Sziasztok!
Enikő: köszi a képet? hol vetted?
Hanna: szavaztam én is
Masni: hasonlók a paramétereid, mint nekem voltak

Csak annyi a különbség, hogy én 63 kilóról indultam. A vége 83 lett

Csajok szinte mindent leírtak, de én például nem találtam magamra kertészgatyát, mert vagy szűk volt pocakban, vagy combban, na meg bokalengő volt stb... Melleim nagyon megnőttek (előbb kellett nagyobb melltartót vennem, mint gatyát), és emiatt a szűkebb pólóim is feledésbe merültek. Hozzáteszem jelenleg is, mert gyanítom, hogy ez a mell már nem lesz kisebb szoptatás nélkül sem, mert a bőr megnyúlt

Nyáron teljesen jók a vastag gumis derekű gatyák. Én télre nem vettem kabátot, nem volt durva tél, meg akkor már szinte csak autóval közlekedtem. Az A vonalú télikabát, egy vastag sállal teljesen jó, de egy poncsóval is sokáig lehet húzni. Felesleges vagyonokat beruháznod, két gatya télre, poncsó vagy pulcsi/kardigán, pár póló, és már jön is a baba

Katuskának igaza van, nekem pl.: a pólóim, a kardigánom, pulcsim nem kismamás, hanem csak nagyobb méretű. Lényegesen olcsóbb, de teljesen jó

Az a pár kismama pólóm pedig Corában vásárolt harmad annyiért, mint pl.: a C&A-ban kapható...
Ja, az övlehúzót lehet kölcsönözni is valamelyik bababoltban, és a díját levásárolhatod később. Viszont jó előre kell jelentkezni, mert talán 2 hónapos várakozási idő van. Mi azért vettünk, mert több gyerkőcöt szeretnénk, azóta az ismerősöknek mi adjuk kölcsön
kisbogacs: tök jó fotók!

Képzeld az én szakdoga témám is a korhatár körül forog

Mondjuk nálam nem lesz felsőbb nyomás, mert kérdőívezés lesz (azt nehéz fentről befolyásolni

), meg pár a témában kompetens személyt interjúvolok meg, ők azt mondanak amit akarnak, vagy amit előrnak nekik, de az már nem az én problémám lesz
Jut eszembe valakinek (vagy a párjának) van valamilyen fogalma arról, hogyan kell kérdőívet interneten hozzáférhetővé és kitölthetővé tenni? Én ehhez teljesen hülye...

Lényegesen több emberhez tudnám így eljuttatni, mintha házalnom kellene