A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Bár én nem voltam ott tegnap, de azért nyilatkozok az életkoromról: 31 vagyok.

Kép
vindolanda

Hat...nem lettem okosabb...ugy dontottek, hogy a baba annyira jol van, hogy nem fogjak annyival elobb kivenni. Aminek orulok, csak felek a lepenylevalastol.
Azt mondta, barmikor megtortenhet, lehet ma, de lehet, hogy kihuzom par hetig, akkor meg hadd legyen bent a baba.
Ha legkozelebb verzek, a szuloszobara visznek es ott allandoan ctg-n leszek, hogy a babaval biztosan minden rendben legyen.

Moni, szegeny Apa, tarsd magad mellett egy darabig, es vigyazz ra!

Vindo hogy alltok??

En 37 multam....ven csoroszlya.. :D Na, nem mintha valaki kerdezte volna.. :roll: :lol:

Panndi, szegeny Fruzsi..remelem, megtalalod a helyes gyogymodot hamar...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.24 15:47-kor.
Vendég

De amúgy mindig fiatalabbnak néznek 8)

Kép
vindolanda

Én meg 33. Krisztusi kor. :-)
Amúgy csak a további gyerekvállalás miatt zavar a korom, egyébként egyáltalán nem, kimondottan üdítő harmincasnak lenni. :lol:

Kép
Kép
irina

Vindo, tenyleg fiatalabbnak latszol, (mar amennyi fotot lattam rolad..)
Annak ellenere, hogy a szemelyimet sosem kerik el a boltban egyik nap az egyik takaritoneni mikor megkerdezte hany eves a nagylanyom (16) azt mondja, hat azt hitte en vagyok 16.... :shock: :lol: Na, mondom, orulok, ha fiatalabbnak neznek, de azert 16-nak nem akarok kinezni... :lol:
Vendég

Niki, mára befejezték :roll:
Holnap még a kimaradt hátsó meg belső falat befejezi G. és az apja (ő is kőműves).
Hát, végül is tényleg az a legjobb, ha A. a pocakban marad még, és gondosan figyelik.

Irina, tényleg jó 30-asnak lenni, nekem tetszik :idea:

Engem csak az idegesít, mikor az olyan 25-26 éves ismerőseim lepődnek meg azon, hogy nem ők az idősebbek.
Meg hallgatónak néznek a portán, és nem akarnak a termekhez kulcsot adni :roll:
Azt már néha unom.

Kép
vindolanda

Viranka, tényleg, azt a Crocs-papucs szerű műanyag klumpaszerűséget hol lehet kapni? Nagyon tetszett tegnap a kicsiken!

Kép
Kép
irina

Mintha láttam volna a Deichmannban is olyan papucsokat pár hete :roll:

Nem mintha engem kérdeztél volna.

Most az udvart pakoljuk :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: szerintem sem látszol annyinak, amennyi vagy. Jó az azért. Bár tény, hogy nőként amúgy sem vesznek mindenütt komolyan, hát még fiatal nőként.

Nodehogy Mesit és Nikit 18 alattinak nézik -- ez igen! :-) Engem utoljára 23 évesen néztek annyinak, és bizony az utóbbi időben már egyre több a jónapot és a csókolom. Bár ez szerkófüggő is.

Kép
Kép
irina

Vindo: de, Téged is kérdeztelek igazából ;-)
Köszi a tippet, D. van is a közelben, meg amúgy is ott veszek az utóbbi években cipőt.

Kép
Kép
irina

Maggie! Dávidnak jobbulást a térde miatt... :( Kupa... :(

Panndi! Ez durva... :evil:

Míra: :lol:

Irina! Én is fáradtságra tippelek! Főleg, ha mindig este viselkedik így.

Nektarin! Boldog névnapot!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Irina :D Te is abszolut fiatalabbnak nezel ki! Nagyon jol nezel ki a talis kepen is! Es tenyleg, soha nem emlitetted, hogy kisfiad folyekonyan beszel! :lol:

Kepzejetek, amig ertekeztunk a dokival Rania beosont a furdobe, es hol talaltuk? Benn csucsult a bidet-ben...es a Tena beteteimmel jatszott.. :lol: :lol: Meg jo, hogy nem hasznalom, mert nem mukodik! :lol:
Vendég

Szerintem eltűnt egy hsz-em, amelyben:
megköszöntem Dettyk-nek a segítséget (most Reginek is), a tippeket Ádi esti mizériájára vonatkozóan.
És amelyben megköszöntöttem Nektarint névnapja alkalmából! Éljen, éljen! :-)

Kép
Kép
irina

Nektarin, boldog névnapot kívánunk mi is!

Lányok, szerintem azért néz ki mindenki fiatalabbnak a topikban, mert ide csupa kedves, optimista, jókedvű anyukák írogat, és ez tükröződik rajtunk :roll: :wink:

MOst épp felállítjuk apósomnak a sátrat kinn. Igen, ez az ominózus sátor, és most tényleg jól jött, mert egy egyszobás lakásban nem olyan jó lenne négyen
:roll:

Kép
vindolanda

anyuka az anyukák helyett :oops:

Kép
vindolanda

Irina!
a B. által pummmmmmmpa-nak nevezett klumpát én az itteni cipősboltban vettem.M. és enyémet a helyi kínaiban :)

Vindo!
tényleg sátrazni fog Apósod :) milyen jó az 1szobás lakás :wink:

Móni!
valld be Te tejszínhabot ettél kis somlóival :)

Heni!
szerintem egyszerű,de majd bemásolom ide :) s köszi még1* a hófehérkés napvédő akármioscodát :9 Míra teljesen meg van őrűlve érte :) tegnap kitalálta ma menjünk el kocsikázni,h. kipróbálhassa :)

Niki!
nem semmia csajszid :) s Te tényleg jóval fiatalabbnak nézel ki,mint ahány éves vagy :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok

Megvagyunk..Apa itthon végre..és a csajok csüngenek rajta! :-)
Nagyon szupi tali lehetett...de jó lett volna ott lenni...na majd egy következőre...hátha a debreceni csapat összefog és megyünk együtt..:-)

Emma drágám az ébredések után ugye mindig pisil és kakil a kiswc-be de ma kint az udvaron..( kivittünk egy máésik kis bilit amit kaptunk ) játék közben fogta levette a bilit és már ült is rá..persze ruhában..kérdeztük pisilni akar? bólogatás..gyors vetkőzés és Igen..pisi...!!!!! De jó lenne ha szólna máskor is..kis ügyeske. :-)

kor: 31 és fél :-)

nem emlékszem mindenre.

Vindo: örülök h haladtatok...sátor :lol:

Vera: somlói...mmmmmm de megkóstoltam volna még ha kicsit édes is lett!

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Nektarin Boldog névnapot!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok,

Hááát nagyon köszönöm a köszöntéseket, nagyon jól esett, h gondoltatok rám.

A talit úgy sajnálom, biztos szuper volt, de nálunk családi buli volt tegnap, bográcsozással.
Hát a képek, óriásiak, annyira szépek ezek a gyerköcök, no meg persze a szüleik is. Látszik, hogy igazán jól éreztétek magatokat, no a következőn remélem ott leszünk.
Viranka, nem semmi, hogy ennyi ember volt nálatok:)
És gratula Huginak:)

Olvasni, futólag tudtam, de azért folyamatosan.

Kispocc, nagyon gratulálok Bulcsúhoz, sok egészséget, tejcit és minden jót kívánok.

Rólunk:
Szóval voltunk Apával Bükfürdőn, kettesben:), Anyuval volt Robesz, két nap volt, nagyon szuper volt, de nem mindig tudtunk magunkkal mit kezdeni, persze jöttünk-mentünk, fürödtünk, bicikliztünk, szaunáztunk, sétáltunk, de furcsa volt "csak" kettesben lenni, azért jó volt.

A házon folyamatosan van mit csinálni, most kerítést cserélünk, meg lambériázunk.

Robesz jól van, egyre többet beszél, sőt szinte mindent mond, amit mondunk, de sok mindent tudatosan is használ. Iszonyat szőke, teszek is róla képet. (bár a legtöbbet le kéne tölteni)
Levágattuk a haját, de már nagyon nő:)

A tesó téma a másikban.

Kép
Kép

Kép
Kép
nektarin

Jé csajok itt mindenki velem egykorú 8) én 28 vagyok , azaz majdnem 30! Apa 32.
Na ő az akit nagyon érdekelnek a számok, én soha nem foglalkoztam ezzel.

Viranka családi fotókhoz majd hogy juthatunk hozzá?

Heni
KépKép
heni81

Képzeljétek, Rugónak nem volt kedve a sárga zoknit felvenni, neki a rózsaszín kellett :shock: :lol:

Kép
vindolanda

Vindo :lol: :lol: :lol: , a szokás hatalma :wink: .

Heni, mondtam, hogy egy generációhoz tartozunk :wink: . Én is túl a 32-n. És imádok harmincas lenni, báááááár 18 évesen lett volna ilyen a személyiségem :roll: . De kimondani akkor is útálom :oops: ...

Nektarin, hú, de jó lehetett nektek :shock: !!!
dettyk

Halihó!

Jaj, csak most tudok jönni. Nagyon vártam a képeket és nem hiába. Őrületesen jók. Azok a portrék..... Szinte beszélnek. Lányok, nagyon jó lehetett a buli. Babák és mamák egyaránt gyönyörűek.

Móni, nagyon sajnálom. :cry: Remélem gyorsan megtörik a sor.

Nektarin, nagyon boldog névnapot! Robesz mekkora fazon! :lol:

Vindo, sátorral is lehet bővíteni. :lol: :wink:

Heni, nekem már illene letagadnom belőle, de csak azért sem. 39, már majdnem negyven. :lol:

Irina! :lol: :lol: :lol: Ádám legalább menti a mundér becsületét.

Most ennyit csak gyorsan. Holnap viszem Dávidot orvoshoz, először a gy.dokihoz, biztosan kelll beutaló. Ma hiába kértük, csak elutazott Dóri után Gyöngyösra, ott mondta az egyik edző, h. szerinte nem vizesedés, inkább ütközött v. ráesett. Na, majd okosabbak leszünk.
dmaggie

Sziasztok!

Láttam a talis képeket, nagyon szuperek!!! Jó lett volna veletek lenni, remélem legközelebb mi is megyünk.

Mostanában kicsit eltűntem. :oops: Minden téren próbáltam rendezni a dolgokat, testileg-lelkileg-mindenhogyan. Nem hinnétek el mennyire sikerült, tényleg minden oké. Jól vagyunk, én is jól érzem végre magamat. És amivel mindenkit megleptem: anyósékkal is elég szépen sikerült rendbeszedni az ügyet. Most hétvégén náluk voltunk (ott is aludtunk+kirándultunk!!!!!!! :roll: ). Úgy néz ki mindenki felfogott mindent, ami nagy szó. Meglepően kellemesen sikerült és mindent úgy csináltak, hogy nekünk jó legyen. Azt hiszem kitartásom meghozta gyümölcsét, remélem tartósan.....Páromat is kicserélték mostanában. Nagyon nyomasztotta a rossz viszony azt hiszem....

Zétusom jól van, végre kezd beszélgetni. :D Inkább csak szavakat, de az eddigi ööööö után ez is csoda. Most már mindent jelez és elmagyaráz amit szeretne. Kezdjük lassan a bilizést is. Ha itthon vagyunk szinte mindig szól kaki előtt.

Sajnos nem tudok most visszaolvasni, de jövök majd már gyakrabban. Anyukám jön kedden, már nagyon várom. Vigyáz Zétusra mert megyek bölcsis szülőire, párom pedig aznap nem lesz itthon. Marad is két napot, addig függönymosás,stb....Minden amit Zétitől nem annyira tudok.

1-2 hét és kiderül a másik dolog is....Sok-sok vudut és tapasztót kérek, szorítsatok!

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nektarin, tényleg nagyon szöszi a kisherceged!

Maggie: remélem, semmi komoly gond nincs Dáviddal!!!
Lesz még egyszer Debrecenben is tali, meglásd! :-)

És hogy mennyire szégyellem magam: Viranka, a nagy hozzászólásban épp a Te és Robi képeit felejtettem el megdicsérni, de égő........................... amikor már megnéztem őket vagy százszor....
Szóval: gyönyörűek!!!

Na futok fürdeni + dógozni kicsit (((Vindo, vagy egy hétig írtam a h***lye álláspályázatot, annyi minden kellett hozzá (hogyaszongya: "oktatási, szakmai és tudományos koncepció", meg összes hivatkozás). Ha valamit utálok, az az ilyen papírmunka)))))

Mindenkinek puszi + ahogy Viranka szokta mondani: nyugodalmast. :lol:

Kép
Kép
irina

Én is itt!

Kemény esténk volt, visszaolvastam, de nem jut eszembe semmi, amit írni akartam...

vindo: rózsaszín zokni :lol:

Heni: Apátok 32 éves? Nekem fiatalabbnak tűnt.

Én 26 vagyok, férjem 31 :wink: Ez is egy korosztály :D

Ja, azt álmodtam, hogy pozitív lett a terhességi tesztem :shock: És kevesebb, mint 10 hónap volt a két kicsi között :lol: Azt hiszem, ha így lenne, meggazdagodnának rajtam a kávégyárak :roll:
Vendég

Jaj Panndi szereztél apának egy jó estét 8)

Viranka bizony, bizony!!! Eszméletlen jó fotós Robi!

Miléna örüök, hogy kezdenek rendbe jönni a dolgok!

Heni
KépKép
heni81

Heni: örülök :lol:
Vendég

Halihó!

Talis képek szuperek! Mindekié!!!!!!!!!

Heni!
Május 4-én múltam 31.

Mesi!
Nem kell mentegetőzni! Sztem mindenki látta, h mi a helyzet. Sztem emberfeletti...
Írok püt.

más most nem jut eszembe, pedig visszaolvastam.
leszívta az agyam a ma esti 2 és fél órás alaltás.

jó éjt

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

Sense 2,5 órás altatás :shock: Cicus 5 perc aludt elaludt az este fél 9-kor

Miléna végre jó hírek :)

Vindo rózsaszín zokni :lol:
Van egy nagyon rózsaszínűnk, Gréti nem szereti, mindig leveszi. Elküldjem Rugónak? :lol: :lol:
sátor :lol:

Nektarin végre jelentkeztél :)
Jó lehetett a hétvége kettesben.
Robesz nagyon szőke és tüneményes :D

Maggie +++++++++++++ az orvoshoz. Kíváncsi vagyok mit mond Dávid térdére.

Regi anyudnak mennek a drukkok++++++++++++++

Niki
Mikor műtik? Mikor jöhet haza? Raniát se lehet egyedül hagyni :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

A tegnapi napot végigszenvedtük mindketten. Napközben csak 1,5 órát aludt és telefonra ébredt este meg már 6 után elaludt volna. Végülis fürdéssel sikerült húzni az időt és így fél 9-kor kidőlt. 9-1/2 10 körül szokott.
Apa nagyon szét van csúszva :( aggódom érte. Ha minden igaz vesz ki szabit (a ház miatt) de mondtam neki, hogy 1 napot itthon lesz és pihen. A kőműves szerint tegnap többször sápadtan leült munka közben. Persze Ő tagadja ezt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Én júniusban leszek 32! :D

Somlói nagyon finom volt, ne higgyetek Verának! ;)

Niki! Hogy vagy???

Nektarin! Hú, de jó lehetett! :) Robesz nagyon helyes. Jó a csúszdátok! :)

Rugó és a rózsaszín zokni :lol:

Miléna! Örülök, hogy rendeződött a helyzet, szorítok, hogy tartós legyen! Meg a tapadáshoz is!!! +++++++

Panndi! :lol: Hogy Te miket álmodsz! :)

Készülődünk Ringatóra! végre... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt,

igaz esténként Áron a kicsi kocsiban alszik el, de éjszakáink nagyon jók, mert csak szopi és szunya. De azt hozzá kell tenni, hogy mellettem alszik. Muszáj volt magam mellé venni, mert igy apa is kialvatlan volt, én meg tiszta zombi. Igy meg nagyon oké.
Én már le is tojom, nem erőltetem a kiságy dolgot. Pétreke se szerette. Biztos kell a közelségem. Apa mondta, hogy majd leszereljük az oldalát és odahúzzuk az ágyunk mellé, ha már nem férünk el.

Nálunk tegnap 3 órás du alvás volt, és este 9kor már aludt, reggel igaz hat után kelt. De én már megszoktam.

Móni : apa:-(

Nektarin jó, hogy jelentkeztél, biztosan jó lehetett azért a pihenés, ha még Robesz nélkül is.

Maggie Dávid térde:-(

Heni
KépKép
heni81

LMóni! Jobbulást a párodnak! Nehogy túlhajtsa magát!!!!!!!! ++++++ Mondd neki, hogy pihenjen egy kicsit!

Mesi! Te meg szerintem próbálj meg segítséget kérni, hogy egy picit legyél egyedül, menj valahová gyerkőcök nélkül, akár pár órára is!!! De komolyan!

Szelit este negyed 8-kor le kellett tenni aludni. Mivel csak délelőtt aludt több mint 2 órát... :roll: Így reggel 6-kor keltünk, de nem bánom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt, lányok!

Hú, mennyien vagyunk 31 évesek:)

Móni, köszönjük, de elég, ha virtuálisan elküldöd a zoknikat :roll: Több rózsaszínt már nem akarok én sem. Bár lehet, ezentúl kiköveteli majd :wink:
Még valami zavart okozok szegény nemi identitásában :roll:
Figyelj akkor életed párjára :!: :!:

Irina, veled álmodtam éjjel. Valamilyen fimet csináltál, amit leadtak a tévében, én meg mutogattam G.nak, hogy na, ő Irina :idea:
Nekem talán csak szakmai koncepciót kell írni, de mivel jún. 30. a határidő, még nem nagyon szaggattam magamat. Még egyelőre az oklevélre is várni kell egy-két hetet.

Sense, - 2,5 óra :shock:

Miléna - hú, akkor mennek a pozitív energiák :!:

Más most nem jut eszembe...

Rólunk: képzeljétek, R. pár napja eléri a bejárati ajtó kilincsét :shock: És odamegy, kinyitja, kiáll a lépcső tetejére, és üvöltözik bele a világba :roll:
G. és az apja most habarcsot szereznek be.
R. elkezdte használni a fejrázást olyan dolgokra is, ami nem csak az ételekkel kapcsolatos. Eddig csak akkor ment, ha kérdeztem tőle, hogy pl. kérsz még virslit? Most már más esetekben is megy neki (pl. ki akarsz menni az udvarra, odamégy apához).

Nekem olyan furcsa, hogy már ennyire ügyesen beszélnek más babák. R. stabilan tartja 4-5 szavas szókincsét :?

Ezt akartam még leírni. Mivel R. a neki nem kellő folyadékokat kilocsolja, elég gyakran fel kell törölni a vizet vagy a kakaót a lakásban. A régi tetra-pelenkákat használjuk erre a célra. Lelkesen tanítgatom neki, hogy a kilöttyent vizet hogyan kell eltüntetni, megy is neki.
A múltkor, miután ivott, a tiszta pelenkák között találtam egy vizeset is. Valószínűleg kilocsolta a vizét, hozott egy pelenkát, feltörölte, majd visszatette a szekrénybe :roll:

Mindenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ami kimaradt:

- Nektarin, Robesz tényleg egy szőke herceg :D
Az a póz a második fotón :shock: :D

- Maggie, majd írd le, mi volt a dokinál. Gondolunk rátok.

Kép
vindolanda

Eltűntetek :roll: :D

R. felkelt, mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Lányok, segítsetek, mert tanácstalan vagyok. Fruzsi este 10-kor eszik utoljára, utána reggel 6-kor. Ez így tök jó lenne, és még a hajnali hasfájást is beleértve ki is tudnám pihenni magam. Az esti evészetnek Maximum fél óra alatt vége mindennel együtt. Fruzsi bealszik rajtam, de amint leteszem az ágyába (vagy a miénkbe, tök mindegy) felébred. Így kb éjfél fele sikerül elaltatni. Próbáltam bebugyolálva szoptatni és úgy letenni, az sem segített. Én nem hiszem el, hogy nem álmos... Mit kéne vele csinálni?

Mert tegnap is éjfélre sikerült letennem, aztán fél háromkor felsírt, de öt perc alatt visszaaludt, aztán Zsófi kezdett anyázni, végül megint mind a négyen a mi ágyunkban kötöttünk ki, hatkor meg ugye ébresztő volt...
Vendég

és én álmos vagyok :(
Vendég

Panndi hűha milyen ismerős helyzet! Nekem ezt Péterke csinálta.

Én végül úgy csináltam, hogy fekve szoptattam meg, elaludt és ott is maradt. ( igy került az ágyunkba :oops: )

Áron most érdekesebb helyzet, mert fürcsi után, nem alszik bele a szopiba már egy hete kb., kiskocsiba becsücs anya apa tvzik és ő elalszik magának. Nem bánom, csak ringatni ne kelljen. Annó 8 hónapon keresztül csináltam, nem szeretném, nem is fogom.

Heni
KépKép
heni81

Köszönöm Lányok, nem hiába, igazi Barátnők vagytok! :D

Ma voltunk anyuval és a két gyerekkel dokinál, Zsozsi a második, Gegi az első prevenárt kapta.

Dokinéninek említettem a helyzetet, és pszichológust javasolt. Csak ha gondoljuk, ez is lehet segítség.
Anyu hazafelé a kocsiban mondta, hogy a pszichológus a szülőknek adna tanácsot, persze nem a gyereknek. De én még nem vetném be, Apa el is vetette rögtön. Sok okos tanácsot kaptunk már dokinénitől, védőnénitől (mindkettő szavára nagyon adok), anyukámtól, anyukáktól...
Még megnézem a Spock könyvet, meg a suttogót, és szedem továbbra is a MagneB6-ot, hogy bírjam. :oops:

Szeretem, imádom az én kis Zsozsimat, úgy szeretném, hogy vége legyen. Már 6 hete tart....
És most éjjel is volt egy vergődős hiszti. Nem engedte, hogy hozzá érjek. Nem tajtékzott, de vagy 10x keltem emiatt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Tegnapi nap eltelt nagyobb verzes nelkul, ugyhogy jol telt a napom.. :)

Moni! Mindenkepp gyozd meg apat, hogy pihennie kell legalabb egy napot! Egy napon nem mulik semmi a haznal, viszont neki sokat jelentene!!

Maggie, ++++++++++++++++++ Davidnak!

A ket genius-unknak, Vindonak es Irinanak megy a drukk tolem ezerrel a palyazathoz! :D

Akkor Rugo sokat nott mostanaban! Aranyos lehet, hogy igy valogat a zoknikban! :D (Azert kesobb probalj hatni ra, hogy ne az a szin legyen a kedvence! :lol: ) Ranianak total mindegy, mi van rajta...igazandibol a zoknit utalja is, mindig leveszi, es ujabban a harisnyat is...sot pizsamat is...remelem, nem a sztriptiz-vonalon folytatja kesobb.. :?

Panndi, nehez tanacsot adni, mivel minden baba mas...sok nem szeret a kisagyban aludni...Az en tippem az volna, hogy probald kicsit jobban megtomni nappal, hatha melyebben alszik tole.. :roll:
Vendég

Emese, sajnalom, hogy ilyen nehez most neked..de biztos vagyok benne, hogy megoldod! Talan ez csak egy kis atmeneti zavar Zsozsinal, aztan remeljuk, minden rendbe jon. Sok erot es kitartast Neked!
Vendég

Panndi, én is a fekve szoptatás akartam írni :wink:

Emese, kitartás! A pszichológus mint végső megoldás tényleg hasznos lehet.
Nem láttam, hogyan is viselkedhet Zsozsi, így sajnos nem nagyon tudok tanácsot sem adni.

Most voltunk a védőnőnél, a zöldségesben, illetve tejet szereztünk a boltból.

Adatok: 82 cm, 10,5 kg
Tehát hízott is meg nőtt is.
Persze az egész védőnői szolgálatot kliensekkel együtt elszórakoztatta: mindenkivel parolázott, nevetett rájuk, produkálta magát :roll:

De a legfontosabb: kísérleti jelleggel szerveznek nyáron csanát a faluban, és ha nyáron beválik, akkor szeptembertől mi is mehetnénk :roll:
A védőnő szólt :idea:

Hát, az jó lenne, ha nem kellene R.t heti háromszor utaztatni. Jövök haza nagy lelkesen, G. meg csak a száját húzogatja :x :x :x

Na, átöltözni :arrow:

Kép
vindolanda

Emese hát ez az, pszichológus csak neked fog tanácsot adni:-( Ezek a homeós próbálkozások hátha beválnak. Anyukád biztosan sokat segit, fogadd is el, most muszáj!

Jaj de nehéz bármit is tanácsolni, mivel láttam miről van szó és én totál lefagytam mikor megláttam, én Emsém nem birnám, nagyon erős vagy! és türelmes!

Drukkolok, hogy ez a borzasztó időszak múljon el minél előbb!!!! hess rossz, hess.

Niki kitartás!!!!

Heni
KépKép
heni81

Vindo szépen növöget Rugó is:-) Tök jó volna szerintem a csana, helyben van.

Egyébként én mindig hangoztatom, hogy Péterke ráér oviba menni, de ez egyébként az miatt van, hogy itt a helyi oviban a gyerekek 70 % kreolabb bőrű és nem az a tisztábbik fajta, ez miatt nagyon sok szülő behordja B.gyarmatra ami csak 8 km, mi is vihetnénk, de minek kinozzam az utaztatással, ha nem muszáj. Egyébként 2 ovónő van a családban igy nem fog ő lemaradni semmiről sem. :wink: Másik ok pedig ami tavaj nyáron történt és nem szoktunk róla beszélni. Amig ez nem zárul le, addig mellettem van a legjobb helyen. Most volt pont egy éve és 2 év tünetmentesség kell hozzá, hogy minden ok legyen. Eddig nem volt semmi , kopp kopp, kopp.

Kérdés: A szomszéd kisfiú ballag oviból, könyvet szeretnék neki venni, mit ajánlotok? valami olyanra gondoltam amiből tanulhat.Ilyen ablakzsiráfszerűséget?

Heni
KépKép
heni81

Péterke elment aludni :shock: azt mondta kókó, búva és haladt én meg megcsináltam neki a kakaót. Eszméletlen ez a gyerek, még azt is mutatja, hogy húzzam be a sötétitőt :shock:
Áron is mélyen alszik, mert eddig itt volt a zajban, és csak szunditgatott, de most szó szerint horkol :shock: ilyenkor kellene nekem is ledőlni, de .... nem szoktam :? megyek behúzom inkább a kukákat.

Heni
KépKép
heni81

Tegnap délután próbáltam fekve szoptatni, hogy majd utána milyen jót alszunk, hát nem. Amint felkeltem mellőle, ő is ébredt :roll:
Nem éhes, nem tudom jobban megtömni, így is sokat bukik :?

Teljesen tanácstalan vagyok, de nem szeretnék egész nyáron négy órákat aludni :shock:

Mesi: én ugyan már nem voltam ott, és nem tudom, mi történt pontosan, én csak délelőtt láttam Zsozsit, de kitartás, és szerintem itt a láényok előtt, előttünk semmi sem ciki! De egyetértek Henivel, fogadj el minden segítséget!
Vendég

Anyum túlvan a műtéten, nem volt könnyű eset, mert nagyon be voltak ágyazódva az epekövek. Nagynéném volt bent nála, azt mondta Anyu félig kómában mondogatta, hogy fájdalmai vannak. :( Nagynéném szerint erre nem fog emlékezni, és hogy ő az egész napot átaludta (pár hónapja neki is volt ilyen műtéte).
Mi nem tudtunk bemenni, mert Szelike bealudt Ringató után a babakocsiban. Talán délután be tudok/tudunk szaladni hozzá!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, jobbulást anyudnak!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?