A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
irina

Viranka, köszönjük a képeket a CD-n, nem tudok betelni velük :oops: :D . Alig várom a mai adagot 8) .

Irina, nagyon jók a képek :D !!
dettyk

Viranka, amiről beszéltem Báló kapcsán (ekcéma):
ITCHSTOPPER: http://www.saxmed.hu/?l=hu&p=itch
Szerintem a miénk a másik naptej, de nyugodtan használjátok el, ha tudjátok, v. dobjátok ki (újat kell vennem, mert ugyan 30-as, de tavalyi, így állítólag már csak fele erősségű).

Kép
Kép
irina

képekből már csak 40et kell kiszűrnie Robinak :)

s nemrég mesélte Nagyi,mi történt tegnap velük :)
szóval Nagyi ment Míráért oviba,kiscsaj kitalálta menjenek el fagyizni :)
mondja mama h. nincs nála pénz.erre lányom eme fantasztikus beszólásával megédesítette napját :)
Nagyi akkor üljünk le egy padra és kéregessél :) :lol: :lol: 8)

Irina!
olyan jók a képek :)
köszönöm lainket mindjárt elolvasom :)

KépKép
viranka

viranka: Míra :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csúcs szuper volt a tali!!!! Köszi Vera itt is! :)
Szeli az egész napos elfojtott rosszaságát most éli ki... :lol: Szerintem fáradt, nemsokára viszem is aludni.
Nagyon örülök, hogy ilyen jól viselte a nemalvást! Ez is azt jelenti, hogy ő is nagyon jól érezte magát!!! :D
Úúúúgy örülök, hogy el tudtunk menni! Mesi köszönöm még1x a fuvart!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk: én örülök, hogy tetszett Pankának! :-)

Kép
Kép
irina

Viranka: Míra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem semmi a lányod!

Na nálunk az a szopiról leválás elég bonyolult (Ádó kezdeményezte), most már egyáltalán nem akar Ádó az ölembe ülni, de szopizni sem, de ha azt mondom, jó, akkor nem szopizol, akkor kezdődik elölről az ordítás (Cici!), majd ismét megpróbáljuk, nem akarja. Stb. Az előbb ordított 10 percet emiatt. De mostanában minden esténk így fest, mindenen megy a hiszti (nem akar beülni a kádba, nem akar levetkőzni, nem akar kiszállni, nem akar felöltözni, nem akar cicizni, nem akar nem cicizni). Ilyenről hallottam mástól is, hogy egyszerre nem akar vagy akar egy kisgyerek két egymást kizáró dolgot, de rendszerint csak okkal sírósabb kicsinél fordult elő (pl. betegeskedőnél, fogzónál, tesóféltékenység miatt). Nem tudom, mit csináljunk az estékkel, azon kívül, h végigharcoljuk (pedig próbáltuk már elviccelni, elvonni Ádi figyelmét).

Kép
Kép
irina

Hu, szuperek a kepek, szinte ott erzem magam en is... :D

Sajnos csak verzek-verzek, kicsit lecsillapodik, aztan megint...honap reggel jon a foorvos, es ugy nez ki, hogy a 34. hetre elorehozzak a csaszart.. :(

Varom az ujabb kepeket! :D
Vendég

SOK LESZ BOCSI :oops:

Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Viranka! Nagyon köszönjük még egyszer a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! :) Máté elaludt, ahogy a kocsi elindult :)
Itthon gyorsan átcsempésztem az ágyába, aludt négyig :) Gyorsan sütöttem egy tortát, megfőztem holnapra, mert vendégeink lesznek, aztán anyuval megünnepeljük az Anyák napját, elviszem az Abigél musicalre, ez volt neki (meg magamnak :) ) a meglepim :wink:

A gyerekek annyira fantasztikusak voltak, egyik aranyosabb, mint a másik, olyan fura, hogy már verbálisan is lehet velük kommunikálni. Máté inkább kis pantomim művész, még nem sokat beszél :) Engem leginkább Ádi döbbentett meg, anyukája jól eltitkolta :wink: , hogy a kisfia tisztán, érthetően egész mondatokban beszél :D

Szuperek az eddigi képek!

Niki: Nyugi, a 34. hét már nagyon jó, különben is, itt annyian drukkolunk nektek, hogy csakis rendben mehet minden :) Egyébként hány kg-ra saccolják a fiatal urat?

Szép jó éjszakát mindenkinek! :)

KépKépKépKép
meryke

Mi is köszönjük a talit, remekül éreztük magunkat. A képek szuperek!!!!
Lilla kocsiban bealudt, de csak kicsit, este még rohangált a szomszéd kis csajjal jó pár kört, de nagyon nehezen, csak most nemrég aludt el.
Már hulla voltam én legalábbis. Pusz nektek, megyek is aludni.

KépKép
KépKép
fleur

Lányok, nagyon jók a képek!

Bár Rugó biztos féltékeny lenne, ha megmutatnám neki, hogy Lilla közelebbi kapcsoltba került Bálinttal. Ha jól látom. :roll: :lol:

Biztos jó lehetett :roll:

Itt az udvaron olyan kupi van :roll: Nem hogy nem fogynak a téglák a fal rakásával, hanem újabb kupacok képződnek (pl. ma kis téglákat hoztak, meg persze újabb adag habarcsot) :roll:

Megyek, elpakolom még a konyhát, aztán lefekszem, azt hiszem

:arrow:

A többiek is kidőltek az imént.

Niki, szorítok, hogy a 34. hét meglegyen. De azért figyelem a telefonomat is. Alexander stramm fiú, minden rendben lesz :!:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

viranka: jók a képek!

Én tegnap éjfél után kerültem ágyba, négy előtt meg Fruzsi riadót fújt, azóta fáj a hasa :roll:
Vendég

Jó reggelt :D !

Viranka, szuperek a képek :D ! A Bence-Míra "harc" is meg lett örökítve :lol: . Hát igen, Bence ilyen is tud lenni :oops: , nem tudja még, hogyan kell kezelni a nők közeledését :wink: :lol: .

Irina, Panka is szokott ilyen ellentmondásosan viselkedni, de csak akkor, ha nagyon fáradt :roll: .

Niki, nem lesz semmi baj :) !! Volt kollégám ikerbabái 32. hétre születtek, minden rendben volt velük.

Vindo, koncentrálj a végeredményre :wink: :D !

Panka este kidőlt 8-kor (tehát ahhoz képest, hogy nem aludt, egész későn). Mozgalmas éjszakája volt, néha fel-felsírt, néha kiabált :D .
dettyk

Fruzsinak puszi a pocijára :D !
dettyk

Jó reggelt!

Bálint úgy döntött kipihente magát így hajnal hn6kor :) viszont jól aludt nagyon csak 8 körül sírt fel,akkor átöltöztettem pizsibe,kapott tápit aztán visszaaludt :)

Vindo!
s a falak állnak már ugye? Rugó is tartogat akkor meglepetéseket a tarsolyában :) én is meglepődtem tegnap mert B. elég jól elvolt :)

Dettyk!
vagy Míra nem tud mit kezdeni ha vki tetszik neki :wink: :lol:
azért a nagy és kis Bencék voltak a barátai :) legalábbis azt mondta :)

Irina!
köszi alinket :) biztatónak tűnik :) még megmutatom R.nak is :)

Panndi!
szegénykém :( már hanyadik kv-nál tartasz ma? s nem semmi a hazajutásotok története :cry:

Taliról még :)
Zsozsi nem igazán volt formában,szinte csak Mesivel volt,alig játszott,de azért néha produkálta magát a kisasszony :) Gege még mindig mini buddha aki állandóan mosolyog,s hallatta azt is hogyan kell sírni :)
Lotti a kis csendes szemlélődő,szinte mindenki kezében elvolt :) Bot meg lelkesen autókázott :)
Péterke homokozott ezerrel,Bálinttal jót pacsáltak :) Áron meg szinte alig volt fenn :) Hwenin sem igazán látszik h. szült,mint Panndin :)
Ádi állandóan beszélt,kedvenc szava a "kiszállsz" :) nagyon aranyos kis őszibarack kispasi,aki sokat mosolyog :)
Lilla előadta hogyan kell toporzékolva hisztizni,ami így kívülállóként annyira édes volt,bár ha ha az én gyerekem csinálná uezt akkor nem tartanám annak 8) Ő aludt egy kicsit a babakocsijában :)

:arrow: megszerezte a kulcsot + thomas sem köt le :)

jah és nagyinak volt egy beszólása miután rendet tettünk :) "Most már jöttek Apukák is legözelebb jöhetnek a nagyszülők is és akkor nekünk is lenne társaságunk :) :) "

KépKép
viranka

viranka: most iszom a másodikat 8) Nagyi beszólása tetszik :lol: Mi ma megyünk céges gyereknapra, tavaly is nagy buli volt, Apa alig várja az ebédet :lol:

detty: köszi ;) Én már nem tudom, mit csináljak a hasával..

Heni: Te a gripe water-t mikor kezdted el Áronkának adni? Csak mert azt írták a neten, egy hónapos kortól lehet. De egy hónaposan úgyis megyünk dokihoz, akkor lehet, hogy iratok fel olyat, amit irina javasolt, mert már készen vagyunk ettől a hasfájástól. Mi is, de Fruzsi meg pláne :?

Na nem tudom mit akartam még, közben Zsófi is felébredt :arrow:
Vendég

Ja, és Péterke tényleg tiszta apja :lol:

Gegi meg tiszta Zsozsi, de ezt mondtam Mesinek is, iszonyatosan hasonlít a szemük, nagyon édesek :)

Ádi meg igazi nagyfiú!

Szeli meg Lilla fürtjeitől meg odavoltam :lol:
Vendég

Na tényleg megyek :arrow:
Vendég

Jó reggelt!

Irina, Viranka képek szuperek :lol: :lol:

Panndi de jó, hogy nem történt semmi baj.
jó szórakozást mára :D

Enyém csemete este fél 11-kor aludt el mert úgy döntött megvárja az apukáját és elmeséli neki a napját. Én már alig bírtam nyitva tartani a szemem. Reggel meg ébredt 6:03-kor :shock: Egy kávét már ittam de megyek iszom a következőt. Cica meg pörög már most. Papucsát felhúzta a lábára, fogja az egyik táskámat és azt mondogatja: szia, majd mutat az ajtóra. Menne sétálni. Hajnalok hajnalán. Amikor még a szemem is alig van nyitva.
Ez a hét nem apáé, tegnap megrázta az áram. Egész éjjel azt figyeltem minden rendben van-e vele mert persze nem volt hajlandó kórházba menni egy EKG-ra.

:arrow: lefőtt a kávé

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki már túl vagytok a kritikus időponton. Hízni pedig kint is tud a herceged :D

Vindo hamarosan újra rend lesz az udvaron és még a ház is nagyobb lesz :D Kitartás. Már csak pár hónap :wink: :D

Viranka Mira beszólás :lol: :lol:
Ida néni is aranyos :lol:

jaj de hosszú lesz ez a nap :( Hisztizve hív :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

[color=darkred]Nektarin!
Boldog névnapot :)[/color
]

KépKép
viranka

Sziasztok!

A tali nagyon jó volt, Viranka egy szenzációs háziasszony - köszönöm mégegyszer!!!!!

A képek szuperek!!!!!!

Sajnos látszik is 1-1 fotón, hogy Zsozsival nem vagyunk a toppon. Kisasszony előkapta a leganyásabb-hisztisebb formáját, amivel engem már délutánra kikészített. :(
Sajnos ez most nagyon nehéz így, hogy egész nap nyomja.

Itthon még levágott egy 1 órás vérhisztit, Apa azt sem tudta, kit vigasztaljon. :(

Sajnos a tali nekem idegileg nagyon kimerítő volt, de erről senki nem tehet, sajnos ez így alakult. Nagyon elfáradtam, és sajnos nem a kellemes értelemben.

Bízom abban, hogy Zsozsi lejjebb ad ebből a viselkedésből, én is próbálok lazábban állni a dolgokhoz.

Ma megyünk hugomékhoz, már előre félek...

És ne haragudjatok, hogy a talin eltörött a mécses, de higgyétek el, ilyen sorozatos hétköznapokkal nagyon nehéz türelmesnek lenni, és én egyre jobban kifáradok, egyre érzékenyebb leszek. Na nem rontom itt tovább a hangulatot.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi senki sem haragszik. Sőt.............
Barátok közt voltál és barátok közt bármit lehet :)
Mindenki szívesen segítene ha tudna. Sajnálom, hogy most ilyen nehéz neked. Nektek Zsozsival.
Hidd el minden rendbe fog jönni :)

Nektarin sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ma mindenki hajnalban kelt??? :lol: jövök erre nem győzök visszaolvasni :)

Vindo
Hát igen volt egy kis pusziszkodás Lilla és Báló közt :) de hát ugye Rugóval még nem találkozott személyesen, így semmi sincs veszve.

Panndi
:( jajj hát az nem lesz ma akkor könnyű

Viranka
Mira, Mama :lol:

Móni
Jesszus hát remélem más már nem történik veletek. Kitartás a mai naphoz.

És ezek a korán kelő gyerkőcök :?

Lilla végül fél 8kor kelt, de neki is nagyon nyugtalan éjszakája volt. 2x is sikerült bepisilni és öltözködni. Meg nem egyszer találtam meg a szoba közepén a földön feküdni....:?
Tiszta nyűgösen kelt, nem tudom milyen lesz a napunk. Most goózik (csokis golyó) és nézi a pókot :lol: elmélyülten időnként kis megjegyzéseket fűzve hozzá. :)
Apa még alszik 2kor feküdt le, szomszédunk haverjával éjszakai bringáztak. Ha már bulizni nem jár úgy érzem ennyivel tartozok neki, h mehet este bringázni.
Ja és ma megy 11re fogorvoshoz...még nem tudom mit csinálnak vele..beutalják szájsebészetre, húznak vagy húznak és vésnek meg tömnek. Meglátjuk.

Mesi
Nem csodálom, h elfáradtál én is elfáradtam volna és el is fáradtam amikor Lilla hiszti-kriszti volt nagyon régebben. Az is teljesen megbocsájtható, h eltörött a mécses....valahol neked is ki kell adnod. Próbálj ma egy kicsit pihenni, vagy 1 óra kimenőt kérni apától és nagyitól, h kiszellőztesd a fejed.

Viranka
Amúgy tényleg nem vicces, amikor toporzékol :)

Lilla is bemutatta, h tud anyás meg hisztizős lenni, de nem volt vészes. Nagyon édes jó kislány volt egész nap, a délutáni már csak azért volt, mert nagyon elfáradt. Nekem is könnyebb, ha tudom mi az oka a bajnak.
Ma reggel pl fogalmam sincs miért kellett hisztizve kelni.

Nektarin boldog névnapot!

KépKép
KépKép
fleur

Ja amúgy minden picike baba annyira édes volt, persze a nagyok is :)
és Gegi hihetetlen jó baba tényleg :)
Ádin meg én is le voltam döbbenve. Sztem ő beszélt most a legtöbbet. Én folyamatosan azt hajtogattam Irinának, h nohát ezt eddig titokban tartotta :lol:
És arról még senki nem írt, h isteni paprikás krumpli készült és Viranka remek kalória kinézett somlóit alkotott :) tényleg semmi kalória nem volt benne :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Mesi!
olyan dinka vagy :) ahogy Móni írta barátok közt voltál és elhiszem h. most egy nagyon nehéz időszakot éltek át :(

Móni!
minden rendben volt éjszaka ugye? hétfőn új hét kezdődik :)

Vindo!
B.szeret pusziszkodni :) M.soha nem volt ilyen :) de láthattad még a régebbi képeken :) Gréti,Petra,Lilla,Lotti :) nem monogám típus még :wink:
:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok,

mOst, hogy oldalt kezdtetek, nem tudok visszaolvasni :oops:

Hú, Viranka, akkor megnyugodtam, hogy B. nem monogám :wink: Akkor még van esélyünk 8)

Móni, hát, veletek sok minden rossz történik mostanában :( Csak óvatosan.

Emese, onnan lehet felismerni, hogy az ember jó barátokkal van, hogy úgy viselkedik, ahogy kedve tartja. Szóval ne idegeskedj.

Én mindig azt szoktam nézni, hogy zavaró-e a csend, ha tök üldögélek valakivel. Ha nem, akkor szerintem jó helyen van az ember. Nem szeretek csak azért beszélni, hogy ne legyen csend.

Fleur, hát, a hiszti érintettként kevésbé szórakoztató, az biztos.

Nálunk az a helyzet, hogy R. is rongybabaként csuklik össze naponta 2-3 alkalommal, de az csak kb. 3 percig tart. Na, erre a rokonságtól kapom az ívet, hogy ők ilyen hisztis gyereket még nem láttak. Amit nem értek, mert szerintem nem durva. Nem hiszem el, hogy mi mind kis angyalkák voltunk annak idején.

Tollam sincs most, hogy jegyzeteljek :roll:

Ide most megérkezett apósom. Na, hát ő is egy karakter, de legalább egyedül jött. Besegít a segédmunkában, mert tegnap G. egyedül nyomta a kőműves mellett. Itt is alszik. Szerintem azon a matracon, amit a kesu-dió incidens miatt kellett vennünk a klinikára. Ha minden igaz, ma végeznek a fallal, holnap meg pakolják a koszorút.
Lejmoltunk állványt a szomszédtól :oops: Igaz, nekik nincs most rá szükségük, és mi is mindig segítünk rajtuk :roll:

Most röviden ennyi, bocs ha valaki kimaradt.

Jövök majd, V.

Kép
vindolanda

Ja, Zsófi is hisztis sokszor, leveti magát a földre, és előadja a nagy jelenetet :wink: Én ilyenkor kikerülöm, maximum szólok neki, hogy ha befejezte, itt meg itt várom, és kb fél perc múlva ott is van lenyugodva :)
Vendég

Javítom magamat, szóval Fleur.

Panndi
, Téged kifelejtettelek.
Nem is láttalak a képeken :roll:
Szegény hasfájós Fruzsi :(

Kép
vindolanda

Ja, és a "tök üldögélek" helyett azt akartam írni, hogy "tök egyedül üldögélek" :lol: :lol: :lol:

Erre már nem is mondok semmit.

Próbálok kicsit pakolni a lakásban, mire R. felébred :arrow:

Kép
vindolanda

Azt még gyorsan leírom, hogy Niki, hogy vagy???

:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!!!!

TAli nagyon szuper volt, apa is nagyon jól érezte magát, kérdezte is mikor lesz a következő :shock: :D ?????

Viranka szuper háziasszony vagy! nagyon finom volt a bográcsos paprikás krumpli, Péterke is csak úgy falta!
Na hát a somlóiról ne is beszéljek inkább 8) én még ilyen finomat életemben nem ettem!!! Nehéz megcsinálni??
Tök szuper helyen laktok!

Emesém drága, hát én még csak el sem tudtam képzelni mit élsz át! Én meg itt pitiáner tanácsokkal látlak el, bocsika
:oops: nem tudtam,, hogy ennyire komoly a helyzet. Nagyon nehéz most neked, de lélekben veled vagyunk! nagyon sokat gondolok rátok! Csak reménykedek, hogy nagyon hamar túllesztek ezen a korszakon! Kitartás!

Panndi én vagy 3 napja adom Áronnan a GW, igen 1 hós kortól lehet adni. Én előtte inkább csak teákkal kisérleteztem, pár korty szopi előtt, pár korty utána. Legjobb a langyos és friss változat, annak mindig volt eredménye. Kaki mennyi van?

Apa legnagyobb dilemmája az este az volt, hogy ki hány éves :roll: mondtam neki, hogy fingom sincs, engem ez nem szokott érdekelni, szerintem mindenki velem egykorú nem?

Heni
KépKép
heni81

Viranka tényleg remek háziasszony, a paprikás krumpli most is isteni volt, a somlóival nem lehetett betelni, illetve sajnos nagyon is be lehetett 8) , még jó, hogy kalória kinézett volt :wink: :lol: .

Heni, iwiw-en leellenőrízheted, ki hány éves :wink: . Szerintem egy generációhoz tartozunk, de én szívesen lennék annyi idős, mint Te :wink: 8) .
dettyk

Viranka, nálunk már az is csodaszámba megy, ha a nagyszülők hozzánk eljönnek :? , sajna...
Míra :lol: :lol: :lol: .

L.Móni, mostmár csak jó dolog jöhet :roll: .

Nektarin, boldog névnapot!

Mesi, fel a fejjel, nagyon nehéz most Neked, de ügyes csajszi vagy :D !! Zsozsi nagyon erős akaratú, határozott nőci, ami a későbbiekben előnyére válhat, de most tiéd a nagy feladat, hogy kordában tartsd azt a hatalmas akaratot :roll: . Remélem érthetően fogalmaztam, és nem bántottalak meg :oops: .

Fleur, tényleg nem volt vészes Lilla :) . Legalább megtudtam, hogy nem csak Panka tud hihetetlen magasságokban sikítani :wink: :lol: . P.-nek nagy kalappal a fogorvoshoz :? .

Irina valóban eltitkolta előlünk, hogy Ádi gyönyörűen, mondatokban, és érthetően beszél :D .

Vindo, jól haladtok :D . Ez az első alkalom, hogy após nálatok alszik? Azért az jó, ha segít-valóban :wink: .

Panka az előbb bekéredzkedett az ágyába :shock: . Énekelt egy kicsit a babájának, és már alszik is :shock: . Mivel ezt sem tudtam előtte elképzelni, hogy magától akar menni aludni, egyszer biztosan abba akarja majd hagyni a szopit is :roll: .
dettyk

Sziasztok!

Orulok, hogy ilyen jol sikerult a tali, szupper kis csapat vagytok! :D
De azt hiszem, elore tudhato volt, hogy jo lesz! :D
Szeretnek igenyelni egy ugyanilyet, kb julius vegere, amikor remelhetoleg megyunk haza.. :)
Annyira szepek a kepek, hogy szavakat sem talalok, komolyan! :D

Rolam egy mondat: Varom a foorvost, jo lenne tudni mar, mi a tervuk velem.. Szerencsere ma reggel nem eros a verzes, igy kicsit fellelegezhetek, hajat mostam, es meg sminkeltem is! :D
Varom a kis csaladomat, remelem, hamarosan jonnek. Ma itt is gyonyoru ido van, holnapra rekordmeleget mondanak :shock: Ritkasag!! :?

Szep napot mindenkinek!
Vendég

Helló, drága Lányok!

Niki, nagyon sajnálom! :-((( Szorítok, hogy a picur minél tovább a pocakodban maradjon!!!

Panndi: szegény Fruzsi és szegény Ti (sajnos pontosan tudom, min mentek át), remélem, beválik a Gripe Water!

Mesi: nekem a "régi" Mesi is ott volt a talin ;-) Szerintem meg tök jól viseled a dolgot, ahhoz képest, hogy milyen nehéz! Itt meg, ahogy a többiek is írták, nincs miért elnézést kérni.

Én akkora örömmel láttam, milyen nagyok és önállóak már a kicsinyeink, tök jól elvoltak. Imádnivalóak! :-)

Hát most már röstellem, hogy nem írtam Ádi verbális képességeiről, valamiért azt hittem, hogy igen, ha nem is részletesen... de akkor ezentúl nem ússzátok meg! :lol:
Akkor két ma reggeli termés:
Söpört hozott a apa! 'Söprűt hozott az apa'
Sikejült a apának.

Jövök ám még, csak épp takarítás van. Söprű, ugye... ;-)

Kép
Kép
irina

Elég nehezen bírok Rugóval, mindig ott sertepertélne, ahol nem szabad :(

Kép
vindolanda

Jaj, ezt még akartam: Móni, nagyon sajnálom, remélem, semmi baja apátoknak. Nagyon vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
irina

Fleur, teljesen igazad van: nem dicsértük meg eleget a szuper paprikáskrumplit és somlóit, mindkettő isteni volt!!! Viranka meg mindig elszerénykedi a dolgot... :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Végre idejutottam...
Szeli ma kelt 6-kor (az átlagos 7 helyett), nagyon „örültem” neki... :? Persze este korábban feküdtünk, lehet, hogy azért. Először felemelte a takarómat, és közölte, hogy MAMA (?), aztán ezzel fel is ébredtem, ki kellett mennem pisilni, ő még lehet, hogy visszaaludt volna, de kiakadt, hogy otthagytam, és teljesen felébredt... :?
Ja, aztán Szeli fél 9-kor elaludt a nappaliban, gondoltam alszik fél órát, erre azt vettem észre, hogy Apa is eltűnt, és nagyon csendben van. Hát Szeli több mint 2 órát aludt, Zsolti is majdnem annyit... :roll:

Mesi! Így van, ez homeós!!! Nyugodtan adjad csak!!!

Nagyon jók lettek a fotók! :) Vera! Átküldöd a citromail-es címemre, amiken rajta vagyunk? :) Köszi! :)

Még folytatom...

Kép

Kép
regcsiken14

vindo: nem vagyunk rajta, mert hamar eljöttünk, a mai céges gyereknap utolsó fél órája is már Zsófi hisztijével telt, ezt nem akartam megvárni tegnap, így előtte elindultunk haza.
Vendég

Heni, én sem tudom, ki hány éves :roll: :D
Vendég

Heni!
ahogy édes lányom jó múltkor mondta vkinek jó hangosan szinte kiabálva :) (talán vonaton ültünk) az Én anyukám 30 éves elmúlt nemsokára 31 lesz :) :)
Apa :) :) amikor kedvetek van :)

Paprikáskrumpli Papa-Robi alkotása :) én abban semmit nem csináltam,csak az alapag-okat vettem meg :)
Somlói meg szerintem túl édes volt :? vagy én szoktam el az édességtől :) (bár csokit az zabálnám állandóan :)

Regi!
oksa,majd holnap vmikor neki esek :) vagy este :)

s összesen 34en voltunk Velünk együtt :shock: :shock: :lol: nem is tünt fel :)

KépKép
viranka

Viranka szerencsére jól van. köszi.
Remélem most már nem történik semmi vele :roll:

Heni én 32 majdnem 33

A somlóit sok tejszínnel kellett enni (ahogy én is tettem) és akkor pont jó volt az íze :lol: Elszoktál az édességtől :lol:

Cica összesen 1,5 órát aludt és most is nyűglődik :?
Legyen már este :roll:

Niki mit mondott a főorvos?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?