A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kispiskóta!

Őszinte részvétem :cry: ! Eléggé megdöbbentett a hír! Tudom, sovány vigasz, de nagyszerű, hogy eddig melletted lehetett!

(Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy én már 6 évesen "elvesztettem" apukámat, pedig ő még él :? )

Sillia!

A vizesedésről jut eszembe....
1-2 hete említettem, hogy hírtelen felkúszott 1-2 indokolatlan kiló, és láttam is, hogy a bokámon díszeleg egy része. Aztán (tökre nem tudatosan) elkezdtem falni a zöldalmát, mert tökre kívántam, és a tegnapi mérlegelés alapján el is tűnt rólam az a plusz, és a bokámon sem érzem már :D ! Nyilván van összefüggés :wink: !
Szóval igenis van abban valami, hogy nem véletlenül kívánjuk a dolgokat, mert nekem ezen kívül egyszer volt kinyírlakhanemkapommeg-típusú kívánósságom: a terhességem legelején, mégpedig a császárszalonna, és a tepertőkrém volt az áldozat, és mint utólag kiderül azért, mert alacsony volt a triglicerid szintem, és csak addig tartott a disznózabálás, amíg normalizálódott az érték :wink: ! szóval igenis tudja a szervezet, mi kell neki :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

És igen...f. Nikici nyert. :D Azért mekkora különbségek vannak a tarifák között! Szédületes. :shock:

Boo:
Najódemindjártszülök :D

bertina

Sziasztok!

200907?: kedves, hogy érdeklődsz, sok a program nálunk így év vége felé. Próbálok képben maradni rólatok, de reménytelen, túl termékenyek vagytok.

Most megyek ultrahangra, ha este nem leszek nagyon fáradt, beszámolok, remélem minden rendben lesz.

máriá
máriá

Kispiskóta

Sajnálom :cry: :cry:
Vendég

Bond:
Ezt találtam az önkormányzatok által adható születési támogatásról:

Érdemes a lakóhelyi önkormányzatnál is érdeklődni, mivel több önkormányzat egyszeri helyi támogatást is biztosít a szülőnek a gyermek születésekor. Például, ha legalább az egyik szülő a gyermek születésekor legalább 36 hónapja az adott önkormányzat területén bejelentett lakóhellyel rendelkezik, az anyasági támogatással megegyező összeget is kaphat a család a kicsi születése után születési támogatás címén.

Születési támogatás
Az önkormányzat születési támogatásban részesíti
- a szülőanyát,
- a gyámot, ha a gyermek a születését követően 180 napon belül –jogerős határozat alapján a gondozásába került
- az örökbefogadó szülőt, ha szülést követő 180 napon belül az örökbeadást jogerősen engedélyezték
- apát, ha a gyermek édesanyja elhunyt, vagy a szülői felügyeleti jogot kizárólag az apa gyakorolja,
feltéve, ha a szülés időpontját közvetlen megelőzően legalább 1 éve ( állandó bejelentett ) lakóhellyel rendelkezik kerületünkben.
Amennyiben az anya még nem rendelkezik egy éve lakóhellyel kerületünkben, méltányosságból akkor is megállapítható a támogatás részére, ha a gyermek édesapja legalább egy éve lakóhellyel rendelkezik a kerületben.
A támogatás iránti kérelmet , a szülést követő 180 napon belül lehet benyújtani.
A támogatás összege gyermekenként 10.000,-Ft.

bertina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bertina, Boo. Jaj de cuki pocakotok van :lol: :lol: !! Boo, én meg csak azt kérdezem magamtól, hogy honnan szedted, hogy bálna meg dagadt vagy :roll: :roll: :roll: . Éppen csak a pocid van meg :lol: :lol: :lol: , nagyon csini vagy :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!
Müzli zabálni való és tényleg, hogy beleolvad a környezetbe!!

Kép
marietta1982

Csibe:Szerintem jobban járnátok, ha előbb festenétek, és utána parkettáznátok... Takarítási szempontból...

Agi:Maradok a csokinál. Azt legalább velünk is megossza. Azt hiszem...:D:D:D:D:D:D:D

Sillia:a 4.re már én is 2 löketre jövök fel.

Bond:Erről a támogatásról még nem hallottam. Neked vannak infóid?

kispiskóta:Őszinte részvétem!!!:(:(:(:(

Marietta:kéglivel még semmi visszajelzés.
Ha sokat írsz magatokról, annak mi csak örülünk. Nyugodtan írjad a kisregényeket!!:D:D:D

kispiskóta: nyugodtan mesélj... ha az jól esik. Mi szívesen meghallgatunk.

A szeméremcsontom, és a csípőcsontom nekem is egyre gyakrabban feszül, és fáj.

Máriá:Várjuk izgatottan a híreket!! Pláne, hogy rég jelentkeztél!!!

Boo:Cuki a poci. A kaméleonod sem semmi.:D:D:D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szisz89

Beritna

A 12.ker nem extra hátrányos, s az is támogatja a babavárást, nem is olyan kevéssel, igaz vannak feltételei...

KépKép

KépKép
ronmay

Basszus, de fáj a fülcimpám. Látszik, hogy én töltöttem be a kispárna szerepét... :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most jégrémmel kezelem, hátha elmúlik. 8) :lol: :lol:

norka81! :)

Kár a várakozásért. :x A gyerkőc viszont teljesen okés és ez a lényeg! :D A vérvételnél is ügyes voltál. :wink:

bertina! :)

Én úgy hallottam, hogy eléggé eltérő tud lenni településenként.

boo! :)

"Most borulnánk föl, vagy mi?"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, ha már megtörtént a baleset, akkor legalább örüljünk ennek a kedvező fordulatnak. :D

Halkan kérdem: az ügyfélfogadást megnéztétek az OEP-nél?

Igen, úgy tűnik, hogy anyázás és anyázás között is van különbség. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A pocid szép, te viszont vaksi vagy. Még Manó is kiszúrta itt mellettem, hogy ott van vauva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

máriá! :)

Gyere majd az eredményekkel!

Kép
Kép
200907?

ronmay:
igen, azt pont olvastam is a neten....meg még egy pár is. sajnos a miénk nem, közben utánakukkoltam. :(

bertina

Én még nem néztem utána, hogy nálunk mi van. Az imént jutott csak eszembe.

Hogy mit csinál Müzli ebben a melegben a pokrócon? Hát beleolvad... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Köszi lányok a dicséretet :wink: :wink: :wink: :wink:

Nikici, nekem a SOTE-s dokim: dr. Sziller István

Kispiskóta: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Öszinte részvétem :oops:

Kép
Kép
minimano74

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:54-kor.
Vendég

Kispiskóta: nagyon sajnálom édesapádat.
Sajna én 2 éve vesztettem el, tudom, milyen nehéz.
November végén pedig a nagypapám halt meg.
Bonddal egyetértve csak annyit, hogy gyerkőcnek nyugodtan mondjátok el,
miért szomorkodtok, jobb, mintha maga őrlődne rajt.

007: és milyen érzés, hogy ANYA lettél? :D

Czika: Nócit a kissé hosszúra nyúlt vajúdás után pont egy kis
"könyökölés" segítette világra. Nem az a legrosszabb pillanat
az emlékeim között!

Megjártuk Szhelyt, Nócival szerencsére minden rendben. És mehet közösségbe is. :D
Aki még nem vett tenát: TENA Lady Extra (Ez kinyújtva akkora, mint egy másfél-literes műanyagflakon- kb 33 cm, elég vastagnak tűnik, oldalt kissé gumírozott) Tescoban 10 db-os kiszerelésben 679 Ft.
Vettem egy csomi TS mini (45 db-os) lila nadrágpelenkát is: 1199 Ft
Tetra pelenka 2 db-os 703 Ft (Ezt nagyon sokalltam, de a nagy kiszerelés darabára is hasonló körökben mozgott! Minőségre szupi.)
No, megpróbálok én is készíteni egy fotót....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hendegabi 2009.05.26 17:51-kor.

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Éljen a jóhír, ügyik vagytok! :D

Hogy milyen érzés? Ilyen: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Na, gyártottam fotókat. Boo-val ellentétben én valóban bálna vagyok, úgyhogy ezirányú megnyilvánulásokra nem vágyom! :D

Íme ruhába bújtatva:

Kép

És a meztelen valóság:

Kép

Drága nagyanyám, aki úgy 3 hete látott utoljára, így nézett: :shock:
Aszongya: múltkor még nem is volt hasad (azért ez túlzás), most meg milyen csúcsos vagy! Biztos nem fiú lesz?

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Nagyon futtaban vagyok,nem is olvastam,csak belestem...vegre szabad a mosogep,ki is hasznalom rendesen :wink:

Kispiskota:Ez nagyon szomoru...fogadd oszinte reszvetem!Ez felfoghatatlan....

Csak eppen bekukucskaltam,mert teszek-veszek,es rohanunk dokihoz....
Hoztam par kepet,aztan majd remelem be tudok csatlakozni....

Jok a pocifotok...csajok Ti nem igen hiztok am...en meg bezzeg minden probalkozasom ellenere rendesen...Szep Mira agyikoja is!
Na es Muzli....beszarok...mint egy ozgida!!!Nem is kameleon!

Na par foto...mutatok Boonal majdnem 30kiloval nehezebb kismamit :oops: :oops: :wink: Hat ez van...Es egy par taj reszletet,ugye mozdulni sem birtunk a sok legytol,es hat volt velunk egy 7 honapos kiscsajszi is...szoval nagyjabol ennyi kep van,a tobbi benti....
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kicsit sok lett :oops: :oops: :oops: Bocsesz :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti, hu, ez nagyon szep...nagy kar, hogy a legyek miatt ennyire elvezhetetlen volt...kerhettetek volna emiatt megegyszer egy ingyenes hetveget... :? :D

EEEESSSSS: egyaltalan nem vagy kover, csak a pocakodra hiztal, es nem is annyira nagy, ahogy mondod! Szep, formas, kerek! :D

Hendegabi! Te is tulzasokba esel, amikor magadat szidod! :wink:

Muzli nagyon aranyos!

Bond, en is csatlakozom a Mano-fotot igenylok koze! :D

Apa ma is letolt az udvarra, de nagyon csaloka volt az ido, bentrol szepnek tunt, napos, kint meg olyan eros, hideg szel fujt, hogy Raniat majdnem fellokte... :? Ugyhogy csak az etteremben ucsorogtunk, es iszogattunk... :D
Ez mar a harmadik nap, amit nagyobb verzes nelkul megusztam, nagyon orulok! :D

Ma nagyon sokat tanultam, nem valoszinu, hogy meg tudom csinalni a zarovizsgat, de azert a biztonsag kedveert felkeszulok.. es hat azzal is telik az ido.. :?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

hendegabi! :)

Innen nézvést pont úgy nézel ki, mint egy 33 hetes kismama. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Lehet, hogy 30 kilóval vagy több boonál, de ezt sem Müzli, sem Áfonya nem mondja meg rólad. Én leginkább pocit látok (meg hosszú hajat? :o ) :D

Szép helyen voltatok, de én egy darab legyet sem látok. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dokiról azonnal kérünk szépen beszámolót, ahogy haza estetek! (Az sem számít, ha itt hajnali négy lesz) :wink:

niki72! :)

Tök jó, hogy mostanában ilyen jó hangulatu üziket írsz. :D :D :D
Étterem, iszogatás, egésznapos herevere, havankedvemtanulok, házimunka nuku... :lol: :lol: :lol: :lol:
Jól alakul minden, csak így tovább! :wink:

Kép
Kép
200907?

Gondoltam. :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: Szerdán 08:00-17:30-ig vannak.
Itt a link:

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,22223856&_dad=portal&_schema=PORTAL

Kép
Kép
200907?

És akkor a köznek az ő kívánatjára: Manó egy jó nagy játszótéri koszolás után :D

Kép

Kép
Kép
200907?

Lanyok, ezt muszaj bemasolnom, a masik topikban levo topiktarsam irta:

Egy házaspár balesetet szenved, aminek során a feleség arca csúnyán összeég.
A plasztikai sebész bőrátültetést javasol, de a feleség, mivel kis
termetű, nem rendelkezik elegendő bőrfelülettel. Végül a férj hátsó
feléről vesznek le egy nagy bőrdarabot. A műtét sikerül, a feleség
szebb lesz, mint valaha.
Egy bulin, amikor mindenki dicséri a szépségét, örömtől sugárzó arccal
mondja a férjének:
- Annyira nagy jót tettél velem, hogy sosem tudom megfizetni neked!
- Ugyan drágám, nekem elég fizetség, amikor látom, hogy anyád
megcsókolja az arcodat...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Jaj, gyonyoruseges fiad van!! Nagyon edes!! :lol: :lol:

(En le szoktam vetkoztetni Raniat, amikor furdetem.... :roll: :lol: :lol: )
Vendég

Én meg praktikus vagyok: tisztítás 2 in 1. 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti: eddig csak kicsit irigyeltelek.... most már NAGYON!!!!!

007: mondassz valamit :D

Niki: szél :evil:

Ma este (jobban mondva már 2 napja) rájöttem valamire: én eddig azt gondoltam magamról, hogy sokat iszom (mármint vizet!).
Szóval a multkori ketonos dolog miatt kitaláltam, hogy mérem a napi folyadékomat, és nem is olyan sok az a sok. Ma (a dög meleg ellenére) úgy ittam meg a két literemet, mint ahogy valamelyikőtök írta: akkor is ittam még egy pohárral, mikor már a hátam közepére sem kívántam. :?
Most szigorúan előkészítettem a 2,5 dl-re bemért pohárkámat, és strigulázom, hogy a napi minimum 8 meglegyen!

Kép
Kép]
hendegabi

Manó édi!
2 in 1? De ugye utána nem centrifugázod?

Kép
Kép]
hendegabi

Nem. A fülénél fogva felcsipeszelve szárítom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond, 2in1... :lol: :lol: Igen, arra mar reg rajottem, hogy nagyon lelemenyes vagy! :lol:

Hendegabi, azert a 2 liter folyadek mindennel egyutt van, mas taplalek utjan is jut folyadek a szervezetbe, leves, gyumolcs, sot fozelek, ilyesmi...persze minel tobbet iszol, annal jobb! Foleg hosegben..
Vendég

Ancsa:Azta mekkora poci!Csini vagy!
Nagyon szép helyen voltatok!

Most csak gyorsan írok pár sort,egyrészt mert itt van előttem egy tál eper,és már csorog a nyálam,másrészt meg most értünk haza. :lol:
A dokinál minden rendben volt,a fejvégű fekvés,és 2580 gramm! :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

tímea83! :)

Ügyi vagy! :D

Kép
Kép
200907?

Boo! Itt vannak a beígért képek,a szép új kocsimról és magamról manapság.
Ancsurti! Gyönyörű helyen voltatok,irigyellek!!
07! Nagyon édi Manó! Ha lehet ilyet mondani,a szeme sem áll jól :lol: Kép Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bocsi,a kocsi nem lett jó,pedig átforgattam. Nem baj,remélem azért látjátok a lényeget!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

Ez a ruci nem mutat 32 hetesnek. :shock: :?: (A kocsira meg nem vigyáztál, hogy rögtön orra álltál vele? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Nyuszi, nagyon szep es csinos vagy! (Azt hiszem, en is kb. ilyen meretu vagyok.. :roll: ) Az autod is szuper, szep ajandek! :D Apat tartsd meg! :lol:
Vendég

Kép
Megpróbáltam még egyszer,remélem most sikerül. Nem tudom mi van ezzel a sz@r géppel...
Köszi Niki!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ancsurti!

Nagyon szép helyen voltatok :wink: ! És tényleg csini kismami vagy!!! Szerintem az utólsó képek óta tuti, hogy csak a pocakod nőtt, ami amúgy igazi lányos pocó :wink: :D :D :D !

Bond!

Te azt terjeszted magadról látatlanban, hogy közel sem vagy szép :? ! De akkor kérdemén: hogy a viharban lett neked ilyen szép kisfiad?!?!?! :roll: Gyanus vagy te nekem.... :lol: !
Vagy mindenesetre Brad Pitt volt a donor :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Nyuszi!

Szép mami, szép (kislányos) pocak, szép autó :wink: :D :D !

Hát lányok, mi ma megjártunk néhány üzletet, mégis a legjobban magamra csodálkoztam rá, mikorszembesültem távolabbról önnön tükörképemmel :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: ! Egy kék virágos, pánt nélküli ruha volt rajtam, kék leggings, fehér balerinacipő, szóval, ha valamelyikőtök látott ma egy kékbálnát, én voltam :roll: :lol: :lol: :lol: !
Csak hogy érzékeltessem: alig vagyok magasabb, mint másfél méter, és ehhez van egy több mint egy méteres hasam :lol: ! Gyakorlatilg könyebb átugrani, mint megkerülni, és bújócskánál úgy 6-8 nyolc gyereket tudnék rejtegetni a hátam mögött :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe:32+3 vagyok,kicsit több,mint a táblázatban,persze nem számít sokat az a pár nap.
Kispiskóta:Az édesapád miatt fogadd részvétem.
Nyuszi:Tök csini vagy,és milyen kicsi a pocakod,persze ez lenne a normális,enyém giga-mega.13 kg-nál járok.
Holnap reggel doki,majd jövök a hírekkel.
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam három oldalt, jókat röhögtem a humorotokon, megcsodáltam a pocakokat, egy helyes kis szőke 200907? prototípust és megettem négy lekváros kenyeret.
Uh-n sajnos a kispocok nem mutatta az arcát, belefúrta a méhlepénybe, így nem sikerült 4D-s felvételt csinálni, kicsit csalódtunk a párommal, viszont láttuk a herezacsiját, és már leszálltak a golyócskák is. Az értékei elég összevisszák, de az előző hárommal is így volt, és 2. lányunkra hasonlít a méreteit tekintve (neki volt a legnagyobb feje, születéskor 37 cm fejkörfogat). Egy képet tudott csinálni a szonográfus, de azon olyan nagy orra látszik, hát nem tudom.

Íme: BPD 8,56 cm, OFD 10,37 cm, HC 29,87 cm, AC 26,06 cm, FL 6,16 cm. Számított kor 32 hét 4 nap (tényleges 33 hét kereken), súly 1780 g.

Ma megettem egy csomó epret meg meggyet. Tudjátok, milyen szerencsések vagyunk, hogy csak júliusban szülünk? Már aki kibírja addig. Addig kiélvezhetjük a bogyós gyümiket (eper, málna, ribizli) és cseresznyét, amiket hasfájós babával nem szabad enni. Úgyhogy lányok hajrá, feltölteni a vitamin és vasraktárokat! Élvezni az ízeket!

Máriá
máriá

kicsidodi! :)

Tényleg nem vagyok szép. (Legalábbis magyar viszonylatban. Az ángliusoknál lehet, hogy egy kategóriával feljebb futnék :roll: :roll: :roll: ). De azért bátran kimehetek az utcára, nem menekülnek el előlem az emberek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy Manó kire ütött, azt őszintén szólva nem tudom. :roll: :roll: :roll: Rajta a szempillái dobnak sokat -többek között-, azt nyíltan bevállalom. 8) (Remélem, Hugi is örökli őket. :wink: )

Brad Pitt bejön, de a tévénél közelebb még nem kerültem hozzá. Nem úgy, mint Apához. :wink:

(Előre is bocs attól, aki majd így tesz. :oops: Nem szeretem amikor babaszépség versenyekre nevezik be a babákat. Döntő többsége aranyos a kicsiknek, pláne a sajátja mindenkinek. Nyilván büszkeségből mutogatja az ember a gyerek képeit, dicsekszik vele. Ezzel én is így vagyok, nem tagadom. Ennek ellenére eszembe se jutott soha, hogy benevezzem Manót. Van, aki megteszi, az az ő dolga, semmi közöm hozzá.
De az az ismerősöm, akinek kb. 2,5 hónapos a kislánya már vagy a negyedik versenyt nyomatja, egyre szélesebb körben, hogy megint dobogósok legyenek az éppen aktuális versenyben. És erről naponta-két naponta érkezik valami levél vagy üzi, hogy lécciléccilécci. ETTŐL viszont falnak megyek... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:55-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:56-kor.
Vendég

Piskóta!

Őszinte részvétem!

Na, cseresznyét meg miért nem lehet enni szoptatás alatt? :evil: Eddig azt hittem, csak a ribizliről kell lemondanom... :(

Ma hamarabb hazajöttem a munkából, jelentem már nem bírom... :oops: Nagyon dagadt a lábam, marha meleg volt, úgyhogy még jobban lecsökkentettem a dolgaimat. még tényleg megváltás lesz az uccsó héten itthon üldögélni felpolcolt lábakkal!! :shock: Már kezdem kinézni magamból! :lol:

Nem tudom ki kérdezte :oops: , de a medencéből lépcsőn jöttem kifelé, de attól még nem volt könnyebb! :lol:

Megyek holnap is úszni, alig várom már. Reggel meg dokihoz, kérek időpontot a vizsgálatokra... :roll:

Visszaolvastam, már délután is, de képzeljétek belealudtam... :oops: hihetetlen...

Kép
Kép
tabati

Kispiskóta!
Nagyon sajnálom…… :cry: :cry: :cry: Vigyázz nagyon magadra!!!!!

Sillia!
Én magam is meglepődök olykor ha lenézek, olyan mintha másvalaki lábain állnék.

Ha látod őket, akkor nem is lehet olyan nagy a pocakod!!!:D

Tőzegáfonyát ugyan nem szedtem, de az áfonya tényleg jó a női bajokra, húgyúti fertőzésekre, és hüvelyi fertőzésekre is. Áfonyát szárítva szoktam venni nasinak…. Ami kimondottan jó, csak drága, az az áfonyás aloe vera nektár az FLP-től.
Amúgy Neked helyben van az Áfonya.... :D

Ági!
Nekem már van vérvétel időpontom, én akkor már a 37. hétben leszek (36+3).

A fecskeházi lakásoknál (így hívják őket nálunk) nincs is bérleti díj? Csak a lakáskasszát kell fizetni és ennyi?
A mi kerületünkben, ill. úgy tudom, hogy a fővárosban mindenhol, ahol ilyen van, külön bérleti díjat is kell fizetni. Nem nagy pénzeket, de kell.

Meló:
Az a baj, hogy nekem nem lesz külön utódom, a főnököm fog helyettesíteni fontos dolgokban, aláírásokat ő csinálja, stb. Az adminisztratív részét pedig egy kolléganőm veszi át ideiglenesen. Csak az a baj, hogy nem elég alaposan csinálja, és már most is utána kell dolgoznom, így egy kicsit parázok, hogy hogyan fogja csinálni a dolgokat. Nyilván ez nem fontosabb a Petránál, de amíg lehet, azért be szeretnék járni, legfeljebb nem minden nap 8 órában. Még van mit elrendeznem….

Mérleg:
Mi egy-két hónapra bérelni fogunk, a védőnőnél lehet Momert mérleget bérelni havi 2ezer forintért. Nem akarom túlparázni én sem a méricskélést, de azért az első időben inkább legyen kéznél.

Nyuszi!
Vadgesztenye krém! Lassan úgy tűnhet, hogy fizetnek azért, hogy reklámozzam a vadgesztenye krémet, de tényleg jó az aranyeres panaszokra is és a visszerekre is! Tényleg!!

Nikici!
Te annyi házimunkát végzel, mintha egy 12 fős családod lenne!!! Vagy egy 2-300 m2-es házatok…. :roll: :lol:

Csibe!
De szar lehetett látni a kismamákat cigivel!!
Én tavaly, mikor a missed ab miatt bent voltam a kórházban, akkor láttam pocakosokat kimenni, egyik kezükben kávés pohár, másikban cigi. És akkor azon gondolkoztam, hogy milyen kurv@ igazságtalan az élet, valaki bármit megtesz, elvetél, valaki meg össze-vissza mérgezi a magzatát, és mégis minden ok. Durva…..

Czigka!
Én nem csak kuffert növesztek, de elég stabil lábakat is….. a combjaim kezdenek összeérni, szörnyű szar érzés. Mindegy, majd elmúlik…..

Ancsurti!
Meseszépek a képek!!! Illetve a hely, ahol voltatok!

Bond!
Manó nagyon édes!!!

Kép
katy76

máriá! :)

"Visszaolvastam három oldalt, jókat röhögtem a humorotokon, megcsodáltam a pocakokat, egy helyes kis szőke 200907? prototípust és megettem négy lekváros kenyeret."
Ezt jól összefoglaltad! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teljesen jók a méretek, 3 nap nem számít. :wink: Csalódás tud lenni a 4D, amikor nem mutatja magát a lurkó, de nemsokára már úgyis élőképet nézhetsz. :wink: (Megmutizod azért, amit kaptatok? :roll: :roll: )

czigka! :)

Ha arra gondolsz, akkor csak a pelusokat szoktam 90 fokon mosni, gyerek nélkül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Viszont a kérdesedről eszembe jutott egy obszcén poén Irigy Mirigyéktől. Előre is bocs. :oops:
Az alapja az Artúr-legenda, biztos ismeritek. Onnan lehetett tudni, hogy ki lesz a király, hogy ki tudta kihúzni a sziklából a kardot.
Ginevra: - Ha kúzod a kardot, akkor a tiéd leszek.
Lovag: - És ha csak megmozdítom, akkor kivered?

Mégegyszer bocsika...:roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 15:56-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?