sziasztok,
nagyon aktívak vagytok

)) köszönöm a rengeteg hozzászólást!! mindenkinek csodaszép a törpéje! jó látni, hogy szépen fejlődnek, most már igazi babák, nem újszülöttek, kezdenek nyiladozni a világra. ezt nagyon nagy élmény lehet nektek is megtapasztalni,
manocskak: gratuálok a 4.-hez! ( a hónod alatt a "valami" talán fibróma, jóindulatú bőrelváltozás, ha nincs színe. ez elég gyakori, ne aggódj, de azért nézesd meg. én is ilyen parázós vagyok
katuska: a szabály tetszik

asszem nem kell felírnom! köszi
maszatmanó és krisz: nekem sem kényelmesek a nadrágok, de ha mégis akkor talán mégis a csípő fazon. bár én klasszik homokóra vagyok, így szerintem csípőre is fogok szélesedni még

nem tudom meddig lesznek jók rám..
csöre: nem sokat híztál

sajnos nekem is a munkahelyemen elég szigorú kosztümös elegáns az elvárás, nem tudom hogy fogom megoldani így nyáron.. bár a 12 hét után el kellene mondanom, úgyhogy csak addig kellene elkommandóznom valahogy...
biga.csiga: 20 kg? és a dokid amúgy mit mondott, hogy mennyi a normális? én nem tudom mi a normális, sőt azon gondolkodtam, hogy mitől hízik az ember ha terhes? többet eszik, vagy az emésztés változik meg? nektek mi a véleményetek / tapasztalatotok?
úgy néz kimintha nagyon belementem volna ebbe a hízás / öltözködés témába, amúgy nem vagyok ennyire rákattanva csak tényeg azon gondolkodtam, hogy mire számíthatok nyáron, főleg júliusig, amíg publikus nem lesz és igen a nyaraláson is gondokoztam, hogy mivel kell számolni, úgyhogy köszi Erika neked is!
tényleg Ti mikor mondtátok el a munkahelyen illetve meddig dolgoztatok? ugye veszélyeztetettként holnaptól maradhatnék akár otthon, de azért mérlegelni kell, hogy mit hagyok magam mögött, bár egyre kevésbé izgat a munka. 33 éves vagyok diploma óta, 10 éve dolgozom, valahogy egyik pillanatról a másikra nem tűnik fontosnak a munka....
puszi,
masni