Julcsi: Boldog Névnapot! Pusszantás Efétől!
Zsu: ohhhh én már születése óta ezen küzdök anyummal, ha rá hallgatnék, akkor meg sem próbálok szoptatni és Efe is már kolbászt eszik

. Mindig tisztáznom kell vele, hogy rosszul emlékszik és nem 2 hónaposan ettem, vagy csináltam azt amit ő hisz, hanem mondjuk fél évvel később... Először mérges voltam, de már hozzászoktam és mosolygok rajta.
Anyósék megint kiakasztanak, egyfolytában azt hajtogatják, hogy Efe túlsúlyos

, ugyanazokat a képeket látják róla csak mint ti... hát komolyan mondom... Mondja ezt egy olyan család ahol minden nő kétszer akkora mint én most.

Nagyon fel tudnak húzni ezzel. (6300 g, 63 cm) Pedig itt mindenki aki látja azt mondja, hogy éppen tökéletes baba.
Monic: mi is szeretnénk titeket üdvözölni! Mozgásügyileg ugyanott vannak kb. a fiaink, annyi hogy Efe mikor még a játék elején türelmes, akkor próbálkozik megfogni a játékokat, de nem nagyon jön össze és hamar felhúzza magát, aztán ezerrel szétver mindent amit ér.

És fut közben mintha kergetnék, mit ti...
[color=blue]Zetibebi:[/color] kertben pisilés cool király

Micsoda hasonláság és szépségesség...
gjéti: jajjjjj, küldjük neked a ++++++-t, az álmom szerint minden rendben lesz veled, sőt... annyira remélem, hogy így lesz... vigyázz magatokra! Oli szuperédes!
ladmon: jó utat! Úgy néz ki minden a mérlegelés ellen kezd szólni, Efe nem hajlandó meglenni rajta, jó meg is értem, már elég kicsi neki, és nagyon türelmetlen ha éhes, össze-vissza kapálódzik.
Boti, Attila nagyon szépségesek és ügyesek!
Hel Barbija meg tiszta Efe lányban, szóval mondanom sem kell, hogy belészerelmesedtem...
kaandi: persze megértem, ha mégsem jön össze a fuvar, így is köszi a felajánlást. És kb. mikor fog kiderülni, hogy ok-e? Mert utsó pillanatban már nehezebb lesz más megoldást találni... Bár lehet még taxira is beneveznék, annyira várom már a talit.

Megnéznénk mi magunknak azt a medencét valamikor...
Amy: matrózos cucc ajándék volt a török barátoktól, nemtom hol szerezték.
Most ennyi jut eszembe, de nem igen tudtam még mindent elolvasni...
Mi még mindig küzdünk a tejcsi visszaszerzéséért, talán haladunk, de csak lassacskán

.
Húúúú az
etetőcumit kérdezte valaki: mi már 2-est használunk, de szidtam is magam, hogy miért nem korábban váltottam már, és lehet hamarosan 3-masra cserélek... A cici a 2-esnél is gyorsabb, 1-essel rengeteg levegőt nyelt Efe, és elfáradt, megunta az evést belőle érthető módon... Mondjuk én csak pótlásra használom néha, így ő hozzászokott az ömlő tejcsihez szopikor.