Sziasztok!
dodi: gratulálok a barátaitoknak a babákhoz!

Én is úgy örültem, amikor biztossá vált

Az én barátaimnak sajnos még mindig nem jött össze, pedig már lassan két éve próbálkoznak

De nem adják fel, és az jó!
norka: én nem értek hozzá, de mi az egyik barátainktól kaptunk mérleget, amikor bejelentettük a baba érkezését. Igaz, hogy azóta is ott van a csomagtartóban /december óta

/, én úgy gondolom, hogy az elején még használom, de aztán mérleg nélkül is tudni fogom, hogy eleget evett- e
ancsurti: örülök, hogy jó volt a hétvégi kiruccanás, a legyeket persze kihagyhatták volna, de legközelebb majd visztek magatokkal sok békát, legalább ők is jól járnak meg ti is
A hintaszékért irigyellek nagyon

Már régóta vágyom egyre, de ebbe a lakásba maximum fotón férne már be

Majd talán költözködés után
katy: a munkával én is úgy voltam, mint te: nehéz abbahagyni!

De én már ehónaptól nem dolgozom, mert betanítottam az utódomat, nyugodtan el lehetett már engedni a kezét

Az utolsó napokban úgy éreztem, mintha másik kontinensre költöznék, vagy valaki erőszakkal kiszakítana az eddig megszokott környezetemből

De persze tudtam, hogy ez azért van, hogy a Babócámnak ne legyen semmi baja, és én is nyugodtan, kiegyensúlyozottan várhassam az érkezését

Az első pár nap olyan volt, mintha csak szabira jöttem volna /mondjuk, papíron így is volt

/, aztán egy hét után kezdett fura lenni, hogy míg mások dolgoznak, én itthon meresztem a seggem

De már megszoktam, mert nem megerőltető

Neked is menni fog
niki: ennyi idő után nem rossz, hogy észrevettétek a kimozdulás lehetőségét

De azért óvatosan ám a ficergéssel!
szonibaba: neked is nagyon köszi a méricskélést

Most már szinte biztos vagyok a dolgomban

/azaz: anyukám téved, mikor azt hiszi, hogy kicsi az a bbkocsi/
bond: Ketten már eltalálták? Hol maradtam le ezekről az infókról?
hendegabi: alighanem be kell szereznem egy olyan cseresznyefát szomszédostul
boo: szerintem a doki fiának adj kevesebbet a szülés után, utána már úgyis hiába reklamál

Ha meg igen, mondd azt, hogy a faterja ennyit mondott- legalábbis te úgy emlékszel
Ha énapát kezdené el valaki taperolni, a sokktól biztos én sem /és ő sem/ tudnék megmozdulni, megszólalni
tabati: nekemi is volt két- három napja valami kattogás a pocakomban

Nem hangos, de hallható. Akkor azt hittem, hogy hülye vagyok, de ezek szerint mégsem

Mikor elfordultam, elmúlt. Nem voltam biztos benne, hogy a baba volt, de most, hogy mondod....
Medencéből nem lehet lépcsőn kijönni? Én is úgy úsznék már, de nyilvános usziba nem nagyon akarok menni, nekünk itthon meg nem sok van
Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek: biztonsági játékosként menj el a vizsgálatokra

Inkább derüljön ki, hogy semmi bajság, minthogy valami rejtve maradjon.
Állítólag a retek is jó vizesedésre, de azt reggelire nem ajánlják /nem tudom, miért, lusta is voltam utána nézni

/
Azért talán nem ikrek, csak sportos
gabi: pocakod

Legalább bőven elfér a kislánykád

/ha a barátnőm látná a te pocakod, biztos lehidalna... az enyémre azt mondta, hogy nagy, hogy egy hónapon belül meglesz a baba, meg biztos császárral mert NAGY, hát ettől tuti sokkot kapna

/ De szerintem a "magasságunk" miatt látszik nagynak
szisz: én nem kockáztaték egy akkora csokit!!!

Inkább legyen kp, azért nem fájna úgy a szívem!
bertina: az előzményeket tekintve esélyes, hogy genetikai okai vannak babád méreteinek

Én úgy gondolom, hogy lesz a baba, amekkora lesz, ő tudja, hogy mekkorának kell lennie
czigka: a többletsúly nálam a hasamon kívül a combomon és a fenekemen jelentkezett. De nem aggódom miatta, mert a combra kell a plusz súly, hogy legyen oszlop, ami tartja a pocakot, a fenék is kell, hogy gömbölyödjön, pontosan az ellensúly funkció miatt
minimano: gratulálok a lányod vizsgájához! Nagyon ügyes!
Az ágy és a komód is nagyon jól néz ki!
Nálunk jövő héten lesz festés, utána jöhetnek csak ezek a dolgok! Már nagyon várom

- mármint nem a festést, és az azutáni takarítást