A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi! Bár Szeli nem szopizott, csak 1-2 hétig, de utána mindegy egyes alkalommal cumisüvegen aludt be, úgy tettem az ágyába. Aztán jött az újabb időszak, hogy nem aludt el elég mélyen a cumisüvegen, és ugyanúgy felébredt, mikor betettem a kiságyába, mint ahogy Fruzsi. Nekünk a cumi bevált, azzal utána el tudott szépen aludni. De nem tudom, hogy egy szopis baba mennyire fogadja el a cumit, vagy hogy Te mennyire vagy esetleg ellene. De az is lehet, hogy a testközelségedre vágyik alvásnál... :?
Gondolom éjfélre dől ki igazán... :?
Nem csodálom, hogy álmos vagy... :(

anya anya anyaaaaa.... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Panndi!
-laktoherb v. egyéb tejszaporító teát iszol? mert attól is fájhat a hasa
-szélcső v. hőmérőzés hátha gyorsabban kijön a kaki és tud aludni
-http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz2.htm
Alvás:passz :( Míra ilyen volt én inkább vele aludtam el s jó fél-hn óra múlva tettem csak be a kiságyba :9 állítólag legalább 20 perc kell nekik ahhoz,h. mély álomba merüljenek.

Niki!
de jó h. állapotod stabil :) meglesz lazán a 34. hét is :)

Mesi!
mindjárt írok pü-t találtam homeos bogyókat :) hátha segít vmelyik Zsozsinak :) szerintem pszichológus egyáltalán nem rossz ötlet,én spec. nem zárkóznék el tőle,lehet adna nagyon okos ötleteket :)
s ha bármi bajod van öntsd ki a szívedet,könnyebb lesz csajszi :) :wink:

Nektarin!
édes Robesz a fotókon :) jó h. írtál magatokról olyan rég jelentkeztél :) de írigy Apával 2ben töltött hv-re :) egy olyat én is kipróbálnék :) lehet Mírát lepasszolom öcsémékhez nagyiékra hagyom B-t :) álom édes álom :) mindjárt felkelk :)

Vindo!
tök jó h. lesz Csana nálatok :) sok mindent egyszerűbben meg lehetne oldani :)

Kaqk!
fogacskák jönnek?

Móni!
R. héten megy képekért :) Pumpa bejön még mindig Grétinek :)
Apának meg tényleg jót tenne egy kis szabi :roll:

Heni!
tetszett ez a tisztábbik fajta megfogalmazás :) s tényleg azóta tünetmentes Péterke? családi képeket küldöm mélben :) de ha nem megy s nincs türelmem kivárni míg átküldi akkor kiírom cd-re a képeket s elküldöm 3felé s mindenki lementi,átírja magának a cd-t s továbbküldi :) :oops:

:arrow: teregetni :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Maggie: +++++++++++++++ Dáviddal minden ok lesz!

Vindo: rózsaszín zokni :lol: , bólogatás :) , Csana..az szupi lenne szerintem!

Barátaink már kaptak visszajelzést a bölcsiből ..mi még nem :-(

Miléna: mennek a tapasztók+++++++++++++++++++++Nagyon örülök h rendeződött a helyzet..most már minden szupi lesz...

Nektarin: Robesz micsoda szöszke herceg! Irigy a hv miatt..de jó lehetett..

Móni: apa pihenjen!!!

Mesi: kitartás...és fogadj el minden segítséget meg ha tudsz egy pár órát egyedül tölteni hogy feltöltődj! De nagyon szuper vagy...hamarosan minden rendeződik!

Vera: nem akarnak előbújni..a fogacskák..most mintha lelassult volna..:-(

Tegnap szólt a szomszéd h lefotózhatnák Emmát ..én meg mondtam h persze..

alvás után szóltam h ok..jöhetnek..erre kiderült hogy "reklám" arc lesz..vagyis egy sépci víznek a dobozán fog vigyorogva vizet inni....nagyon édes volt a fotózáson mert a szomszéd srác 18 körüli..nagyon tetszik neki és produkálta magát..ha megkapjuk a képeket majd dobok fel..tudom még a csuszisokkal is lógok de ebben a melegben nem tud hűlni a gép és folyton leáll. :-( most is az anyuéról írok.

De-t bicóval mentünk zenebölcsibe..nagyon élvezet..Maggie: ott voltak Vicuskáék..:-) haza fel és nagyon jól bírta a cangázást..élvezet...mivel nincs hely parkolni+ spórolunk a benzinen+ ez nekem legalább mozgás+ levegő és nem klíma....szóval minden szempontból ideális...

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi! Jaj, nehogy kikészülj!!! Nagyon szorítok, hogy ez rendeződjön!!! +++++++
Szerintem a Sedatifet szedjétek tovább mindketten!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Jövök a homályból... :oops: :lol: !

Minden rendben van velünk, Bulcsú egyelőre eszik-alszik. Éjszaka is egész jó, mert fél9-kor leteszem, majd éjfélkor és 5kor eszik. Ezzel ki vagyok békülve :) . Botond viszont elutasított engem, miután hazajöttünk, levegőnek nézett, még a kaját se fogadta el a kezemből, csak az apja után ordítozott :roll: . Nagyon szarul esett, töröm magam azóüta is, hogy kiengeszteljem, amiért "elhagytam" pár napra, és hazatértem egy kis vakarcskával :) . Már enyhült a haragja, de még nem az igazi :roll: ...Fényképeket igyekszem feltenni, de csak este tudom, ha sikerül...

Olvasok :arrow:

Regi,Anyukádnak mielőbbi, fájdalommentes felépülést!+++++

Kaqk!Emma biztosan tüneményes lehet a képeken!Várjuk!

Panndi!Nekünk a gyerekorvos adott anno egy könyvet, amiben ezt olvastam: ne ringassuk, ne sétáljunk a babával, hanem tegyük az ágyába, arccal a fal felé, bebugyolált állapotban, és finoman ütögessük a popsiját(kb 70szer egy perc alatt, mert ilyen az anyai szív ritmusa is), és "untassuk" álomba Őt. Valami Howard Chilton a szerzője ennek a könyvnek. Hááát, próbáljátok ki hátha...
Nem jó kialvatlannak lenni :cry: , szorítok, hogy valami bejöjjön!
kispocc

Móni!!!Jaj, de ismerős helyzet :roll: :cry: . Igenis, erőltesd rá Apára a pihenést! Muszáj, mert ki fog készülni, s vele együtt Te/Ti is! Pihenjetek közösen kicsit!!!!!

Mesi!Annyira sajnálom, nehéz, nagyon nehéz időszak lehet ez most az életetekben. És nem is tudok mit mondani...ugyanis pontosan ezt tenném, amit Te. Várnék, próbálnék én is türelemmel lenni, hiszen rendeződni fog ez, hidd e. És tarts ki, drága, mindannyian szorítunk Nektek!!!! :wink:

Vindo! :D Nálunk is "szökik" a gyerkőc :D ! Már kulcsra kell zárjak mindent, mert nincs előtte megállj!

Most gyorsan megyek, kiteregetek, mert Bulcsi alszik még, nagyfiam meg apájával vásárol :roll: ...
Nagyon igyekszem jönni még, ha fiúk is megengedik
pusziiii
kispocc

Voltunk bent Anyunál, bőszen kérte a fájdalomcsillapítót, így elvan. :) Nagyon sápadt volt. Hatalmas köveket vettek ki belőle. Állítólag be voltak ágyazódva... :? Nagyon örült Szelikének és nekünk is! :D Elvileg szerdán engedik haza. Aztán 2 hónapos diéta vár rá... :?

Én meg ma végre mehetnék tornázni másfél hét után, erre nincs kedvem... ??? de még talán erőt veszek magamon. De valahogy úgy nyom ma a meleg, néha meg is szédülők... pedig én bírni szoktam... :roll:

Kispocc! Szegényke, elhiszem, hogy rosszul esik Boti reakciója... :( De majd csak megbékél! ++++

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, orulok, hogy anyukaddal minden rendben!! :D

Kispocc, szuper, hogy jol vagytok, Boti nemsokara mindent elfelejt, ne felj!
En is azon filoztam, hogy szegeny Raniaval mi lesz, ha hazamegyek a korhazbol....3 honapra eltuntem, aztan egyszercsak megjelenek egy masik gyerekkel.... :shock:
Abban bizok, hogy nagyon ugy fest, hogy Rania egyaltalan nem egy erzekeny lelek, valahogy mindent elfogad ugy, ahogy van, elvezi az eletet, mindegy, hogy hol, es mindegy, hogy kivel... :shock: :lol:
De azert mondtam Apanak, hogy kisfiat sokszor le fogom passzolni neki, hogy Raniaval behozzam a kihagyott 3 honapot. :?

Vindo, mizujs veled??

Viranka, a multkor lemaradt, hogy el voltam ajulva, milyen sovany vagy... :shock: Hugoddal minden ok? Megoldodott a szopi problema?
Vendég

Na, elmeselem, milyen szuper napom volt... :D
Kiderult, hogy az epulet masik feleben van egy szuper bekeritett jatszoter... Mivel ma csodak csodajara gyonyoru ido vol, kaptam egy tolokocsit, es apa letolt, ott ucsorogtunk, Rania meg jatszott. Aztan betolt a korhaz ettermebe, es forro csokit ittam! :lol:
Apro oromok az eletben! Hogy atertekelodnek a dolgok, mi? Megtanul az ember kis dolgoknak orulni! :D

Kozben meg halalra rohogtuk magunkat, mert az Angolkakbol Loui es Andy szerepet jatszottuk... (Ezt annak irtam, aki ismeri.. :D )
Vendég

Szia Kispocc!

Niki, megvagyok, de folyik az építkezés, és mindig Rugót kell felügyelnem. Ébredéstől míg elalszik, tehát olyan 10-11-ig :roll:

MOst már két és fél órája kinn vagyunk az udvaron, motorozik az utcában, szomszédol...

De most cigiszünet van apósomnak, addig átvette, így beszaladtam elpakolni utánuk a konyhát :arrow:

Holnap majd védeni fog egy szakdolgozóm, így nem tudom, mikorra érek ide, szerintem csak délután.

Minden jót, V.

Kép
vindolanda

Regina, anyudnak gyors gyógyulást!!!

Niki, fő a jókedv :!:

Kép
vindolanda

Vindo!sziiiia! :D Hűhaaaa...építkezés :? :D Hogy bírjátok idegileg? :D
Niki! :D apró örömök nagyon jól tudnak esni!!!
Lányok, rakok képeket :arrow: vagyis megpróbálok...
kispocc

Halihó!

Úgy elfáradtam, mintha egész nap kapáltam volna. Szerencsére Dáviddal nincs nagy gond. Már évek óta tudjuk, hogy van egy csont-előmelkedése a bal térdében, az okozza a problémát, most is. A lehető legjobb orvoshoz került véletlenül, nem is a klinikára mentünk, hanem az sztk-ba, csak oda tudott beutalót adni a dokibá, de egyáltalán nem baj. :lol: Mondjuk a röntgennel együtt 2 körül végeztünk, bár közben haza is jöttünk, Bercó aludt is kicsit, aztán vissza, utána meg rohangáltunk még kissé a városban.

Most áldottam csak igazán a kocsikámat. Sokkal egyszerűbb volt így.

Regi, gyors gyógyulást kívánok édesanyádnak!

Emese, én simán megszavazom az anyai nobelt neked. Le a kalappal előtted. Sok erőt kívánok!

Kaqk, ez igen! Majd tényleg mutizd meg a képeket!

Kispocc, nyugi. Fog ez még változni.

Panndi, nagyon sajnálom a rossz éjszakákat. Nem egyszerű, tudom, nekem is kijutott belőle.

Vindo, Rugó nem kezdett még építeni valamit?

Már mennem is kell.
dmaggie

Kép Bulcsú
Kép
kispocc

Kép :)
Kép Botibulcsi
kispocc

Sziasztok!

Most csak Mesinek!
Kb. hasonló volt a helyzetem nemrég VikDannal. Nagyon sokminden megváltozott az életében (válás, bölcsi). Eszméletlen hisztiket csapott. Már nagyon ki voltam idegileg, végül beszéltem a védőnőnkkel, ő bejelentett minket a gyerekpszichológushoz, ahová kb. 1,5 hónapra rá kaptunk időpontot. Na de azzal a ténnyel, hogy jó lesz minden, majd a pszichológus segít, hogyan kell bánni a gyerekkel...stb megnyugodtam. Annyira javult a helyzet, hogy a bejelentett időpont hetében döbbentem rá, hogy egyáltalán nincs szükség pszichológusra. VikDan lenyugodott, egyre kevesebbet hisztizett (persze még most is előfordul néha, de korántsem annyira mint előtte.) Így lemondtuk a dokit és azóta sincs gond.
Valószínűleg a tudatalattim annyira megnyugodott, hogy ezt VikDan is megérezte és így ő is lenyugodott.
Remélem tudtam segíteni... :D

Röstellem, hogy ne tudok jönni, de majd veszem a fáradságot és máshová leírom, hogy mennyire nem egyszerű az életem...

Puszi

Kép
Kép
timi26

kakaskukorékolós jó reggelt :)

b. ölemben :)

pocc! nagyon édesek :) boti reakciója teljesen természetes,idővel helyreáll a rend :) míra uezt csinálta,deanno mintha mesi is írta volna:)

niki!
most vszínű huginak mellgyuszija van... álmi rákapott a cicire,de mivel szétcincálta,-hugi fájd.küszöbe nagyon alacsony-,nem bírta szoptatni,fejte a tejet,tegnap este meg sírva hívott h. fáj,lázas és nem jó sehogy :( ma még nem mertem eme hajnali órában hívni

tök jó a játszótér :) s semmi sem volt jó a tolokocsis nikinek :wink: mert én azt hittem mikor b. felkelt h f7van :) aha f6 volt :)
fiam már széztszedte apja csavarhúzos dobozát,mp3 lejátszót már eltüntettem a keze ügyéből :)

napsugarast :)

ui:regi anyudnak jobbulást

míra szombaton vszínű napszúrást kapott :( vas. olyan szarul volt :( hányingere volt,hol beléázasodott,hol nem :( tegnap itthon maradt,de már olyan ördög volt :) nemsokára keltem :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Nálunk a hajnali kelések kezdenek kitolódni f7re, na ez jobb mint az 5 óra. Áron baby persze még szunyál:-)

Regi jobbulást anyukádnak!

Kispocc de helyesek a fiúk! POnt azt a széket akartam megvenni, amiben Boti ül, de nem vettem meg, mert félek, hogy fellöki P. Igy marad csak a hinta, bár ahhoz is oda meg szokszor, hogy majd ő meghintázza.
Érdekes ez az elutasitás dolog. A kórházban hogy viszonyult hozzád?egyébként biztosan megbékél majd.

Viranka 8)

Heni
KépKép
heni81

Dmaggie! Anyai Nobel! :lol:
Kitartok ezerrel, mert nagyon szeretem Őt, de tény, hogy küzdelmes nagyon.

Kispocc! Anno a gyerekorvos, a védőnő, és anyu is felkészített, hogy Zsozsi büntetni fog engem. De amit kaptam, arra nem lehetett felkészülni... :cry:
Hazaértünk a kórházból, felmentem anyuhoz, hogy Zsozsi engem lásson, ha felébred. Felébredt, rám nézett hidegen, majd mászott ki az ágyból, miközben azt hajtogatta: Nagyi! Nagyi!
Én meg elvonultam bőgni. :cry:
Majd nem lehetett puszilgatni, ölelgetni, inkább Apa, meg Nagyi.
Pár hét kellett, mire helyreállt a rend.
Sajnos ez egy normális folyamat.
Én elmentem napokra, őt otthon hagytam, és hazajöttem egy másik babával. Akit persze már "ismert", de mégis...
Kitartás, türelem és szeretet, vissza fog állni a rend!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bulcsú hihetetlenül szép "rajzos" baba, gratulálok még egyszer! És nagyon hasonlít a Bátyjára!!! :D

Timi26! Nem is tudod, mennyit segítettél most! És bizony, én ezt tudom is. Csak az a baj, hogy ilyenek a napok (nem 1-1 nap egy héten), és ez kikészít, telítődik a pohár, és nem tudok mitől türelmes lenni. Zsozsi érzi rajtam (mi nagyon össze vagyunk kötve, általában egyforma a hangulatunk) ha türelmetlen vagyok (ekkor ő nyűgös), vagy ha türelmes vagyok (akkor felszabadult).
Tudom én, hogy nem kell pszichológus! :)
Viranka ajánlott egy bogyót, azt kipróbáljuk, plusz nekem kell több feltöltő-szabadidő.

Ja, és tegnap csak egy kis Suttogót kellett olvasnom, és máris nem volt napközben hiszti... :D

Niki! Apró örömök az életben... Hát igen! :wink:
Mi lesz az angliai talival? Minitali? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Tegnap (ugye mindkettő oltást kapott), n8-kor kidőltek! :shock: Na, elmentem f10-kor aludni, ki tudja mi lesz éjjel. Zsozsinak nem adtam Sedatif-et éjjelre (nem tudtam lehet-e az oltás mellé). 4-5x felébredt, de csak azért, hogy a párnáját rendezgesse, meg hogy hozzám bújjon.
Na, 4.45-kor Gegi felkelt szopizni, és Zsozsinak kipattant a szeme, elkezdett rögtön számolni, meg dumálni. :shock: Na, kész. indul a reggel, ilyen korán még nem keltek.
Erre Zsozsi ágyban maradt, én mondogattam, hogy anya nagyon álmos, csicsikáljon még ő is. Erre kb. n6-kor visszaaludt, és mind a 3-an 8-kor keltünk. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Bercó még húzza. Pedig mentünk volna zenebölcsibe, Kaqk ez az ÚMK-ban van, állítólag ingyenes. De szerintem már nem érünk oda, meg most hívott az anyósom, hogy jönne, itthon leszünk-e.
Akkor jöjjön.

Emese, Drága, hidd el, hamarosan jobb lesz.

Kispocc, nektek is kitartást ám! Édes Istenem, de szépek ezek a gyerkők! :lol:

Timi, gyeeeeereee!

Viranka, hugidnak jobbulást kívánok! Míra :cry: , de már tényleg túl lehet a nagyján, ha hétördög. :lol:

Heni, örülök. Jaj, még neked akartam írni, hogy Bercót nem érdeklik egyelőre a mesék, néha a bátyusokkal ott ragad a tv előtt, de nem tart hosszan.

Móni, hogy van a férjecskéd? Parancsolj rá, hogy pihizzen. Te? Hogy bírod?

Niki, na így szeretem. :wink: :lol:
dmaggie

Panndi hol vagy? Fruzsi pocakja jobban van? Próbáltad a teát?

Emese jaj örülök, hogy vissza birtatok még aludni. Az biztos, hogy anyai nobeldij jár neked!!! Kettő is!Én nem birnám ezt végigcsinálni, pláne egyedül :? de te erős anyatigris vagy!!!!! Bizok benne, hogy már csak pár nap és minden ok leszes!!!!!

Milyen érdekes, hogy Péterkében semmit nem váltott ki tesó érkezése, bár szinte minden ugyan úgy maradt mint annó.
Áron álombaba:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Anyu ma már sokkal jobban van szerencsére! :) Holnap valszeg hazaengedik! :)
Szeli meg kint van az apjával az udvaron, takarítják az autót! :)
Tegnap végülis elmentem tornázni, de nem hajtottam túl magam! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Akkor jó napod volt! :) Hát igen, apró örömök, néha elvesznek...

Panndi! Hogy álltok az esti altatással?

Kispocc! Nagyon szép baba Bulcsú! :) Boti is helyes pasi! :) Mindig rejtegeted... ;)

Vera! Szegény Húgod... :(
Míra jobban van?

Mesi! Éppen ezért kéne Neked egy kis kikapcs! Hidd el, utána mintha kicserélnének, és Zsozsin is látni fogod a változást!!! Próbáld csak ki!!! :D Nagyon szorítok!!!
Örülök, hogy jól haladtok! :)

Móni! Hogy van Zoli?

Heni! Mert Péterke egy kiegyensúlyozott nyugodt gyerek! :) Csak rá kellett nézni, ahogy eljátszott a homokozóban a talin! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Ma voltunk konduktornál, jól sejtettem, Fruzsinak is az a baja, mint Zsófinak, tornáztatni kell, három hét múlva kontroll.
Találkoztunk a szülésznővel is, nagyon aranyos volt :)

Heni: köszi a kérdést, hasa tegnap este egész tűrhető volt, éjjel többször ébredt mindkét gyerek, de viszonylag hamar visszaaludtak. Zsófinál sem volt semmi Fruzsi érkezésekor, minden nap többször behozta hozzánk Apa, meg jött értünk, együtt jöttünk haza, kicsit sem viselte meg szerencsére :)

Tegnap meg elmentünk a plóusban családilag, és vettünk jó sok ruhát vééégre :)
Vendég

Bunkó vagyok :oops:

Kispocc: nagyon szép két fiad van :)
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan mert sok a munka.

Nektarin Boldog Névnapot! így utólag

Tali képek szuperek :D nagyon sajnálom,hogy nemtudtunk ismét menni.

Kispocc!
Nagyon csinik a fiúk :D Bulcsi nagyon helyes kis pasi :D

Mesi!
Neked +++++++ küldök.

Regi!
Anyukádnak gyors gyógyulást.

Mennem kell teregetni ha tudok később jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jajj Viranka nekem annó a langyos vizes borogatás vált be mellgyuszikor.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Panndi jó sok ruha rám is rámférne 8) de akkor mi lesz a régiekkel, teli van a szekrény. Sajna sok jó kis nyári cuccom van, nem iagzán itthonra valók, de lehet elkezdem őket itthon hordani, ki tudja mikor megyek dolgozni, aztán addig kimegy a divatból :roll: Meg lehet majd apa is jobban felfigyel rám 8)
Fruzsi is biztosan helyrejön, tornáztassátok csak, főleg igy hogy gyakorlatod is van benne.
Egyébként épp ma mondtam apának, hogy ha Áron nyugtalan evés után, akkor adok csak neki GW és rögtön megnyugszik tőle, nem tudom mit csinálhat a pocakkal, de nagyon jó!

Regi jaj nálunk nagyon menő dolgok az udvari tevékenységek, hát még ha vizzel járnak :wink:
Örülök, hogy anyukád jobban van!

Heni
KépKép
heni81

Hát nekem a régi ruháim nagyok, Zsófis terhesség előtt 7 kilóval több voltam :roll: A konduktor csajszi azt mondta, meg nem mondaná, hogy három hete szültem 8) Már érdemnes volt elmenni :lol:

Gripe watert kipróbáljuk, jövőhéten már egy hónapos lesz Fruzsi, remélem segít valamit. Este úgy aludtunk el, hogy valahogy fekve, de a karomban volt, végig fogtam, egész éjjel, sőt, pisilnem kellett, kimentem, és a wc-n vettem észre, hogy Fruzsit is vettem :shock: Szerintetek mennyire vagyok fáradt? :lol: Reggel meg nem éreztem a jobb karomat, csak tudnám, minek szorongattam szegény babát egész éjjel :?
Vendég

Jaj, meg a reggel remek volt, egyszerre ordítottak mindketten, Zsófi előadta a levetem magam a földre és ott ordítok jelenetet, Fruzsi tiszta kaki volt, jó móka volt :)
Vendég

Panndi! Hát nem vagy semmi a kilókkal! :)
Még jó, hogy Fruzsi esetét már ismeritek, így könnyebb lesz a gyógymód! :)

Ruhák: nekem most aztán 3 féle méret van a szekrényemben... :oops: 1. Ami terhesség előtti néhány évvel jó volt, úgy fősuli idején (végefelé szedtem fel néhány kilót a sok tanulás alatt, az még ami rajtam van és zavar). 2. amik terhesség alatti és szülés utáni ruhák, ebből néhány felső jó, csak hosszabb lett :) 3. Amik terhesség előttiek, meg 1-2 amit mostanában vettem. :)
Bár már néhányat elosztogattam a nagyokból, elteszem későbbre, hátha... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! És hogy reagáltad le a szitut??? Esélytelenek nyugalmával, vagy kiakadtál? :)

Apa hozott epret. Nyami! :)

Kép

Kép
regcsiken14

https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=090526

Összességében sztem az a legrosszabb rész, h 2 év munkaviszony kell TGYÁS-hoz és GYED-hez. Szóval aki kapni akarja annak dolgozni kell mennie.

https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=090526

Viszont CSP legalább marad. Az is valami.

KépKép
KépKép
fleur

Hello Lányok,

hoztam egy táblát.

Kép

Talis képeket megnéztem, szuperek! Biztos nagyon jól éreztétek magatokat.

Hétvégén újra megpróbálunk VP-ben aludni, légyszi szorítsatok!

silka
silka

ja 2x csatoltam be :) én is epret eszek :)

KépKép
KépKép
fleur

Regi: esélyteéenek nyugalmával :wink:

Én almát eszem, hááát, az epernek jobban örülnék.. vagy a görögdinnyének :roll:
Vendég

Sziasztok!

Viranka a pumpa :lol: még mindig sláger. Abban megyünk sétálni, játszóra :)
Tegnap 10 perc hiszti után megmutatta, hogy Ő nem a szandit szeretné felvenni hanem a papucsot.
Hugi jobban van?

Panndi nem semmi szitu :lol: :lol:

Mesi a pszichológus adhat nagyon jó és hasznos tanácsokat. Olyat ami eszünkbe sem jutna.

Fleur elkezdtem már olvasni a fejezetet de csinci nem igazán hagy

Kispocc gyönyörű pasijaid vannak :D

köszi az érdeklődést lányok. Apa ugyanúgy. Mondjuk ma reggel nem ellenkezett mikor azt mondtam, hogy a szabiból 1 nap itthon lesz és pihen.
Tegnap kaptunk eurotaxos költségvetést az autó javításáról. 345000 ft. Ma jön érte a tréler és viszik egy műhelybe miklóson. Ő 200000 körüli összeget mondott. Kíváncsi leszek mennyi lesz a vége.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Érik a háznál a cseresznye :lol: :lol:
Hétvégén főzők szörpöt meg sütök belőle sütit :D
Meli ha gondoljátok és kint leszünk gyertek ki szedni egy keveset :wink: :lol:
Ezt mások is megtehetik ám :lol:
Én is az előbb ettem epit ahogy cicus mondaná :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Silka saját félelmeddel előre vetíted a jövőt!!!
Ott fogtok aludni és minden rendben lesz!!! Most ne hagyjátok a kis csinibabát győzni. Egyszer majdcsak beájul.
Mennek a drukkok++++++++++++++++++

Regi örülök, hogy anyud jobban van.
Hozzátok megy a kórházból vagy a saját lakásába?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo
Hát nem 100asok a rokonok. Boldog lennék, ha Lilla csak rongybaba lenne. Ezeknek sosem volt gyerekük?????!!!!!
Apósnak hogy tetszett a camping? :)
Csana tök jó :)
Rózsaszín zokni :lol:

Dettyk
Tényleg Panka is csinálja ezt a sikítós balhét. Én frászt kapok néha tőle.

P fogorvos téma: ideiglenes tömést kivették még megnézte a gyökér idegeket még 1x. Mármint, h van e még és új gyógyszeres tömést kapott. Bölcs foga vízszintesen nőtt a gyökere is, így csak szájsebészeten lehet megcsinálni.
És hát lehet durva lesz. Sajna a másik oldal is ilyen neki, úgyhogy, ha meggyógyult a helye azt is meg kell csináltatni.
Mindez jövő 7en lesz. És utána 7en meg megy vissza dokinőhöz és rendesen betömik gyökér kezelt fogát.

Virnaka
34en :shock: nekem sem tűnt annyinak :)

Kor én 30 nemsokára 31 csak az én lányom nem mond még ilyeneket :wink: :lol:

Niki
Ez azért jó hír. Remélem minél tovább pocakban marad.

Nektarin
Cuki Robesz és tesó témában is szorítok.

Regi
Örülök, ha anyud jól van, pár nap és még sokkal jobban lesz.

Panndi
:( hajjaj nálunk bebugyolálás működött Lillánál. De amúgy az első pár hónapban mellettem aludt az én kényelmem miatt. A rossz hátammal nem bírtam annyit ugrálni, meg emelgetni.
Mondjuk én csak pisilni kelltem fel olyankor mellőle, ez este volt és nem ébredt. :?

Maggie
Örülök, h nincs nagy baj.

Kispocc
Nagyon édes :)

Móni
Apró betűs rész :( ajjjaj
Mikor mentek ki????? Imádom a cserkót :) Bicót apa összeszerelte, de nem elégedett az üléssel, amit kaptunk és nincs sisak sem még Lillának.
Busszal vagy kocsival tudunk menni.

Silka
Nagyon nagyon szorítok....legyetek erősek!!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

ügyes vagyok kelltem 2 l-el :lol: már nem is nézegetem nehogy valamit még észre vegyek.

Ma megyünk végre nagy barátnőmhöz vége a 3 hetes bárányhimlő karanténnak. :) lesz baba pancsi is azt hiszem.

Ja és Lilla 2 napja tiszta hiszti. Tegnap is rémes volt, meg ma de se volt semmi. Persze mert nem engedek neki ebben abban. Pl cumi ügyben, mert nem akarom, h egész nap lógjon a szájában.
Tegnap este 3/4 órát üvöltött, mert nem feküdtem mellé, csak mellé ültem. Pedig mondtam, h megvárom míg elalszik. De ő csak azt hajtogatta, h anya alszik. A végén már majdnem bőgtem. Aztán kiküldött cicát keresni és mire visszaértem elaludt.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Cica nem hajlandó tejterméken kívül mást enni. Direkt főztem neki paradicsomos tésztát de azt sem :( Csak ment a hűtőhöz és mondogatta jo, jo. (joghurt, joghurt) remélem csak a meleg miatt és a holnapi lehüléssel az étvágya is visszajön.

Fleur még nem tudom melyik nap megyünk ki.
majd küldök üzit előtte
Lilla hiszti :(
:arrow: öltözni és játszira

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, most csak életjelet adok.

R. reggel hatkor kelt :shock: :shock: 11 kor meg feküdt előző nap.
Hajnalban dolgozgatott apósom Gáborral, aztán engem be kellett vinni a fősulira egy védés miatt. Addig G. Rugóval beugrott egy-két helyre, számítógépet szerelt, intézkedett a munkahelyén stb. Hazafelé még egy Tüzép, csak mert már régen voltunk :roll:

R. egykor aludt el, és csak másfél órát aludt, pedig a szokásosnál három órával kelt hamarabb. Már két altatás alatt vasaltam, de még nem jutottam a végére :?
De majd holnap.

Közben megjöttek a meghívók az avatásra. Nagyobbik bátyámék is bejelentkeztek, hogy el tudnak utazni ide Hangával :wink: A többi unokatesókat mi visszük, mert a másik bátyám nem ér rá éppen. Először lesznek együtt négyen unokatesók, ha minden jól megy :D

Még le kell foglalni az ebédet is.

Apósom kezd már bekattanni. Szerintem ki is fáradt, meg amíg nem voltunk itthon, szerintem elment a kocsmába :roll: Gábort cseszegeti :x

Ja, és kijelentette, hogy neki nem kell sem kalap, sem kendő a fejére, meg naptejet sem használ :roll: Eddig bírta, kért egy szalmakalapot :lol:

MIndenkinek szép napot, most rohanok, mert átvették R.t egy percre, de amúgy kinn vagyok az udvaron.

Ja, reggel jöttek a rendőrök, betörtek két házzal lentebb. De nem hallottunk semmit :roll:

Vissza fogok olvasni majd. Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jaj, Csajok! Egész délután nem vagyok jól. :( Egyfolytában szédülök, még fekve is, hányingerem is volt, az elmúlt, meg tudtam enni is. Illetve ez a szédülés már tegnap kezdődött. Meg úgy mindenem fáj, ha valami hozzámér... :? Ég a szemem is most már. Csak fekszek, szenvedek.
Még szerencse, hogy jól viseli Szeli, ha fekszek, tv-zünk, meg játszik a babával. Így elvan, ő inkább azt nem szereti, ha valamit csinálok, de így együtt vagyunk.
Remélem, reggelre elmúlik, mert Anyut délben haza kell hozni a kórházból!!!
Nem tudom, mi lehet ez, Zsolti szerint gyomorrontásom van, barátnőm szerint meg napszúrás lehet... :roll: Én passzolok. Először alacsony vérnyomásra tippeltem, de a kávé sem segített.

Kép

Kép
regcsiken14

Móni! Anyu haza szeretne menni. Beszéltünk róla, hogy ide jön, de itt Szeli miatt nem tudna pihenni, azt mondta (mert nem bírná ki, hogy ne emelgesse, meg ilyenek...:)). Otthon meg jól betankolt kajából, meg mindent előkészített a diétájához. Persze, majd feljárunk hozzá, ,meg ha szüksége van valami, elmegyünk a boltba!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Ma nagyon sokat tanultam, nem hiszem, hogy meg tudom csinalni a zarovizsgat, de azert a biztonsag kedveert keszulok, hatha... :roll: Es ezzel is megy az ido.. :?
Apa megint letolt az udvarra, de csak bentrol volt ma szep az ido...sut a nap, de olyan hideg szel fujt, hogy szegeny Rania majdnem elesett.... :?
Ez mar a harmadik nap, kicsi barnas verzesem van. :? :)

Kispocc, gyonyoruek a gyermekeid! :D

Vindo, szegeny G., aposodnak nem igazan kene cseszegetnie... :roll:

Moni, nagyon sajnallak Titeket az auto miatt! :cry:

Regi, remelem, mielobb jobban leszel...ezek a tunetek valami virusra utalnak... :? Most ez tenyleg nem hianyzott ez neked, hogy anyukadat is kene tamogatnod... :(
Vendég

Viranka, jobbulast a hugodnak!

Emese, hogy vagytok ma?? Angliai tali...nagy tali, mini tali...barmikor...persze, miutan kiszabadulok innen!! :D Annyi talibol kimaaradok, nehogy mar abbol is kimaradjak, amit nalam szervezunk.... :? :lol:
Vendég

Most egy fokkal jobb, már nem "fáj" felkelni, nem akarok egyből összeesni... kicsit fel is vagyok puffadva... :roll:
Remélem, hogy nem vírus, nem szeretném, hogy Szeli beteg legyen!!!

Apa nagyon rendi! Szelivel fürdik! :) Meg egész délután itthon volt! :)
Kacagást hallok! :)
Ja! Szeli mondja a nevét: Szeszi! :lol:
Meg nagyon sok szónak mondja az első szótagját, ismétli utánunk! :) Olyan cuki! Imádom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?