A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szóval most, hogy mindenkit megkavartam. :-)

Nekem ez a 15 napom és még nem jött meg. (kicsit sem) Néha fájdogál a hasam.
Mivel én éreztem (szerintem) a beágyazodást, ezért hiszem (és remélem), hogy babó van, de a teszt nem akarja kimutatni. Pedig már ellőttem párat. :oops: :lol: :twisted:

De majd hétfőn kiderül, az is lehet, hogy az utrotól nem jön meg.
tigriske1978

tigriske nem jön meg és kész, nekem meg életem első lapostetűje :wink:
kpn

Kpn!

Remélem életed első laptetű szerencsét hozz, csak vigyázz nekem a múltkor valaki lecsapott rá. :-) :lol:
tigriske1978

Csajszik! A központi labor tényleg 7.30-kor nyit? :shock:
Na nembaj, úgyis késni szoktam picit :lol:

Kpn:
Hoppácska?! Laptetűsödés? Figyelek ám! :wink:

Tigriske:
Na akkor azért is drukkolok még nektek egy kicsit! :)
Egyébként ha én is hétfőn mennék, tuti leköröznélek "nagydarabságban" :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt!

Ki van zárva.
tigriske1978

na várjál sajt, mit keresel te a kp laborban??? azt nemtom mikor nyit, ott nekem nem volt még dolgom, az IR-t helyben csinálták.
és amennyi emlékem maradt rólad, nem vagy szélestestű, inkább magastestű :lol:
kpn

tigriske, neked meg sok nyugalmat és kitartást a 7végére!!!
tesztelsz még vagy csak vársz? :lol:
férjem még nincs itthon, megpróbálom beszúrni életem első merionaljat. légyszi drukkoljatok, hogy ne vágja eret :shock:
kpn

kpn: Ne izgulj, ahová szúrni kell, ott nincsenek olyan nagy méretű erek, hogy el tudd őket találni. Én már 5 stimuláción vagyok túl, de eret még nem találtam (gondolom, az azért csak vérzett volna).
vicky79
Budapest III. kerület

na az ujjamba beleböktem, tök levegős lett az egész, egy csomószor felszívtam és visszalőttem, szerintem kb a fele lement a lefolón. odabaxxxtam az egészet. ha a férjem hazajön majd megcsinálja, ha éjfélkor, akkor éjfélkor. én ezzel többet nem is próbálkozom :evil: :oops:
kpn

kpn: Ne izgulj, ha levegős, próbálj minél többet kipöckölni belőle. Nem lesz tőle semmi bajod, ha egy kis levegőt is beadsz. Szerintem próbáld meg még egyszer, hidd el büszke leszel rá, ha sikerül.
vicky79
Budapest III. kerület

Tigriske:
Na majd eccer összemérjük :wink:

Kpn:
Irénke Űbertündérke mondta, hogy oda kell menni, mert ott csinálják.
Szerintem ne keseredj el, pánikra vegyél mély levegőt lassan az orrodon keresztül csukott szájjal - bele a hasikádba, majd fújd ki nagyon lassan a szádon. Ismételd háromszor! Na, lenyugodtál picit? Most képzeld el, hogy sikeresen bököd meg magad és tedd meg! You can do it!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Rony! Hogy vagy? Pihenj sokat, és egyél sok fehérjét!

Kpn!
Meg tudod csinálni, nekem is így indult az első. Aztán megy mint a karikacsapás, és Vickynek igaza van büszke leszel rá, hogy sikerült.

Tigriske!
Hidd el, ha akar jönni a baba akkor nem azon fog múlni, hogy vki. kövér vagy sovány.
szöszi1977

Szia Szöszi!
Veled mizujs?

Pá Drágáim!
sajt@

szia Sajt@!
Én most pihizek, kicsit besokalltam, úgyhogy most várok a spontán csodára. De azért nagyon jó látni, hogy néha-néha valakinek csak összejön. Sajnálom, hogy Vasikának nem jött össze, pedig Ő igazán pozitív egyéniség. Talán júniusban folytatom, de igazából még nem döntöttem el.

Te, hogy állsz? Olvaslak benneteket minden nap, de azért néha elvesztem a fonalat.
Szorítok mindenkinek, hogy sikerüljön, Akirét is megkönnyeztem. Én már csak ilyen érzékeny lelkületű vagyok.
szöszi1977

Sajt!

Összemérhetjük egyszer. :-) De jobb lenne a babalakós pocinkat.

Kpn!

Ha eddig többször teszteltem, a hétvégén sem adom fel. Van még 3 tesztem. :-)
Csak döfjed, ne nézd, ne lassan, csak puff és már bent is van. Én az elsőt 3 x szúrtam be és húztam vissza. :-)

Szöszi!

Tudom-tudom. Csak hát ez a várakozás.

Lugi? Jól vagy?

Jó éjt mindenkinek!
tigriske1978

Sajt!

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ha a kp-i laborba is kell majd menned vv-re, előtte meg kell jelenned a BMC recepcióján, hogy megkapd a beutalót, mert anélkül neked nem fognak bemondásra semmit sem csinálni a laborban!
Szóval érdemes korán menni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

édeseim, az a helyzet, hogy nem a bökéssel volt gond (a fülembe is szúrtam bohám koromban hústűvel 2 lukat :oops: :roll: )
a cucc összeállítása meghaladta értelmi képességeimet, folyton levegős volt és egyre kevesebb. egy merionalt elbalekoltam teljesen... odacsaptam és ittam helyette egy jó pohár rosét, amig a há zura meg nem jött és helyre nem tett. a tegnapi merional 10.30 körül ment be, a mai meg este 9kor. meg se merem majd mondani a drnőnek...
kpn

Sziasztok!

Kakti, nem azért olvaslak benneteket sűrűn, mert tőletek várom a "csodát", hanem, mert mi most senkinek sem mondtuk el, hogy megint kórházazunk, és "valakikkel" kell róla beszélnem, és ti vagytok az egyetlen hely, ha még nem is szólok hozzá.....szóval ezért......

Rony, gondoltam ma rád sokat, jó lenne már találkozni....

Tigriske, nálam ma előbújt bládi, úgy hogy nem csinálok tesztet, az árát inkább fagyira költöm:)
Jó nagyot sétáltam, kigondolkoztam magamból a szomorúságomat...vasárnap meg elmegyek bringázni, mert eddig nem mertem.

Kpn, hogy sikerült a szuri, én az elején mindig elvágtam a kezem:(((

Jó hétvégét csajok!!!!
lugi

Szöszi:
Néha nem árt elcsendesülni, ha nem tudod merre is indulj, majdcsak meglesz a megoldás, talán idővel és rendezett gondolatokkal könnyebb lesz a döntés.
Nekem egyenlőre gigacisztám, pcos ováriumom van, királyság... :(
Addig is IR, majd egy kis rákszűrés. Egyszer majdcsak beindulok. Még mindig van türelmem hozzá, néha minimális önsajnálattal fűszerezve :lol:
Akire oltári meglepi volt én is meghatódtam, de ráfogom a hormonokra :)

Tigriske:
A nagy Manitu szólt belőled! Úgy legyen :wink:

Kakti:
Olyan rendi vagy, hogy mindenre figyelsz, na ezért is jó ez a fórum!Az a helyzet, h. Irénke megírt nekem mindent előre és ellátott a csodafini glükózzal is, már csak megfelelő öltözék kell a vámpírok báljára :D

Kpn:
BRRR! Nem is tudom min akadtam jobban ki, a hústűn-e, vagy a sajátmagad lukasztásán ? :roll: Ugye azért mostmár nem csinálsz ilyeneket?
Szerintem nem olyan nagy gond, ha egyszer picit késel a beadással.

Lugi:
Jó bicajozást és szép 7végét! Aztán kukkants be jövő héten is! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Először is:

A nagydarabsági "versenyt" én nyerem hétfőn!!! :lol:

Sajti:
Tök jó, hogy már előre megvan a beutalód IR re, nekem csak ezért kell majd sorbaállnom hétfőn a BMC be, hogy utána sorbaállhassak a laborba is :? :? :? Nem is értem miért nem írják meg már előre mindenkinek!!!!
Vagy most mi van??? Most olvason!!!! A bmc be csinálják az IR t, vagy a lent laborba???? Az okés, hogy mindenképpen sorba kell állni a beutaló miatt, de akkor hol veszik le a vért????

Kpn:
Ne izgulj a szuribeadás / bekeverés miatt!! Ha nekem ment akkor mindenki megtudja csinálni!! Csak az első kettő a nehéz, utána tök simán megy a böködés / keverés !!! Kérdezz bátran nagyon szívesen leírom, hogy hogyan kell!!!! És olyan büszke vagy utána magadra, igaza van Vicky nek!!!!
[quote="szöszi1977"]. írta:szöszi1977

Tigriske!
Hidd el, ha akar jönni a baba akkor nem azon fog múlni, hogy vki. kövér vagy sovány.

Ez így van, én direkt rákérdeztem anno Wiegandt dokinál erre, és ő is ezt mondta...

Szép hétvégét csajok!

Dita!
Olyan rég voltál erre, mizujs veled? Remélem jól vagytok Bogyival!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

[quote]V írta:agy most mi van??? Most olvason!!!! A bmc be csinálják az IR t, vagy a lent laborba???? Az okés, hogy mindenképpen sorba kell állni a beutaló miatt, de akkor hol veszik le a vért????

Mi februárban csináltuk az IR-t Böbével! Viszonylag frissek az infóink. Szóval: BMC-ben adják a beutalót, meg egy kémcsövet (amit majd vissza kell nekik vinni, ha tele van fini vérrel! :twisted: Magát a vv-ket a kp-i laborban csinálják. Először sorba kell állni, ahol adnak néhány méternyi matricát, aztán mehetsz a vv helyiségbe. Ott lecsapolnak, majd a nénik bekeverik a glükóz-szörpöt, amit meg kell innod (viszonylag gyorsan). Aztán 60 perc múlva vissza kell menni. Akkor már nem kell sorbaállni, csak be kell menni (soron kívül). És rá 60 perccel ugyanígy.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Kakti, mi lenne velünk nélküled?

heni77

Jo reggelt Mindenkinek!!!!Koszonom szepen a hatterbol szurkolast,babaragacsot,es a +++++++++++ hullamokat...begyujtom oket!!!Heni! A tulstimura nem kaptam semmit,gondolom enyhe,csak folyadekot es feherjet kell fogyasztanom.Egyebkent,most ugy erzem,mar jobban vagyok.Amivel a doki megijesztett,hogy folyadek van a hasuregben.Ez az,aminek nem ott kell lenni,es mivel nem voltam rosszul,nem is tudtam,hogy tulstimum van.Persze,azzal azert megnyugtatott,hogy az jo,hogy nincsen mas tunet.A multkor leszivas utan 2 napig kimondhatatlanul voltam,de 3.napra elmult.Most egeszen mas.Probalgatok pihizni,a manokakra gondolni,es persze olvaslak titeket.A szurira raterve,amultkor minden merional csipett,fajt meg beadtam,most pedig meg se ereztem,es eszrevettem,hogy most masik meretu tut adtak hozza!!Szoval tokre nem mindegy,hogy melyik tuvel adod be.Gondolom,a gyogyszertaraknak hol ilyen,hol olyan van.Szep hetveget Mindenkinek!!!!
zoe33

:oops:
Ohhh...
[quote]5 írta:. Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.

:lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lugi!

Igazán sajnálom, hát ez biza nem túl jó hír, de legalább már felkészülten mehetsz a bmc-be. Az elmúlt évek tapasztalata szerint, ha nincs baba inkább jöjjön meg és tudjam, mint még egy-két hétig álmokat kergessek. Annál szarabb nincs, mint mikor biztosan tudod, hogy ez baba és 2 hét késéssel megjön (vagy közlik a bmc-be, hogy mész e tovább). Így legalább a hétvégén összeszeded magad és hétfőn már 3 napi szurit is kaphatsz (feltéve ha bírjátok anyagilag). És megint lehet mire várakozni. Nem szabad feladni, menj bicikliz, sétálj (ezek tök jó tervek), és hétfőn találkozunk.
tigriske1978

kpn: Sajnálom, hogy mégsem jött össze a tegnapi szuri, én tényleg azt hittem, hogy a szurival magával van a baj. Az összekeveréssel sem kell ám annyit tökölni, az a titka, hogy amikor a folyadékot belenyomod a poros ampullába, akkor ne rázd, csak lötyföld. Ezt csak keverni és nem rázni, mint James Bond. :D Én mostanában már úgy szoktam, hogy ki se húzom a tűt, hanem azzal együtt forgatom meg, hogy ami a kupak alatt maradt, azt is feloldja. Így kevesebb levegő megy a végén bele, amit meg ki kell kocogtatni belőle. Ha egy buborék marad benne, akkor sincs semmi. Nem baj, az a lényeg, hogy bent van. Szerintem nem olyan nagy az eltérés a szurijaid időpontja között.

lugi: Nagyon sajnálom. Bringázz egy nagyot. Akkor te is visszamész hétfőn? Azért vigyél pisit, nekem is kellett, amikor az elsőnél hamarabb megjött.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Mindenkinek nagyon nagyon szorítok innen a háttérből :D

Egy gyors kérdésre "ugrottam" be, szerintetek én "önszorgalomból" nyomhatnám a utrót a peteérésem után???
Én, már nyomtam inszemnél is, meg punkció után!!!
De, itthon nem tudom el-e kezdhetem magamtól :oops: :roll:

Kép

Kép
edinka

Zoe!
Nagyon drukkolok Nektek! Mostmár túl vagy a nehezén, de tényleg vedd komolyan, hogy nagyon nagyon sok folyadékot (legalább 4 liter/nap) kell innod és túrót túróval egyél, hogy elkerüld a túlstimut. Az enyhe még nem gáz, de hirtelen rosszabbra fordulhat! A múltkori inszemnél 2 túlstimus lánnyal voltam egy szobában,mindkettőnek már visszarakták a babákat és nekik mondták, hogy legalább 4 liter folyadék kell, de nem baj, ha 6(!!!!)!

Rony!
Hogy vagy? Jelentkezzzzzzzzz.......
Vicky!
Hogy bírod a várakozást?

Edinka!
Bár nem vagyokorvos, de szerintem semmi bajod nem lesz az Utro-tól, ha használod otthon, maximum egy kicsit bekavar a mensibe. De ha csak pár darabod van, akkor szerintem ne is kezdd el, mert az sem jó, ha hirtelen abbahagyod, amikor elfogyott!

Szöszi!
De jó hogy előkerültél! Tedd azt, amit jónak érzel, amire szüksége van a testednek, aztán egy kis pihenés után menni kell tovább :lol:

Vasikáé!
Hogy vagy? Nem is jössz már felénk? Jelentkezzzzzzz....

LÁNYOK!!!!
Tudja valaki, hogy Pünkösdkor mikor dolgoznak a BMC-ben?

Kép
akire79

akire: Még van két hetem, ilyenkor még nem szoktam ideges lenni miatta. Majd a 14. nap körül, amikor már tezstelhetnék.
vicky79
Budapest III. kerület

Akire

Van 5 doboz utrom-szóval egy db-elég lenne.
Hát, nem tudom majd még alszom rá 8)

Kép

Kép
edinka

darabig, nem tudok jól fogalmazni, a meleg el vette az eszem :oops: :oops:

Kép

Kép
edinka

Szasztok!

Szöget ütött a fejemben egy másik oldalról származó mondat, a lombiknál v.mi langyos/meleg vizes dolgoról írtak a lányok asszem a beültetéskor, állítólag kellemetlen, van akinek nagyon fájt. Tudja v.ki, hogy ez mi?
Eddig úgy gondoltam, h. visszateszik a prüntyiket, oszt jóvan. Látszik, h. nem ismerem a részleteket... :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Hát nem tudom, lányok... Én doki nélkül tuti nem szednék/tennék magamba hormon tartalmú gyógyszereket! Szerintem ezekkel nem szabad játszani! Edinka! Inkább kérdezd meg az orvosod (akár telefonon is)! Teljesen felesleges kockáztatni egy esetleges nyavalyát... SZERINTEM! :roll: :roll: :roll:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jo reggelt Mindenkinek!!Koszonom szepen Akire!!!Hat mire magamba gyurom a folyadekot,a turo mar nem fer!!!De hatarozottan jobban vagyok,es probalom!!!!Sajt! Beultikor tenyleg "kimossak" a huvelyt,de en nem is igazan ereztem.Szep napot mindenkinek!!!Edinka! Szerintem is beszeld meg a dokival.Ha termeszetesen tortenik a fogantatas,mert lenne szukseged utrora???udv Zoe
zoe33

Akire! A lenyeget meg elfelejtettem.Nekem punkosd hetfore jon ki pontosan a leszivastol a 14 nap,es kedden kell menni eredmenyhirdetesre,szoval ebbol gondolom,hogy hetfon zarva vannak.Udv Zoe
zoe33

sajt: A sógornőmnek volt beültije. Az első az nagyon rossz volt, mert nem találták a méhe alakja miatt a jó helyet a babáknak, de ebből maradt terhes, csak aztán nem fejlődött a baba. A második nem fájt neki egyáltlán. Abból sajnos nem maradt terhes, de ott a petesejt minőségével volt gond. Szóval még ugyanannál az embernél is lehet kétféle a beülti. Drukkolok, hogy neked majd ne fájjon, de azért megmaradjon.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nekem egyáltalán nem fájt a beülti, a hüvelyöblítést is csak furi érzésnek nevezném, ahogy a langyos víz visszafolyt, hirtelen olyan, mintha bepisiltél volna.

Vicky!
Kitartás, ne izgulj, sikerülni fog!!!! Főleg most, hogy ilyen lazán veszed .......

Zoe!
Drukk, a babócák már bizti ágyazgatnak maguknak!!!!!!!!

Akire!
Hogy vagy?

heni77

Sziasztok!

Lugi! Nem vagy egyedül, úgy tűnik ma én is beálltam a sikertelen inszem sorába. Elkezdtem barnázgatni, illetve halvány rózsaszínezni. Szép színek lennének, de most nem szeretem őket annyira.

Holnap legalább meglesz a UH is. Remélem nem lesz bent ciszta. Elméletileg, ha az inszem előtti UH-on nem volt semmi és a Zeke azt mondta, hogy megreppedtek, akkor azóta csak nem nőtt egy sem. Bár ehhez nem értek, de így lenne logikus.
tigriske1978

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.05.24 10:38-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

tigriske: Ilyenkor azokból a tüszőkből lehet ciszta, amik nem repedtek meg, de nálad nem volt olyan sok kisebb tüsző ha jól emlékszem. Sajnálom, pedig mindkettőtöknek annyira szurkoltam. Majd a következő.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky. Majd legközelebb.
tigriske1978

Sziasztok!

Hú, annyi mindent írtatok, hogy elolvasni sem győzöm :oops:
Visszakaptam a babákat, a 2.-ik napon 4 sejtes volt mind a kettő, ez elvileg jónak számít. Most is még pihengetnem kéne, csak az a baj, hogy nem vagyok az az ágyban fekvős fajta. Inkább ülök, stb. De már most úgy érzem, mintha terhes lennék (mármint az is vagyok :D :D ) Június 3-án lesz eredmény, majd beszámolok a jóhírről. :D

Vicky!
Plüsskacsa má' nem is kell? Te kis válogatós :lol:

Kpn!
Szerintem fuss neki mégegyszer a szurinak, meglátod milyen büszke leszel magadra (meg mi is :wink: )
Próbáld úgy, hogy amikor a folyadékot belenyomod, akkor nem rázogatod, hanem (miközben benn vann még a nagy tű) vízszintesen tartva az üveget párszor átfordítod, majd a tű vége mindig a folyadékban legyen míg az egészet fel nem szívod. Ezután ha mégis marad benne, mutatóujjal határozottan megpöckölöd, amíg ki nem jön, így már semmi bubi nem maradhat benne. Sok sikert. :wink:

Zoe!
Drukkolok a picikéidnek, nőjenek jó nagyra anyuci hasában :wink:

Tigriske!
Asszem te kérdezted ezt a ducis teherbeesés dolgot. Hallottam olyanról, akinek azt mondták azért nem jön össze, mert nagyon vékony, miért nem ducibb??? Szóval szerintem nem ebben van a titok kulcsa.

Lugi!
Jót fagyiztál? Most én is baromira megkívántam 8)

Sajti!
Érdekes ez a 3.napi mizériád. Nekem csak az az egy nem vili, hogy honnan tudja előre az ember, hogy mikor lesz 3.-ik napos? Hacsak nem az atomórához van igazítva a ciklusod

Lányok, mindenkinek drukkolok, akiknek kövi héten eredmény lesz, majd írjátok meg mi volt. Ja és azt is, hogy közölte a doki a jó hírt, volt-e huzat :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony!
Nekem bár inszemem volt, de az eredményhirdetés ugyanolyan volt, mint a lombikosoknak.
Sz.doki bennt volt a rendelőjében, majd jött a doktornő, ő is bement, majd jött egy biológus és ő is bement. Gondoltam is, hogy lehet a váróban egy lombikos, aki nagyon jó hírt fog hallani. Erre kiszólt a biológus a nevemet mondva. Na akkor lekezdett remegni kezem-lábam. Én nem nagyon hagytam, hogy mindenféle huzatról beszéljenek, hanem rögtön megkérdeztem, hogy : - Akkor ez most jót jelent? Erre mindenki elkezdett nevetni, hogy igen ez nagyon jót jelent :lol:
Sokszor elképzeltem magamban a helyzetet, de élőben más volt. Meg se bírtam szólalni, alig bírtam visszatartani a könnyeimet. Gyorsan hálát rebegtem és 2 perc múlva már ott se voltam!
Kívánom, hogy neked is hasonló legyen az eredményhirdatés :lol:

Heni!
Köszi a kérdést, jól vagyok. Az ég világon semmit nem érzek! Ma is csináltam egy tesztet, hogy még mindig 2 csíkos-e? Még kb. 1 hét van az UH-ig, addig azt sem tudjuk, hogy méhen belül van-e, de miért ne lenne!

Kép
akire79

Sziasztok!

Lugi, Tigriske :( Sajnálom, hogy nem jött össze :( De ugye folytatjátok? Lugi jót bringáztál legalább?

Rony kívánom, hogy ott legyen a baba :D

Csajok én tegnap teszteltem egy óriási pozit clearblue-val :roll: De nem merek neki örülni :roll: Félek, hogy elhalt terhességet jelez :roll: Tudjátok hétfőn voltam a BMC-ben és Skriba drnő nem látott semmit uh-val. De utána számoltam, és hétfőn volt 3 hetes, ha még megvan. Márpedig egy 3 hetes terhességet nem lehet kimutatni uh-val. Vagy igen? Na mindegy, holnap minden kiderül. Egyébként érzek mellfeszülést és hasszurkálást is, plusz nem kívánok olyan dolgokat, amiket máskor szoktam. Bár attól félek, hogy bebeszélem magamnak őket...

Holnap jön még valaki? Lugi? Megpróbálok f8-ra menni, mert már láttam mennyien képesek összegyűlni hétfőnként. Ismertető jelem egy fekete táska lesz, amin arany színű Paris feliratok lesznek.

Kép
Kép
nyanya77

Sziasztok holnapiak!

Reggel akkor én is ott leszek a sorban (remélem, az eleje felé).
A ruhámról már írtam, de felejtsétek el! :lol: Nő vagyok! Fogalmam sincs, mit veszek fel hajnalban! :lol: Ami tuti: natúr színű, lenvászon táska, a hajam, lófarokban lesz, és olvasni fogok - de nyugodtan zavarhattok! :lol::lol:
Jó éjt Mindenkinek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

jó reggelt 8)

hát látom nem vagyunk Colin utódok, sebaj, reménykedjünk a cisztátalanságért :wink: akkor ma csak babanetes sorbanálló lesz?

Vasikáé, gondolom néha olvasol minket, nem kell válaszolnod, de tudd, hogy sokat gondolok rád. hiányzik a mosolygós fotód innen nagyon. de 100%osan megértem, hogy nem vagy aktív. ezer puszi!!!

nyanya, nem tudok okosat mondani, talán csak elbújt... mikor néznek legköezelebb?

mindenkinek köszi a szúrós-felszívós gyorstalpalót, abban maradtunk, hogy ez a zuram része a gyerekgyártásból. remélem nem lesz harmadik kör és akkor már csak néhányat kell szúrni

:wink: :wink: :wink:
kpn

Sziasztok!

Ma reggel megvolt az első (és remélem utolsó) kiszólt az asszisztens, hogy megyek e tovább élményem.

Jó hogy nem volt ciszta. Felemelte a doki az adagomat napi 2 Merionálra, holnap estétől kell szúrnom. Ennyit rólam.

Lugi? Hogy vagy? Nem láttalak.

Nyanya! holnapra +++, remélem van ott baba.
tigriske1978

tigriske: Örülök, hogy nincs ciszta és mehettek tovább. Drukklok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajszikák!

Ma hajnalban elsőként mentem UH-ra Szűcsdokihoz! És csak 3-an voltunk a váróban, mikor felmentem! Ilyen sem volt még! :lol:
A hír: SZERDÁN INSZEM! :lol: Drukkoljatok nekem, hogy sikerüljön! :D

Heni!
Jó volt találkozni! (Még jó, hogy lobogtattam a kórházi hűtőtáskát, különben sztem meg sem ismertél volna! :lol:)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Ilyen gyorsan? :shock: Hajrá te lyány. Most sikerülni fog. És laptetőn vagy. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?