Katica, Adri! Boldog szülinapot így utólag!
Adri! Gratu a nagyfiadhoz!
Zsóf! Köszönjük a hófordulós köszöntést, hihetetlen, hogy már 10 hónapos Réki! ez a fejrázás amit Beni csinál az most nálunk nem sláger, csak néha csinálja már, de régebben ő is rázta már előre a fejét, amikor a virág felé közelített
Sziszka! Jó utat nektek, és én is remélem, hogy Málnus beleszokik az ülésbe. Mi első úton az ultimaxban felvittük RÉkát a TVtoronyhoz itt Pécsen. Végig nyüglődött (én is aggódtam ,hogy mi lesz itt). Kiderült, hogy csak a pocak miatt, mert kakilás előtt volt.

Azóta nagyokat alszik az ülésben, úgyhogy nincs gond. Remélem nektek is ennyiben kimerül az autósüléses nyüglődés!
Napszemcsi: láttam a Tecsoban 1100- ért azt hiszem...
Tegnap éjjelünk extra car volt, nem tom, miért, rég nem nyüglődött ennyit RÉka. Talán a hidegfront, meg a vihar (mert megint volt, de most nem ment el az áram).
Ma megérkezett Réka járássegítője, örül neki a kiscsaj rendesen, egynelőre csak térdelve tologatja, mászik utána, amikor nekimegy a falnak, akkor fel is áll mellette.
Boni! Nálatok az oroszlános járássegítővel hogy boldogul Csiga? Mármint nem megy neki túl gyorsan, amikor "jár"?
Zsigacsiga napszemcsise nagyon vagi!
Ma délután anyumhoz volt leadva Réka (szocpolt intéztünk apával), a macska megkapta a kiképzést ma is. Réka össze vissza gyúrta, persze próbáltuk megakadályozni, legtöbbször sikerült is. Nagyon nagy a szerelem, sok puszit is adott Somi cicának. Persze csak amikor nem sikerült időben elkapni, ami azért párszor előfordult.

Eddig nem volt baja a macskától, remélem eztán se lesz semmi.
Holnap megyek fodrászhoz, kozmiba, juhééé! Ha jól birja a törpi anyumat, még lehet, hogy elosonok úszni is.
Tegnap végre nem dolgoztam, de így is későn feküdtem (elmaradt házimunka), na meg az éjjel.... Elég ramaty vagyok, na. Majd ma rengeteget alszok!
Gratu a tapsihoz, integetéshez a babóknak! Kittina ne aggódj, majd belejön Máté is!
Sokan eltüntek! Sniky, Lei, Ági, Csengeandi, Csandi stb...! Mi a helyzet velük?
Cseresznye: Én még nagyon nem merek Rékának adni. Ha belegondolok, hogy nekem milyen durva hasmenéseket csinál! Persze az is igazm, hogy jól be kell zabálnom belőle hozzá. Már alig merek enni. Volt hogy cseresznyefáról-zabálás után alig értünk haza