A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Bogi, apeh miatt nem irigyelsz??!!!!! :lol: :lol: először azt hittem arra írod! :shock: pedig olyan jó beugrani a Haller utcába, kedvenc helyem egyike.... :lol: :lol:

Kép
kaandi

Kaandi, leszel a barátom? :wink: :lol: :lol: medencét énisénisénisénisénisénis akaroooooooooook!!! (toporzékolós-sírós-picsogós smiley)
Sokra megyek ma a kerttel ugyanis... 29,5 fokot mutat a kinti mérő árnyékban, győzöm bezárni magunkat, meg húzogatni a függönyöket..........

KépKép

KépKép
stelly

Viszont holnap megyek 1,5 órás thai-masszázsra :D lehet irigykedni rám is végre, jól át fognak gyúrni, úgy hiszem :D (ez még a szülinapi ajándékom Tomitól, csak eddig nem váltottam még be az utalványt)
basszus már megint ittragadtam, kéne pedig ebédelni - ki is lövöm a gépet, mert ha bekapcsolva hagyom, úgyis mindig visszalopakodok :roll:

KépKép

KépKép
stelly

:lol: :lol: :lol: Tényleg 400 ezret írtam, át szoktam nézni, és akkor sem vettem észre... :lol:

Uhh, Zsuzsi, a berottyantós sztori nekem is tetszett, és a hamut a fejére szórós szmájli is... :lol: Kellene egy ilyen gyártani. :D
A rotyogtatásról eszembe jutott, hogy mikor Stellyék itt voltak, egy-egy ilyen hang után zavartan kérdezgettük egymástól, hogy ez most a te gyereked volt, vagy az enyém? :lol:

Nila, jó, hogy itt vagy! Fürcsire nekem is az jutott eszembe, hogy hűtsétek a vízet... Mi zt csináljuk a nagy melegben, és nagyon élvezi. Próba cseresznye, hátha bejön.

Képet szeretnék Esztikéről és Botikáról!!! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Stelly: hát persze, h leszek, különben is egy fősulira jártunk, én mintha emlékeznék is rád személyesen is.......vállalkozói szak, talán nem Te is a Kőszeginéhez jártál konzulenshez? Meg 1-2 szigorlaton mintha összefutottunk volna.... :lol: :lol: na jól elkalandoztam megint... :shock:

Nálunk nincs viszont klima, így az emeleten esténként 31 fok összejön...+ szúnyogháló sincs még, azonnal kellene intézni pedig.

Kép
kaandi

de mennék masszázsra én is!!!!! irigy vagyok én is!!!! bármilyen szóba jöhet(ne), ha lenne....

du elkészítem a képet!!!!

Kép
kaandi

Bogi: hát nincs mit enni otthon, h Fügét eszed :D ? Barátnőidnek drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A védőnő meg tényleg barom, most miért kell a szoptatással zaklatnia, amikor nektek így adódott.
Monic és Danika: üdv itt!
Julcsi: Nagyon Boldog Névnapot kívánunk neked!
Helga: nagyon szépek a lányok! A képedet nézve, mintha ismerős lennél, sztem az NST-s szoba előtt láttalak.
Nilabali: bizti csak a meleg. Ilyen melegben az emberek többsége étvágytalan. Alex is most inkább gyakran eszik kevesebbet, gondolom inkább szomjas, mint éhes. Lehet, h meleg neki a víz és picit hűvösebbet szeretne. Na közben látom, másnak is ez jutott eszébe.
Zsuzsi: buszon kakilás :lol: , ma gyakoroltam a mei taiban szoptatást, h végszükségben meg tudjam oldani az etetést a buszon. Épp akartam kérdezni, h megkaptad-e a mei tait, de ezek szerint igen. (én értettem a visszahajtást) Kicsit én is be vok tojva a talira való utazás miatt, végül is lenne aki elfuvaroz (após), Alex Apu agitál is, h vitessem magunkat el, de én szeretnék átesni a tűzkeresztségen, h ne kelljen mindig segítséget kérni.
Stelly: lehet Julcsinak azért volt drágább a naptej, mert egy egész bödönnel vett :D . (tényleg, hány ml-es amit vettetek?) A színezett naptej tényleg zöld?
Kaandi: APEH :twisted: , bakker ez tényleg kis haladék
Medence: vasárnap takarítjuk, anyuéknak van, de gondolkodom, h vegyünk megint (pár éve volt, csak tönkrement), az mégis csak a kertben lenne és nem kellene anyuékhoz átmenni azt az 5 háznyi távolságot, ebben a hőségben :lol: :lol:
kreiszi

visszaosontam....Kaandi: nálunk is 28 fok körül van de van klíma, óvatosan használjuk is, mert kibírhatatlan.

Kép
budabo

kreiszi: van bőr a képeden...5 ház?? Amúgy nekünk is volt minden évben, de mindig tönkrement, de nem rossz ötlet...fel is vetem apának hogy nem akarunk-e esetleg vmi olcsót..
Védőnő szimplán butuska, de ez van ezt kell szeretni.
Barántőm 3 inszemináláson volt ősszel, akkot szétmentek a férjével, majd egy hónap múlva könnyes újra összeborulás és most megint rajta vannak a témán. Másik barátnőmenk évekig nem jött össze a baba, aztán "csak" egy petevezeték átfújásra volt szükség, de mostmár az is kevés. Teljesen átjárhatatlan mindkét vezeték, tehát lombik. Csak nem kevés pénz, még így is támogatja a TB.

Kép
budabo

Julcsi, ma tartod!? Ha igen akkor BOLDOG NÉVNAPOT, Rita nap is ma van, na meg a párom szülinapja, most lett 20 éves..... :lol: :lol:

Kép
kaandi

Nilabali, evés miatt ne aggódj, Bencus is kevesebbeket eszik ebbe a nagy melegbe! :?

Kaandi, részvétem az apeh miatt! Ezek is mindig zaklatják az embert! :evil:
Medence, irigy-irigy nagyon! :oops: :)
zsu83

Kép

Kép

Kép
zsu83

Na a szöveg lemaradt, egy kis Bence marketing! :lol:

Az új játszi, egy kis beszélgetés anyával, és egy reggeli ébredős kép! :lol:

Raktam még fel többet a közösbe!
zsu83

Nila, az nem lehet, hogy már fürdés előtt éhes Bazsa?

Kreiszi, csak hajrá mei-taios margitsziget, bátraké a cseresznye :wink: Hogy tudtad benne szopiztatni? Én is éppen ezt dolgozom ki.

Zsu, már alig várom, hogy láthassam Bencust, olyan helyes pofi. :P

Andi, minden rendben lesz, és szerdától újra szép lesz az élet meglásd 8)

Julcsi drága, nagyon-nagyon boldogságos névnapot Neked! :P

Millye??????????

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Julcsi: ha ma tartod akkor az Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig. Én anyukám Julianna és februárban tartja.

zsu: nagyon édes vasgyúró Bencus

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:35-kor.
Vendég

Julcsi:Nagyon boldog névnapot!!!!!!
azt hiszem, hogy olyan 9 körülre érünk fel pestre, de az, hogy én mikorra találok el hozzátok, már más kérdés... :lol: Majd írsz valami jó kis útbaigazítást????

Ladmon: igen, arra az Emmára gondoltam... :lol: :lol: :lol:

Na, Apa elment, és a laptopot is vitte, úgyogy nekünk maradt ez a sz@r asztali.... Még ide se nagyon fogok udni jönni a 7végén. És képzeljétek, Apukám is elutazott, meg öcsém is, úgyhogy Vendel az egyedüli férfi családban... :)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

JULCSI, ÉN MEGLESTEM AZ IWIW-EN LÁTOM HOGY MA TARTOD:
NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!! :lol:

Gerendai Zsu, már mi is nagyon várjuk, hogy megismerhessük Léna manót! :lol:

Bogi, köszi! :) Füge ma hogy viseli a meleget? Bencus 12 óta alszik!
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:36-kor.
Vendég

Thank You-Danke schön-Merci-Köszönöm!!!! :D

Ma tartom, lévén Júlia vagyok és nagyon köszönöm, igazán jólesik!!!! :D

Kitartás Gabi, gyere, ha tudsz!

Bencus gyönyörű, és olyan nagyfiú, sokkal idősebbnek látszik!!! Szabad majd kicsit megölelgetni? :D

Képzeljétek, tegnap megnéztük a királynős buta műsort, nem nagyon érte meg (amit mondjuk sejthettem volna előre), elég gyengusz volt, szerintem a lányok közül is elvétve voltak igazán szépek... Egy előnye volt viszont, végre kivasaltam közben azt az hegynyi vasalnivalót, ami itthon csúcsosodott... :D Ti nem érzitek úgy, hogy mióta a Gyerkőc megszületett, folyamatosan mostok és vasaltok? :shock: :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julics: én is láttam a választást tnap... Jót kritizáltunk a férjemmel már megint... :lol:
Mosás, vasalás: dehogynem... folyamatosan... Még szerencse, hogy a pelusokat nem kell vasalni... :)

Gabi: nemsokára vége! Addig megpróbálunk nem sokat írni, hogy ne maradj le nagyon, ok??? :wink:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Monic, nem tudom, milyen típusú van neked, nekem lilliputis. Szóval így van 1x visszahajtva. A fejét már megtartja benne, vagy a mellkasomra hajtja, és szunya. Kép Kép
Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Bogi: :lol: . Barátnőket meg sajnálom. Ép egyik nap beszélgettünk a férjemmel arról, h én még soha nem találkoztam olyan etnikumi kismamával, aki IVF-es vagy inszemes lett volna, pedig a 17 év alatt volt dolgom nem kevéssel és akárhány éves is volt, a legtöbb nem az első purdét szülte :D . Hát hiába, ők ilyen masszív anyagból vannak.
Aquapark: énisénisénis
Kaandi: párodnak Boldog szülinapot!
Zsu: pont az előbb nézegettem az iwiwen az új képeket
Zsuzsi: egész könnyen, Alex szája pont cicimagasságban van, gombos a pólóm, szopismelltartó kicsatol, Alex csatlakozik, ennyi :D Hi-hi, látom Léna is szereti eszegetni a hordozóját, akárcsak Alex és leginkább a bal oldalon :lol:
Julcsi: én is este vasaltam vagy 2 órán keresztül :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kreiszi 2009.05.22 13:33-kor.
kreiszi

Kriszi, hogy van pont cicimagasságban? Nekem ahhoz a felső pántokat meglazítva le kell engednem az egész csomagot a combomig, és akkor. Lehet, hogy rossz helyen van a cici? :shock:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi: hát nekem hosszabb a felsőtestem, mint neked, sztem azért tudom így megoldani
kreiszi

Ja, és most nézem, h te a derekadra kötöd az alsó pántokat, én a csípőmre, mert nekem ott kényelmes és attól is lejjebb van a babó
kreiszi

babanyul: terhesen én is jártam kb. a 7. hónapig úszni és voltunk még ősszel wellnesben és nagyon imádtam!!!! Gyanus...az én anyósóm is oda állt mögém és nézte hogy mit írok

zsu: hát....idáig elvagyunk. MOst van a vízválasztó,keresztem levitte udvarra,ha eltudja altatni és legalább 1-2 órát aludna akkor okés. Idáig mindennap ilyonkorra raplizott be.Mondjuk ma délelőtt is nagy szunya volt...

julcsi: én a végét láttam, nekem tetszett az alacsonyabb barna csajszi, meg végülis a szöszi is. Múlt évben, csak a Damaj J.
dehát ízlések és pofonok. De a végén láttátok hogyan integetnek??
Hát majd be...tam tőle.

kreiszi: körülöttem nagyon sokaknak nem akar összejönni, vagy csak évek alatt a baba. És igazad van etnikum csak pottyant és a segélyekből él. Felénk is melóilag találkoztam egy párral és
a legjobban az tetszett amikor hallgattam ki őket - de persze
ez nem csak rá vonatkozik - és meló szinte egyiknek sem, segélyből
élnek, de lizingelt kocsijuk van és az önkorm.lakást ad nekik.
Az egyik legdurvább családnak egy új építésűben volt keco és közben egy kertes házat építettek a város egy másik részében, ahol a kerítés árából kocsit tudtunk volna venni. Egy ismerősőm meg egyedül nevelt 4 gyereket és kért lakást, na neki a városon kívül egy nyomortanyán ajánlottak fel egy áram és víz nélküli lakást :shock: :shock: és amikor nem fogadta el még ő volt a telhetetlen.

Kép
budabo

Üdv az újonnan érkezetteknek!

Gerendai Zsuzsi: Te aztán jó mászkálós típus vagy, szerencse hogy kicsi Léna ilyen jól tűri! Persze, hamar hozzászoktattad a mászkáláshoz. Kész világjáró lesz hamarosan a kiscsaj :D .

Én is tervezem babaúszásra vinni Attilát, csak még lusta voltam felhívni a csajszit, aki tartja. Na meg addig a kozmetikába is el kellene jutnom (gyantáztatni). Aki viszi majd a csemetéjét úszni milyen úszópelust használ? Jó a DM-es? És mit kell még vinni?

Néhány kép, csak hogy csatlakozzam például az olvasós témához:

Kép Milyen izgalmas ez a könyv!!! Kép Hú, de elnehezült a fejem a sok új ismerettől!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Gabi, kitartás! Nem tudom mit kiváncsiskodnak ennyire! :?

Julcsi, hát persze hogy szabad! :D Én is jól megölelgetek majd minden babát, ha persze engedik az anyukák! :wink:
Királynős műsor tényleg nagyon gagyi volt, nem is voltak olyan szépek a lányok!
Vasalás, pont most fejeztem be, Bencus közbe a játszin gyakorlatozott! :lol:

Kreiszi, köszi az iwiw-es hozzászólást! :lol:

Bogi, Bencus fél 3ig aludt, utána kajcsi, most játszik, de félek, hogy estefele rájön a hiszti! :?

De édesen nézegeti a könyvet Attila! :lol:
zsu83

Vagyok már én is... csa be kellett mennem a munkahelyre "rendet tenni" kicsit el vannak kanászodva a fiúk.... és a papírokat amióta nem dolgozok "elfelejtették" lefűzni... 3 havi iratkupac figyelt sz asztalomon... :twisted: a fiam jól viselkedett még aludt is és elbeszélgetett mindenkivel
:lol: :lol: :lol:

Budabo Köszi! :wink: Hát neked is nagy dilemma ez a munkahelyre visszamenetel... és Fügét hova tennéd? :shock: én mondom, hogy a melegtől ilyen Fügcsid!!! Én is néha így vagyok amikor nem tudok haladni a munkával... :evil: utána meg lelkifúrom van... :roll: a védőnőtöket tojd le... te mindent megtettél!

Gerendai Zsuzsi Köszönjük! Remélem produkálni fogja magát a talin is!!! :lol: örülök, hogy jól sikerült anyóssal a találkozó!!! :wink:

Gjéti Tessék feltenni képet!!! Jöttök a talira?

Zsu83 A férjem is megy holnap maszekolni... :? már nem fáj annyira a lába... Felvettem videóra a sikítozását a fiamnak na meg a kacagást is... annyira édes... és olyan csiklandós... Bencus nagyon édes!
:lol: :lol: :lol:

Hel29 :oops: köszi a bókokat a lányaid is csudi helyesek! Jöttök a talira? Úgy látom a Pizza láz van... :lol: :lol: :lol: szívesen! majd írd meg, hogy-hogy sikerült!

Julcsi-79 400 ezerért nem vennék krémet :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote="julcsi-79"][ írta:julcsi-79color=red]
[color=green]Andrist [/color]megzabálom, Nélküle nem is lehet találkozó! :wink:
megtisztelő!!!! iruló piruló smile...

Amy81 gratulálok az esküvőhöz és kíváncsian várom a képeket! :wink: Hogy van Vendi pirossága? Hova engedted el apát ilyen hosszú időre? :? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi-79 Boldog névnapot Julcsi! :lol:

Babanyul kitartás :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Jaj, majd el feledtem, hogy én is boldog névnapot kívánjak Julcsinak!

Kösz Zsu a dicséretet!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Millye: hát a pirosságunk ugyanúgy...
a kencét, amit a doki írt fel nem lehet huzamos ideig használni, és ahogy abbahagyom visszajön.... :cry: :cry: :cry:
Apa a Balcsira ment. Meló helyen sport napokat szerveztek nekik... Kérdezte, hogy mehet-e, de láttam rajta, hogy nagyon van kedve, most hogy mondjam neki, hogy ne menjen? Mindenesetre láttam rajta, hogy eléggé lekiismeret furdalása van, és nehezen ment.... Dehát ez már ilyen. Már lassan odaérnek.
Szerinted ezt a medorrhinumot érdemes kipróbálni a popóra???

Crocus: jól látom, hogy Attis már angolul tanul???? :lol: :lol: Nagyon édes!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

julcsi:én sem akarok kimaradni,ezért Bazsalikommal mi is boldog névnapot kívánunk!a Júlia nagyon szép név!

millye:először is szeretném megköszönni a homeos bogyókat,mert a felfázásnak pápát intettem :) ,aztán pedig ismét be kell vallanom,hogy András ez egyik kedvencem-van több is!-annyira helyes ezzel a séróval még ilyen nagyon komoly képpel is,imádom!

cocus:Attila olyan aranyosan belefáradt a nézegetésbe-tök vicces dolgokat tudnak produkálni a gyerkőcök!

zsu:Bencusnak nagyon szép a szája-csókra termett,majd lehet levakargatni a csajokat róla.........tőled öökölte a száját igaz?

amy:ezt nevezem,hogy ennyire szereted a párod,én biztosan nehezebben engedtem volna el!

nagyon irigyellek titeket a tali miatt,én még nem merek elindulni Bazsalikommal kettesben vonattal,busszal,metróval stb..pedig nincs olyn messze Tatától,csak félek,de majd legközelebbre már összeszedem a bátorságomat és mi is megyünk!
remélem zsancyékkal minden rendben és majd jelentkezik,legalább vele megpróbálok találkozni és Bazsalikom is csajozhat egyet!

kreiszi és zsuzsi:nagyon vagányok vagytok a rátok kötözött gyerekekkel!én most kaptam egy hordozókendőt kölcsönbe,de nem tudom megkötni és ma fedeztem fel,hogy kengurunk is van és még ki sem póbáltuk,de ha Bazsa felébred,akkor kipróbálom,hogy mit szól hozzá!

lassan este van és közeledik a fürcsi,előre félek,hogy megint sírás lesz,annyira fua,hogy egyik napról a másikra ezt csinálja,hiszen szeretett fürcsizni..........na,mindegy,ez legyen a legnagyobb problémánk,de annyira rossz látni,hogy ordít!!!!!!!!

na,megyek és viszem az aggodalmam magammal,ébredezik a drága és evés után kiviszem sétálni,kicsit elbújt a nap,talán nincs olyan dög meleg.

Szép estét nektek,lehet még bekukkantok fürcsi után!

Kép
nilabali

Masszázs: hozzám hetente jár a masszőr, de esküszöm, muszáj! Berni mikor szoptattam, a helyes” testtartásom miatt úgy bedurrand a hátam és a nyakam, hogy izomba kaptam az injekciókat, úgyhogy megelőző célzattal ( na meg persze, hogy élvezem!) :D

Lombik: nekünk az első gyermek lombikban készült, de jól összehozta a doktor! Na ezért lepődtem meg annyira, mikor Barbi megfogant :shock:

Millye: pizza isteni lett, még az uram is megjegyezte, pedig az nem semmi :)

Kreiszi: igen az NST előtt…..miért is nem szólítottalak meg! :)

Julcsi: nagyon boldog névnapot!

Tali: ………….hát ha nem bánjátok, megpróbálkoznék odaérni :oops:

Monic: üdv! Mondom ezt én, a két napja csatlakozott! :D

Attila és Bence: Barbi kapkodja a fejét, még több jó pasi!

Asszem jön a nagy idő, annyira nyomott kint a levegő, én meg idebent :(

Kép

Kép
hel29

Millye, Nilabali, köszönöm szépen a Bencus dícséreteket, átadom neki! :lol:

Millye, nem tudod felrakni a videót a közösbe, úgy megnézném! :)

Nilabali, igen a száját azt tőlem örökölte! :lol:

Amy, sajnálom hogy még mindig küszködtök a piros popsival! :cry:
zsu83

Helga, Bencének is nagyon tetszett ám Barbi, mosolygott rá, amikor néztük a képeket! :D
Gyere a talira mindenképp!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
zsu83

akkor az ígért képek, nem lehet elég korán kezdeni.... :lol: :lol:
Kép egy kis nemzetiségi nap a suliban 08.05.09 Erik és a kisédi párja Adri Kép a kis úszóbajnokom:) bemelegítés közben Kép part szélén elmerengve:)

Kép
kaandi

crocus: jó képek

zsu: na Fügcsi kicsit több mint egy órát aludt, azóta több mint egy órája beszélget a falevelekkel, sikongat,néha bőgicsél, de el van. Kereszt meg veszi fel a telefonjával...de mostmár hozom fel mert kaja van Nem lesz hiszti nálatok! Bencus jó baba!Na most csörgött a kereszt hogy elaludt Füge :shock: szegénykém nem lesz hosszú alvás, mert anya felkelti :oops:

millye:gyerkőc már be van iratva a bölcsibe, :oops: elvileg jővő év szeptembertől, de ha minden kötél szakad mehet már tavasszal is. Elvileg anyukámmal lesz itthon Fügcsi a bölcsi vésztartalék. Ha nincs ez az előrelépés akkor is megyek vissza
jővő nyáron- lakás hitel,állami fizetés - Látod neked is kell dolgoznod :cry:

helga: helyesek a csajok

kaandi:de helyesek a nagyok, de BOTOND egyszerűen zabálni való! Kérdezhetek :oops: nagyon horror volt a medence? Nekünk is van egy kis félretett pénzünk és azt szerettünk volna belőle építeni, de már letettünk róla...

Kép
budabo

köszi Bogi!!!!!!persze kérdezhetsz, maga a medence ha jól tudom kb 300 eft, megkérdezem majd, azért csak ennyi,mert apa sokat közreműködött benne. volt 1 köműves +1 sm, kiásták, a lényeg h 1 nap alatt kibetonozzák, a víz tömeg miatt. aztán glettelés festés sk, + a gépészet, ami leginkább a szivattyú ami forgatja a vizet. aztán meg a sok klór, ph -, algaölő stb..... ez már a 2.év, egyre jobban kitapasztalta apa a működést. szóval sztem összeségében néhány 100 eft. nem mentünk nyaralni akkor. igaz azóta sem..... :cry: :cry: méret: 6x2,85 remélem nem vezettelek félre. boti itt van a kezemben azért bénázok.... :lol: :lol:

Kép
kaandi

Amy81 és amit írtam Aloe First cuccot próbáltad? Mert tényleg nagyon jó! És nem csak erre tudod használni... hámosító is sebekre is jó! :wink: :roll: Biztos jól fogja érezni magát a férjed... te meg nem annyira, de sebaj itt leszünk veled holnap mert én is szalma leszek (de csak holnap) :wink:

Nilabali háromszoros hipp hipp hurrrráááá!!!! Szuper! Mennyi idő alatt hatott a homeós felfázásos? :roll: Köszönjük a bókokat!!! :lol: Sajnálom, hogy a talira nem tudtok jönni... :( :? Nincs valaki a közelben aki el tudna hozni?

Hel29 Örülök, hogy ízlett a pizza!!! Milyet csináltál? Sonkásat? :lol: Szuper, hogy te is jössz a találkozóra! :lol:

Zsu83 Megpróbálom feltenni a videót, először le kell zárnom és le kell kicsinyítenem... :lol:

Kaandi :lol: kis huncut a fiad!!! :wink: vagány a medencés kép! :wink:

Budabo Gondolom egyik szemed sír a másik meg nevet! Nem is tudom, hogy mi a fontosabb... a gyerek vagy a karrier... nagy dilemma... szerintem jól fogsz dönteni! A szívedre hallgass és ne az eszedre!!!! :wink: Most elmegyek boltba, de folytatom az eszmefuttatást :lol: :lol: :lol: Ne is mond a munkát... mire hazaértem a munkahelyről addigra jött emailen még egy árajánlatkérés... :(

Kép

Kép

Kép
millye

millye: én annyira nem vágyom karierre, ezt tök őszíntén mondom, viszon a főnőkasszony harcol értem , ami sokat jelent. Simán felelősség nélkül jobb lenne visszamenni, de az biztos ha most nem fogadom el, többet ilyen lehetőség nem lesz. Már egyszer kb. 3 évvel ezelőtt nemet mondtam egy másik helyre, ha most is nemet mondok többet nem lesz lehetőségem. Áááááá igazából ha hívnak és összejön akkor mennem kell, nem akarom sz..ban sem hagyni őket és segget sem csinálni a számból. Na még bármi lehet, igazából mivel szeretném is meg nem is nagy csalódás nem lesz ha nem jön össze. Vacsi melegszendó volt, apa megy éjszakára, füllede meleg, most fogok vasalni.

kaandi: kösz, akkor ha jól értem vetettek egy műanyagot és kiás,kibetonoz, ez ment önerőből és a gépészet volt még plusz pénz? télen mit csináltok vele?

Kép
budabo

most néztem vissza csak, de sok képet dobtatok fel, Bencus,Attila és Léna is, egyik szebb.mint a másik.... :lol: :lol:

Bogi, vmit félre írtam......nem műanyag,zsalukő és kibetonozva, fontos egyszerre az egészet kibetonozni,nehogy szétnyomja az oldalát a sok víz. Télen,hát sajna eddig leengedtük, de majd most állítólag nem,vhogy megoldja apa.
ismerősök csináltattak hasonló nagyságút kb 1,5 mft.... jól lehúzzák az embert,annyi kbség,h világítás is van benne,nálunk meg nincs.

Kép
kaandi

szegény dolgozók :cry: :cry: millye akkor te sem unatkozol?!

Kép
kaandi

Kaandi, nagyon cuki Boti! :lol: Erik pedig kész nagyfiú! :)

Bogi, most tényleg nem lehet okom panaszra, aludt 5-6-ig még egy órát, és csupa jókedv! :)

Millye, ok, várom a videót! :lol:
zsu83

kaandi: mi is ott körül hallottuk és az nagyon sok.

zsu:hát én Fügit felkeltettem, mert nem jött volna össze a két kaja még mára, illetve csak nagyon későn a második és azt nem akartam. Kicsit nyűglődik de nem vészes, kereszt játszik vele.

Kép
budabo

Bogi: és ha a fiúk barátok v rokonok összefognak??? Csináld magad mozgalom mindig olcsóbb!!! Majdnem anyagárak,nem? Persze vmicskét kell konyítani hozzá!

Kép
kaandi

kaandi: hát igen, mi is ebben gondolkoztunk, de majd meglátjuk.

Kép
budabo

Hű, rengeteget írtatok, nem győztem visszaolvasni. :wink:

Julcsi,

nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Crocus,

nagyon aranyosan olvas a kisfiad, jót nevettem ahogy letette a fejecskéjét pihenni :lol:
Én Huggies úszópelust vettem, még nem próbáltuk, viszont izgulok mert csak 7-12 kg-ost kaptam és Danika most 6,78 kg. :roll:

Kaandi,

nagyon aranyosak a gyerekeid, a medencével ismerkedős kép nagyon jó :wink:

Helga

köszi az üdvözlést, titkon én is abban reménykedem, hogy a kistestvér spontán jön majd :roll:

Zsuzsi,

köszi a képet, kipróbálom majd úgy a mei tait :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Megyek mert Danika türelmetlen, csúszik a fürdetés mert apának még dolga van, és kérte mindenképp várjuk meg...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?