A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Kata,
írok pü-t.

A cikken kiakadtam én is! Politizálni nem szeretnék, de remélem a magyarok is összefognak végre, hogy elzavarják az ilyen embereket!!

Lányok,
senki sem beteg? én ma már nem tudtam menni dolgozni sem ,olyan sz@rul vagyok. Nem tudom, hogy vírus vagy csak én vagyok ilyen gyengusz. Soha nem szoktam beteg lenni. Most 3 napja aludni sem tudtam. Vagy csak munkaudor? Vagy a prednisolon hatása 3 hónap múlva is kitart?
Ti azért vigyázzatok magatokra, főleg a kismamik!
miciona

Kata!
Virtuális ölelés Nektek.

Julcsinak boldog névnapot, Csomme Kittijének boldog boldog szülinapot kívánok!

Cikk. Undorító.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Albi!
Köszönöm az ölelést! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szia Kata.
Miújság??? :lol:

Kép
Kép
melánia

miciona:mi fáj???? Mi a baj azon kivül,hogy gyengüsz vagy??

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Újság nincs! :( Kezdem a következő ovu. ind. Mivel mindketten egészségesek vagyunk, ezért a 3. sikertelen ovu. ind után lehet inszem! Szóval még itt tartunk, és kezdem előröl az egészet! De teljesen pozitív vagyok, főleg, hogy jövő 7en szerdától betegállományban leszek az "akció" végéig! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Melánia,

Torokgyulladás, fáj a torkom, nincs hangom, köhögök. 3 napja nem tudok aludni. Reggel mikor beszóltam 7 előtt,hogy nem tudok menni, egyből elaludtam. Most péntekig itthon maradok. Sok rövidváltás volt ,mert elment egy kolleganőm (délutánból délelőttbe 4 óra alvással) biztos emiatt borult fel a bioritmusom.

És te érzel valamit?? Mármint nem a torkodban :)))
miciona

Hát én reggel teszteltem egy halvány kétcsíkosat. :lol:
De még nagyon félek!!!! Szoritsatok!!
Félek az Ovitrille miatt.Írta szimba az elöző lapon a kiürülést.....

miciona:jobbulást!!!Dokihoz elmész???

Kata:SZORITOK NAGYON!!!!!
Igen van tünetem ha ez az.Tegnap reggel émelyegtem,cicim fáj.Kívános vagyok.Sós paradicsomlé,leves. :oops:

Kép
Kép
melánia

Melánia ez SZUPER HÍR !!!!

Azért még csak halkan örülök neked, majd, ha Apánk is kimondja az igent, de már szinte tuti. Akkor gratulálok majd, addig szorítok még nagyon!!!!
Persze megyek dokihoz már csak a begsi papír miatt is.
Anyós most hívott azt mondta alig hallani, olyan a hangom mint egy beteg varjúnak ,kááááááár:))))
miciona

miciona:nagyon jó köhögésre meg torokra a homeopátiás Stodal szirup! Jobbulást!!!
Persze,nem kell még a gratuláció.

Kép
Kép
melánia

Meli!

Én nagyon halkan elkezdek örülni! :wink:
Nagyon izgi!!!!
agnyes

Meli,
Nagyon drukkolok!!! :)

Kata,
3 hétig leszel betegszabadságon? De jó neked...
vjulcsi

Bodza!

Esztidnek boldog első névnapot kívánok !
miciona

Melánia!
Nagyon örülök!!!! :D

Miciona tényleg, Eszti nap van. Boldog névnapot a kicsi lánynak!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Én is csatlakozom az Esztit köszöntőkhöz! :lol:
agnyes

Sziasztok!

Bodza: Esztinek nagyon boldog névnapot kívánunk!

Melánia: Ez nagyon jól hangzik! :lol: :lol: Ma is teszteltél, vagy csak holnap fogsz?

Ercsikati: Szorítok, hogy ez a hónap sikeres legyen!

Holnap jön reggel valaki UH-ra?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok.

csomee:igen ma is teszteltem.De elkövettem azt a hibát,hogy a második pisilésből.Az első ugyanis hajnali 3-kor volt akkor meg kómás voltam.De a main is van csíkom.De ki tudja hogy ez őt jelzi-e?
Holnap uh?Szoritok!!!

miciona:hogy vagy????
Én is KÖSZÖNTÖM ESZTIT!!! :lol:

albi:veled miújság????

Kép
Kép
melánia

Melánia,

Én januárban kérdeztem rá Dévainál, hogy az Ovitrelle mennyi ideig van a szervezetbe. Azt mondta, hogy egy fél adag 48-72 óra múlva már kiürül. (Gondolom ezért kaptál 3x fél adagokat 3 naponta) Úgyhogy az én tapasztalatom szerint ez a két csík egész bíztató!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Először is, Esztinek Szeretnék Nagyon-nagyon Boldog Névnapot Kívánni! :)

Melánia!
Szuper hír! Remélem, hogy pár nap múlva amikor megismétled a tesztet már sokkal, de sokkal erősebb lesz az a fránya 2. csík! :) Szorítok Neked! Mikor telik le a 3 hét????

Csomme!
Én majd szerdán megyek először UH-ra! Reményeim szerint az elsők között érek majd oda! :) Te szerdán jössz?

Miciona!
Anyukám is ilyen tünetekkel küzdött, igaz csak 4 napig! Aztán ahogyan jött, úgy el is múlt! :) Remélem neked is így lesz!

Julcsi!
Nem 3 hétig leszek szabin :( Azért azt nem tudom megengedni! De szerdától következő hét péntekig - tehát a várható befejezésig leszek csak itthon! Pusztán azért, mert ha ErcsiApu nem tud felvinni, akkor tömegközlekedéssel kell elmennem, és akkor már nem érek be a munkahelyemre. Szabival meg nem állok túl jól, úgyhogy marad a betegállomány! Amikor a petevezeték átjárhatóságim volt a dokim mondta, hogy ha bármikor szükségem lenne betegszabira szóljak neki! :) Hát jó fej! Remélem emlékszik még rá, hogy mit mondott! :wink: :roll: Te hogy állsz? Neked is kell szúrni merionalt már? Szerdán számíthatok rád? :lol:

Legyen szép estétek! Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati, remélem mennem kell szerdán is, de majd a holnapi uh után eldől. Majd megírom! :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Miciona:Hogy vagy?Jobban már?
Melánia:Szuper hír!!!
Mindenkinek szép napot![/b]
kitti4

Jó reggelt,

Bodzám, Eszti babánka sok boldog névnapot.

Kata, megy a drukk a következőre, remélem első voltál reggel?

Melánia, kezem csuriban, mai teszt???

Kép
gmelcsi1

Sziasztok.

Mai teszt:halványabb mint a többi.Ennyi volt. :cry:
Várhatom a mensit.Csak az izgat hogy még mindig ott a csík halványan.Akkor ilyen soká ürül ki a hormon.
Na mindegy,felvilágosítanátok hogy mikor kell felhívni apánkat.Mensim ha megjön??? Ha nem sikerült akkor mit mond? Ugye nem kell felmennünk uh-ra? Nekünk az még plusz kiadás lenne.

Szoritok mindenkinek csajok! Nézzétek el nekem de most nagyon bánatos vagyok! Bíztam benne hogy most hetedjére sikerül.

Kép
Kép
melánia

Melánia: még ne add fel, mert nekem is volt olyan, hogy az első teszt halvány, a 2 nappal későbbi halványabb volt a rákövetkező teszt pedig már erősebb. Úgyhogy amíg piri nincs, remény van!
Akkor kell hívni apánkat, ha megjön (de nem fog) és megmondja, hogy mikor kell menni egy ellenörző uh-ra. (Ez mindenképpen kell, mert már volt olyan, hogy negatív teszt mellett babás volt az illető.)

Rólam: szerdán reggel uh és pénteken lesz a leszívás. Tüszők össze-vissza méretűek, úgyhogy bármi lehet.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Agnyes: Ha valakinél csak egy nagyon enyhe IR van, akkor valóban nem díjazza a metet és most finoman fogalmaztam. (Ilyen történetet már nem egyet hallottam.) Arról viszont nem tudok nyilatkozni, hogy PCOS esetén is ilyen szigorú-e... Szerintem ha ő azt látja, hogy sikeres stimu lehet más gyógyszerek nélkül is, akkor nem biztos, hogy támogatja a metformin szedését.
Az említett készítményt bátran adhatod a párodnak, ha nincs szüksége fokozottabb cink-és szelénbevitelre. Hiába van benne az említett két elem elvileg jól felszívódó formában, ha a napi adag (2 tabi) mellett cinkből az egészséges emberek számára ajánlott mennyiség harmada, a szelénből meg csupán a hetede(!) van benne. Bár még sosem írtad, hogy a párod katonáival gond lenne (gondolom, ezért volt korábban több inszem is), ha mégis így van, akkor ez a készítmény gyenge lenne neki.

Kati: sajnálom, hogy elsőre nem sikerült. Mégis az a fránya progeszteron okozta a tüneteket. Minél több a próbálkozás, annál biztosabb, hogy meglesz a tuti recept, csak ki kell várni. Örülök, hogy Ti is egyből belevághattatok és remélem, a korábban bevetett hormoninjekcióknak meglesz a hatása. Ha már úgyis szabadságon vagy, el ne felejts futni! 8)

Csomee: most hány, jó tüsződ van? Ma még kaptál hormont? A Cetrotide is megy?

Melánia: az Ovitrelle akár 5 napig is befolyásolhatja az eredményt, bár ez ritka. Egy dolgot nem szabad: egy negatív teszt után összeomlani és lélekben teljesen feladni. Ha megjön, akkor mindenképpen hívni kell Déviszt. Szerintem akkor is lesz UH, mert nem egy esetben enyhe vérzés mellett is létrejön a terhesség. Ennél valószínűbb az, hogy nem jön meg és az UH után, a gyógyszerek leállítását követően jön meg, ha az eredmény negatív. Olyan is előfordulhat, hogy az UH sem mutatja meg egyértelműen (ezért kell a 3 hét, mert korábban sokszor még nem látható), ilyenkor még vérvételre is elküldhet. A lényeg: az UH, vagy UH+vérvétel lesz az, ami eldönti a kérdést, az egyébként sem 100 %-ig megbízható teszt viszont nem! A sikertelen, beültetéssel nem végződő programokkal nem szabad foglalkozni. Ez csak a 3. olyan eset volt, amikor ET-re is sor került és egészen jó megtermékenyülési arány mellett, nem is túl sok tüszőből, ráadásul donorral sem riogattak, tehát a helyzet hosszú távon igenis bíztató. Ne felejtsétek el, hogy a lombikkal végül 90%-ban sikerül a gyermekáldás és a maradék 10% 2/3 részében eleve nem is sikerül a stimuláció.

Miciona: Somodyval kapcsolatban ne felejtsd el, hogy anno Chikán lemondása után őt akarták gazdasági csúcsminiszternek és csak azért lett Matolcsy, mert Somody a hosszas győzködés ellenére sem vállalta. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a jövőben elképzelhetetlen olyan környezet, ahol Somodynak egy fabatkát sem ér a szava (pénze). Mondhatnám úgy is, hogy a támogatott alkalmak csökkentése csak idő kérdése. Amíg az alkotmány biztosítja a kultúrális "okokból" inaktív tömegeknek a legmagasabb szintű egészségügyi ellátást (így alapból megtorpedózható a különböző szintű ellátás bevezetése), addig ez így is lesz. Azzal persze már senki sem foglalkozik, hogy nekem, mint a TB-nek sok pénzt befizető, dolgozó embernek ugyanezen elv alapján sérülnek az alkotmányos jogaim, de ezen már nem is dühítem magam. Mindig is tudtam, hogy nekem csak kötelességeim vannak, a jogokra hivatkozva meg csak azok verhetik a nyálukat, akiknek semmit sem kell letenni az asztalra.
Egyébként rossz nyelvek szerint Somodyék a sikerrátájukat nem úgy számolják, ahogy a többi intézettől az OEP megköveteli. Másoknak követniük kell a terhességeket és a siker csak onnan számít, ha megszületett a gyermek, a többieket aláaknázó intézményben ezzel szemben az elhalt terhességek, sőt, még a biokémiai terhességek is sikeresnek számítanak. Ja, hát így könnyű. Persze ők megtehetik, mert támogatás hiányában nem az OEP szabályai szerint kell játszaniuk. Ami a leginkább undorító és hánytató ebben a történetben, az az, hogy az egyik versenyző úgy akar első lenni egy versenyben, hogy közben nyugodt lélekkel elgáncsolja a többit. Az fel sem merül benne, hogy ő is pályázhatna az OEP-es támogatásokra. Vajon miért? Talán fél attól, hogy egyenlő feltételek mellett kiderül, hogy nem is olyan sikeres, mint ahogyan azt terjeszti magáról? Akkor meg mire veri magát?!? Tulajdonképpen ezzel a Somodyval csak egy baj van: hogy annak idején nem a vonat tolta a babakocsiját... :evil:

Julcsi: nem indulunk, mert a tüszőhelyzet nem olyan rózsás, ahogy vártuk. Összesen 7 van, ami önmagában nem is lenne rossz, de ebből csak kettő volt aktív, ráadásul ezek már szerdán is kétszer akkorák voltak, mint a kicsik, így "elették" volna a hormont a többi elől. 2, esetleg 3 jó tüszőre lett volna így esély és a korábbiakból okulva nem akartunk feleslegesen ellőni egy alkalmat. A Doki most egyértelműen a hosszú protokollt javasolja, mert azzal kiküszöbölhetnénk a méretkülönbségekből fakadó hátrányokat. Mi hosszasan ecsetelgettük a Decapeptyllel kapcsolatos averzióinkat, nem egy övönaluli kérdést is feltéve, így végül egy "gyenge", legalább 3/4 órás konzultáció után abban maradtunk, hogy egyelőre még nem bólintunk rá a mellékhatásokkal gazdagon megfűszerezett hosszú protokollra, hanem a következő hónapban megnézzük, hogy a tüszőhelyzet alapján van-e esély a szokásos, rövid protokoll szerinti stimura és ha nem, akkor meglátjuk. Jelenleg az ezzel kapcsolatos információkat gyűjtjük és megpróbálunk minél alaposabban felhomályosulni a kockázatokkal kapcsolatban.

Dévisz egyébként azt mondta, hogy júl. 20-án nem tesznek lakatot a kapura, hanem onnantól Iron lesz az áldozat, aki az UH-kat és az esetleges műtéteket elvégzi.
szimba

csomee: :lol:
Szoritok nagyon!!!!++++++++++++++
Legyen sok szép sejtike!!!!!!

szimba:köszi a véleményedet! Ez igazi fejmosásként hatott.Hú,te nagyon értesz ezekhez a dolgokhoz.Büszke lehet rád szimbáné!!! Nálunk én vagyok ebben a témában az úgymond felvilágosultabb.
mi a baj a Decapeptylel???
Én is kaptam anno? Mik a mellékhatásai? Ezek szerint stimu alatt és után azért voltam akkora mint egy bálna.Annyira hizlalt.

Még egy kérdés:ha a doki visszahív az uh fizetős???? Ugyanis eléggé a béka segge alatt vagyunk.

Kép
Kép
melánia

Szimba: most megint 9-et számoltunk, de abból valószínűleg 2 alapból kiesik, mert nagyon kicsit. De ez nem lepett meg, mert minden stimunál ugyanígy volt. (Mindegyiknél 7-et szívtak le, 5 volt megfelelő amit megszúrtak és az első kivételével 3-at kaptam vissza)
Igen, még ma és holnap is szúrom magam Merionallal, Gonal-F-el és este Cetrotiddal. Szerdán meg kiderül, hogy hogyan tovább, de Dévai azt mondta, hogy pénteken leszívás. Remélem így is lesz!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Afent emlitett cikk kiütötte nálam a biztositékot, szét tudtam volna verni azt a kretént. Igaz nem sokat ért, de hozzászoltam...Nem is idegesitem vele magam. De azért annyit: arra egyik sem gonol hogy az igy fogant és megszuletett babákból egyszer az ő adófizetőik lesznek, mert elmennek iskolába és majd dolgozni is. Ok majd szépen fizetik a tb-t szintén feleslegesen,stb. És ami még fontos: aza pénz amit ők feleölnek ,az tizszeresen visszajön a gyerek pár éves koráig, amit elköltünk ruhákra, babacuccokra, estleg gyógyszerekre, pelenkára ,stb. eEz sem számit? Tényleg oda jutunk, hogy számuzottek leszunk a saját hazánkban mert hogy finoman mondjam a társadalom nem adófizető része túlnő rajtunk, akiket persze mi tartunk el, ők mindig jogosultak lesznek a segélyre, akár dolgoztak akár nem, ők megkapják a gyedet meg a családi pótlékot meg minden mást. Ők emg csak szüli és szülik egymás után agyerekeket, mert belőlük élnek. Undorító..

Más. Nagyon megörültem, hogy VAss doki lesz az ugyeletes, mert akkor mégis csak tul esek az első beavatkozáson!!!! Már kezdek parázni előre a lesziváson, és szerintem altatást fogok kérni, mert szét idegeskedném az agyam, hogy nehogy baj torténjen, ha nem tudok nyugton maradni...Aranyos volt Apátok a fejtágitáson: aki akar az kap altatást, aki nem az nem, aki meg bizonytalan (mint én) az szintén kap:)
Szoval tele vagyok pozitiv energiával!!!! És koszonom a biztatást ,amit innen kapok!!!!
renna77

Melánia,
Nagyon bízom benne, hogy ez a második teszt hibás volt. Persze az utrot ne hagyd abba!!! Talán emlékszel nekem is a 2. hét után volt egy pozitív tesztem, aztán halványult, de csak a 3. hét letelete után mehettem Déviszhez és csak utána hagyhattam abba az utrot+ gyógyszereket. Tehát tessék kitartani a megbeszélt napig. Tessék még bízni a sikerben!

Renna,
én sem akartam altatást ,mert tartottam tőle, de már imádom. Most, hogy beteg vagyok, múlt héten alig aludtam, csak forgolódtam, és arra gondoltam ,de jó lenne egy kis intravénás altatás :)))) tehát dont' worry!

Csomee,
szorítok a 9 petinek, szerintem ez jó szám! A tul sokból sincs nagyobb esély, a kevesebből meg már félő nem lesz 2-3 tuti jó.
Ez szerintem ideális.

Szimba,
nem azt mondta nektek is Dévai az elején, hogy a hosszú protokoll magasabb FSH-val veszélyes?
Most miért gondolja úgy hogy nyerő lehet?
Amúgy ezt imádom benne, hogy küzd ő is, probál mindent kitalálni a siker érdekében. Tuti annyira boldog lenne ,mint Ti, ha összejön, pedig ezt más dokihoz járó páciens el sem hiszi szerintem.

Magamról annyit, hogy kezdődő tüdőgyuszkóm van, de már gyógyulok :roll:
miciona

Sziasztok!
Én is jelen, és üzenem eddig olvasó üzemmódban voltam, mert tudjátok szerdától nagyon fog fájni a hátam, és betegállományban leszek, szóval egy csomó dolgot el kellett intéznem még! :) De már itt vagyok! :)

Csomee!
Akkor ez azt jelenti, hogy szerdán találkozunk is??? Szuper! A kérdés, már csak az, hogy hogyan ismerjük meg egymást? :roll: :?: De szerintem ennek is meg lesz a "módja"!

Szimba!
Igen én azt hiszem jobban sajnáltam, hogy nem jött össze, de ennek valamiért így kellett lennie! Már nem kesergek, és újra pozitív vagyok! Nekem is eszembe jutott a futás, csak azt mondd meg nekem, hogy mennyi az ideális. Bár tudom, hogy nincs ilyen, de mégis Te mint Dr. Szimba, mennyit javasolsz, és tulajdonképpen az miért jó annyira? Gondoltam még a biciklizésre is a futás mellett! Hátha az is "besegít" valamennyire! :):) Ma megkaptam az első Merional szurit, de a következőt szerintem csak szerdán az Intézetben kapom majd meg! Szerinted lehet, hogy utána minden nap kell kapjak majd szurit? És az lehet, hogy nem egy felet, hanem egy egészet? :?: :?:

Miciona!
Beszéltem Zsófival és azt mondta, hogy tökre szimpi Barátnőm van! Én természetesen kihúztam magam! Mondtam, hogy most beteg vagy, de nagyon lelkes! :) Tényleg jobban vagy már? Nem tudni, hogy mitől kaphattad el? Esetleg valami "visszamaradott" kórság aki nagyon megszeretett téged?

Melánia, Julcsi!
Jó hírem van! A szőke lány, Hajnal kisbabát vár! Annyira örültem neki! :) Neki is szerencsét hoztam! Nekem is hozhatna már valaki..... :x

Julcsi!
Te mikor jössz újra Apánkhoz? Esetleg egy szerdai randi? Hogy vagy? Neked milyen a gyógyszer "beosztásod"? Mit javasolt Apánk?

Melánia!
Holnap reggel tessék csinálni egy tesztet! Meglátod két csík lesz rajta! :)

Rencsim!
Hogy vagy? A baby bírja már a kajcsit amit nyomsz????

Legyetek jók! Este még visszanézek!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok lányok!

Hú, hát ma érdekes napom volt. Reggel kellett volna UH-ra mennem, de időközben beszerveztek nekem reggel 9-re egy tárgyalást vidékre :( Reggel hívtam Apánkat, mondtam neki, hát nem repesett a boldogságtól... ráadásul ma reggel kellett volna elkezdenem a merionalt, de UH nélkül nem adtam be :( végül 5-re értem oda (kicsit féltem, hogy Dévisz nagyon haragos lesz), és minden rendben volt, jófej volt, mosolygós :) Nem szidott le :)
Ami nem annyira jó hír hogy van kb 4 db 10-es tüszőm, és egy 10x14-es, tehát nagyobb. Azt mondta Dévisz, hogy félő, hogy ez megeszi majd a hormonokat, de azért még ne aggódjak, annyival nem nagyobb, mint a többi. Mondtam neki, hogy hát igen, most nem tudtam úgy futni, mint a múlt hónapban, és a hús sem csúszott annyira... mondta, hogy lebuktam, rögtön látszik.
Mostantól belehúzok, futok, tömöm a husit meg a méhpempőt, remélem még magukhoz térnek a picik. Csak ez a hónap valahogy nagyon hajtós, otthon is, meg az irodában is :(

Miciona,
Jaj, tüdőgyuszi nem jó, pihengess és gyógyulj meg!

Melánia,
Nagyon drukkolok, h mostantól erősödjön az a 2. csík!!!

Comee,
Hajrá-hajrá a pénteki leszíváshoz, nagyon drukkolok!

Szimba,
Sajnálom, hogy ez a hónap nem jól alakult. Drukkolok, hogy a követketőben sokkal jobb legyen!

Bodza,
Esztinek nagyon sok boldog névnapot, utólag is :)

Renna,
Szerintem is szuper, hogy van ez a fórum, és hogy ennyi bátorítást kapunk egymástól!

Kata,
Szerdán akkor reggel találkozunk, én is igyekszem korán menni :) De jó neked, hogy ha csak egy hétig is, de betegszabin leszel...

Ez pedig a nap jóhíre, hogy Hajnal babát vár!!!! Annyira, de annyira örülök neki, szuper, hogy ennyi minden után végre sikerült :)
vjulcsi

Sziasztok.

miciona:jobbulást! Feküdj,pihenj ahogy érzed!
Csajok:holnap nem tesztelek.Elég volt.

Kata:Hajnal volt már uh-on??? Végülis mennyi babája lesz a háromból????
Neki volt már lombikja? Mesélj! És add át neki Gratulációmat.Mond neki hogy transzferkor én feküdtem majdnem mellette.Már amikor neki volt transzferre.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Meli, ne kenődj el!!! Még bármi/ki lehet ebből a halvány tesztből. Vigasztaljon, hogy én még olyat sem láttam soha. :wink:

Tudja valaki, hogy a pünkösdi nagyszünetben hogy rendel Jóapánk?
Tudnom kell, mert ha akkor támad a miki, akkor jelenésem lesz. Mondjuk, ha szombaton jön, akkor szerdán ( mivel mondjuk hétfőn, kedden nincs Dévisz) már az 5. cn. lesz, akkor meg már illene tolni a gyogyi-szurit... :shock: Bár, ilyet nem szokott játszani, hogy ilyen sokáig hanyagol bennünket...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi:ja,engem is az vigasztal hogy ilyet még úgysem láttam sose.Illetve nekem nem volt még.

Kezded a lombikot??? De jó!Én "szeretem" a kezdést.Új remény.Remélem érted hogy mire gondolok. :lol:

Kép
Kép
melánia

Arra még nem kaptam választ hogy ha visszahív apánk az is pénzes uh lesz???

Kép
Kép
melánia

Nem kell! Melánia, az még része a lombiknak!!
miciona

miciona:köszi a választ! :lol:
Hogy vagy??? Tüdőgyuszi? Biztos írtak fel ütős gyógyszert neked.

Kép
Kép
melánia

Köszönöm ,most hogy már nem hősködök a melóhelyen betegen, hanem itthon henyélek már jól. Kaptam antibiotikumot, meg egy kanalast.
miciona

Nekem úgy rémlik, mintha fizettem volna a kontroll uh-ért.... :roll:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hajnal Szerdán megy UH-ra. Még nem tudni mennyi baby van a pocakban, de amint lesz infóm megírom Nektek!

Melánia!
Még én sem láttam 2 csíkos tesztet! Vagyis a sajátomat még nem! :(:(:( De remélem hamarosan látni fogom! :)

Engem is érdekelne a Pünkösdi nyitva/zárva tartás, mert nekem is lesz UH-m. Remélem nem Németh Doki lesz, mert teljesen Gáz a bácsi! :( Egyébként említettétek már többen is Iron doki nevét! Ő kicsoda? Őt nem ismerem! :( :idea: :?:

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsi,
mi tuti nem fizettünk, viszont mikor visszamentünk, áprilisban, azt hittem lesz kenet meg miegymás, de mikor mondtunk, hogy nem kezdenénk még májusban, akkor nem is volt semmi, de mivel időpontot foglaltuk,így perkáltuk a tizest. Szóval akkor a semmiért fizettünk. Azt hittem kenet nem kimondottan az új lombik miatt kell, hanem az előző után, ellenőrzésként.
miciona

Szimba!
Kösz a hozzászólásokat.
Elvileg a Kaáliban azt mondták, hogy a párom eredménye jó. (Bár az enyémre is azt mondták mindig, aztán később kiderült, hogy talán mégsem annyira.)

Ez volt az egyik utolsó eredménye:

Kép

Na megyek visszaolvasok! :)
agnyes

Tényleg a futás mire jó? Helyettesíthető elipszis trénerrel?
agnyes

Agnyes: ez az eredmény nem jó. Enyhe hipovolémia is van, de ez még nem lenne gáz. Ami nagyon rossz, az a katonák mozgékonysága. Dévisz erre azonnal ICSI-t javasolna, mert szerény számításaim szerint ebből a mintából valamivel kevesebb, mint 400 ezer olyan katonát lehet kivonni, ami használható lenne. Ez még a hagyományos IVF-hez is kevés. :( Szerintem beszéld rá a párod, hogy szedjen nagy dózisú vitaminokat és ásványi anyagokat. Talán annak is lenne értelme, ha csináltatnátok Dévisznél is egy sperma vizsgálatot (10 ropi, de hamar kész van), mert ha szeptemberben belekezdenétek a következő lombikba és akkor derül ki a bibi, rengeteg időt fogtok elveszíteni az andrológiai kivizsgálás miatt, amit szeptemberig le is lehetne zavarni. Az is elképzelhető (bár nem túl valószínű), hogy időközben a motilitás sokat változott a jó irányba, ebben az esetben is megnyugtató lenne egy ellenőrző vizsgálat. A 8-as PH és a kissé emelkedett FVS szám gyulladásra is utalhat, de a viszkozitás ennek némileg ellentmond, ezért ezt ne is említsd a párodnak!
A futás a keringés javítása által leginkább abban segít, hogy a tüszők egyenletesebben kajálhassák a hormonokat.

Melánia: itt a Decapeptyl Depot nevezetű injekcióról van szó, ami olyan, mint a C-vitaminnál a Cetebe. 1 hónapig hat, de utána (ideális esetben) legalább 3 hónapig várni kell, mire a hormonháztartás helyreáll. Itt az összes olyan tünetre számítani lehet, ami klimaxnál jellemző, de ezek csak rövid távon okoznak kellemetlenséget. Mi a középtávú kockázatoktól félünk leginkább, konkrétan a cisztáktól, illetve attól, hogy nehezen áll vissza a ciklusok rendszeressége. Erről hallottam már egy-két rémes történetet, nem véletlenül rágódunk ennyit ezen a dolgon.
Az ellenőrző UH-val kapcsolatban nekem úgy rémlik, hogy ha egyértelműen nincs terhesség, akkor már fizetős (mert nem a program része), de két esetben is vérvételre volt szükség az UH alapján nem egyértelmű helyzet miatt, ilyenkor viszont nem kellett fizetnünk. (Mivel mindkét alkalom önköltséges volt, talán emiatt nem kellett, de ezt nem tudjuk.)

Csomee: drukkolunk, hogy 7 használható petesejt legyen pénteken. 8) Egyébként azért kérdeztem rá arra, hogy ma volt-e még hormon, mert korábban szerdai punkciót valószínűsítettél.

Miciona: először is jobbulást!
Dévisz talán csak azért nem riogatott minket az FSH miatt, mert többnyire a "jó" és a "közepes" határán mozog, legutóbb 7,9 volt. Említette, hogy egy sokkal rosszabb hormonális hátterű páciensénél gond van, de ő minden szempontból rosszabb helyzetben van hozzánk képest. Amitől jobban tart, az a hiperstimu, illetve ennek következtében a petevezeték csavarodás, petefészek csonkolás, stb. Mi ettől nem félünk, mert a maximális adag hormon mellett sem sikerült megközelítenünk a hiperstimus állapotot, illetve az erre jellemző hormonszintet. Szerintem kevés tüszőnél erre nagyon kicsi az esély. Ahogy már írtam, mi nem ettől félünk, hanem attól, hogy ha nem sikerül, akkor esetleg nem 3, hanem akár 5-6 hónap is eltelhet addig, amíg a rendszer újra helyreáll és ennyi késlekedésbe bele is zakkannánk. :roll:

Kati: A szükséges hormonokat a Doki hivatott megállapítani. A futást a bicikli nem tudja helyettesíteni, kiegészítésnek viszont kiváló. Persze csak ha a hátfájásod megengedi... :lol:

Vjulcsi: a tüszőknél az átlagméret számít, tehát a többinél egy számmal nagyobb is csak 12-es, ami egyáltalán nem rossz, sőt! Ez a különbség nem fog számítani, ha sikerül többet mozognod a stimu hátralevő részében. Nagyon jó lenne, ha ebből az ötösből egy sem maradna le. 8)

Moncsi: elvileg kedden lesz Dévisz és akkor még van idő a beállításra, meg a hormonok beszerzésére. Vagy Nektek esetleg említette korábban, hogy a keddet is hozzácsapja a hosszú hétvégéhez? A macska rúgja meg, hát ki engedte el ilyen hosszú időre? :)
szimba

Kati: Ironhoz járok én is, mint modrooka. Nagyon-nagyon rendes orvos!!! És nagyon orultem hogy o lesz az ugyeletes nyáron, mert szerintem nekem pont abba az idobe fog esni az ellenőrző uh. Szoval csukott szemmel ugynaugy rá bizhatod magad!!! Nézd meg a képét a honlapon, igaz a hogy Szimba irta elég kiscsoportos:) De aranyos és kedves...
renna77

Sziasztok!

Szimba: Én is nagyon remélem, hogy legalább 7 tüsző jó lesz. Majd meglátjuk! Drukkolok nektek a köv.hónaphoz. :)

Melánia: Én még mindig bízom a sikeredben. Lesz ott még erős második csík! :lol:

Miciona: Dévai is mindig azt mondja, hogy ne akarjak több tüszőt, mert ez az ideális. Úgyhogy meg vagyok egyenlőre elégedve! Jobbulást neked!

Ercsikati: Szerdán találkozunk! Nem lesz nehéz megismerned. Viszem Kittit is, mert apukának tárgyalása lesz, úgyhogy ott marad velem uh-ra. Úgyhogy ha megismersz, nyugodtan gyere oda! :lol:

Rencsi: Hogy vagy?

Akit kihagytam természetesen annak is mennek a drukkok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szimba, én csak GONDOLOM a keddet, mert akkorra sohasem szokott hívni... :shock: Hétfő-szerda-péntek a szokásos menetrend mindig. Lehet, hogy egyszerűbb lesz megkérdezni Déviszt, nem találóskérdésesdit játszani. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szívesen találósozom Veled... :wink:

Kati! Ne bánkódj, hogy nem inszemeztek még! Nekem is 3 ovu. indukcióm volt... Azt nem mond6tom, hogy meríts erőt az én példámból, mert sok sikerrel nem jártak, de talán vigasztal, hogy nem vagy egyedül...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szimba!

Köszönöm! Megkérdezhetem, hogy honnan vagy ennyire tájékozott?
Egy hét alatt több hasznos dolgot tudtam meg tőled, mint 4 év alatt a dokiktól!

Az a legrosszabb, hogy ennél rosszabb eredménnyel az első lombikomnál nem csináltak ICSI-t. Persze, hogy nem termékenyült meg egy sejt sem.
Az andrológus azt mondta, hogy ICSI-hez jó lesz. A Kaáliban pedig azt, hogy ez jó eredmény.

Nagy drukk nektek a következő hónaphoz!!!

Csomee! Szép sejteket kívánok péntekre!!

Van aki a Vass dokinál lombikozik? Mi őt szemeltük ki! :wink:
agnyes

Agnyes!!!
Én továbbra is drukkolok neked is ,menj nyugodtan VAss dokihoz, én is hozzá járok.
Ez kicst felháborito hogy ilyen eredménnyel sima lombikra kuldtek, hogy jo lesz ez. Nem akratam leirni de pont ilyen sztorikat hallottam a Kaáli intézetről, hogy nem is termékenyultek mega petesejtek, de beültették őket mert kellett az oep pénz nekik...Szoval gyere csak ide itt jo helyen leszel!!!!Nekunk a tiéteknél százszor rosszabb az eredményeunk Kopa mégis azt mondta az ICSIhez elég. És lehet saját gyerekunk és ez a lényeg. HOGY LEHET!!! A többi nem számit!!!
renna77

Renna!

Köszi a drukkolást!A többi lombiknál már ICSI volt, de akkor meg az én sejtjeim nem voltak érettek a punkciónál. Egy vérvételem sem volt a stimu alatt és először a 10. napon kellett mennem UH-ra. Akkor úgy gondoltam,hogy ez normális, megbíztam a dokiba. Nagy hiba volt.
Most újra átnézetem az összes eredményem egy új nődokival. Eddig azt mondta, hogy a prolactinom nagyon magas és a TSH szintem is. Majd 8-án kell visszamennem hozzá a pajzsmirigy eredményemmel, aztán fel is hívom a Vass dokit és szeptemberben remélem kezdhetünk is.
agnyes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?