A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

boo! :)

Te jutottál eszembe az előadáson a filmvetítés alatt, amikor írtad, hogy Apa legyen csak ott a szülésnél és nézze meg, hogy igenis, annak a gyereknek akkora helyen kell kijönnie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jók ezek a képek, pláne az utolsó kis boglyas hajú. :P :P :P :P :P :P

Azt hiszem nincs több kérdesem anyóssal kapcsolatban... :? :? :? :? :? :?

Akkor meg pláne ne hajolgass, ha fel tudod emelni a lábadat (és kutyát papucsban sétáltass) :wink:

csibe83! :)

Azon röhögök magamban, hogy azt mondtad senki ne nézze a fejed. Erre mi jól kiértékeltük az erkélyedet és a környéket. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szonibaba! :)

Gondolom, hiába próbáltátok elmagyarázni, hogy a Lili igenis létezik önállóan és július 11-én van a névnapja... Ez esetben marad az álságos megoldás: amikor kérdezik a nevét, akkor "véletlenül" elrontod. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kicsidodi! :)

Hát, nem biztos, hogy orvosnak kell lenni ahhoz, hogy ez ne fordulhasson elő de, hogy mindenestre ki kell verni a palávert és minden követ megmozgatni, az tuti! :x :x :x :x :x
Még nem ért véget a történet, de örülünk, hogy így alakult! :D :D :D :D :D :D

Eredményeid: :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

ancsurti! :)

Jó pihit nektek, gondolunk rátok sokat (és nem kicsit irigykedve :oops: ) :wink: !

Kép
Kép
200907?

Na ismét itthon, Apa alszik, így nem tudom mikor lesz a grillezés, de már kezdek éhes lenni, mindegy is :roll:

Bond: már van neki 2 unokája, úgyhogy nem unatkozik, főleg, hogy szerintem többet nevelte/neveli (pl. most is itt vannak már egy hónapja és még lesznek is egy jó ideig), mint a saját szülei. Ha tudnád mi történt, és Veled is esetleg megtörtént volna, szerintem Te is így reagáltad volna le, de szerintem minden normális ember :roll:
Nálunk még én is olyan távolinak érzem, azaz inkább fel sem fogom, hogy milyen gyorsan el fog az röppenni...csak olyankor döbbenek rá, amikor nézegetem a naptárt, mint pl. ma :lol:

szonibaba: elhiszem, és ezen sem csodálkozom, egy ici-picit sem :roll:

boo: lehet hogy a képek csalnak, de én úgy látom csak a pocakod nőtt, semmi más :D én is így vagyok vele, már mindig többesszámot használok, és én már mióta tudok Dorkáról, azóta megbeszélek Vele ugyan így mindent :lol: :lol:
Nagyon jók a kiskori képeid :D :D majd én is teszek fel újszülött kori t, nekem alig volt hajam, nem tudom kire ütött a lányom :lol:
Hepatitisz eredményt én nem is láttam, nálunk a védőnőhöz ment, az afp-vel együtt vették le, de nincs róla papírom most sem, csak beírta a kiskönyvembe, hogy ok...szerintem kérdezz rá!

ancsurti:
Nektek pedig jó pihenést!!! :wink:

dodi: örülök, hogy jól van az papád! :wink: És gratula a méretekhez!!!

f.nikici

007,
Elég sokat szemeztem azzal a Papp féle Szülészet tankönyvvel, csak sajna vagy 20e, ami azért elvette a kedvem. 8) Felháborító módon közkönyvtárban nincs. :twisted:

...nem lepődnék meg, ha ilyen nevű osztálytársa lenne Manónak,
Mire oda jutsz, már nem fogsz meglepődni semmin. :mrgreen: Én is sokat edződtem az egy év ovi alatt.

Dícséretben nálunk sincs hiány. Nekem csak a túlfuttatott ováció nem tetszik. Még emlékszem gyerekkoromból, tökre zavarba tudtam tőle jönni. :roll: Szerintem eljut az agyukig egyszerűbben is csomagolva. Szabi is rendesen mondja, hogy Köszi, meg Tessék, pedig semmit nem "kell" megköszönnie. Nati is jól tudja mondani, hogy "ügyes voltál, anya!", amikor mondjuk elérakom a reggelit.

7 hét
Ez nekem befogható távolság, de Robinak sem az. Ő egyáltalán nem az a jövőbe tervező fajta. Nekem van kb elgondolásom az elkövetkezendő fél/egy évről, amikor ezeket meg akartam beszélni vele, csak egy aha volt a vélemény. :lol: Gond egy szál se, mire kijövök a kórházból, teljesen képben lesz, az biztos.

Boo,
Ezt a fiúk nagyobb feneke dolgot még nem hallottam a csúcsos pocira. :lol:
A feneke igencsak fent van, a köldök felett egy fejvégű babának és a legritkább esetben középen. Márpedig látványosan csálé, köldök felett csúcsosodó pocija elég kevés nőnek van.

Nikici,
Remek a doki érve azzal a 3%-os eséllyel. De ha kérhetném, tegyen meg mindent, hogy én a 97 %-ba tartozzak! :evil:
Hogy bírtad ki, hogy 3 hétig nem eszel? :shock: Elvben egy hónap alatt éhen hal az ember. :roll:
Nem lenne szívem elvetetni egy babát, amelyik túlélt egy kaparást. :oops:

Szonibaba,
Nekem van Lilien nevű babaismerősöm, nem mondanám túl bonyolultnak vagy megjegyezhetetlennek. :roll:

Kép KépKép
lorca

Seggbe rúgom a fiamat! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Felébredt, de nem aludta ki magát. Tehát most semmi nem jó neki, csak és kizárólag az ölemben szeretne lenni, de úgy sem alszik el, csinálni valamit meg nem jön be.
Viszont feltettem melegedni egy kis adag fokhagyma levest. De mire kimentem elzárni, már elforrt a leve, csak a tészta maradt meg, az is majdnem odaégett. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.05.22 16:31-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

A hepatitiszt központilag szűrik. Tehát ha a laborba megérkezett és megcsinálták a szűrést, akkor az eredménye is meg kell, hogy legyen ott. Eddig a védőnőhöz küldték az eredményt, de idén már a dokik kapják meg.
A szifilisz az, amit minden kórház maga intéz és valamelyik nagylaboros papírodon rajta kell lennie az eredményének (nálam konkrétan az utolsó sorban szerepel, luesként)

lorca! :)

"Gond egy szál se, mire kijövök a kórházból, teljesen képben lesz, az biztos."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt mondtad, hogy Szabi azzal ébresztett reggel, hogy: enni. Na, nálunk ugyanez hogy néz ki? Felkelés utáni első és legfontosabb dolgok egyike például a könyvpakolás, motorozás vagy akármilyen más játék. :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Reggelivel ha kínálom (kb. 9 óra tájékán) jó, ha lemegy egy egész joghurt, fél alma és hasonló adagok. :? :? :?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:30-kor.
Vendég

Lehet, hogy jó a dokid szakmailag, de ne a pénz határozza már meg a dolgokat. :x :x :x :x :x :x
Mindenképpen neki kellett volna téged a hepatitisz szűrésre küldeni, amit levettek volna mittudoménhol, de az ÁNTSZ-nél csinálják meg.

Nem szeretnék illúzió romboló lenni, de az, hogy az a másik doki mindig 4D-zett a kollagnőjének, az nem azt jelenti, hogy neked is fog...

Kép
Kép
200907?

Na, elmentek a szeretteim.... :cry:

Boo, Ugy latszik, a feher cipos osszeallitas csak nekem jon be... :roll: :lol:

Reg elveszett kincsed..... :lol:

Dodi, orulok, hogy a papaddal minden rendben...felhaborito, amit irtal... :evil:

Szonibaba, gratulalok a vizsgakhoz!

Ancsurti, erezzetek nagyo jol magatokat, aztan gyere es meselj!! :D
Vendég

czigka! :)

Hogy mi lesz később? Később miatta fog odaégni az ebéded, délután ötkor. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:31-kor.
Vendég

Kinemalvás után nem sűrűn van esélyed a szófogadásra. Viszont megvárhatod, míg átesik a holtponton. Csak addig tarts ki... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? :?
De ez még most arrébb van neked. Te most beszélj vele, hogy vagy megfordul vagy megszülöd (ráér később rájönni, hogy átvágtad :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csak egy gyors bekukk...légyszi' holnap de. szorítsatok, vizsgázni megyek és nagyon de nagyon rám férne egy kis szerencse!!! Hétvégén ha lesz időm, majd jövök bővebben is, most rohanok még rendbe szedem magam, meg kifestem a körmöm, hátha hozzájárul ez is a szóbeli sikerességéhez.. :oops: :roll:

Ja, képzeljétek ma felhívtak, h nyertem egy Hustler előfizetést. 8)
Így néztem :shock: majd közöltem, h köszi nem kell. Lehet vki csak szívatott..még nem jöttem rá :roll:

Szép hétvégét! :D
o.heni

Sziasztok!

Boo, aranyos vagy, hogy hiányoltál vagyogatok, de nekem sincsenek jó híreim. Apum elég beteg..., elég rég nála vagyunk, én ápoltam délelőttönként.

A képeket a pocakos eskiről nem felejtettem el, de este esek haza, és olyankor már nagyon fáradt vagyok.

Részemről fekete cipő, felső tuti, de a naci nekem se nem bejövős.

Oheni, Hustler???? :lol: :lol: :lol: :lol: Vajon, miért nem kérted?

Voltam tegnap dokinál, Bende 1920 gramm, viszont mennem kell magzati szívuh-ra, mert sok a mvizem és már nem tudtak mást kitalálni (cukor, TORCH, okés). Így jövő csütörtökre azért némi szorítást én is kérnék.

kispiskóta

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:32-kor.
Vendég

OHeni,
A vizsgára megy a drukk.
Mi bajod egy Hustler előfizetéssel? :lol: Ha nyernék egyet, tuti elfogadnám. Még nem láttam egy számát sem, de a Playboy cikkeit szerettem, hátha ebben is van néhány jó. :lol:

Czigka,
:D Nem hinném, hogy felismernélek a gyerekkori alapján. Bár a frizura az egy kicsit hasonlít. :lol:

Ancsurti,
A fényképezőt még véletlenül se felejtsd otthon! Hátha összefutsz egy macival vagy farkassal, legalább örökítsd meg az utókornak. :D

Boo,
A Hep vizsgálat a nem túl sok kötelező része. Hogy tudta ezt a dokid kifelejteni? :shock: Ez az alap szolgáltatás része, akkor is, ha az utcáról esel be és egy vasat sem fizetsz.
Olyan pedig nincs, hogy egy szüléskor minden klappol. :lol:

007,
Szabi azért nem egy nagy evő, ez a mai kezdés is csak az átverés volt. :lol: Általában a délelőtti kajálását egy nullás diétán élő anorexiás is megirigyelné. Annak ellenére, hogy kajaigényével vert ki az ágyból, persze alig evett. :twisted: Megevett egy fél Weetabixet (cornflakes féle, kb 3 nagykanálnyit) majd ivott rá egy deci tejet. Ez volt annyira sürgős. Ráadásul nyíg volt, mivel nem aludta ki magát.
Kajaleégetés...ne is mondd. :lol: Már gyakorlottan állítom be a telefonomat, eddig már túl sok lábast tönkretettem. 8) Nekem gyerek se kell hozzá.

Kép KépKép
lorca

czigka, nagyon szep voltal es vagy! :D En nem tudom, de mindenkit masnak latok a fotokon, mint a profilkepen... :roll:

Kispiskota, sajnalom apukadat, mi a baja? :(

Bendenek nagyon szep sulya van, es minden rendben lesz! :D
Vendég

Jaja, Heni, kerhetted volna a nyeremenyt!! Kulonben is, ha te nem is akarod, de apat kerdezted???? :lol:

Megy a drukk a vizsgahoz innen is!!!+++++++++
Vendég

Lorca, nem mondod, hogy otthon is van Weetabix???? :shock: :shock:
Azt hittem, ez csak egy, kizarolag angolok altal fogyasztott undormany.... :lol: :lol:
Vendég

o.heni! :)

Természetesen megy a drukk. :wink:

kispiskóta! :)

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Csütörtökkel kapcsolatban ne aggódj, rendben lesz minden! :wink: Hová kell menned?

Szerintem te nem változtál olyan sokat. :o Az első képed emlékeztet valakire, de egyelőre nem ugrik be, hogy kire. Olyan felnőttes. :D :D :D

niki72! :)

Undormány: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Niki,
Van itthon is Bix (Szabi szavaival élve). Nem lehúzni, gyerkőceim egyik kedvence. :lol: Meg az enyém is, mivel rövid az ennyire gyorsan elkészíthető reggelik sora, amit ráadásul még egészségesnek is tartok.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok csajok!
Most nincs se kedvem, se energiám a mai másfél oldalas terméseteket visszaolvasni.
Szülőszoba látogatás:
Kellemesen csalódtam a soteII-ben. A szülőszobák hangulatosak, kényelmesek, modern felszerelés. Igaz a gyermekágyas szobák 5 fősek, de van 10.000/éj-ért 1 ágyas apartman szerű is. A gyermekágyas osztályt nem volt idő megnézni, de azok sem lehetnek ezek alapján lepukkantak. Apája végig ott lehet, császárnál persze nem. A babócát nem viszik el éjszakára, végig ott lehet velem. Minden nap jön a csecsemőgondozó, és segít mindenben. És ami végképp meglepett, hogy a babusnak csak olyan dolgokat kell hoznia apának, amiben hazavisszük. Amíg a kórházban vagyunk mindent biztosítanak, pelus, krémek, olajok, törlőkendők, ruha minden. :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D
Szóval nagyon jó véleménnyel jöttünk el onnan. Nem hittem volna, hogy a szüléssel kapcsolatban így megnyugszom. Valahogy elöntött egy olyan érzés, hogy jó kezekben leszek! Bár ehhez biztosan hozzájárult a dokim is. Nagyon magabiztos, és megnyugtató a hangja is.
Na én most balra el, pihizni, meg szuszókálni.
Jók legyetek!

Kép
szisz89

Sziasztok!
Szisz:Örülök,amiket írtál,mi együtt szülünk ott.Akkor ezek szerint semmi nem változott 3 év óta.A szoba lepukkantságát észre sem fogod venni,nem lesz rá időd.Örülök,hogy nem kell vinni a babának semmit.Akkor sem kellett.Ha valakit még érdekel,hazajövetel előtt belövik a lányoknak a hozott fülbevalót!Egyet remélek,hogy a kávésnéni ugyanúgy kelteni fog minden reggel 5 körül a világ legeslegjobb tejeskávéjával. :D
Jövőhéten jössz Szisz előadásra?Találkozunk?Ha jössz írj privit légyszi,mert nem tudom visszaolvasni ezt a sokmindent. :wink:
Vendég

Boo!
Hát édibédi kicsiboo voltál.
Vasalás: fúúújjj. Én meg sem próbálkozok vele. Csak akkor van előszedve a vasaló, ha Szonji játszik vele

Köszi lányok a nevekkel kapcs. bíztatást, mert ahogy altattam a kölyköket, pont az jutott eszembe, hogy mégegyszer átfutom a névlistát, de letettem róla. Mit foglalkozok másokkal, nem is értem magam? Azért jó, hogy megnyugtattatok.

Bond!
Tudja ő, hogy létezik önállóan is, csak a hangzására mondja, hogy beceneves. Amúgy meg apás szülés lesz és ha nem az lenne, akkor sem vinne rá a lélek, hogy mást mondok be, mint amiben megállapodtunk.

Dodi!
Sajnos úgy van, ahogy írtad: ha nem vagy eü-es v. nincs ismerősöd, nyogodtan megdögölhetsz (úgy általában). De jó, hogy a papidat sikerült ilyen hamar jókezekbe tenni.

Czigka!
Aztaszófogadatlanmindenit. Tessék gyorsan fejreállni!
Szép vagy az esküvős képen. És most nézem, hoghy milen hasonló a hajad a gyerekkori képhez képest

O.Heni!
Megy a drukkdrukk holnapra

Kispiskóta!
Biztos nem lesz semmi gond veletek! Rajtunk nem múlik, szorítunk!
Apudnak jobbulást! Azért csak módjával ápold, pihizz is, ha tudsz!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Akkor nevasajjá! 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

szisz89! :)

Az jó, ha tetszik a hely, de azért ne siess a szüléssel, várd ki az idejét! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

lilisgabi! :)

A szobák lepukkantak? :shock: :?:

marietta1982! :)

Majd kérünk képeket, ha asztalos már leszállt az ügyről. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ezennel bemutatnám a jobb térdemet:

Kép

A kép nem adja vissza, de valójában ettől lilább a színe :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Na most mentek el a vendégek,amíg megy a mosogatógép,addig írok egy kicsit.
Boo!! Nagyon-nagyon csini vagy,úgyhogy ne bálnázd itt magad. Én is a fekete cipőre voksolok inkább,a felső szuper. A Brendonban tuti találsz valami jó kis gatyát. Meg esetleg megnézhetnéd a B.-boom-ot a két Mammut között a Lövőház utcában,ahol a 2in1 is van,én például ott nagyon sokat vásároltam már.
Dodi! Én úgy veszem észre sajnos,hogy itthon,aki idősebb,és bekerül kórházba,azt már temetik is,csak hogy ne kelljen vele foglalkozni,mondván,úgyis öreg. Undorító,hogy egyes kórházakba milyenek a nővérek és az orvosok. Basszus,ha egyszer arra esküdtek fel,hogy ellátják az embereket és segítenek rajtuk/nekik,akkor ne sírjanak,vagy hagyjanak fel a praxisukkal.
Botondhoz méreteihez gratulálok! Amúgy nekem is azt mondta a doki,hogyha a 36.héten sincs befordulva,akkor ráérünk ezen aggódni,addig még simán forgolódhat ide-oda. Lehet,hogy akkor előbb is jön Botond? Nekem ma egy kicsit fájt a hasam,de nem görcs szerűen,hanem olyan hasfájósan :lol: Úgyhogy le is ültem gyorsan,akkor jobb lett.Megbeszéltem a Lilivel,hogy ne jöjjön ki idő előtt,ha lehet,remélem hallgat az anyjára :lol: Nem tudom már ki írta,de van külön Lili név,velem van egy napon a névnapja,Nóra,Lili.
Megyek,mert lejárt a gép!
Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ancsurti!
Köszi a linket, belenéztem. Hogy mekkora különbségek vannak a vizes szülések között is...

Nyuszi!
Én "problémáztam" a Lili-n. Tudom, hogy van külön is, csak a hangzása tűnik apának becenévszerűnek.

Na megyek csobbanok, aztán irány az ágy. Apa sehol (vis a munkahelyén) :roll:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond!
"Szép" térd. Fáj is, te szegény?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! :)

Nem fáj egyáltalán, csak látványos. Reggel már így találtam. Szerintem az alapját a múlt vasárnapi matrachuzat visszabirkózási projekt képezi, a többit pedig a tegnapi kismama torna (pedig dupla polifoamon tornáztam és nem is volt megterhelő) illetve a mai négykézlábalás porszívózás közben. Iszonyú könnyen leszek plezúros és legtöbbször fogalmam sincs, hogy honnan szereztem.
Még jó, hogy nincsen gatyarohasztó meleg, mert különben nem tudnám a nyári kismama ruhámat felvenni. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Közkívánatodra itt egy császármetszés röpke 10 percben A-Z ig:

http://www.youtube.com/watch?v=u5oPZe5hbco&feature=related

Kép
Kép
200907?

Boo!

"nekem tényleg "behusosodott""
Óóó, csak most vetted észre?! Nekem már egy hónapja tök "husis", vagy vizes, vagy mittomén, de hogy nem ilyen volt, az tuti! Kérdeztem apát, ő érzi-e, és igen, kicsit szűkebb ettől 8) :lol: :lol: !

Vasalnivaló: detto! :oops: Pedig én minden mosás után ki szoktam vasalni, direkt, hogy ne halmozódjon fel, de most elég tetemes a kupac. Dugdosom is, ne félj (leginkább magam elől) :roll: :lol: :lol: !
Apa ma kérdezte, hogy tiszta "játszós" pólóm nincsen? Hát, mondom, dehogynincs, minden ki van mosva, csak nincs kivasalva :roll: ! Így szépen útjára engedtem egy enyhéngyűrött pólóban, de őt nem izgatta, pedig majd' leégett a pofámról a bőr, így: :oops: :lol: :lol: :lol: !

Heni!

Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!

Kispiskóta!

Jobbulást apudnak!!! Látom, neked is kijutott most... :( !

Bond!

Végülis érthető, hogy igy a vége felé inkább orálisan rendezed le apát (nem arra gondolok, hogy leordítod a fejét :lol: :lol: ), de nem mondták még, hogy nem muszáj közben térdelni?! :twisted: :twisted: :lol: :lol: !

Nyuszi!

Elvileg nem jön előbb, mert a doki szerint ilyenkor a méret már nem változtat a terminuson, szóval továbbra is 24.-e, csak lehet hogy hosszú baba lesz (persze még közel sem biztos, mert itt egy-egy mili sokat számít, és simán elmérhették amúgy). Viszont, ha addig nem fordul be, gondolom programozott csaszi lesz, és az vlsz. előbb, mert farosnál nem jó, ha elindul a szülés, mert beékelődhet...
A pocira akkor tessék vigyázni! Nekem ma mondta a dokim, hogy keményedésre jó az is, amit én csinálok (pihi+magneb6), de a legjobb egy kis alkohol :shock: ! 1-2 deci bor, vagy akár egy kis konyak, amit szeretek :lol: ! De tényleg esküszik rá!
Mondjuk én boron kívül ittam egyszer jägert, mert megfeküdte a hasamat a lángos, és sokszor hallottam, hogy gyomorra milyen jó, gyógyszer meg nem akartam bevenni! Szóval leküldtem egy felest, és tényleg rendbe jöttem 8) ! "Hatása" persze nem volt, mert tele voltam kajával :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Te amúgy utálsz minket, ugye?!?!?! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Anyám orvos, napi 20-szor szurkálom magam, módfelett jól bírom a vért, több kutyacsászárnál asszisztáltam, de ez most engem is érzékenyen érintett :? ! Más úgy nézni, hogy rám is várhat ez :? !
Csak erős idegzetűeknek!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Miért, hogy lehet még? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak ez a térdem ilyen, a másik nem. :? (Ha valamiért leüvölteném a haját, akkor az nem orálisan, hanem verbálisan történne. :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: )

Oda írtam, hogy miről szól. Aki nem kíváncsi vagy nem bírja az ilyet, az kihagyja. De menet közben is meg lehet állítani a lejátszást.

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:33-kor.
Vendég

Sziasztok!

Eléggé sz@rul aludtam :? ! Nem fájt semmim, csak a kisfiam nem találta a helyét a pocakban :( ! Folyamatosan helyezkedett, ráadásul úgy, hogy mindig kitolta valamilyét, én meg arra keltem, hogy mindjárt kipukkad a hasam :shock: !
Mondjuk tegnap próbáltam érveket felsorakoztatni amellett, hogy miért lenne neki szuperjó, ha megfordulna, és lehet, hogy csak ennek tett eleget :roll: :lol: :lol: !

Képzeljétek, Zsuzskáék tegnap hazahozták Áront a kórházból :D ! A gyerek egész nap alszik, mosolyog, gügyörög, szépen eszik, még a fürdést is tökre élvezte :D ! Szépen gyarapszik, és anyucinak is van elég teje, szorgalmasan tölti is fel a mélyhűtőt a "felesleggel" :wink: :lol: !
Persze az első éjszakáról még nincsenek híreink.... :twisted: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
Minden mosás után kivasalni? Húúúú :lol: Nekem még a minden mosás után kiteregetni is sokszor túl nagy feladat. Ha nem vasalok, előbb utóbb fogy a kupac, már immunis vagyok a vasalatlan pólóban szaladgáló apára. :lol: A játszótérre jó így is. 8)

Az alkohol az tuti hatásos. 8) A jósló fájás és a szülés között remekül megmondja a különbséget, mert ha jósló, az elmúlik. Csak az enyhén szívás, ha mégiscsak szülsz és esetleg a konyak hatása még érződik.

007,
A kék foltokban nekem a legjobb az volt, amikor a jobb csípőmön tele voltam különböző időpontokban szerzett foltokkal, főként hogy nem vagyok rá hajlamos. Jópár hétbe beletellt, hogy rájöjjek, a babakocsi cipelése közben szereztem. Az a veszély nem fenyeget, hogy az ágy alatti porszívózás során lesznek újak - azt részemről majd a szülés után.
Azt hiszem, a videó végképp meggyőzött, hogy jó választás volt részemről, hogy se sebész, se nőgyógyász nem akartam lenni. :lol: Erős idegzeteim vannak ezen a téren de tényleg húzós, bár nagyon érdekes. Milyen gyorsan csinálják. :shock: (még ha gyorsítva is van egy picit)

Szonibaba,
Névről még annyit, hogy amikor nálunk a Péter, Ricsi majd a Dániel volt soron, azokra is megkaptuk a magunkét, pedig mindhárom név nagyon gyakori, elfogadott. Tök mindegy, hogy milyen névvel próbálkozunk be. :lol:

Szisz,
Az a 10e/éjszaka azért elég húzósnak hangzik. :roll: Már a minimum három éjszaka is sok, de mi van, ha mondjuk jó tíz napot bent kell lenni vmiért? Barátnőm belázasodott szülés után, nem tudták az okát, csak nem engedték ki addig, amíg egy napig nem volt lázmentes.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok! 8)

Na, ma hazajöttünk Dorkával anyumékhoz, Apa ugyanis dolgozik :twisted: de már mindegy is, tegnap ahogy hazaért alig szólalt meg, aludt, utána grilleztünk, majd ismét alvás, szóval már megszoktam :roll:

lorca: a szükség nagy úr, ki kellett bírnom, hát kibírtam, de a legdurvább, hogy éhes sem voltam, igaz annyira fostam az ébrenléti műtéttől, hogy lehet amiatt.

o.heni: megy a drukk, már gondolom túl vagy rajta :wink:

kispiskóta: neked is megy a drukk jövőhét csütörtökre :wink:

Bond: na lehet a SOTE I-en is ez a helyzet az exkluzív szobával, de ott tuti, hogy ott lehet Veled a párod, csak ezt nem tudom, hogy ez még működik-e, mert az én ismim kb. 3-4 éve szült.

Lányok a vasalnivaló nálunk is ezen ok miatt áll, és gyűlik, de vagy ma este, vagy a holnapi nap folyamán megoldjuk :lol: :lol:

dodi: ilyen már nekem is volt, hogy emiatt ültem éjjel másfél órát, mert Dorka keresztben volt a hasamban, és nyújtózkodott, nem volt valami kellemes, azt hittem beakadt, és nem tud fordulni, de komolyan olyan érzés volt nekem :shock:
Biztos édes a bnőd kisfia, és milyen jó neki, már otthon vannak, én is nagyon szeretnék már ott járni :D A párom is kis súllyal született 2,3 kg körül, és nagyon picike volt, de ha belegondolok mégsem, hiszen 7 hónapra született ekkorának, Dorka akkor még csak 926 gramm körül volt :shock: :lol: :lol:

f.nikici

Sziasztok!

Biztos jol telik a hetvegetek, mert nincs sok hozzaszolas... :)

Dodi, en gyermekem is olyan aktiv a pocakban, hogy sokszor mar sirni tudnek......megallas nelkul tornazik, ejszaka pedig a legaktivabb...Rania is ilyen volt, de kisfiacskam mintha meg erosebb lenne....hat, ferfi!! :D
Orulok, hogy baratnod mar otthon van a kisfiaval!

Nikici, sajnalom, hogy ilyen sokat kell egyedul lenned...de nemsokara veled lesz Dorka! :D

Nalunk a helyzet nem tul jo, sajnos nagyon valoszinu, hogy az utolsokat tapossuk....Szinte allandoan verzek es eleg erosen, a baba mar nagyon nyomja a mehlepenyt a sulyaval, meg igy is, hogy szinte allandoan fekszek....En nagyon ugy erzem, hogy csak napok vannak hatra, a szulesznok azert 2 hetet josolnak.... :(

Puszi mindenkinek!
Niki
Vendég

Rossz az, aki rosszra gondol. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Időnként teljesen büszek vagyok magamra: van, hogy annyire szépen sikerül kiteregetnem Apa ingét, hogy nem ciki, hogy vasalatlan, mert nem látszik. :shock: 8) De általában előre szól, hogy inget venne fel és akkor kivasalom. (De szigorúan csak indulás előtt, mert utálom, ha szépen kivasalva teszem a szekrénybe és ott gyűri össze a többi ruha. :x )

Csak az enyhén szívás, ha mégiscsak szülsz és esetleg a konyak hatása még érződik. "
Miért? Az alkohol kellemes bódultságában kevésbé érzi a fájdalmakat és fél lábbal, örömködve szül meg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rajtam is vannak fix foltos helyek a mosógép vagy a cipősszekrény magasságában és rajtam is meglátszódott a babakocsi cipelés. De ez?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nekem nem volt necces a videó, bár valószínűleg az is benne van, hogy én már túl vagyok rajta és nem az első szülésemre készülök.
(Ha esetleg újra meg akaránd nézni: először nekem is gyorsítva játszotta le, aztán leállítottam és újra elindítottam. Onnantól már jó volt, nem "csapták össze".)

f.nikici! :)

Hát, 3-4 év azért régebben volt, de lehet, hogy dokija is válogatja.(Ha nem csal -nagyon- az ember ismeretem, akkor a dokim nem nézi jó szemmel az ilyen fajta kivételezést. És mivel jelenleg ő az igazgató, gondolom nem is nagyon örülne, ha ilyen történne. De azért nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Sarka Kata egyágyasban volt annak idején... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )
Nem arról van szó, hogy "ellenetek vagyok", mert nekem is más a szomszédból, mint nektek Szolnokról. Csak a pénzemvanbármitmegengedhetekmagamnakéselintézek című dolgot utálom. :? :? :? :?

niki72! :)

Tessék elhinni, amit mondanak! :wink: :!: És legyen csak nagyon aktív az anyukája legnagyobb örömére, mert akkor még magában érzi, nem pedig kívülről látja. :wink:

Részünkről délelőtt megjártuk az IKEA-t, melynek eredményeként ha minden igaz, akkor holnap délelőtt kopogtat az új kanapénk. :D :D :D :D :D :D :D Már nagyon várjuk, mindjárt elő is készítjük neki a helyet. :wink: (A beavatását majd későbbre halaszjuk :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

hahó lányok!
tudja valaki,hogy a szent jánosban kilövik a babák fülét,ha kérjük?és oda kell a babáknak ruha,vagy csak hazajövetelre?

Kép

lola29! :)

Tartok tőle, hogy most kivételesen nem fogsz tőlünk választ kapni. :roll: :roll: :roll: De a János Kórházas topikban biztos meg tudják neked mondani (esetleg megérdeklődöd közvetlenül tőlük) :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:34-kor.
Vendég

sziasztok

Ezen a képen nem a dédmamám látható. Nem is a nagymamám még csak az anyukám sem. Ez bizony én voltam... Kép No, ennél régebbi képet ki tud feltenni magáról?
:D
Vendég

Ilyen lesz:

Kép

Kép

Bézs színű, mint az első képen (azon van egy kis rózsaszínes stichje, de valójában barnább). Igazából nem vagyok teljesen kiegyezve vele, de a többi verzió egyszerűen nem bírt játszani. Még esetleg a fehér lehetne, de nem két gyerek mellett, mindennapos használatra.
(Majd akkor lesz érdekes, ha festetni akarunk, meg ha veszünk szőnyeget, mert halvány zöldalma lenne a szoba színe, ami jól megy a narancsos bútorhoz, függönyhöz. Érdekes lesz, hogy fog majd kinézni. Még egy verzió marad: másik huzatot varratni rá. Na, erre most marhára nincs érkezésem. Majd lesz valahogy... :roll: )

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Ehhez tudni kéne, hogy hányban készült. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?