A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Jaj Millye már korábban akartam írni csak mindig elfelejtem, hogy igaz, hogy minden baba csodás de Andris a legkedvencebb kedvencem, esssszméletlen helyes :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Monic: szintén könyvelek,hasonló a helyzet,mint Nálad, de Andus is közénk tartozik. Ő is el van havazva :cry:

Elif: ha bármi közbejönne, Babanyúl is felajánlotta, h átugrik Vecsésre!!! SZóval ne aggódj!!! :lol: :lol: de próbálok jönni, tényleg az üléseteket Te be tudod szerelni????meg még azt sem tudom, h hol parkoljunk, lehet, h Julcsira hallgatok,de már elfelejtettem,h mit is írt..... :shock:
Nagyon tetszik a matrózos szerkó!!! :lol: :lol: gyertek bátran!!!! :lol: :lol: végül melyik dokinál maradtál???? már akartam többször is kérdezni! :lol:

BOldog hófordulót Andriskának is!!!! nagyon helyeske!
Léna is már kolbászt eszik???

Lányok, én már hetente 1-2x szoktam adni neki desszertként reszelt alma levét, + belerakok mindig egy kicsivel több almahúst is. Ízlik neki, 2 szopi között.

Vera, mennyire egyformák a fiúk és nekem is nagyon tetszett a pisistory:) :lol: :lol:

Kép
kaandi

nagyon ász voltam reggel gyorsan kitakarítottam, aztán ennek örömére rendeltem 2 pizzát,apa dolgozik,minden nem fér bele.....még dolgoznom is kell.....aztán gyereknapos rendezvény lesz itt nálunk,ki kell menni,5 perc gyalog.

olyan őrült szél van felénk.....

Kép
kaandi

Monic80 szívesen! remélem neked is használ! :wink:

Zetibebi igazán megtisztelő :oops: :lol: köszönjük! :D

Kaandi Közönjük! Én még nem mertem neki adni semmit :shock: és észrevettél nála valamit pl. emésztése vagy a pocija nem fájt először amikor adtál neki almát? B@sszus még ma is dolgozol? Én tegnap megcsináltam a munkámat mert nem akartam még azt is hétvégén csinálni... elég nekem a takarítás meg a főzés!
Tök igazad van, hogy rendeltél Pizzát így nem megy el az idő a főzéssel.. :lol: Nálunk jövőhéten lesz gyereknapi zűrzavar... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Kaandi,

én is dolgozom minden nap hajnalban és este is amikor Danika már alszik. És persze napközben. Nekem van egy kis gubanc, ha azt sikerül megoldani akkor fellélegezhetek.
Én is gondolkodtam már azon, hogy próbálkozom az alma levével, de eddig még nem szántam rá magam.
Mi tegnap vacsorára ettünk pizzát, a párom meg most készíti a rakott krumplit (bár én főztem és pucoltam a krumplit és a tojást, ő lényegében csak összeállítja :wink: ).

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:30-kor.
Vendég

Babanyul ez így szokott lenni... nálam is hasonló a helyzet... bár én már kitakarítottam... :? és most megyek egy gyors egyszerű finom kaját összeütni :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: nem vettem észre semmi különöset, úgyhogy adtam neki tovább, mi azért idősebbek vagyunk majdnem 1 hónappal,nem?!!!most látom 7 nap hiányzik az 1 hónaphoz.... :lol: :lol: maximum annyit,h ízlett neki (pici kis gála almát)
Amikor a nagyfiam volt ilyen kicsi, már rég adtunk neki főzeléket,persze cumisüvegből, akkor az volt a trendi....kb 3 hónapos kortól lehetett adni nekik,na meg feles tej, nagyon híg tejbegríz stb........most teljesen más szokások vannak! :shock:

monic, na akkor legalább nem vagyok egyedül, baromi sok törlesztésünk van, építési hitel, kocsi stb.....az élet sem 2 fillér, tehát muszáj, na meg a könyvelés nem olyan,h csak úgy abbahagyja az ember. És Bogi,ne legyen lelkifurdid, nem kövezünk meg, én is szeretm a munkámat,még ha időnként teli is a t....-m vele :lol: , nem jó ebben a szakmában sem kihagyni éveket.....

lehet, h mi is megyünk 2 évesen bölibe.

Kép
kaandi

Kaandi na igen ahogy mondod a húgom is kapott már ennyi idősen cumisüveges tökfőzetéket... :? most meg az a trendi, hogy minél később kezdd el a hozzátáplálást.. mondjuk én ameddig lehet addig szeretném szoptatni... vagyis hogy azért nem 3 éves koráig, de egy darabig még igen... :D A munka meg valóban olyan, hogy ha kihagysz éveket akkor nem megy olyan rugalmasan és mire megint belejössz... azért néha nem bánom, hogy van munkám, de néha meg a hátam közepére sem kívánom... :?

Kép

Kép

Kép
millye

zetibaby: :lol:

millye: nálunk semmi kaja, marad a hideg, anyum se főzött...most ettem zacsi levest pedig hogy kerültem ezeket eddig, de most az idő - leginkább hiánya - és a kapkodás nagy úr

kaandi: nem irigyellek benneteket a meló miatt. Annyira azért nem szeretem a munkámat de nekünk is hitel..

Kép
budabo

millye: meg kell becsülni hogy van munkád,ez így van. Mondjuk nálam azt gondolják hogy ha visszamegyek egyből ua fogok vágni mindent, de nekem ez a - kb. 1 éves kihagyás is sok, úgy érzem tiszta sügér vagyok. Mielőtt megyek vissza vehetem elő a btk-t,be-t plusz a többi baromságot. :cry: na ez nem hiányzik

Kép
budabo

a fiam 1990-be született :lol: :lol: annyira nem vagyok még öreg!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:31-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:31-kor.
Vendég

Budabo nálunk ma paradicsomleves lesz meg rakott tészta egyszerű, gyors finom... :D A munkába hamar belerázódsz megint! Bogi! Már akartam is kérdezni, hogy milyen manót küldtél? Mert ez nem takarító manó hanem álommanó... a fiam ugye reggel fél kilencig aludt... utána 10 órakor cici és aludt délután 1 óráig... utána cici, büfi és fél kettőkor letettem az ágyra és megint elaludt :shock: na most van majdnem 3 óra és a fiam még mindig alszik... nem lehetne, hogy visszahívd ezt a manót és visszaküldenéd estére? :D

Kaandi nekem a kisebbik húgom született 1990-ben :D a lányom meg 1992-ben... szóval nem vagy öreg! :wink:

Babanyul lehet, hogy amikor veled ment a cukiba akkor rossz napja volt Szoninak! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

jóvanna:) Millye!!!

na indulunk csajok, majd jövök még!!

Kép
kaandi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:32-kor.
Vendég

Elif, a Te barackos csirkédet csinálom éppen! Már most oooooooooooolyan guszti!
Köszi, köszi, köszi :wink:

Julcsi, kb hányan leszünk a nagytalin? Vinnék mindenkinek egy népi altatódalos cd-t, és az érdeklődőknek megmutatnék néhány ölbéli játékot egy kis Tücsökringató foglalkozás keretében+ fénymásolva az anyag 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Mi van a babákkal? Olivér öt és fél órája alszik, most ébred :shock: ilyen még soha de soha nem volt, és mivel tegnap a kórházban voltunk lesegettem nem lázas-e, nem kapott-e el valamit...de már ébred, megyek. Ez durva :D ennyit még sosem aludt nappal.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nálam is tanyázik egy :wink: !
Bár ez itt lakhat, mert Léna mindig nagyon nagy szundimanó. 2x alszik napközben, egyszer délelőtt 3-4 órát, egyszer délután ugyanennyit, de már kelnie kéne, és még mindig semmi. Azért az ébren töltött ideje is megnőtt, 2-3 órára. Így tudom 5x-6x etetni egy nap(ebben benne van az általam erőltetett kora hajnali szopi is) :P

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

millye: a francba nálad ragadt a manó, bezzeg mi ma sem szunyáltunk túl sokat. Vmi új napirendet kell bevezetni, mert ez már kezd nem műkődni. :cry:

Mindenkinél volt MANÓ CSAK NÁLUNK NEM?????

Kép
budabo

millye: rakott tészta? recept????

manó ide ért :wink:

Kép
budabo

Kép

lányok abban a pirostetösben lakunk, már régota akartam mutatni
honap majd jövök
pusz

látom nem annyira látszik h hol van piros teö, középsö hzá a képen

Kép
Kép
nicko

Babanyul jól tetted, hogy aludtál egy picit. Rád is rád fér!!! :wink: a takarítani való megvár... majd holnap megcsinálod... :D

Gerendai Zsuzsi altatós cd? Jól hangzik... valóban jó lenne tudni, hogy mennyien leszünk... :D

Budabo Tőlünk este 7 órakor ment el a manó... nos azóta a fiam nyűglődik... szóval ez sem jó :? és nagyon csiszatolja az ínyét... ja és a cicimen edzi... :shock: Füge már alszik is? az igen... szerintem a fiam 10 óránál hamarabb nem foga aludni... :? Rakott tészta receptet holnap megpróbálom feltenni a közösbe! :wink:

Zetibebi ennek örülök, hogy nálatok is nagy alvás volt... :wink:

Na mennem kell mert nyűglődés van... :? majd holnap jövök!
Mindenkinek álommanós jó estét!

Kép

Kép

Kép
millye

nicko: nagyon szép helyen laktok, tök jó a kép!

Kép
budabo

Nicko Ez annyira romantikus hely! Nagyon szép helyen laksz! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

millye: Fügcsi most szunya de 21-22 között valamikor még eszünk. Ma úgy néz ki visszajött az étvágya is kicsit jobban. Ma az idő is jobb volt, nem volt fülledt meleg. Nyugis éjszakát nektek. Gyere holnap. :wink:

Kép
budabo

Budabo nálunk általában fél kilenc fele van a fürdés (szerintem ezért alszik reggelig) direkt ilyen későre kitoltuk most így jó, hogy jön a nyár aztán majd télre amikor hamarabb sötétedik visszaállunk a korábbi fürdetésre. Akkor a mi gyerekeink majdnem egy időben alszanak el. :D

Kép

Kép

Kép
millye

Szép szombat estet!

Tali: Zsuzsi, az ötlet remek, előre is nagyon köszönjük! :)
Teljes létszám: Stelly, Zsuzsi, Zsu, Kaandi, Elif, Millye, Verus, Gabi, Zsufi, Bogi, Helga, Zümis, Kreiszi, Erika, Andus (talán), Bjuti (talán), Mist (talán, még írnom kell neki), én (Huhh, kit hagytam ki? :oops: ) Szuper, hogy ilyen sokan leszünk!
Az ötletem az, hogy az uszihoz közel telepedjünk le, ott van egy csendes kis rét, és az usziba be lehet szökni wc-re. Szopztatni pedig úgy lehet, hogy az anyuci elvonul egy pokrócra, körberakjuk babakocsikkal és nyugodtan ehet a baba. Kipróbáltuk a barátnőmmel, működik. :wink:

Kaandi:
Nálunk lehet ingyen parkolni az utcában, innen pedig pár megálló a sziget a 26-ossal. Jöhettek ide, autó lerak és busszal megyünk. Nos?

Helga: A nagyobb oviba jár? Nyilván ezen múlik, hogy jön-e, vagy nem?

Zsuzsi: 6-8 órát alszik napközben? :shock: És mennyit éjjel?
Marci max 4 órát alszik napközben...

A mai köszöntéseket is nagyon köszönöm!!!

Zeti:
Gyönyörűek a Pasijaid és Őki is nagyon hasonlítanak, bár az látszik, hogy Zéti karcsúbb volt. :wink:

Andrisnak boldog negyedéves évfordulót! :D

Bogi: Szerintem senki nem kövez meg, ez abszolút a Te döntésed, de én biztosan a nagyira hagynám, főleg, ha így egymást váltva meg tudnátok oldani.. :) Olyan pici gyyereknek egyszemélyes kapcsolatokra sokkal nagyon szüksége van szerintem, mint közösségre. Persze nyilván gyereke is válogatja.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, és Millye: Köszönöm, nem tudom, hogy a bogyódtól -e, de két napja alig fáj a cici! :D Úgy örülök!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

millye: nem is kívántam boldog hó fordulót :oops:

julcsi: én is nagyi fele hajlok, bár Szentendrén a bölcsi is nagyon jó. Az a vésztartalék.Várom már a talit, remélem semmi nem fog közbe jönni.

Kép
budabo

Julcsi-79 Ennek szívből örülök, hogy nem fáj a cicid!!! Teljesen mindegy hogy mitől az a lényeg, hogy nem fáj!!! De ha a bogyótól akkor egy újjabb sikerélmény :D

Budabo Nem gond! Köszönjük :D na most már tényleg megyek mert megkövez a családom... :shock: :D :D :D majd holnap jövök! Ja és manót kérem fél 10 és 10 óra között :D

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi, de jó! Tényleg ennyien leszünk? :shock:
Monic, te is gyere, ha el tudsz!

Julcsi, nagyon sokat alszik Léna. A 6-8 óra napközbeni alvás úgy ennyi, hogy általában keltem, nem tudom, meddig aludna, ha hagynám! Este kb 9kor, közvetlen a fürdés után elalszik, és alszik kb 6-ig, vagy ha felkeltem 3-4 között szopizni, akkor 7ig :shock:
Ez nem tudom, jó-e vagy sem. Megkérdezem majd a védőnénitől, kedden jön, megtanít egy újabb babamasszázs fogást, mert Léna a bal öklét túl gyakran tartja még mindig összeszorítva. :roll:

Nicko, nagyon romantikus hely! Gyakran mentek kirándulni a környékre?

Aggódom Pandusért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Édes Éjszakát mindenkinek!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

millye: ok!

gerendai zsu: csere cd?

Kép
budabo

zsuzsi,

nagyon kedves vagy, hogy rám is gondoltál, de mi 160 km-re lakunk és Danikának ez sok utazás lenne.
1-1 órányi utat könnyedén kibír, de a hosszabbakat még nem. Ma próbáltuk egy 120 km-re levő városba elvinni, az utolsó óráig jól bíra, de akkor annyira nyűgös lett és sírdogált, hogy ki kellett vennem a gyerekülésből és dajkáltam míg a kezemben el nem aludt. És hát ez így nem volt valami szabályos...
Az én picikém napközben max fél órákat alszik, nagyon ritka, ha egy egész órára elszenderedik. Szerencsés vagy nagyon, hogy Léna ilyen ügyesen húzza a lóbőrt.
Nagyon kedves a védőnőd ha még masszázs fogást is mutat :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:33-kor.
Vendég

Köszi Julcsi, szerintem igen jó megoldás, nálatok parkolás, aztán busz. Remélem sikerül mennünk, de majd még egyeztetünk, h hol is laksz!? :lol: amilyen szita az agyam addig 5x elfelejtem... :shock:

Zsuzsi nagyon irigyellek az alvós Léna baba miatt, ennyit aludni, én már annak is örülök,ha egyhuzamban összejön 1 óra. Nagyon ritka ha több...sajna. Ráadásul eddig olyan szuperul alukált éjjel fél5-5-6 fél7ig, de már 3 éjszaka felébred 3kor, egy kis szopi és alszunk tovább, csak az már nem olyan jó, mert nem tudok elterülni,meg ébresztgetjük egymást. Na majd ma,biztos lesz fél7..... :lol: :lol:
De még szerencse, h egész jól elvan napközben,hol a járóka,hol kézbe,hol a babakocsi. Ha nyűgöske is lenne + nem alszik nagyot, hát szörnyű lenne.

Na jól van Csajok jó éjszakát

Kép
kaandi

Sziasztok!
Ma Velencén voltunk, nagyot sétáltunk, napoztunk, hekkeztünk. Nagyon jó volt, csak az időjárás volt flúgos, fújt a szél, ami elég hűvös volt, ha elbújt a nap.
Alex 2x is szopizott a mei taiban, eléggé elfáradt mire hazaértünk, mert össz. 2 órát aludt 9-től 18-ig és ennél azért többet szokott. Így az esti evésnél nyűgi volt és az elalvás csak úgy sikerült neki, h 10 percig simiztük a hátát. Ja, és az egyik evésnél úgy bekakilt, h teljes ruhacserére volt szükség, még a zoknija is kakis lett :lol: .
kreiszi

Jó reggelt!

Tegnap Danika is nehezen aludt el, elfáradt az utazásban nagyon. Evés után elaludt aztán hirtelen keservesen felsírt. Jól megijedtünk apával. Aztán megint elaludt és megint felsírt, úgyhogy fel kellett vennem és sétálgattam vele negyed órát és csak úgy sikerült leraknom ha oldalt fekszik, mert háton mindig felriadt. :roll:

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Áááááááááá, nem tudom hogy bírja akinek éjszaka is kel a gyermeke, Barbi ma felkelt fél 6-kor, ami igazán nem jellemző :shock: Persze, hogy nem akart visszaaludni,persze, hogy a másik is felkelt fél 8-kor! Nem vagyok én ehhez hozzászokva, fél 9 a norma :)

Julcsi: Berni még nem ovis, csak szeptemberől megy, ha anyáéknál hajlandó ottmaradni, akkor királyság :) Csak kissé anya-függő a lelkem, ami persze nem baj, csak néha az agyamra megy, hogy két percig sem bír nélkülem létezni :?

Nicko: gyönyörű helyen laktok! Kicsit zöldebb, mint itt lenn az alföld tengersík vidékén :D

Hát már mindenki hekkezni jár? :) Énisénisénis akarok! Imádom :) Kár, hogy férj ma nincs itthon, különben nem úszná meg!

Mentem anyáékhoz leszedni a szamócát, nincsenek otthon, kicsit garázdálkodom! :lol:

ESZTERNEK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép
hel29

Mistnek, Stellynek, és a kis Eszterkének nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Még jövök. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bocsánat! Az összes Eszernek boldog névnapot!!!!

Kép

Kép
hel29

ESZTEREK ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG BENNETEKET!!!!!!!

Amúgy szép jó reggelt mindenkinek! Nálunk borult, esős idő van.

Volt már vkinek működő napirend váltás? Hogy csináltátok?
Mi van ha nem jön csak négy kaja egy napra???

Millye: meg van a hajhullás elleni legjobb módszer!

Kép
budabo

na végre itt vok, csak visszaolvasni esélyem nincs azt hiszem.
bogi: mi ez a munka, mert lemaradtam? nekem mondta az orvos h lehet h jön majd h nem 5x fog enni hanem csak 4x.de h az jön e vagy h jön nem tudom én sem.
zetibebi: hurrá oli alszik. gratula. látod én mondtam
zsuzsi: mandarin is igy alszik kb , bár tegnap ota nem tudom mi van, megborult az alvásrendje. igen sokat megyünk kirándulni, jo alevegö. mi kell még?
monic: üdv itt köztünk.
boldog névnapot nagyoknak piciknek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicko 2009.05.24 08:12-kor.

Kép
Kép
nicko

BOLDOG NÉVNAPOT ESZTEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/img]

Kép
kaandi

Nico: eszméletlen jó helyen laktok, irigykedem, nagyon tetszik télen-nyáron!!!:) Én nagyon szívesen laknék Ausztriában, kedvenc országom egyike.

Kép
kaandi

Sziasztok!

Egy napra eltűnök, és győzzek visszaolvasni! :)
Na szóval a tegnapi napunk, Apa már itthon volt 11-re, Bence szunyókált amikor hazaért! Én gyorsan nekiálltam fürdőszobát takarítani! Délután meg bejelentkeztek anyósomék egy kis unokalátogatásra, így tegnap nem mentünk sehova! :(
Este meg alig bírtam Bencussal mert a szokásos délutáni alvása elmaradt, a vendégek miatt, nagy volt neki a nyüzsi :? , itt voltak sógornőmék is!
Szegénykém az esti szopi után teljesen kidőlt, reggel fél 9-ig szunyált! :D

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK AZ ESZTIKNEK! :lol:

Nagyon cukik a képek! Mekkorát nőtt Oli is! :) Nagyon édi! :)
Andris meg az örök szerelmem marad! :oops: :lol:
BOLDOG HÓFORDULÓT, ÍGY UTÓLAG IS! :D

Zsuzsi, na a kolbászos képen jót nevettem! :lol:

Elif, még hogy Efe túlsúlyos!? :shock: Vizsgáltassák meg a szemüket!
Irulok-pirulok, annyit dícséred nekem Bencust! :oops: :lol:
Efe is ugyanolyan ügyes mint Bencus, meg persze itt minden babuci nagyon ügyes és okos! :lol:

Bogi, Zétivera, ez egy örök harc marad főleg anyóssal, nem érti meg, hogy 6 hós koráig fedezi Bence szükségleteit az anyatej!
Na meg majd ha jön a hozzátáplálás, ezt ne így, hanem úgy csináld.... bla bla bla, hajjjajjjjjjj, már előre félek! :roll: :?

Nicko, nagyon szép helyen laktok! :)

Kreiszi, hogy tetszett a tó? :wink:
zsu83

Drága Stelly, kedves, aranyos Mist, és tündéri kis Eszti baba, nagyon boldog névnapot nektek! Gyönyörű nevetek van!!!!!!!!!!! :P
Nicko, na végre, hogy van még baba, aki ennyit alszik. A többiek szöget ütöttek tegnap a fejembe, és még hajnalban is ezen rágódtam, hogy normélis-e ez, hogy Léna ennyit alszik. Az a felborulás nem biztos, hogy végleges, lehet csak a front miatt, aztán visszaáll.
Hogy tervezitek ha Mandarin megnősül, és mondjuk magyar lányt vesz el, hol fognak majd lakni? 8) :D

Julcsi, hogy telt az éjszaka, cicik továbbra is jól? Bogyesz is sokat alszik, nem?

Helga, még szereencse, hogy nem ma mentek Hekkezni, odafagynátok a padhoz :shock:

Kreiszi, mei tai ban kakilni biztos azért jó, mert a gravitáció is lefelé húzza a kakit :D , és ez kedvez a teljes szétáradásnak...

Gjéti, mi volt a khban?????????????

Elif, barackos csirke nagyon incsi-fincsi lett, vendégünk, Alfonz csókoltatja a kis kacsódat! :lol: (bár pulykamellből csináltam és nem volt itthon tejszín---de aztán "csináltam" :wink: )

Bogi, szó sem lehet csere cd-ről, ne hozz, és más sem! Amennyit ti nekem már segítettetek, ez csak egy kis morzsa viszonzás!

Ja, van nekem 2,5 doboz gyógyszertári fürdetőm, és 3 orig popsikenőcsm szintén gyógyszt., ha valaki ilyet használ, szívesen elvinném neki a talira!!!!!!!!!!!!

na kisütött a napocska(most talán megszárad a lovacska is :D )

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Nico,

tényleg gyönyörű helyen laktok. SZerintem én egész nap kirándulnék vagy ülnék a traszon és bámészkodnék :wink:

Zsuzsi,

nehogy azt gondold, hogy baj mert Léna ilyen sokat alszik! Inkább örülj neki. :wink: Nincs két egyforma baba, Léna a jól alvók táborát erősíti :wink:

Esztereknek nagyon sok boldog névnapot!

Írtam, hogy tegnap kirándulni voltunk, és ma hajnalra annyira sok tej lett a cicikben, hogy fájnak. A reggel 6.os etetésnél Danika végre annyira jóllakott, hogy még most is alszik, de ébresztenem kell mert a másik szétdurran. De rég éreztem már ezt az érzést :lol:
Lehet az, hogy a lelkem annyira örül a tegnapi kiruccanásnak (végre nem csak itthon ülünk), hogy emiatt van több tej?
Vagy csak a tudat, hogy Millye írt nekem egy új homeós tejszaporítót, amit csak holnap fogok megvenni? :wink: :lol: Nem tudom, de most örülök.

Kép}
monic80

igen Zsuzsi persze,h normális Léna, csak irigykedem ám!!!! Én is nagyon örülnék,ha kicsit többet ill egyfolytában aludna többet Bocikám is,mert azért alszik csak elnyújtogatva! :cry: :cry:

Monic, hajrá tejcsi!!!! Én utricát szedek, néhány napja, legközelebb kipróbálom a másikat, vmicskét javult a helyzet, vagy csak a gyerköc eszik megint többet, sztem nálunk ez kavar be időnként! :lol: :lol:
Melo,alakul? nálam is

Kép
kaandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?