Nagyon eltűntem, de sajna az építkezés meg a két csaj mellett lehetetlen a gép elé ülnöm
Üdv minden új kismaminak és kellemes gömbölyödést
Látom, szóba került az a marha megbízható AFP. Nekem az első két gyerekkel minden oké volt, aztán most beütött a frász, mert az alsó határ jött ki (0,8), a doki meg elkezdett azon filózni, hogy mégis csak 34 leszek az idén, szóval talán van alapja
Viszont nekem senki nem segít a két lányom ellátásában, így egy magzatvíz vizsgálat után nulla pihenéssel akár egy egészséges babát is simán elveszthetek, ezért én maradtam a 3D-s UH-nál. Két orvos is megnyugatott, hogy semmi gond, a baba makkegészséges, remélem, nekik van igazuk
Utazás: ha ez valakit vígasztal a nagy fővárosban, a vidéki magyar ember se jobb
Én tavaly sokat vonatoztam pocakosan és 37 hetesen se adta át a délutáni tömött vonaton senki a helyet, csak ide-oda taszigáltak a szűk folyosón
Sőt, egy harmincas nő, miután a hasam kiverte a szemét, csak annyit mondott, hogy ő átadná a helyét, de a munkahelyén egész nap állt, és nagyon fáradt...inkább fogta volna be a száját
Mire hazaértem, olyan fájásaim voltak, hogy majdnem fordulhattam is vissza az Istvánba...
Linato,
megnéztem a táblát, és rájöttem, kicsit elavult az én sorom, mióta nem jártam erre
Közelebb kúsznék hozzád dátumilag, mert kiderült, a gyerek roppant ravaszul fogant, szóval legyen inkább szept. 26

Az már tuti, hogy lányom lesz megint és most már egyedül enyém a névválasztás joga (megállapodtunk a párommal, ha már nem összpontosított eléggé, ez a bünti
), így Emese lesz a drágám. Kérlek, ha legközelebb táblát szépítesz, javítsd ki nálam is a dolgokat
És akkor végül bemutatom Emesét
:
Mennem kell, mert ébresztő van
pá
Momo

Az előadásra csak júniusban megyek az együttszülés c.-re.