A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hát visszafogtam magam és csak 2 babót nyúltam le, de vittem volna 4-et is. :-)
tigriske1978

Hagyjál nekünk is :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!
Kép

Elveszett bárányka jelen 8)

Akiket még nem ismerek, azoknak: Kép

Nagyon úgy fest a dolog, h elindulnánk a köv. inszemre.
Viszont nekem még W. doki volt a dokim, a drnő csak egyszer nézett meg és nem tudom a nevét :oops: segítenétek?

A másik kérdésem, h a héten van-e ő, mert sztem péntekig megjön és mennék hozzá.

Mindenkinek szép napot!
Kép

babszika

Dr. Skriba Eszter

És hétfőn volt, az tuti.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Kakti!!!!!!! (így, h leírtad, már be is ugrott)
Látom, te is mész! Szurkolok!

babszika

heni: Remélem hogy igazad lesz velem kapcsolatban. Én már teljesen úgy állok hozzá, hogy nyáron már terhes leszek és úgy intézem az olaszországi nyaralásunkat. És drukkolok, hogy az ir-rel minden rendben legyen. De ha van, akkor legfeljebb kapsz rá gyógyszert és diétáznod kell. Úgy kezdhettek. Ha a mensmentisbe mész ott ugyan fizetős, de délutánra meg is van az eredmény és elfogadják a bmc-ben. Mikor én voltam, akkor 9600 Ft volt.

kakti: Hajrá repesztés és inszem!

babszika: Szia, mi újság veletek? Ezer éve nem jártál felénk.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Sajnos semmi extra hírről nem tudok beszámolni.
Január óta (1. inszem után) spontánkodunk, de hiába.
Ideje rádöbbennem, h 3,5 év után talán tényleg el kell fogadjam, h nem fog összejönni csak úgy a KicsiBab.
Apa már mondogatja is, szóval, kezdek hajlani rá, h újra nekifogjunk.

babszika

Vicky!

Nekem megér 10 000 ret egy hónap várakozás.

Ha van IR, akkor nem kell kihagyni jópár hónapot,( vagy akár egy évet? ) míg lemegy a szint a normál értékre? Hanem ugyanúgy mehet a kezdés, csak gyógyszerszedés mellett?

heni77

heni: Nem igazán tudom, mert én vittem az eredményemet, de akkor már szedtem 1 éve a gyógyszert. Nem lettek túl jók az eredményeim, de ennek ellenére megkezdtük a kezelést. Most sem küldött el újra a doki ir vizsgálatra, csak kérdezte, hogy szedem-e a bogyómat. Lehet, hogy jobban utána kellene járnom, de majd terhesen úgyis megnézik nekem újra. Nekem a terheléses cukor és inzulin volt sok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok, nem nagyon tudtam jönni, mert biztosan megtorpedózták a mh-emen a bambanetet... folyton hibaablakok jöttek elő. máig tartott mire rájöttem, hogy nem a főoldalt, hanem egyből a társalgót hívom be.
A legfontosabb!!! Sajt, ne haragudj, hogy olyan kurtán-furcsán... Rohantunk mert baromi késésben voltam, be sem mutattam a férjem, remélem nem haragszol. Aztán bejelentkeztem a recepción, de nem tudták megmondani, hogy Eszter drnő fent vagy lent vizsgál, ezért már nem mertem kijönni. Legközelebb, ha nem leszek ilyen "kutyafutta" ugye beszélgetünk kicsit? Szóval remélem nincs harag :oops:
Rólam, a 2/3 merional 1/2-re vette vissza, ma vagyok a 8. cn-on, a bal petefészkem tök üres, a jobb meg tele... egy 13 mm-s, kb 4-5 db 9-10mm-es, szóval asszem elszámolt a drnő vagy 6-8ig :? a nyh-m is egy fos, asszem 3mm. mondta, hogy azzal ne törődjek, mert ha lesz ebből inszem, majd azt mesterségesen megtámogatja (neste neked méhpempő, nem kapszula, de nem ám, hanem méhésztől vett pempő, meg voda+fehérje). Szóval holnapután megint megnéz, reméli, hogy a 13as golyóbis beindul és nem tart vele az összes többi. nem mondta ki, de tudom, akkor ezt a hónapot fújhatjuk.
vélemények kedves doktornők? :lol:
látom most mindenki pörög!
nyanya?
kakti, akkor holnap belövés?
basszus, nem tudom követni ki-hol :shock:
kpn

Vicky!

Pü ment.

Kpn!
Szerintem ne aggódj, tudják mit csinálnak. Több petesejt = több esély, nehogy nekem itt feladd már az elején!!!!!

Szerintem inkább az a lényeg, hogy mind megrepedjen majd, nehogy ciszta maradjon vissza. Pár nap alatt nagyon sokat nőnek, majd meglátod!!!

Nem feladni, nyuggiiiiii

Nyanya!

Hol vagy már????

heni77

Kpn!

A 13-as holnaputánra 15-17 lesz, aznap megkapod a tüszőrepit és mire megreped megint nő még 1,5-2 mm-t. Tehát végül megreped egy 19-es, amiből lesz a babád. A többit visszaszugeráljuk, de az is lehet, hogy abból is megnő még egy.

Én esküszöm a Rio tonhalra. napi egy kis konzerv vacsira. (Nekem 13 mm lett mnyh)

Hajrá Kakti holnapra! ++++++
tigriske1978

azt nem is modtam, hogy ezen a gyerek kisatirozós módszeren könnyesre röhögtem magam :)))))
hát elég necces szerintem. ugyan a drnő nem mondta, de ha több nagy lesz, gondolom veszélybe kerülhet az inszem.
ma vettem méhpempő kapszulát azért...

sajt, még mindig ott napozol a padon vagy hol vagy? 8)
kpn

kpn: Szerintem ha már felírta a tüszőrepesztőt, akkor már inszem is lesz. Nekem már állítottak le inszemet, de azt a tüszőrepesztő előtt. Szerintem meg lesz az az inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Ha 3 vagy több tüsző érik meg, akkor nem csinálnak inszemet - úgy tudom...

Már írtam, amit Szűcsdoki mondott:
- inszemnél az a cél, hogy 1 vagy esetleg 2 tüsző legyen, de az nőjön meg rendesen.
- lombiknál az a cél, hogy minél több tüsző érjen, amiket le tudnak szívni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

És még valami...

Holnaptól otthon leszek, így kimazsolázom az adatokat, és még a héten felkerül a táblázat! Így mindenki képben lehet mindenkivel!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nem kisatíroztam, csak lenyúltam. Megvannak csak nálam: :-) :lol:

Kép
tigriske1978

kakti: Ez a protokol, de nekem csak akkor nem csináták meg, mikor 6 vagy 8 olyan tüszőm volt, ami megrepedhetett volna. Most szerintem mind a 4 esélyes, ilyenkor csak figyelmeztetnek rá, hogy ikrek is lehetnek. 2 nagyobb és 2 kisebb méretű még belefér, legalábbis ez az én tapasztalatom.
vicky79
Budapest III. kerület

tigriske: Tiéd :D
vicky79
Budapest III. kerület

vicky! Köszi :-) :lol: :D

Nálad mizu? hogy vagy?
tigriske1978

Meg vagyok. A hasam alja feszít és a sok folyadék (vagy a baba) miatt állandóan pisilnem kell. Nem izgatom magam, jövő héten pénteken kiderül.
vicky79
Budapest III. kerület

Háááj! :D

Kpn:
Ne viccelj, miért haragudnék? Inkább nagyon örülök, hogy észrevettél és ráutaló magatartást tanusítottál :lol:
Tudom, hogy ilyenkor sietni kell a sorba, utána ált. szaladni a melóhelyre - én is ezt csinálom, mint mindegyikőnk. Remélem még valamikor összefutunk a sorban. :D
Nem semmik az eredményeid! Akkor most a Tizenhármaskáért szurkolok - megjegyzem ez a szerencseszámom - a nyh-ád pedig addigra szépen megnő, hidd el!

Babszika:
Üdv, gyors pocinövesztést és huncut albérlő(ke)t hozzá! :wink:

Kakti:
Akkor már mondhatod a tűszőnek, hogy "...itt várok rád epedve, repedve!" :lol:
Az idézet a Hetvenkedő katona című irodalmi szösszenetből való, aki jót akar nevetni szerezze meg valahonnan a színházi közvetítést (Gáspár Sándor, Eperjes Károly és még sok kiváló színész játszott benne).
Nagyon várom már a táblicskut - tök jó, hogy lesz rá egy kis időd!

Tigriske:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mekkora fazon vagy! :lol: Egyébként a pénztártól való távozás után nem fogadunk el reklamációt, gyerkőcöt egészségügyi okokból nem cserélünk!
Értem már! Téged a Rio szponzorál, nem csoda, ha két bébit is lestopiztál! :lol: :lol:

Heni:
Ahhhaaa!!! Kanapé! Hát a falvédő nem tecc amiről most jöttem le?! :lol:
Bizton állíthatom, hogy semmi extra nincs az IR-en. Sokkal jobban betojtam, mint kellett volna. Citrommal egész tűrhető a glükóz; a VámPiroskák pedig ügyesek és nagyon kedvesek voltak, egyáltalán nem fájt, pedig mindháromszor szinte ugyanott szúrtak meg. Nem is tudom minek rinyáltam ennyire? :roll:

Rózsa:
Még kell pár viszgálat, addig nem lesz inszem, ráadásul most cisztám is volt, aminek el kell múlnia (kaptam rá gyógyszert).
Tényleg kevés a becsületes ember... DE!!!!
Képzeljétek, sajtocskáim előkerültek! :) Mégis megtalálták az egyik üzletben, ahol voltam, majd kinyomozták a tel.számom és holnap v. holnapután érte megyek! Mégis van igazság! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Végre valaki, aki ismeri a Hetvenkedő katonát! Imáááádom! :))) Csak sajnos VHS-en van csak meg...

Amúgy meg Vicky!
Nekem azt mondta Szűcsdoki, hogy ha esetleg 3 érik, akkor aláiratnak egy papírt, hogy ha 3-as ikrek, akkor vállaljátok, de 4-nél már nem csinálják meg!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nekem mindig sok tüszőm volt, kivéve a legutóbbit, amikor csak 1. Sosem írtam még alá ilyen papírt! Se Wiegandnál, se Zekénél. Pedig az ikerterhességre már harmadszor figyelmeztettek. Nekem most volt egy 24-es, egy 20-as, egy 16 v. 18-as és egy 14-es talán. Ebből 3 esélyes volt, mégsem történt semmi különös. Mondjuk 3 babát annyira nem szeretnék egyszerre, de ha annyi ikerpárom született volna, ahányszor ezt hallottam, akkor már rég nagycsaládos lennék. Szóval nem tudom, de nem ez lenne az első, amit Szűcs doki másképp csinál, mint a többiek. Biztos bebiztosítja magát.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti:
Anno még élőben láttam velük a színházban gimis koromban, utána nekem is megvolt vhs-en, sajnos már tönkrement annyit néztem.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt!
Köszi!!!!!!!
beérem egy albérlővel is, csak jöjjön már izibe :wink:

babszika

Sziasztok Lányok!
Sajt:
Nagy csoda hogy meg lett a sajtod,igy legalább nagyon jó étvágyal egyétek meg az elveszetett!
Kakti!
Megy a drukk ezzerel :!: :!: :D
Érzel e valamit a szuri miat?
Le irod nekem hogy hogy is zajlik az egész.Oda érünk várni kell a sorba?Nekem is alákellet irnom egy papirt!
Mire van az a méhpempö kapszula?Lányok a tüszö napi 2miilit nöl ugy emlékszek!Legaláb is nekem egy doki azt mondta!Be adtam a repesztöt.Bocsi már hogy ilyen kivácsi vagyok de itt van már nekem is mindjárt!És tudom hogy töletek meg kapom a tájékoztatást!
Puszi mindenkinek!

Kép
rózsa11

Szia Rózsa!

Inszem napján reggel mehetsz a sor elejére. Vagy ha később értek oda, rögtön be az ajtón. Nem kell sorban állni. Illetőleg ha 1/2 8 előtt odaértek, akkor várni kell kicsit, amíg szólítják a beavatkozásra érkezetteket.
Aztán ott Apa elmegy egy kis szobába, és leadja a csapatot. Aztán majd vmikor dél körül valamivel sor kerül az inszemre.
Jól emlékszel. Kb. 2 mm-t nő egy tüsző egy nap alatt.
A repesztő miatt vagy sem, de tegnap késő este éreztem egy kis szúrást a jobb oldalamon. A Merional miatt pedig nagyon fel vagyok puffadva, és ez még most is tart. Úgy kb. ennyi. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, nem a repesztés másnapján olyan fájdalmaim voltak, hogy kigúvadt a szemem, pedig nem vagyok egy kényes fajta :lol:

Sajt, örüljünk együtt a sajtnak :lol:

aludjatok nagyon jól!
kpn

Sziasztok!
Üdv az újaknak és Babszikának is, hogy végre előkerült.
Babszika!
Remélem, hogy újult erővel vágsz neki. Most én is pihizek, de még nem érzem magam feltöltődve. Én is várom a spontán csodát. (kevés sikerrel)

Rony! Vasikáé!
Hol vagytok?

VickY! neked is mennek a drukkok!

Kakti! Remélem, hogy most szerencsésebb leszel és sikerülni fog!!!
Sajt! Nem semmi vagy, örülök neki, hogy mindig jókedélyű vagy. Találó volt a kollégád, sajtnak sajt.

Tigris! Én is igényt tartanék két babára!
A kanapé nekem sem kell!!

Jut eszembe, ha folytatjuk a páromnak kell megint spermavizsgálat. Nem tudjátok, hogy kb. hogy adnak időpontot és hány nap alatt van eredmény, mert 5-e körül meg kellene jönnie és talán nem ártana folytatni, mert én is úgy vagyok vele mint Babszika, hogy várom a csodát, de ha közel 3 évig nem jött, nem hiszem, hogy most spontán sikerülne.
szöszi1977

Szöszi!

nekünk asszem 3-4 napra előre adtak időpöttyöt, és 4 nap múlva van eredmény.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!
Köszi az infót!
szöszi1977

Képzeljétek Lányok!

Fürdés előtt felfedeztem, hogy most először bekékült a hasam a szuritól. (Ez még a vasárnapi, utsó merional helye.) Már kb. 60 alkalommal szúrt hasba Apa közös életünk során, és most kékültem be először. :? Mind1. Túlélem! :)

Jó éjt Mindenkinek!
Holnap délután jelentkezem!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sajti!

Lehet félreérthető voltam az IR rel kapcsolatban.
Nem a limonádétól, meg a vv től féltem, illetve nem is féltem, csak aggódtam, hanem, hogy nehogy rossz legyen az eredmény, és esetleg emiatt hónapokat, vagy esetleg akár 1 évet kelljen kihagyni.

Tényleg, tudja valami, hogy mik a jó eredmények IR vizsgálatnál?
Azt tudom, hogy a nulla perces vércukorszint, nem lehet nagyobb, mint 5,9, és a 120 perces?
És az inzulin, nulla, illetve 120 perces eredménynél, mik a referenciatartományok? Kakti doktornő????? :lol:

heni77

Sziasztok!
Hát lányok én nem tudom de rettentöen fárat vagyok.Most voltam energia felvételen.De lányok igazábol nem is mutatják meg az erdményeket és csak azt tudjuk amit a dokik mondanak.Egyáltalán hat a repesztö mert én nem érzek semmit!Én a tsh eredménytöl féltem de állitolag elfogadható.
szöszi:
Nálunk a párom eredménye meg lett 5 nap múlva ha jól emlékszem.
Kakti:
Köszi az infót!Majd jösz du.én majd este ugrok be este 8ig dolgozom!
Legyen szép napotok!!!
Vasikáé :!: Sting :!: Veletek mi zus?
Sajt:
Látod nem is volt annyira vészes!Mikor mész leg közelebb?

Kép
rózsa11

Szöszi!

Vigyél nyugodtan még marad másoknak is.

Sajt!

Jó étvágyat a sajthoz! Bár szponzorálna, de sajna csak fizettem a drága tonhalat.

Rózsa!

A méhpempő a méhnyálkahártyát vastagítja, hogy a babó be tudja fúrni magát. :lol:
A repesztő 36 óra múlva hat. Mivel neked holnap reggel kell repedni, még ne érezzél semmit, majd inkább holnap. :D De az is lehet, hogy nem fogod érezni, hiszen sokan nem éreznek semmit, emiatt nem kell aggódni.

Láttátok már az érezni szót ilyen sokszor egy bekezdésbe? :D :D

Kakti! ++++++ Írjál, hogy mi volt.

Nyanya! Mi újság?

Rony! Nagyon eltűntél. +++++ :D :D :D :lol:
tigriske1978

Sziasztok!

Most csak gyors beszámolót írok, visszaolvasni majd du., ha Barnust lefektettem.

Szóval a hcg-m több mint a duplájára nőtt, 300 vmennyiről 800 vmennyire. De Skriba drnő elég borúlátó volt, merthogy még mindig nem látott semmit ( azt mondta 1000 felett lát vmit uh-val), így visszarendelt holnapra újabb kontrollra. Dehát még csak 4 hetes! Meg közölte, hogy vékonyka a nyálkahártyám :( Amin kiakadtam az az volt, hogy azt mondta álljak le az utróval, mert lehet csak az tartja meg :shock: Mondom nem is szedek utrót, merthogy nem írta fel! Nagyon képben volt. Szóval holnap már okosabb leszek, de én nagyon reménykedem, mert nem véletlenül duplázódott a hcg-m és a tesztem is pozi lett. Tegnap reggel jött róka koma is és a melleim is nagyon érzékenyek. Tuti van baba, csak nem látszik. De jó volna, ha holnap már látszana :roll: Az a gond, hogy tegnap barnáztam egy kicsit, meg tegnap előtt este is. Drukkoljatok nekem! :roll:
Du. jövök!
Addig is puszi és drukk mindenkinek

Kép
Kép
nyanya77

nyanya: Persze mennek a drukkok. Szerintem se véletlen ez a hcg emelkedés.

heni: Ezt találtam egy másik fórumon: "inzulinrezisztens vagy ha az éhgyomori érték meghaladja a 13 mIU/L értéket, vagy a 2 órás terheléses inzulinod több mint ötszöröse az éhgyomorinak, vagy a cukrod nem csökken megfelelő gyorsasággal a terhlés után." Azt még tudom, hogy a 120 perces inzulin 30 mIU/L alatt kell, hogy legyen. Nekem a terheléses cukor 8,1 volt és az már eléggé magas. És ehhez az inzulin 180 körül volt. Szóval ennél csak jobb értéked legyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Nyanya

El, kell hogy mondjam, hogy az én lányom egy 6.5 mm -es nyálkahártyába ágyazódott be, és mint látod itt van :lol: :lol:
Szóval, tessék bízni, én szerintem tuti baba van itt..
ja, és előkotortam a leletemet, mivel én is "korán" mentem dokihoz, már a pozi teszt után pár nappal, szóval én is kb. 4 hetes lehettem.
És, nekem sem látott semmit, csak én mondtam, hogy teszteltem és pozi lett. Nekem 10 nap múlva kellett vissza mennem, és már akkor volt petezsákom :D Szóval, nyugi, nyugi bízz a babádban.
Még olyan kicsike.
Egyébként nekem mekkora a ny.hártya? Hogy a dr, nő azt mondta vékony???
És, én is barnáztam, kB 2-3 napig de csak gyengén, sokat pihizzem és elmúlt, és egészséges kislányom született :wink:
Bocsi, ha hosszúra sikeredett, de láttam hogy írtál.
És, nem bírtam megállni, szó nélkül, hogy bíztassalak :D

Kép

Kép
edinka

Az meg lemaradt, hogy nekem nem néztem hcg-szintet mert sajnos, itt nem megy olyan könnyen ez a vérvétel :cry:
De,a tied szépen emelkedik :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Nyanya!

Szerintem is baba van ott, egy kisBarni :lol:
Hogy nem látja a dr nő, az lehetséges, hiszen nagyon korai terhesség ez még. Sikeres lombiknál sem látják ilyen korán, tán 5 hetes korban hívnak az első UH ra, nem?

Ha pedig elhalt lenne, mint ahogy már írtad is, akkor nem duplázódna a hcg, hanem csökkene, ez Dr.Heni véleménye :lol:

Drukkolok nagyon, de jó lenne egy spontán baba, teljes szívemből drukkolok nektek!!!!!!

Milyen vastag volt a mny hártyád?
Az nem lehet, hogy a mensiszerűség is vékonyította valamennyire?

Kíváncsi vagyok mit mondanak holnap, bár érdekes, hogy 1 nap alatt ennyivel többet láthat majd????? Lehet péntek körül jobb lett volna, ha akkora hív vissza, dehát Ő bizti jobban tudja mint mi.

Vicky!

Köszi az infót, remélem jobb lesz az eredményem!!!!

heni77

Edinka!

Látom egyre gondoltunk :lol:
Szinte ugyanazokat írtuk Nyanyának, leszámítva, hogy nekem még nem volt ilyen élményben részem soha!!!! :?

heni77

Heni

Kívánom, hogy minél előbb legyen benne részed :D
És, persze neked is nagyon szorítok, mind itt mindenkinek

Kép

Kép
edinka

Nyanya!

Ott van az a pocaklakó, csak szégyenlős egy kicsit. Tuti, hogy nem nőne a hcg, ha baja lenne.
Várjuk holnap a híreket.
tigriske1978

Nyanya!

Ott babó van, nem emelkedne a HCG ha nem lenne, amúgy meg 6.héten nézik beülti után is... Én megvárnám a 6 hetet... Ja és nem értem ezt a dokinénit... 4 hetesen hova akarja látni...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Nyanya!

Dr. Rony is hozzászól a témához :D
Szerintem itt tuti, hogy valami van, mert akkor nem emelkedne a HCG szinted, hanem akkor lefele menne (gondolom én :roll: ) Na mindegy, holnapig már kibírod, de azért elég esélyes a dolog, hm?

Sajti!
De jó, hogy megvan a sajtod :D Imádom a sajtokat minden mennyiségben, minőségben. Küldhetnél fénypostán :wink:

Szöszi!
Hajrá újrakezdés :D

Tigrincs!
Már kettőt le is nyúltál? Te aztán nem vesztegeted az időt......
Egyébként tényleg az a kettő volt a legédesebb.
Nem tudom mit szólna a drágám, ha beállítanék egy kanapényi gyerkőccel :) :) :)

Lányok, akiknek a héten eksön lesz/volt, egy kalappal ügyesek legyetek. Háttérben mindig olvaslak benneteket. Melleim nagyon feszülnek, hasim fájdogálgat, úgyhogy nagyon arra koncentrálok, hogy velem maradjanak a babók.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony: Mi is ezért szorítunk. Nekem a mellem nem feszül már annyira, de a hasam alja nagyon. Neked is ott érzékeny? Pihenj sokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nagyon hosszú volt a nap!
1/2 8-ra mentünk, 10-re kellett visszamennem. De csak 12:50-kor hívtak! És fél 3 volt, mire megkaptam a zárót!!!
Most hulla fáradt vagyok, alszom egy kicsit! Majd este még jelentkezem!
Pápá!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky!

Igen, inkább ott az alján fájdogál. Nem szabadna hajolgatni, na mondanom se kell, minden most esik ki a kezemből :D Akkor neked pénteken minden kiderül, ugye? Tesztelni fogsz? Vettél már?

Kakti!
Jó randizást odabenn a kisfickóknak :wink: Pihenjél.

Heni!
Tudod már mikor kezdtek? IR-től ne parázz előre, lehet hogy nem is lesz annyira gond és mellette kezdhettek. Kitartás.

Rózsa!
Milyen az az energia felvétel?

Böbe!
Hogy vagytok?

(Rodin)
rony77

Na azért ez má' komoly......... :roll:

(Rodin)
rony77

Vissza: Szülészetek, kórházak