A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Katám!
Iront anno a Férjecském nevezte el Ironnak, onnan jónéhányan így hívtuk a babaneten, mer' hogy Vass doki és rajta is ragadt. Érted má'?
Köszi a névnapit, cukkkker vagy nagyon!!!!!!!!!!!! :D :D

Szimbacsaládka!
Mail ment már 1 hete kb., majd nézzétek meg. Cuppp

Csajok és Fiú!
Gratulák és drukkok továbbra is!!!!!!!!

A 7en részletesen is visszaolvasok, ígérem. Puszik!!!

Kép
bodza2005

Csomee! De édesfigyelmes vagy!!! Köszönjük szépen!!
Miciona! Angin Heel!!!!! Ezt vedd be és jól lesz a torkod!!
Melánia! Fúúú, druuuuccckkkk!!!!

Kép
bodza2005

Melánia! Még szép, hogy Őt jelzi, sőt elég alaposan, hiszen, ha jól tudom, reggel a legtöbb/legmagasabb a HCG, nem?!!!! ;-) és Neked később is egyérelműen jelzett. 72 óra rég eltelt már, nem? Az O. kiürülése miatt kérdezem. Te csak ne várd a vörösöket!!! Különböző érzékenységűek is lehettek a tesztek.
Katásom! Még 1x köszi!!!!! Hajrá ovu!!!!
Csomee! Szorítok!!!!!
Miciona! Nagyon drága vagy!!!!! Köszi!! Jaj, szegénykém, nem csak torok, akkor nem elég, amit írtam. gyógyulj meg hamar!!
Albikám! Neked is!!!!! és Agnyes, Neked is!!!!
Melcsikém! Édesség vagy, köszi!!! Törpinek is cupppppp!!
Julcsi! Drukkolok nagyon!! Köszönjük a jókívánságokat!!!

Kép
bodza2005

Szimba! Zelnek is ezzel a hosszú protokollal érkezett Lukács :D, ha szeretnéd, Ő biztosan segít a tapasztalatokat illetően.
Van, akinek viszont nagyon nem jött be ez az út, ha gondolod, Tőle is megkérdezheted, mi, miért stb., hogy alaposan át tudjátok gondolni, belevágtok-e. Én is feltétlenül megvárnám a következő alkalmat előtte.

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Kicsit bekukkantottam kivel mi újság :lol:

Kati
Sajnálom, de tényleg csak pozitívan :wink:

Melánia
Neked sikerült?

Bodza
Hogy van kicsi Eszti? Van még tejed?

Drukk mindenkinek és kitartás :!: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Janaka, de rég jártál erre, veled mi újság?

Melánia,
Drukkolok, hogy az UH-n már egyértelmű legyen, hogy ott van az a picike!

Szimba,
Köszi a bíztatást. Ma reggel már futottam (jól el is késtem), és este is fogok. Délben meg estére is nagy adag husi lesz a menü :)

Valaki kérdezte, hogy Hajnalnak hányadik lombikja: én úgy emlékszem, túl vannak 3 ovu ind-n, 5 inszemen, és ez a 2. vagy 3. lombikja volt.

Commee,
Én is megyek holnap reggel! :) Fórumtalálkozó lesz :)
vjulcsi

Melania!
A gyógyszert szedd tovább szerintem is. Nagyon várom, hogy jó híreket mondj!!! Mi azt hiszem júniusban, de legkésőbb júliusban megyünk vissza a fagyibabákért /3 kis életkezdemény/, hátha lesznek Petikénknek még testvérei. Most az előzetes vizsgálatokon esünk túl.

Agnyes!
Mi is Vass dokihoz járunk. Neki köszönhetjük Petikénket.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Janaka! Hogy vagy mostanság????
Igen, bőven, hála Istennek. Nagyon szeretném, ha ez még Eszti 1 éves koráig így is maradna. :oops:
Csodálatos dolog összebújva vagy a karomban tartva együtt lenni + a védelmet megadni Neki a tejci által. Imád/unk szopizni. :D

Szép napot Nektek Lányocskák és Fiú!

Kép
bodza2005

Albikám! Ez szuper!!!!! :D

Kép
bodza2005

Melcsi:még nem jött meg,addig minden lehet!Nem feladni!
7beültetés volt?
Szép napot!
kitti4

Sziasztok. :lol:

miciona:hogy vagy ma?
kitti:még nem jött meg ha rám gondoltál.Nem volt 7 beültetésem.7punkcióm volt.Ebből most volt a harmadik beültim.De itt Dévisznél az első volt.Volt 2inszemem elötte,HSG,Lapar.
A Kaáliba nem osztódtak a sejtjeink.De itt IGEN!!! 2db 7sejtest kaptam vissza.Állítólag álomszépek.

Janaka:még nem tudom hogy mi a szitu.Még minden képlékeny.Veled miújság van???? Miért tüntél el????

vjulcsi,Kata,csomee:drukk+++++++++++++++++++++++++
Albi:nekem még sose volt fagyibabám. :cry: Drukk+++++++++++++

bodza:ari vagy! Egy kis lelket öntöttél belém. :lol:
Renna:rólad nem sok mindent tudok. :oops:
szimbáék:nekem nem hosszú protokoll volt a Decaával.De lett 10sejtem vele!

Kép
Kép
melánia

Kitti! Már "intézkedtem", írok, amint ok.
Melánia! Ez a beszéd!!!! Ő ott van és kész!!! :wink:

Kép
bodza2005

Eszti mindenkit nagyon puszil!!!! én is!!!

(Felettünk ma egész nap parkettát csiszolnak... :-((
2 hétig felújítottak előtte...
Eszti édesen alszik, ennek ellenére. :D )

Kép
bodza2005

Janaka!!!
Nem gondolod meg magad és belevágtok a testvér projectba?

Melánia,
nagyon szorítok! Jó sok mindenen keresztül mentetek már ti is!
Köszönöm sokkal jobban vagyok, ma megjöttek a vörösök is ,így már számolgattam, hogy az esküvő után mikor kezdhetünk.

Julcsi,
rá-rá- hajrá! jó futást :lol:
előre az egyforma szép tüszőkért!

Albi,
de jó! szuper, hogy mehettek vissza tesókért!

Kitti,
Te most hol tartasz?
miciona

Miciona! Nagyon sok boldogságos évtizedet és édes, egészséges kisBabákat kívánok Nektek szeretettel!!!!!!!
Izgulsz már? Mikor lesz az esküvőtök?

Kép
bodza2005

Bodza2005:Oké!Várom és nagyon köszi.
Melánia:Igen,rád gondoltam és ott vannak a babák!Minden rendben van,a csíkok erősödnek majd ,és 9hónap után sírnak ölelő karjaitokban.
Miciona:Rám gondolsz?Sokadik probálkozásnak indulunk neki!
Esküvő mikor lesz?Lombikotok volt?
kitti4

Bodza,
Köszönöm szépen ,drága vagy!
Remélem a baba is csak arra vár, hogy házasságaba születhessen:)
Egy Mária kegyszobor alatt mondjuk ki az igent, remélem velünk is csodát tesz majd:))
Nem izgulok, de várom már ,főleg a nászutat :)
miciona

Kitti4,
Rád gondoltam, igen, mert rólad nem tudok semmit.
Nekünk volt egy leállított stimunk, meg egy sikertelen ICSI, és az augusztusi esküvő után mennénk újult erővel a következőre.
miciona

Sziasztok!
Én is jelen! :) Egész nap dolgoztam mint a gép! Holnaptól ugyanis betegállományban vagyok! :) Nagyon fog fájni a hátam! :lol: :lol:

Julcsi, Csomee!
Nem tudom mikor érek oda, mert ErcsiApu nem tud elvinni kocsival, ezért kénytelen leszek tömegközlekedéssel felmenni! De reményeim szerint 7:30 körül oda érek! :( Bár előbb terveztem! :)

Szimba!
Futni fogok amennyit csak enged a hátfájásom! :wink: :lol: :lol: Mennyi futás ajánlott, hogy ok legyen minden?

Melánia!
Mi a helyzet nálad? Teszt? Csináltál már másikat? Szerintem más-más faját próbálj! De ha babóca van, akkor teljesen mindegy milyet veszel! :) Mennek a drukkok! +++++++++++++++

Majd még este visszanézek! További szép napot!

Kép

KépKép
ercsikati

Melánia: ++++++++++++++

Julcsi, Ercsikati: Mi csak negyed 9 körül fogunk odaérni, de remélem még találkozunk! :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Julcsi
Tényleg rég jártam, mert "már nem vagyok Dévais". De azért néha bekukk :lol: Miért kell telcsizned majd?

Bodza
Tudom miről írsz :lol: Kisfiam 14 hónapig szopizott. Biztos lesz sokáig tejcid, mert 6 hónap után már úgy is lassacskán csökken majd az igény. Sugárzik a boldogság az írásodból, olyan jó :lol: :wink: Puszi Esztinek!

Melánia
De tesztet csináltál már? Drukk nagyon!!! :wink:

Miciona
Dokihoz már biztos nem fogunk menni, de ennek anyagi okai is vannak. Látom esküvő :lol: Sok boldogságot :wink:

Na dolizok egy kicsit :roll:
Vendég

Jó reggelt,

Megjöttem Dévisztől, ahol találkoztam Katával is :) Szegénynek nagyon fáj a háta, ma nem tud menni dolgozni :) :)

Nekem a jobb oldalamon győzőtt a nagy tüsző, megette a kicsik elől a hormonokat, most már 16-os. De a másik oldalon van 5db, 10-12-es tüsző, azok még versenyben lehetnek! Remélem, azok közül is megérik több szépen nagyra. Megy ma is majd a futás és a husi, hogy így legyen.

Melánia,
Mi újság veled??
vjulcsi

Julcsi
Szépek a tüszőid, még a 10-12-esek is simán lehetnek jók. Meg szerintem inkább legyen kevesebb, de jobb minőségű. Nekem mindig nagyon sok volt (19-21), de csak 2-3 lett a végén jó belőle.
Meglátod jó lesz ez :!: :wink:

Kati
Jobbulást! Te milyen híreket kaptál?

Melánia
Teszt :?: :?: :?:
Vendég

Melánia: tudom keveset tudtok rólam, mert még az első lombik előtt vagyunk...Február óta intézzük, várunk, vizsgálatok, várunk, és ismét csak várunk...Szoval eddig húzódott az andrológiai cucc...Már az elején kiderult, hogy nem nálam van a hiba,illetve Iron nekem is PCOS-t állapitott meg...de nem kezelte semmivel, gondolom nem volt olyan vészes.De aztán kdierult a párom oligozoopermiája, és engem C vágányra raktak, mondván amig ez a rész nincs tisztába rakva, addig felesleges engem bármivel is kezelgetni. Ugyhogy már a kezdés finisében vagyunk:) Jun.10-én megyek vissza Ironhoz és akkor eldol hogy mi lesz és mikor. Persze ez nagyban fugg tőlem ,illetve a ciklusomtol. Ha mázlim van, pont meg lesz meg, és akkor kenetet is tud venni, és gondolom a mensit is meghozzák..Sajna a ciklusaim átlagban 40-45 naposak, ugyhogy elvileg pont jó időben megyek vissza.
Mindig olvaslak titeket, mertitem az erőt, lelkitámaszt, és szimbának ezer ksözönet a rengeteg hasznos infóért.!!! Jelentem a párom már dupla adagot vesz a vitaminokbol, igaz sokaig kellett győzködnom!!!Nem tudom mennyit fog használni, reméljuk azt a keveset fel tudjuk turbozni...
Szoval ez van nálunk....remélhetőleg hamarosan többet tudok hozzászólni a témához:))
renna77

Sziasztok.

Én megvagyok,nem teszteltem a halvány pozitív teszt óta. :oops:
Szerintem nem sikerült.Úgy gondoltuk hogy még pár napig nem tesztelek.Nem várjuk a mensit de ha jelentkezik akkor érteni fogom.Nekem eddig mindig megjött Utro mellett.

Janaka:én levagyok maradva.Most akkor mi van veled??? Lombikozni akartatok,nem?

Vjulcsi,Kata,Csomee:+++++++++++++++++++++++++++++
Drukkjaim mennek!
miciona:jobban vagy már???

renna77:párodnál is gond van???

Kép
Kép
melánia

Sziasztok,

Melánia: megértem, hogy miért nem tesztelsz, drukkolok, hogy ne jöjjön meg! :wink:
Nekünk kellett fizetni az ellenörző uh-on :cry:

Csomee:nagyon drukkolok péntekre és hétrőre!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julcsi: és akkor most mikor lesz az inszem? Mit mondott Apánk?Még kell szúrnod magad?

Katám: nagyon jó volt a fagyizás, már szédültem az éhségtől! Olyan jó volt megint talcsizni!!!! :D Ügyesen csináltad a hátfájás dolgot, így legalább nyugiba megy végig a dolog!

Melcsi: Minden ok? Úgy eltűntél! :cry: Mi volt tegnap az uh-on????
Írtam privit tegnap!

Bodzám: olyan szuper, hogy itt vagy velünk megint , látod, mondtam én, hogy mennyien fogunk örülni ha visszatérsz. puszi Esztikének is.

Kép
rencsi79

Rencsi,
És te hogy vagy? Tudsz már enni, szereti már a baba a finomságokat?

Nekem valószínűleg hétfőn lezs az inszem, és utána ki is iratom magam pár napra, azt hiszem :)
vjulcsi

Sziasztok!

Megjöttem! :) Sajnos :wink: :cry: ma nem tudtam menni dolgozni, mert nagyon fájt a hátam! És előreláthatólag jövő 7en egész héten is fájni fog! :)
Jelenlegi állás: Jobb oldalon: 4 db 5-ös, és 2 db 6-os, Bal oldalon: 3 db 5-ös, és 2 db 6-os. :):):)

Julcsi!
Örültem, hogy találkoztunk, és dumcsizhattunk egyet! :) Pénteken újra randi! :) Szorítok, hogy a tüszők jók legyenek! :) És nekem egyél, mert még a végén megint egy nagy tüsző fogja megenni a kicsiket! :)

Rencsi!
Én is örültem, hogy taliztunk, és hogy megint beszélhettünk! Szerintem is látszik már a pocak! :lol: Olyan kis édes! Hányással hogy vagy? Ugye elkerül mostanság?

Csomee!
Sajnos nem taliztunk, mert Julcsi már 8 körül elment, én pedig utána rá nem sokkal, mert én voltam a 3. a mai napon! :):):):) Majd írj, hogy mit mondott Apánk! :)

Melánia!
Mi a helyzet? Szerintem tesztelj egyet! Aztán nem fogsz stresszelni rajta, hogy most akkor mi van?!

Melcsi!
Te tényleg nagyon eltűntél! :!: :roll: Mi ennek az oka?! Mi volt az UH-n?! Tudjuk már hogy a jövevény kisfiú vagy kislány lesz?

Miciona!
Hogy vagy? TüdőGyuszink hanyagol már? Esküvő után akkor újra Lombik? Gondolom azért várod már! Én biztos vagyok benne, hogy a következő már sikerülni fog! :) Majd meglátod!!!

Ma este elmegyek futok egyet! Most pedig lesétálok anyukámhoz ebédelni! :) A tesóm és a kis ördög Mikey ott lesznek, ja és persze Benedek is, de ő már alszik! :(

Jövök még! Legyen szép napotok, és aki dolgozik annak kevés munka! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi,
akkor most tényleg fussál rendesen! Kapod a Cetrotidét?

Kata,
ma már ablakot pucoltam, ki kell használni az itthonlétet.
Nagyon jók a tüsző arányaid! De örülnék én is egy ilyennek!!!
Tegnap láttam B. A.-val egy riportot a terhességéről. Már látszik a pocija. Most nem említette a Dévai Klinikát, de szó volt róla ,hogy lombikos baba. Jó volt nézni, legszivesebben indultam volna Apánkhoz, hogy kezdjük azonnal! Még aktuális is lenne!

Melánia,
babaragacs elindult+++++++++++++++++++++++++++++++++

Melcsi,
tényleg mi újság nálatok?

Moncsi,
mi újság nálad? kezdés?

Csomee,
hogy bírta a kicsi lány a várakozást a Dévaiban? Gondolom imádták Ágikáék is.
és mi újság a tüszőkkel???
miciona

Háromszor írtam le , hogy miújság! Elég gáz, de közbe rohangáltam kavarni az ebédet!
Szóval: Mindenkivel mi újság?
miciona

Sziasztok csajok,

Itt vagyok, olvaslak benneteket.

Köszönjük jól vagyunk. Ma megyünk a 18. heti genetikai uh-ra. Tegnap voltunk Apánknál, azt mondta inkább kisfiú. :D De megint rendetlenkedett és nem mutogatta magát. :lol:

Katám, sajnálom a hátfájást. :wink:

Bodzim, puszi nektek és drága Esztinek. :D

Rencsi, válaszoltam.

Kép
gmelcsi1

Szia Miciona,

Azért csak óvatosan, sokat pihengess két házimunka közben! :)

Nem kaptak cetrotide-t, az mi is pontosan, a tüszőrepesztő? A múltkor sem kaptam, szerintem most sem fogok, legalábbis még nem beszélt róla...
Kicsit izgulok, nehogy hétfő előtt megrepedjenek nekem... Gondoloom péntek után már nem is nagyon futkározhatok, de addig minden beleadok :)
vjulcsi

Julcsi,
az a tüsző "megtartó". Az épp azért van, hogy nehogy idő előtt eldurranjanak, mivel nálad van egy kiugróan nagy, azért kérdeztem, hogy kapod-e.
miciona

Julcsi, Kata:
köszi csajok, megvagyok, bár még mindig hányok, ami változás, hogy az ebéd bent szokott maradni, de a reggel meg az este nagyon gáz :oops:

Miciona,
tényleg óvatosan, tüdőgyuszkóval vigyázzni kel!!!Jobbulást!

Melcsi: Írtam megint!

Kép
rencsi79

Sziaszttok!
Gondoltam írok pár sort, miután naponta bele bele olvastam ebbe a rovatba.
Junius végén megyünk Dévai Dokihoz,remélem Ő már tényleg tud segíteni :) Az első pár lépésen már tul vagyunk,átfúvás,ciklus teszt stb.. Persze tudom hogy most kezdődik csak igazán!!!!!!!!!!!
Azt szeretném kérdezni valakitől hogy: milyen időközönként kell járni a klinikára ha elkezdjük a lombik prigramot.Mivel külföldön élünk számolnunk kell ezzel is. Bár a végső cél érdekében mindent megteszünk, de Ti ezt jól tudjátok :)
Sok sikert, kitartást, és minden jót kívánok Nektek!!!!!
kincsõ5

Szia Kincső!

Az első konzultáció után jó néhány vizsgálatot el kell végeztetned. Ezeket a klinika honlapján megtalálod.
http://www.devaiintezet.hu/frameset_hun.htm?intezet.htm
Innen le tudod tölteni az "A lap, B lap" elnevezésű vizsgálati protokollt.
Aztán, ha már tényleg beindul a nagyüzem, akkor a ciklus elejétől az akcióig - legyen az ovu.indukció, inszemináció, vagy lombik- hetente 3X garantáltan látogatást kell tenni a klinikán. Általában hétfő-szerda-péntekről van szó.

Biztos, hogy lombikkal fogtok kezdeni? Esetleg jártál már másik intézetben is kezelésre?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Most jöttem a futásból! :) Nagyon feldobott! Remélem azért majd reggel fel fogok tudni kelni! :) Úgy döntöttem, hogy holnap kutya sétáltatás után is futok egy kört, meg este is! Az nagyjából 2x20 perc lesz! :) Remélem ez elég lesz! :) Én is, akár Julcsi Mindent beleadok amíg lehet! Aztán utána úgyis pihi! :lol: :lol:

Julcsi!
Te mennyit szoktál futni naponta? Reggel vagy este?! :roll: Jó kérdéseim vannak!! :)

Rencsi!
Ha már az ebéd bent marad, akkor az fél-vagy lehet hogy negyed? - siker! :) Csak így tovább! Próbálj meg gyümölcsöt és zöldséget is bevinni a drágának! :)

Kincső!
Üdvözöllek a Csapatban! :)
Miért vagy ennyire biztos abban, hogy egyből lombikkal fogtok kezdeni? Van valami biztos pont, hogy miért lombik? Ha tényleg lombik lesz, akkor a lombikos lányok biztosan adnak majd infót! De nagyjából annyi, hogy ha jól tudom - mert hasonló mint az inszemnél, és az ovu-nál, hogy a stimu alatt kétnaponta UH, aztán leszívás....... a többit majd az illetékesek leírják neked! :) Szóval itt nálunk jó helyen vagy! Miért éppen a Dévai Intézet? Hogyan kerültél ide? És miért külföldről, kint nem tudtak "segíteni"?

További szép napot! Még jövök még!
Pusszantás Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsiga!

Szia!
Éppen egyszerre írtunk! Klassz! :) És majdnem ugyanazt! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona, örülök, hogy jobban vagy!

Mi mostanában fogunk kezdeni. Pár nap múlva jönnek a vörösök, akkor újra belevágunk. Ezért is érdekel, hogy hétvégén 3 napra zár-e be a klinika. Valakinek infója erről???

Addig is, amíg kiderül az igazság kaptok egy cukiságot a keresztlányomról:

Ajándékoztunk Boginak néhány Hello Kitty-s ruhácskát, meg zoknit. Az egyik ruhában billegette magát, és mondogatta:
- Cica. Ez cica.
- Igen, Bogika ez cica. Úgy hívják, Kitty. Hello Kitty.-mondom én.
A kis drága rám emeli gyönyörű kék tekintetét, és nagy komolyan azt mondja:
-Nem! Ez cica. U-híjják, Hello Cica!
:lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szia Kata!

Ebből is látszik, hogy nem kamuzunk.:)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szia Kincső!
Jól tetted ,hogy írtál, mert sok kérdésed lesz még biztos, és mindig lesz aki tud válaszolni rá. Sokkal könnyebb úgy bemenni a dokihoz, hogy már van elképzelésed, hogy mi fog történni.
Moncsi elmondott mindent. A ciklus kezdetétől 2 naponta UH, és vérvétel ,de az a Nyírőben.
Ha megnézted a honlapot, akkor az idő megtakarítás, ha elmész azokra a vizsgálatokra, ahová elég a háziorvos beutalója(ha még nincs ilyen leleted). Ilyen az általános vérkép, vizelet, a tüdőszűrő, EKG, belgyógyászati szakvélemény, hogy egészséges vagy, esetleg az AIDS, hepatitis.
miciona

Kata,
ha már otthon vagy fuss 3x 10-20 percet. Nem tudom ilyen kondiban vagy azért írtam úgy,hogy 10-20 :lol:
Julcsi futógépen fut, ott majdnam 2x annyit lehet futni, mint terepen.

Moncsi,
akkor remélem, hogy nem "rosszkor" jönnek a vörösök. Aztán jelentkezz, ha kezdesz.
Aranyos kislány :D
Igaza van ,ha egyszer cica, akkor nem Kitti! A Miciona is cicát jelent :wink:
Szimbáék is macskák :lol:
miciona

Én meg csigusz vagyok! :lol: Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Küldök egy Bogit is. Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Lányok!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy futás helyett az elipszis tréneir nem jó?
agnyes

Most olvasom az Indexen, hogy Somodytól elhatárolódott a saját orvos csapata is!!!
Ők is az 5 finanszírozott OEP kezelést támogatják.
miciona

Sziasztok!!
Annyira köszönöm!!! Olyan jó érzés hogy segítetek,KÖSZÖNÖM!!! Ráadásul önzetlenül, és tényleg jobb már most :):):) Szóval elolvasok mindent ami ehez tartozik és biztos vagyok benne hogy lesz sok sok kérdésem!!! Később vissza jövök és leírom bővebben a történetünket! Addigis sok puszi Nektek!
kincsõ5

Sziasztok!

Már régota olvaslak benneteket...klassz csapat... :)
Most lesz nekem is a lombikom.... 6inszem után, elejétől Dévaihoz járok. Lejártak a leleteim és azokat kell megismételni. Most először küldött a Nyirőbe, kértem a háziorvosomtól beutalót, szerintetek elfogadják vagy fízetősként csak? Mennyi idő alatt készül el a hormon vizsgálat ill. a teljes vérkép stb.? Nekem nagyon kivan élezve 10én jön meg, 2. nap megyek vérvételre és szerintetek már hívhatom a dokit, hogy kezdjünk? Vagy meg kell várnom a köv. ciklust? Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen és még most nyáron elkezdhessük. Egy kicsit "igazságtalannak" érzem, hogy közel a 40hez másfélév eltelt hiába, és nem lehetett rögtön lombikkal kezdeni....Kezdem úgy érezni, hogy kifutok az időből...Nagyon optimista voltam kezdettől fogva, mindig probáltam a jó oldalát nézni ( ? ) a dolgoknak de most képtelen vagyok.
Örülök, hogy Veletek megoszthatom gondolataim. :)
Nekem a Doki napi 2X15 perc futást javasolt, reggel és este. Azt mondta ennél több nem kell.
emerenc

Kincső! Nézz körül és kérdezz! Mindig lesz, aki segít.

Emerenc, én most a 2. lombik előtt hormon, általános vér+vizelet, vércsopi+ellenanyag beutalóval voltam a Nyírőben, ingyér lvették a véremet. :lol:
A házidokid beutalójával a "körzeti" laborban csinálják meg ingyen.
A HIV, Hepa, Szifiliszt a Mária utcában csináltasd! Én jól megjártam, mert a helyi kórházban vetettem le a vért, amit elküldtek az ANTSZ-nek és 25E forintomba került a Mária utcában egyébként pár ezres vizsgálat.

Mi is másfél éve járunk Dévaihoz. Volt 3 ovu.indukcióm, 4 inszemem és egy lombikom eredménytelenül. Néha én is szomorkodom az időn, meg a sok kidobott pénzen, de muszáj előre nézni és csak azzal foglalkozni, aki az út végén vár! Nekünk valamiért tesztelik odafenn a kitartásunkat. Mutassuk meg Neki/k, hogy van! Nem is kicsi!
Amikor megjön, azonnal hívd a dokit, ő elzavar a Nyírőbe a hormonlaborra, és lehet még aznap délután be is hív UH-ra. A Nyírőből semmi idő alatt megkapja az eredményt. Ha megvan minden eredményed, amit kért, akkor már indulhattok is!

Írj, mire jutottál!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Tényleg olyan egy szuper ez a kis Csapat itt!
Most rohanásban vagyok, mert 19.30 fürdi, de majd írok.
Drágaságok vagytok!!!! Cupppppppppppppp
Szia Kincső és Emerenc! :D

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?