Jo reggelt Kismamak!
Elöször is:
Bellana!
Puszi-muszi Neked, bocsi, hogy nem valaszoltam, elöször egyszerre irtunk, aztan meg azt hittem, hogy tegnap délutan még tudok jönni, de nem jött össze.
Tök normalis, hogy Te is félsz néha a szüléstöl, minden szülés mas. Csak nekem egyszerüen elképzelésem sincs, hogy milyen lesz az egész, tulajdonképpen a félelem mellett baromi kivancsi is vagyok, még varom is az egészet.
Krumplinap: nem éheztem, mert jo sok fött krumplit megettem, délben pl igy: (itteni, kicsit krémesebb) turot összekevertem aprora vagott metélöhagymaval és retekkel, ezt ettem a krumlihoz, este meg uborkaval és paradicsommal.
Apakomplexus

Engem mar "meggyanusitottak" ezzel, mivel a férjem 15 évvel idösebb, de én nem tagadtam, nekem igy a jo és kész, ha apakomplexus miatt, akkor ez van
Zsuzsa,
irigyellek, hogy leszallt a pocid! Kb 1 hete ugy szeretnék ujra karcsu derekat és hogy végre rendesen tudjak sétalni (esetleg gyalogolni), ne ugy mint egy béna. Az egész pocakcipelés farasztova valt és a méhszalagjaim mar szinte mindig huzodnak. Ez normalis?
A Csalogany utcai kis élelmiszer-diszkontra én is emlékszem! Tudod, én is a Csalaoganyban dolgoztam! Régi szép idök...
Vali!
A rendszerességgel kapcsolatban: szerintem amikor még egészen pici a baba, nehéz a rendszeresség, de egy idö utan érdemes raallni, gondolom, az anyukanak és a babanak is jobb ugy. Mostanaban mindenütt az igény szerinti szoptatast hirdetik, én ugy képzelem, hogy amellett nehezebb a rendszeresség, de én csak elmélkedem, a gyakorlatban majd kiderül.
Hogy a pocakban mennyire lehet a rendszerességre nevelést elkezdeni, hat azt nem tudom, szerintem jo, hogy csinalod, biztosan segiteni fog! Igazad van, kettö mellett még fontosabb az idöbeosztas!
Egcsi!
Még beszélj az Uraddal, biztos hogy nem "cserbenhagyas"-rol van szo, talan vmi mas oka van, pl. fél, hogy nem tud majd neked segiteni vagy ezer mas oka lehet.
Kb egy hete szült egy volt kolléganöm, nala a vajudas alatt az anyukaja volt benn, a szülést pedig végigcsinalta egyedül, de azt mondta, ott mar jo volt egyedül is.
Kisdio!
Jobban vagy mar?
Mariann!
Örülök, hogy a CTG jol sikerült. STRIAK: en Weleda terhességi olajat hasznalok, eddig nincs csikom, de szerintem is alkat kérdése az egész. Ne aggodj, a csikok késöbb teljesen elhalvanyodnak majd! Nekem kamaszkoromban lett egy par a csipömön a "nöiesedéstöl", de mar szinte nem is latszik.
Mucskat nagyon sajnalom, gondoltam, hogy örült, hogy hazamehet. A lényeg, hogy minden renben legyen velük!
Szöszi,
joslofajasok?! Azért vigyazz magadra!
Kismamaklubrol majd szamolj be!
Aniko,
remélem mara mar jobban vagytok, szoritok, hogy Gergövel minden renben legyen!
PZita,
mar értem, nem volt mensi, igy nincs idöpont! A lényeg, hogy kb egyidösek vagyunk!
Soraya,
örülök, hogy tetszett a korhaz és a szülés körülményei. Majd irjal még, mik voltak a tanfolyamon, érdekes tudni, hogy Tifelétek hogy zajlanak a dolgok! Ildikorol tudsz vmit?
Lino, Pano,
bocsi, hogy meggyanusitottam Panoék cicajat!
Kinga,
tényleg irhatnal többet! Mi volt? Vizsga sok van még? Hogy birod?
Orsi,
ugy latom, engem mar észre sem veszel

Az emilcimet kértem volna, de azt hiszem, azota mar sikerült elküldenem.
Egyébként örülök, hogy ilyen szépen halad a hazatok!!!
Tegnap egyébként kismamatorna utan felhivott a férjem, hogy estére jön egy német ismeröse, menjünk el vacsizni. Na jo, gondoltam azt még kibirom, bar éhes sem voltam és baromi faradt, de majd ha hazaérünk, egyböl lefekszem. Erre a pasi a baratnöjével jött, jo sokaig vacsiztunk, aztan meg otthon a pasi bemutatott egy szoftvert, vmi adatelemzö programot, nekem is és a baratnöjének is nézni kellett, hogy lassunk milyen egyszerü. Képzelhetitek, 10-11-ig este hulla faradtan a monitort kellett bamulnom, egy barom unalmas programot megérteni, még az sem lehetett, hogy okosan nézek, de csak bambulok, mert kérdéseket is tett fel... Azért tuléltem
Most dolgozom egy cseppet, délutan felhivom a dokit, hogy mit tegyek, ha mar ugy érzem, tul sok nekem a munka. Szoritsatok légyszi, hogy vmi jo megoldast talaljak!!!
(Tomi azt mondta, hogy a "szeretném kiiratni magam" kifejezés itt tabu, nehogy ilyet mondjak masok elött, mert rosszakat fognak rolam gondolni (pl hogy nincs is semmi bajom, csak nincs kedvem dolgozni), ezen vitatkoztunk egy sort, de biztos igaza van, megfogadom a tanacsat)
Sok puszi
Süncsi