Szeretnék elköszönni Tőletek!
Egy ideje már tervezem a távozást a topikból, de szerettem volna még Bálint születését én megosztani veletek.
Kaptam visszajelzéseket, amik egyértelművé tették, hogy van aki rosszindulatot, sértődöttséget ... stb. vél felfedezni írásaimban. (Had ne mondjam mekkora megdöbbenéssel fogadtam ezeket a leveleket.) De nem ez az igazi ok, ami távozásra késztet...
Mikor az őszinteségem megkérdőjeleződött (bár nem tudom mivel adtam erre okot), felvetette bennem a kérdést: "Ha nem vagyok hiteles más szemében, miért is írjak???" Értelmét vesztette jelenlétem a topikban...
Mivel nem vagyok sumák ezért így veszek búcsút a bandától. Ne higgye az akinek számítok valamit, hogy cserben hagyom a csapatot és szó nélkül, köszönés nélkül lelépek.
Akit pedig akaratom ellenére megbántottam volna, nos tőle/tőlük ezúton kérek bocsánatot!
Soha nem volt bennem rossz szándék és rosszindulat sem munkált bennem egyikőtök irányában sem.
Mindenkinek!!! a lehető legjobbat kívánom! A csemetéknek pedig, hogy minél kevesebbet betegeskedjenek és hogy növögessenek, ügyesedjenek és okosodjanak!
Üdv: Szilbee
Ui.: Tegyetek minél több képet!!! Mert olvasni, ha engedi időm, foglak titeket!

hason
Szabi a repülőnapon
pancsika
séta