillátorjába. Egyik ujját levágta és egy másikat is eltörte, most vitte el a mentő. én egy kicsit rosszul lettem, pedig nem is voltam ott
gabka77

nemlajos: tényleg úgy szülted??? Én azt olvastam, h 90%ban császárral végződik, mert eltörhet a nyaka. Meg úgy rácuppan a szülőcsatornára, hogy a vákumtól alig halad, meg asszem nem is tágult. Margitban szült. Ő vele az anyukája, a mostnani nagyi, kva sokáig vajúdott és utána totál eldeformált lett a feje és tiszta véraláfutás, nem is készült rőla fotó 3 hónapig :lol:

A koszmó lapka szerű, sárgás,nem? Ez meg olyan teljesen mint egy sima korpa. Akkor az olajjal kitartóbb leszek, én is az olivaolajra gondoltam, csak még nem vettem... remélem rendbe jön, köszi a tippeket.

Adryn: hajrá eper :!: Nico irtó cukki

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

na mire megírtam a hsz-emet majdnem teleírtatok egy oldalt :shock: most én vagyok csiga vagy ti vagytok nagyon gyorsak? :lol:

Papillon: gratula sógornődnek! de tényleg nem értem a császárt. Nem csak Nemlajos szült arcfekvéssel természetes úton.... gondolom hogy el lehetett kenődve szegény :( ez olyan csalódásszerű élmény lehetett neki. kérünk képet a fiatalúrról! :D anyud biztos meg tudja állapítani hogy koszmó e ami Lizi fején van. a koszmó az összeálló sárgás színű, a korpa meg olyan mintha csak hámlana a fejbőre.

Nemlajos: apud egy hős! szegény kutyit meg sajnálom hogy a "kisebbség" megkaparintotta végül mégis :(

Banokla:
Krisztiánnak mekkora szemei vannak!!! :D

KépKép
KépKép
adryn

arctartásos babát én is úgy tudom, hogy csaszizzák. nemlajos neked szerencséd volt :)

papillon: mi is gratulálunk, majd hozzál képet ha tudsz

Banokla: köszi :)

Én nem tudom mi van a levegőben, de már második napja nem tudom betenni aludni a gyereket az ágyba. Ahogy hozzáér a lepedőhöz ordít :shock: Remélem nem lesz olyan mint a tesója, mert lekaparom a falat :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gabka: apóssztori: :shock: :shock: :shock: reméljük idejében bekerült a kórházba és a levágott ujját is meg tudják menteni. sikerült jégbe rakni míg odaért a mentő? vagy ennyire nem bocsátkoztál részletekbe? mondjuk megértem..... :?

KépKép
KépKép
adryn

katka, jézusom :shock: :shock: :shock: (én is megszédültem, pedig én végképp nem voltam ott. Úgy látszik, vizuálisak vagyunk nagyon)

banokla: én is akartam mondani, hogy a fiad egy ufó, akkora szemei vannak :D

papillon: igen, és csak akkor derült ki, mikor kijött, hogy jéééééé, hát ezért jött ilyen lassan. Belőlem meg ömlött a vér, mert vénákat tépett a gyerek kifelé jövet, és a gyereknek lett érdekes feje, de az pár nap alatt elmúlt...
Talán itt látszik (az nem a sapija miatt van, az a feje...)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bakkker, gabka... ez dva... szegééény. Majd hozok képet, de lehet, h csak üvegfalon keresztül tok fotózni :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Hát nemlajos, mostmár beugrott, h te is így szülted. Dva, nagy szerencséd volt... nem vették észre hamarabb??? Úgy látszik te így jártál jobban. Azon gondolkodtam, h amikor megvizsgálják, nem bökik meg a kisszemét??? Hüle dolog, csak elképzeltem :oops: édi kis csúcsfej :lol: milyen aranyosan szopizik...cukor

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

na mek hajat mosni, mert nemsoká jön a tejes. Nem is mondtam, h mióta beállítottuk a hűtőt, csak tiszta tejeim vannak és áprilisra kemény 4300 ft-ot kaptam a heim páltól, 2 liter 3 decit adtam le kb....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nico baba nagyon édes :)

A kutya félti Líviát :) volt hogy olyan jött megnézni akit ő még nem látott. Amint megfogták a gyereket morgott és követte őket :D Biztos imádni fogják egymást. Nyugodt kutya sok gyerek van a családba és tényleg imádja őket :) Még a nyúzást is tűri szegénykém amikor a gyerekek huzogatják a szőrét :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Gabka: nem semmi :shock: :shock: Remélem minden rendben lesz vele

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Gabka: hát engem is elfogott az inger. Szegény Apóspajti, remélem megtudják menteni az ujját

nemlajos: kis nosztalgia :)

Niko baba kukucskálós képe valami szenzációsan tündéri. Az ilyen pillanatokért érdemes élni :)

Kép

Kép
pgyöngyi

papillon:neked mikre van időd :shock: szembökdösés :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Gabka, jobbulást apósodnak!!! szegény, visszatudják varrni?, mert hallottam, hogy van amikor még menthető az ujj,

Papillon nagy gratula a sógornődnek, meg nektek az új családtaghoz! hja a pasi, elvileg ő jön... :roll:

Adryn
:D
Nico nagyon édes, az utolsón, mint egy kis rapper :lol: és az a teliszájas mosoly :o :)

Banokla, Krisztián is haláli, kis elgondolkodó, aranyos mind2 képen :) Jó családi bulit!

Eper, 1X mertem 3 szemet enni, nem volt gond.

Koszmo, Majának van egy kis részen, fehér neki is mint a korpa, meg mint az én pikkelysömöröm, olaj én is, utána kamillás vízbe lemosom

Moncsi,
milyen okos eb :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn leírása alapján lehet, hogy az enyém is korpa, mert fehér :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

még nem tudunk semmit.
egy vékony bördarabka tartotta az ujját, szóval hütés nem volt gondolom. de anyós orvos, szóval gondolom megtett mindent, csak nem sebész. Én is kíváncsi vagyok, hogy menthető-e az ujja.
még csak május van, de após 3x ra van kórházban :(
Ez nem az ő éve, úgy érzem.

Kép

Kép
gabka77

na, meg is mosdottam :lol:

hámlik a feje, azé gondolom, h korpa...

Majd mesélj Bea :wink:

Van egy nagy gondom, akikhez megyünk holnap, férjem katonatársa+nej, ők adtak nekünk rengeteg ruhát, de főleg fiút, nos, Lizi kinőtt egy csomót és azokat odaadtam a sógornőmnek, hisz úgyis csak 1-2 hónap, addig csak nem reklamálják a rucikat, és nagyon fog rá vigyázni is. Nos, a katonatárs tegnap hívta a férjem, h a kinőtteket vigyük vissza, mert egy barátjuk most szült és kell a ruha :evil: nem tom mi tévő legyek, ultra ciki lenne ezt így közölni, pár ruci van csak, a hátulgombolósak, mert azt nem vitt a sógornőm. A férjem meg eszi a májam, mert ő nem engedte ezt meg nekem és direkt kért, h ne adjam kölcsön, én meg tettem rá, olyan jóérzés volt adni (tom, nem az enyémet)... Visszakérni is ciki, pont most... szóval.... van vmi ötletetek?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Gabka: remélem apósodnak sikerül megmenteni az ujját. Én is úgy tudom, hogy van olyan eset,amikor vissza varrják.

Papillon: Gratulálok a sógornődnek.Szegényt elhiszem,hogy megviselte. Én is az olajos megoldást tudom a koszmós buksikra,+ van az a puha szőrű babahajkefe, azzal fésülni, és elég jól lejön.

banokla

Köszönjük a dicséreteket. Nekem nem tűnik fel, hogy nagy szeme van. :D

Moncsi: aranyos Livi. és a kutyus. Biztos jó pajtik lesznek. :wink:

Nico fiú is tünemény.

banokla

azt csináltam, h beolajoztam, sapi rá, pár óra mulva fürci és a puha hajkefével hajmosás. Nos ezt 2szer csináltam és nem ért semmit, de ígérem kitartóbb leszek :oops: köszi az ötleteket és a gratulációkat

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: jaj.. nem könnyű helyzet... Andrisnak viszont tessék mellédállni és kiötölni valamit! ha már megtörtént a dolog feleslegesen rágja érte a füled.. inkább valami megoldáson törje a buksiját ő is. ő ismeri a katonatársát. te meg a sógornődet... gondolom megérti ő is hogy mi van... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Papillon: ruha gond, elég kínos mindkét részről.Nem lehet, hogy a sógornőd az ismerős, aki most szült, és neki akarják adni a rucikat???? hehehe. gondolom, hogy nem. bocs, csak most ez kijött belőlem.

banokla

Adryn: Andris elég jül viseli így is, annyit mondta, h ne adjam oda, mert ez lesz és én nem hittem neki. Egyenlőre azt ötlöttük ki, h szedjek össze legalább párat...jajjjjm e cikkki. A sógornőm korházban, a bátyám melóban, holnapig nem is tudná elhozni, mert Piliscséven laknak. Amúgy jó fejek, majd jó leitatjuk őket, azt elfelejtik :twisted:

banolka: :P bárcsak

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jah, és akinak gondot okoz az éneklés: én most töltök le dalszövegeket, a zeneszöveg.hu-ról :oops: remélem tetszeni fog Lizinek (lassan mára lelövöm magam, annyi dógom van... ruhákat szerezni, pl...)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon: vagy csak adjátok a hülyét, hogy: jajjj, otthon hagytuk a nagy rohanásban :)

Kép

Kép
pgyöngyi

jóötlet, de én még csak-csak, de Andris elég sz@rul hazudik, neem tom, annyira rendesek... de lehet, h ez lesz :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon: Hát elég kínos szituáció.... Nem lehet szimplán megmondani az igazat és bocsánatot kérni? :roll:
Én voltam most hasonló szituban, amikor szültem. A sógornőm mindenemet tovább ajándékozta (megkérdezés nélkül), a ruhák nem is kerültek elő, de az autós ülésnél (ami a futó babakocsihoz tartozik) a sarkamra álltam és azt visszakérték nekem.
Én egy picit morcos voltam, amikor ez kiderült, de gyorsan túlléptem az ügyön. Pedig így egy csomó ruhát venni kell, ami a lányoknak volt (unisex).

Gabka: Jaj, szegény apósod! :shock: Remélem tudnak rajta segíteni.... :(

Katka

katka22

Háát, nem tom Katka. Én legalább bejelöltem, ami az övék.... vissza fogják kapni, előbb-utóbb :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jaj papillon, ez ultragáz... Remélem, szerencsésen jössz ki belőle. Én az ilyen szituációkra még évekkel később is arcpirulva szoktam gondolni... :oops: :?
Tudtad, hogy kölcsönbe kapod? Mert ha nem, akkor van indokod. De ha igen... Jó lüke voltál :D
(na Neked se adok kölcsön semmit :D :D :D )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, én búcsúzni jöttem, hétfőn jövök!
Jó hétvégét!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: jó utat, majd meséld el hogy bírta Döme az utat :)

köszönöm az együttérzéseket. annyit tudunk most, hogy rövidesen elkezdik a helyreállító mütétet, kérdéses még, hogy az ujját meg tudják-e menteni, több helyen el is tört, van ami szilánkosra és szinte minden ujja roncsolódott valamennyire :(
na jó ne offolom tovább a topikot :(

ruhakölcsönzés: nehéz téma, én amit kölcsön kaptam, azt úgy adtam tovább kölcsönba, hogy előtt megkérdeztem az eredeti tulajt.
nem irigyellek a szituért Papillon :(

Katka: hogy van leányod?

Adryn: mi újság apa melójával?

Kép

Kép
gabka77

Nemlajos, jó utat, jó hétvégét

Papillon, elfelejtettem válaszolni, bocsi, tavaly buliztunk együtt 2X, meg 1X együtt ebédeltünk, aztán jött Maja-papa és annyiban maradt. De nem hiszem, hogy most is lesz belőle vmi, mert már itt a hétvége, és még nem hívott:(,
de amúgy milyen emberek vannak, levittem sétálni Maját, és látják, mindig egyedül tolom, csak néha az apjával ritkán, két bolt: kérdés egyikben: És apuka szereti a gyereket.? Másikban: És apuka már nincs itt, elment? Szerintetek? :twisted: :twisted:

Ruháról: szerintem az a legegyszerűbb, ha megmondod őszintén ez történt, elnézést, nem gondoltad szükség lesz még rá stb. elvégra csak ruha, nem a házukat adtad el :wink: kínos, dehát a kertelés nem a legjobb megoldás, csak belekavarodtok.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Igazatok van Na, hüle vótam
De itt vannak a képek az apró kis Lizi unokatesóról, olyan, mint egy kis manó. Irtó figyelmes, olyan mint egy nagy baba és csak anyánál van csendben.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: de édes a kismanó :D és sógornőd a császárhoz képest nagyon fitt :o

KépKép
KépKép