Ma úgy látom, hogy forgolódós nap van... ezek a babák chatelnek egymással... a fiam ma először átfordult és annyira boldog lettem! Rájöttem, hogy az ágyunk túl puha neki és belesüpped ezért nem tud rendesen forogni... és lássatok csodát ma a fürdőszobában átfordult....
Ja igen... el is felejtettem.... tegnap délután meggazdagodtam... megjött a TGYÁS... jött a postás és hozott egy cetlit, hogy pénzem van a postán... mondom neki, hogy és miért nem hoztad ki azt mondja mert olyan sok, hogy nem hozhatja ki.... ma gyorsan befizettük a nyaralásra a pénzt...

úgyhogy ma már nem vagyok gazdag
Budabo nem írom, hogy akkor érdemes lemenni Debrecenbe, hogy Füge jól aludjon... de végül is minden jóban van valami rossz és az-az anyósod... mármint a rossz a jó meg, hogy Füge jókat szunyált

Nagyon édike a fürdőruciban Füge! Nekem a kendős kép tetszik a legjobban!
Monic80 Én az Arnica-t a vérzéses sérülésekre (mert csillapítja a vérzést), horzsolt-szúrt sebre, foghúzás után fájdalomcsillapításra és vérzéscsillapításra szoktam ajánlani. Neked sima fogfájásra is jó volt? Na ezt akkor jó tudni.
Ladmon akkor én is kívánnék pár dolgot, de csak ha neked összejön...
Zsu83 Én akartam írni, hogy ne számíts nagy durranásra az Arborétummal kapcsolatban... na de nem akartam a kedvedet szegni...

na de azért vannak ott is szép fák meg növények...

talán jobb is, hogy lelassul a növekedésük mert van egy ismerősöm akinek a babája 8 hónapos és 14 kg...

mindene kerek

El is felejtettem írni, hogy a táblázatban nem töltötted ki Bencus súlyát... tessék pótolni
Amy81 aztán nehogy a tejed emiatt kevesebb legyen! De engem is érdekel, hogy Vendinek ettől megy- a pocija... a krém dolgot megértem... de csak úgy működik a dolog, ha kipróbálsz mindent!
Gjéti jó az új vonalzó! Csak nem Oli is focista lesz?
Julcsi-79 na szuper akkor alakultok a szopival a cicivel és az átfordulással!!!

végre csupa csupa jó hír!
Lkverus 20 gramm?

én kilókról beszélek magamnál

ha még 20 kg-ot írtál volna azt megérteném