A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

1-kor végre elaludt Szelinci, addig összekevertem az egyik salit, a másikhoz meg rossz salátát vettem... :evil: barátnőm hozza majd a jót utólag.
Remélem, holnap is ilyen kemény csaj lesz, nem dől ki nekem hamar! ;)
Bent játszott egyébként (magyarul szétrámoltam az összes játékát a házban... na, meg bekötötte a babakocsiba a babáját, mostanában nagy sláger a baba, mindig róla gondoskodik, eteti, pelenkázza, tegnap még a kádba is jött velünk... :lol:), egész jól elvolt, aztán nyöszörgött, letettem, hamar el is aludt! :)

Irina! Az energiaitaloknak többnyire tutti-frutti ízük van, szerintem finom! :) Majd kóstold meg! :) Vagy holnap vigyek? :)
Kávéról én egyébként a fogyókúra miatt szoktam le, mert csak sok tejjel és sok cukorral szeretem, így meg igen kalóriadús... :?
Nekem se rontja az étvágyamat a meleg! ;)

Bár tegnap hiába ettem meg 3-kor a salátámat, amit vacsorára szántam, utána már csak pár szelet szalámit ettem, jó néhány csemege uborkával! :) Így lájtos volt a napom! :)

Vindo! :( elpitymallik... :lol:
Azért tart ki több napig is az energiaital! ;)
Sajnos anélkül minden nap elaludnék Szelivel ebéd után, és este is ugyanakkor mint ő, mivel mellé kell feküdnöm, míg elalszik, és ezalatt többnyire én is... :oops: Nekem is elég alacsony a vérnyomásom... talán amiatt. És sose voltam rossz alvó.
Majd a labdát teszitek a fejére??? :evil:

Mesi! Elég fárasztó lehet ez így! Zsozsi nagyon aktív kislány, pörög ezerrel. Ami majd a hasznára fog válni! :D
Szeli is elég sokat rángat, főleg, hogy menjünk ki az udvarra, ahol egész jól eljátszik, de csak ha ott ücsörgök. Ha bejövök, azt zokon veszi... Csak hát itt nincs tesó, meg én emiatt sem főzök hétköznap... :roll: Főleg, ha belegondolok, hogy most is a piacozás egy egész délelőttös program volt... :? (kocsi nélkül ugyebár...)

Heni! Kár, hogy nem jöttök! :(
Hát azért Péterke sokkal nyugodtabb gyerek, mint Zsozsi... már vérmérséklet.
Szelit is csak rövid ideig lehet bevonni valamibe, akkor is általában több munkát csinál vele, mert egy pillanat alatt szétpakol... :roll: :)

Na, nem fogok ilyen hosszan reagálni, mert sose érek az olvasás végére ébredésig... :?

Niki! Én szívesen mennék talira hozzátok! :) Főleg, hogy húgom Angliában él mostanság... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönöm, hogy gondoltok hétfőn Anyumra!!! Remélem, minden rendben lesz és hamar regenerálódik utána!!!

Irina! Lakáshoz én is szorítok! Azt nézd, hogy a Ti családotoknak mi a legideálisabb! Aztán tudtok majd továbblépni, ha jobban összeszeditek magatokat!!! Úgy már könnyebb lesz egy lakást házra cserélni, majd egyszer! :)

Dettyk! Én párom is ilyen, jobb, ha magam nekiállok... :roll: Kár, hogy nem tudok az ablakok alá párkányt tenni... :( Az már a lakásban sem volt. Úgy látszik vannak ilyen mumus dolgai... :evil: Kőművest meg csak nem hívhatok, ha egyszer ő az... brrrrr....
Bár a házat szépen megcsinálta belül (1-2 dolog kivételével, ami sose lesz meg)... inkább csak azt csinálja szívesen, amit maga kitalált, elképzelt... :?
De Te azért nem vagy semmi! Le a kalappal! Nagyon kreatív vagy és ügyes!!! Nekem ehhez még bőven fejlődnöm kell! :)
Panka számol??? :shock: :) Ez igen! :)

Niki! :lol:

Heni! Meg nem mutasd, mit csinált Dettyk! Még a végén Tőled is elvárják otthon!!! :lol:

Mesi! Egy ház eladása nem is megy olyan gyorsan... 1 év szerintem reális az eladásra. Szorítok, hogy jó áron menjen el!!! ++++
Jó lesz biza, ha eljátszanak! :) Meg majd jókat veszekszenek is... ;)
Egyébként én is bevállalnék simán még egyet, hiába amiket írsz... ;) :lol: Szeretem a kihívásokat! :D
Este lehet, hogy felhívlak, és megmondom, milyen széles az ülés! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Délelőtt beugrottunk a belvárosi játszótérre is:
Szeli Dórival (barátnőm kislányával)

Kép
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, nagyon edes Szeli, meg Dori is persze, es hogy te milyen vekony lettel! :shock: Gratulalok, nem semmi!! :D
Vendég

Csak visszaolvastam gyorsan, de most nagyon össze vissza tudok csak reagálni.

Mesi
Kitartás Zsófihoz. Érdekes, h Lilla nem oroszlán, de azért nekem néha ő is elég dacosnak tűnik. Mindenesetre, ahogy olvasom te nyertél. Nem lehet egyszerű türelmesnek maradni.
Amúgy ma Lilla is nagyon anyás bújós, lehet van valami a levegőben.

Vindo
G :evil:

Én arra gondoltam vinnék isteni csalamádét a bográcsos krumplihoz mit szóltok???

Doki jó élmény volt :arrow: megírom.

Ja Niki örülök, h most jobban vagy. Én úgy mennék Angliába talira, de hát....

Szeli nagyon csinos ebben a kis ruciban.

KépKép
KépKép
fleur

Niki! Pedig annyira nem vagyok ám vékony (még!), csak előnyös a szoknya, mert lenyomja a hasamat! :)

Fleur! Én is épp azon agyaltam, nagyon finomat vettem a piacon (uborka + gyöngyhagyma). :) De mekkora gáz lenne, ha kifolyna a vonaton... :? :lol:
Csajok! Mit vigyek, amit vonaton is tudok szállítani? Ásványvíz jó???

Kép

Kép
regcsiken14

Szelinek kellett vennem egy sálat, mert van egy nacija meg egy szoknyája, ami nagy. Ezt találtam praktikusnak, mert egy gyereköv (amit találtam) 2000 Ft... :shock: Pedig tetszett, de ennyiért... :roll:

Ja! Azt mindenképpen el akartam mesélni, hogy Szeli pár napja felmászik a konyhaasztalra a széken keresztül, átmászik a másik oldalára, és beleül az ikeás etetőszékébe... :shock: :lol: De legalább szívesen ül le ebédelni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

mármint ilyen vékony tavaszi kendőt, vagy minek nevezzem...
és a legdurvább, hogy a rövidnacija volt 2000... tiszta rablás...

Kép

Kép
regcsiken14

Na, lépek, nemsokára jönnek a vendégek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, sapka-probléma megoldva. Bementem a kínaiba,és találtam egy megkötőset silddel :roll:

Regina, ne is mondd, olyan gyerekruha-árak vannak, hogy :shock:

Tényleg jól nézel ki!!! És Szelina is aranyos.

Fleur, akkor majd olvasok máshol is :arrow:

Most mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Jaj csajok, annyira izgatott vagyok!!!!!!!

Megyünk holnap a talira:-) :D :D :D :D :D :D :D :D

Sütit viszek!!!! Piskótatekercset!!! Este összecsapom gyorsan!

3 után jönnek csak látogatni ( addig hazaérünk) apa fontos melója meg vasárnap lesz :wink:

Heni
KépKép
heni81

Henide jó :lol: :lol:

Kész a tej és tojásmentes sós süti. Hááááááát, elég száraz lett sajnos.

Regi magadat hozd meg Szelikét :lol: :lol:
szépek vagytok együtt :lol:

Meryke, Dettyk ott leszünk cicussal időben (remélem)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, még jó, hogy olcsó kínai satyit vettem. Kikötözi és leszedi a fejéről :?

Heni, jó utat holnapra. De jó Nektek :!:

Mondjuk az is jó, hogy elkezdjük a falat húzni. Egyre közelebb a vége :roll:

Kép
vindolanda

Ma cigit vettem Apának, erre ELKÉRTÉK A SZEMÉLYIMET!!!!! SÁLLÁLÁLLÁLÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Tök jó napom lett!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!!!!! :lol: :lol: Irigy vagyok!!! Nalunk az a helyzet, hogy apaval total egy idosek vagyunk, es tole rendszeresen elkerik, tolem meg soha.... :evil:

A multkor nagyon megorultem: vorosbort vettem, erre a kis fiatal kasszaslany odakiabal az idosebb eladonak, hogy "Alcohol!" Erre kerdezem, csak nem tul fiatalnak nezek ki hozza??? :P Erre azt mondja, aaaaa nem, o a tul fiatal, 16 alatt van, igy engedelyt kell kernie az alkohol blokkolasahoz.... :( Teljesen lelombozodtam.....:(
Vendég

címünk odaát :) :arrow: :arrow:

KépKép
viranka

csak gyorsan mert készül a pudindg a somlóihoz :) ami már kész is :) :)

Regi!
ugye nem írtad komolyan h. hozni akarsz bármit is? + Anyudnak sok ++++++++ hétfőre :)

Heni!
de jó h. jöttök :)

:arrow: ketteske ma egész nap szirénázik :twisted:

s még akartam vmit de elfelejtettem :oops:
így jár az akinek már tele a feje füsttel(készül a paprikáskrumpli.ne holnap a dögmelegben főjjön meg az Uram :)

nyugodalmas jó éjt :)

ja megvan :)
Móni csak holnap reggel tudom Neked megvenni azt amiről beszéltünk,mert teljesen kifogyott a csaj,de ma du. hozott,csak én már nem jutottam el odáig :)

KépKép
viranka

halihó!
niki!
nagyon jót nevettem a boros sztorin. :lol: :lol: :lol: :lol:
heni!
tök jó, h jöttök!
emese!
hát nem lhet egyszerű neked az tuti. nekem azért jobb a helyzetem, mert botond nagyon könnyen kezelhető gyerek.
gegi akkor nagyon türelmes! lotti nem tűri a ráfekvéseket, megrúgásokat stb. azonnal sírni kezd. szegény botond meg nem érti, mi történt.
tali!
teljesen elfelejtettem ma, h sütnöm kell. úgyhogy vmi gyorsat fogok csinálni, ha már mindenki alszik... már várom a holnapot.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Már nagyon izgatott vagyok a holnap miatt :) megvettük a csalamádét és kovászos uborkát is :) fini lesz.
Sütni én akkor nem sütök, még innivalót viszünk valamit. Meg lehet cseresznyét, de nem biztos, h marad, mert úgy nekiestünk :)
Végre kaptam. Kistermelőtől közvetlenül.

Mesi
Hát el is hiszem, h jó kedved lett.

Niki
Ja a kukoricáson jót röhögtem, micsoda dokik :)

Heni
De jó, h ti is jöttök :)

KépKép
KépKép
fleur

Csak bekukk...

Heni! Ez szuper! :)

Mesi! :lol: Hát ez jó... :lol:

Vera, Móni! Oké, nem cipelek! :oops:

Holnap pár fokkal hűvösebb lesz, még nem tudom, mit vegyünk fel, de majd reggel kitalálom. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, Lányok!
Most csak gyorsan ezt: minden oké, elvileg megyünk holnap a talira! Már nagyon várom!!!!!!!! :-)
Most, remélem, nem felejtem el a fényképezőgépet.
Jó éjt és puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Somlói készen,holnap hajnalban szépen felaprítom és éhes :) pocakokra vár :)

Irina!
ha otthonhagyod nem baj :) van pár gépünk :) no meg Robit is készítem fel :)

Regi!
van még Míráról maradt "pár" ruhánk ha túl meleg avagy túl hideg lenne :wink:

:arrow: nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

kefírest sütök. benn van a sütőben. elvileg elronthatatlan. :wink:
jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mindkét gyerekem f6-tól ébren. :evil: Nem tudom mi van, de nem egészen 1 hete f6-6-kor kelnek. Idáig 7-f8-kor ébredtek.
Ez valami nyári izé?
Gegi nem gond, mert ő alszik, amikor álmos, én biztos nem fogok hisztizni, mert zsong a fejem (f12-kor sikerült ágyba kerülnöm :? ), de Zsozsi...
Mondjuk két napja így kel, tegnap szerencsére hiszti nélkül bealudt a kanapén n4-kor. Tegnap előtt extra nyűgös volt, és 4-kor aludt el.
Ha meg mégis kitörne a haddelhad, tudjátok mi a helyzet.
A Viburcol kúpokat szétrágta (nem figyeltem pelenkázásnál, mert mindent megfogdos, meg a szájába vesz, erre látom, hogy a kúpokat rágja). Na, ez olyan jól sikerült, hogy mindegyik porrá hullik, ha kibontom.
Sedatif-et szerintem adok neki.
Gondolkoztam rajta, hogy ez milyen dolog, "begyógyszerezem" a gyerekemet. De miután a gyerekorvosunk is ajánlotta, végül is homeopátiás szerek...
És nem utolsó sorban Zsozsinak is jobb, hogy ezt nehéz időszakot könnyebben viselje.

Viranka! A bébiőrödön felbuzdulva én is teszveszeltem egy Sencor-t.
Tökre örültem, hogy simán tudok mosogatni, közben tévézni, vagy Zsozsival kimenni a teraszra, vagy felmenni anyuhoz...
Mígnem....
Fent vagyok anyunál, jelez a bébiőr, gyereknyöszörgés....
Én meg: ez nem Gegi! Ez meg ki? Egy női hang. :shock:
Sikeresen befogunk (és sajnos egyes időszakokban rendszeresen) egy másik jeladó bébiőrt. :evil:
Két csatornás, de még nem állítottam át (még meg sem néztem, hogyan kell).
Ugyan az a baba és mama. :?

Na lassan kezdek magamhoz térni. :)

Sense! Gegi hihetetlenül masszív (majd meglátod :) ). Olyan dolgokat eltűr nyikk nélkül.... Már én kapok frászt.

Geggentyű bealudt a pihiszékben. :)

Heni! Zsozsi is összekakaózta most a lepedőt. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Emese mi már vagy 2 hónapja rendszerint 6kor kelünk, én speciell teljesen hozzászoktam.Kakaós nálunk már az egst ágy, naponta moshatnám :evil:

Viranka tekints kérlek :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Cica este úgy aludt el, hogy Báji si-hu-hu ma reggel pedig így is ébredt. Nagyon várja, hogy menjünk :)

Mesi cica általában 6-körül kel, néha kényeztet csak 7 órási kelésekkel

Viranka viszek kávét mert megisszuk az évi készleteteket
Köszi, hogy elmész érte

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello!
Hajnal 4 : Lotti ébred és iszonyat tempóval meghajnalozik. Normálisan mindig visszaalszik, de most 3/4 ringattam, mert fájt a pocija. Nem sírt csak nyöszörgött. 5-re nagy nehezen elaludt.
5.20: Botond kéri a reggeli tejét. Benyomja.
5.30: Botond kimegy a szobából és játszani kezd. (MINDIG visszaalszik, most nem.)
Tehát hajnal 4 óta ébren vagyok.
Lotti meg azóta alszik. Fel kellene keltenem, mert soha nem indulunk el. Elvben úgy terveztem, hogy aludni fog mindkettő a kocsiban. Botond fog, Lotti nem. Csak remélem, h nem ordítja végig az utat.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

dettyk: NAGYON ÜGYES VAGY!

Regi: rajtad is kiakadtam,milyen vékony vagy! :shock:

ÚGy látszik,hogy át áltak a babók hajnali kelésre? :shock: Nálunk is a nagyobbik f6 után kell,már hetek óta. Domi meg vagy tovább alszik vagy felébred vele együtt. Tegnap már 7kor a temetőt locsoltuk Benivel.

Nálunk a bébiőrt amit használtunk,azt zavarta a jeladós egerünk. :? Így apa ha dolgozott ( elég sokat),akkor kikapcsoltuk.A végén már nem is használtuk,pedig tényleg jó dolog!

Emese: ha kellenek a gyógyszerek,akkor nincs mese.Ne rágd magad rajta. Én néha ha már kivagyok Beni pörgésétől,meg a múltkori éjjeli sírásai miatt is,a citromfű teát vetettem be. Végül adtam egy kicsit Dominak is,és tök jól aludtak tőle.Még én is ittam néha. :wink: Inkább,mint hogy kikészüljön az ember és akkor már nem tudunk olyan nyugodtan viselkedni meg szólni hozzájuk. Szerintem ügyesen kezeled a dolgot.. :)

niki72: ne vedd a szivedre! :lol: kitartás! :)

Megyek mert a kisebbik nem bír magával.. :)

Jó talizást!!!!!!!!! :wink:
varga tünde

Halihó!

Már el is mentek a vendégek. Nagyon szeretem őket, azért jó volt velük találkozni. Remélem lesz még topik-tali, ahol részt is tudunk venni. :lol:

Hajnali kukorékolók: :cry: Most biztosan elkiabálom, de már 4 éjszaka rendesen alszik a kicsi fiunk. Ez annyit jelent, hogy hajnali 5-6 körül ébred, akkor jön az ágyba, aztán cicivel alszik tovább. Átlagban nyolc körül ébred. Ezzel én ki is egyezek. Ha így marad, akkor átköltözik a Gergő szobájába, a neki készült kis ágyra. :lol:

Emesém, szerintem se rágd magad, nem arról van szó, hogy leszedálod a gyereket. Még véletlenül sem, csak segítesz neki egy kicsit, azért a homeop. bogyógycskák nem orvosságok. Jó, jó gyógyítanak, de a szervezet saját erejét használják. Azért ez nem mindegy ám.

Vindo, remélem jól halad a munka.

Talizóknak jó szórakozáááááást!!!!! Jaj, nagyon várom a képeket!!!! :oops: :oops: :lol:
dmaggie

Na, jól elírtam a bogyót. bogyógy lett belőle. :oops: :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok, én is várom már a képeket.

Maggie, kösz, bár inkább haladgat a munka, mert tegnap este G. hazahozta az összes habarcsot a Baumaxxból, de az sem volt elég. Így ma ebédszünetben beugrottak Db-be, és még nem jöttek haza :roll:

Persze befutott most apu is (ő elég ritkán jön), meg a kisebbik bátyám a gyerekekkel. Furcsa, de R. elvolt a gyerekekkel :roll: Ott lehetett hagyni a társaságukban, és tettek-vettek a szobában. Ilyet eddig még nem csinált.

Emese, ami kell, az kell. Ezen ne idegeskedj :!:

Bébiőr :D

Na, majd este jövök még talán.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

De jó a talisoknak! képeket sokat..!!!

Vindo: jó építkezést!! Jó h Rugó jól elvan a gyerekekkel.

Maggie: Bercó jól alszik..de jó!!!

Emmát f9 kor felkeltem mert különben .........5-6 reggelizik és bealszik köztünk..csak akkor én sem kelhetek fel..mert olyanokat fordul h leeshet....holnaptól megint megy vissza az ágyikójába....a szemfogak még mindig sehol..:-(

Tegnap olyan meleg volt h pancsi volt puciskodott..nagyon élvezte.

Nem működik a e teszvesz??? pedig most fut aukció ami érdekel..vagyis most lesz vége és nem tudom hogy áll..:(
:evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Sokat gondolok a talisokra, es varoma kepeket!

Maggie, egyutt orulok Veled a jo ejszakaknak, mar nagyon radfert, es persze Bercora is...biztos neki sem volt konnyu a nyugtalan alvas... :roll:

Vindo, az epitkezes eleg kemeny munka, de nagyon izgalmas is! :D
Mi egy nagy hazat epitettunk a volt ferjemmel, de szinte az egeszet en felugyeltem es inteztem, mert o sokat dolgozott, az en munkam meg rugalmas volt....Baratkozos Rugo.. :D

Rolam: hat, mar egyre rosszabb a helyzet, nagyon ugy nez ki, hogy a vege fele kozeledunk.... :( egyre surubben jelentkezik igen eros verzes, a baba mar eleg nagy, es hiaba fekszem allandoan, ez eleg nagy nyomas a lepenyre...a szulesznok meg kb 2 hetet josolnak, hat, nem tudom... :roll: :(

Figyelem a fotok erkezeset!

Puszi!
Vendég

Niki: Minden rendben lesz a 2 hét múlva akkor akkor ha bírja tovább akkor később...minden rendben lesz! +++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, de jó ilyet olvasni Rugóról. :lol: Fogsz Te még csodálkozni! :lol:

Kaqk, ezek a fránya fogak. Bercó is állandóan mutogatja a száját, hogy kenjem be neki, nagyon duzzadt, vörös, de még semmi. Bár már napokkal ezelőtt is azt hittem, hogy látszik az egyiknek a hegye, de árnyékra vetődtem.

Ha már fájdalom. Dávidnak meg a térde ment megint sz-rá. Fel van dagadva, olyan fura a tapintása. Egyesek azt mondják, h. be van vizesedve. Hétfőn vihetem az ortopédiára. Egy hét múlva mennie kellene egy kupára. Lehet, h. nem jut el. Mindig ilyenkor történik valami.

Niki, nagyon szurkolok, hogy sokáig maradjon a hercegfi. De már nem lehet semmi baja. Egyébként meg minden nappal erősebb és érettebb lesz. Tényleg ilyen esetben itt adnak tüdőérlelő injekciót a mamának, ott is? Már csak azért, ha koraszülés van, akkor a babócának segítsenek.
dmaggie

Koszi lanyok...

Maggie...szegeny David...gyerekkoromban nekem is mindig gondom volt a terdemmel...

Mar a 26. heten megkaptam a tudoerlelot, ugyhogy az kipipalva! :)

Hat, az biztos, hogy szegeny Emmacska jol megszenved a fogakkal... :(
Vendég

Maggie: szegény Dávid. :(

A talisok biztos jól szórakoznak..Emma most kelt vagyis már egy fél órája..csak megnéztük együtt a forma 1 időmérőt!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: 4-e 5 körül? jól emlékszem? a főtéren?

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: 4-e 5 körül? jól emlékszem? a főtéren?

KépKép
kaqk
Debrecen

bocsi

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, Kaqk, akkor :wink:

Hajrá Niki, hajrá Niki :!:

Maggie, szegény fiad. Még szerencse, hogy soha nem sportoltam :roll:

Most mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mi voltunk a talin, de hamar leléptünk, délben Zsófi kidőlt, úgyhogy eljöttünk (na de cserébe mi érkeztünk először - két gyerekkel! Rém büszke voltam magunkra :lol: )

Köszönjük szépen a vendéglátást, és örülök, hogy ott lehettünk, na meg hogy megint tudok pár névhez arcokat is kötni. Gyerekek tündériek voltak, babák szintén, tök jó volt, hogy ennyi kisbaba is ott volt :)

Hazafele majdnem belénk jött egy suzuki, ha nem húzódom le teljesen az út szélére, akkor az a kedves hétvégi sofőr telibe találja a hátsó ülésen alvó Zsófit. Nem kicsit dobogott a szívem :roll:

Na de már nyugi van, én túl a harmadik kávémon, egész jól vagyok 8)

Visszaolvasok, ha hagyják :wink:
Vendég

Sziasztok :)

képek este,Bálint kidőlt :) remélem mindenki jól érezte magát :)
s igen Panndiék hamar elmentek,alig készült Róluk kép :(
Míra és nagy Bence sokat vívtak :) Péterke rögtön ment homokozni,
Zsófi is jól elcsúzdázott :)

Niki!
a 2 hét is jó :)

:arrow: Apa hagy szűrje ki a képeket :)

KépKép
viranka

elfelejtettem :oops:
itt maradt :
Panka body-ja,s 2 naptej+Mesi műanyag doboza is ismét :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Hazaértünk. Cicus már a vonaton elaludt és csak itthon ébredt fel :)
Viranka köszönjük a vendéglátást. Szuperül éreztük magunkat ismét :D
A naptejből a kék a miénk 8)

Megyek mert éhes a kiscicám :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

halihó!
mi is itthon!
köszönjük szépen az ismételt vendéglátást. szuper volt! jó volt látni benneteket!
kicsiket és nagyokat anyukákat és apukákat.
ha hajlandóak vagytok bag citybe utazni egyszer nálunk is lehet egy ilyen talit rendezni!!!

hazafele botond már az utca végén aludt. de most is tiszta zizi. :roll: úgyhogy gyors vacsi és alvás. nem lehet vele sokat várni.
lehet, később még jövök!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Helló, Lányok!
Isteni volt a találkozó, örök hála érte Virankának és a családjának! El voltunk kényeztetve minden földi jóval, amit sok köszönet! :-)
Nagyon örültem, hogy olyanokat is láthattam, akiket személyesen eddig még soha (Heni, Panndi), meg az új babákat is, a régiekről nem is szólva! :-) Teljesen el voltam ájulva a látottaktól!
Próbálok felrakni képeket, de Áditól is függ, mennyi idő alatt sikerül... néhány db-onként próbálom:
;-) Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép
irina

Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
irina

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép

Kép
Kép
irina

Halihó!
Mi is hazaértünk :D . Panka a vonaton nyűgösebb volt, mint a múltkor, de szerencsére-Irina drága- a Tőletek kapott zsiráffal remekül lekötötte magát :D !

Viranka, köszönjük újra ezt a remek szombatot, nagyon jól éreztük magunkat :D ! A bodyt majd elhozzátok, ha erre jártok :wink: :D !
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?