A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

nócika, normális :)
Én a reklámokon is bőgtem 8) :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos! Köszi, de ez valahogy nekem nem jön be! Mindig is érzékeny voltam, de ez most kezd nem jól müködni így Lehet ezt valahogy kontorlálni????

Kép

Kép

Kép
nócika

nem :lol: :lol: :lol:

Nekem volt, hogy röhögtem azon, hogy sírok, de sehogyse tudtam uralkodni felette :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nócika normális bizony..én a 35 év alatt nem sirtam annyit mint amikor Lilit vártam...

Elmúlik egy idő után..mármint mérséklődik..aztán ha megszülsz majd megint kezdődik... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Éhes vagyok :shock: itt a kaja a hűtőbe,de azt nem kivánom,de sajna azt sem tudom mit ennék...
Hát ez sem normális :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Felhivtam a futárszolgálatot,azt mondja ha nem vagyok itthon letétbe helyezi a postán...hát akkor lassan elindulok Lilivel sétálni meg a közértbe,mert már majd leragad a szeme :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lányok ez nem valami biztató! Én nem szeretek sírni, pláne, ha más is látja! A párom nem egy lelkizős tipus és Ő bizti ezt nem érti meg! Na de mindegy ez van akkor bele kell nyugodnom én ugy látom!!!!

Nemlajos! Bár a nevetés még mindig job mint a sírás!!! Szívesen átcserélném, ha lehetene!!!!!! :wink: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika, én nem helyette sírtam, hanem mellette!
A röhögve zokogás se gusztusosabb :roll:
A Zuram meg már nagyon érzi, hogy mi az ingerküszöböm, és ha olyan van a tévében, már nézi is, hogy potyognak-e a könnyeim.
Pl. a "Mit tehetnék érted" c. számot mai napig nem tudom meghallgatni zokogás nélkül...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!
Örülök, hogy minden rendben.

Nócika!
Én is sokat sírtam, és sírok..
De nem tudok ellene tenni.
Amikor apa indult haza a kórházból, akkor mindketten sírtunk.
Tegnap egymás karjaiba, belebújva aludtunk.. jó sokáig.

Ma nem úszom meg a védőnőt.
Holnap vérvételt..
Azért vagyok vérszegény, mert mindent levesznek.

Cat!
Te olyan ügyi vagy. Segíts nekem.
Kellene valami fullos fehérje dús táplálkpzás, hogy dalmit hizlaljam picit még a pár hétben.
Miket egyek??

Törpiri!
Sztem nagyon csinos vagy!!!
Szépen úgyis megy még majd le rólad.
Most egyél ami jól esik.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

picikém Dalmi gyönyörű :):):)

Cat: fiúk hasonlítanak egymásra de csak mint két testvér azért látszik a különbség már :):):

nálunk uncsi minden :) Gergő most mindenre azt mondja kukás meg fúj kakás :)

Zsu gratula a kisfiadhoz :):):

Törpiri én szeretnék 70 kg lenni :):) nem is kéne kevesebb csak 70-ig vissza már jól érezném magamat de majd jövőre meglátjátok leszek én még 70 kg :):):):)
addig még cirka 30 kg van hátra :)

nika70
Salgótarján

Nemlajos!
Annyira telik az idő..
Milyen nagy már Döme baba.

Gondolom egyre figyelmesebb és egyre többet mosolyog.

Jársz még jelnyelvre?
Párod és közted minden ok?

Törpiri!
Ti kibékültetek már? Beszéltetek a pároddal?

picimami

Nika!
Köszönöm neked.

Épp most olvastam vissza.
És szépen alakul a bőröd.
Ügyes vagy.
Gege édes lehet nagyon.
És tuti fix, hogy te is fogyni fogsz.
Jövőre elkezdjük a topik fogyókúráját. Ötlet, jó?? :wink:

picimami

Nócika!
Hogy megy a diéta?
Voltál eszemben sokat.
A kórházban van, volt benn több kismama ilyen inzulin beállításon.
Hát szenvedtek rendesen.
Minden morzsát megettek, amit csak lehetett.

Nem egyszerű az sem, de bizos egy idő utén az élet részévé válik, és könnyebb.
Ami jó benn, hogy fogytak a csajok.

picimami

Nemlajos! Hát az se jó akkor! jaj ez most komolyan egy nagyon nehéz helyzet! Legalábbis nekem!!! De túl leszek rajta!! mert ennek így kell lennie!

Pici! Én nem vagyok okos, de azt tudom, hogy a halnak a husa tele van fehérjével! Proba cseresznye!!!!
Én is szeretek párommal bujikázni, de Ő sajna annyira nem! Bár még külön sosem aludtunk csak néhány éve mikor összejöttünk! DE hamar össze porcurkáztunk tehát már 8 éve minden estém és éjjelem az ővé! Így lehet mikor korházban leszek nálunk is megváltozik a helyzet!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Na a halat nem bírom megenni :cry:

picimami

Pici, bizony, Döme egyre szocializáltabb :D
És jelnyelvre is együtt járunk, bár nem hiszem, hogy még sokáig lesz olyan szerencsém, hogy végigalussza a délelőttöt a kendőben...

No, leviszem a kutyát, aztán meg megyünk oltásra, drukkoljatok, hogy
1. ne essen az eső
2. ne viselje meg nagyon Dömét az oltás

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici! Hát igen! A diéta melett minden morzsa jól jön! Egyébként nem is olyan vészes! Bár tegnap emelni kellet az adagomon, de egyébként minden ok! És tényleg egy idő után meg lehet szokni csak kicsit nehéz még! DE remélem igazából nem lesz időm meg szokni, mert azt azért nem akarom! Épp most fogom magam belöni, mert lassan itt az ebéd ideje! Csak tudod az a nehéz még benne, hogy mindent időre kell csinálni és az inzulin szurása nem elég akkor ott van az étkezések utáni mérérs ami komolyan mondom jobban fáj! De majd csak lesz valami!! Már ezt a pár hetet fél lábbal is kihuzom!!!

Nika! Én kivánom, hogy sikeres legyen a fogyokurád, de még ne most! Mert neked még elöbb szülnöd kell egy kisbabát! Utána sokáig szopi és utána lehet beszélni a minusz kilokról!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nemlajos! Mennek a drukkok!!!

Pici! Ha ez megnyugtat én sem szeretem a halat de se a gombát se a májat! De most valahogy megkivántam a máj izét! Lehet megszeretem??? Tényleg! Azt hiszem, de most lehet hüleséget mondok, de a gombában is van fehérje böven!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Édes lehet nagyon.
Én is szeretnék majd kendőt.

Drukkolok neked.
Essen itt az eső most.
Ti meg sétáljatok egy jót.

picimami

A Gombát, Májat szeretem.
Lehet az lesz ma, tejfölös gomba,
Köszi az ötletet,

picimami

Pici!

Minden hús tele van fehérjével. Vérszegénység esetén pedig egyél sok vörös húst. Marha a legjobb.

Amit még ajánlani tudok étrendkirgészítőek az a Forever Lite por. Ez FLP termék.
Vendég

Pici! Nagyon szívesen! De egy kis eső jöhetne ide is! Itt olyan fülledt a levegő, hogy katasztofa!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na! Ez az! meg jött Cat! A mi kis agyunk!!! :D :D :D :D :D Nem is tudom mi lenne nélküle velünk!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici,beszélünk apával,meg ő vit most is az orvoshoz,de a téma hanyagolva.
NEki igy egyszerübb,hogy úgy csinál mintha semmi nem történt volna!!!!

Egy ideig én is birom igy tovább,csak sajnos utána megint kitör belőlem a vulkán :twisted:

Mai királykisasszonyos kép :wink:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Itt esett hajnalban rendesen,most meg csepepreg,fel is jöttünk :?
Kint hagytam Lilit az erkélyen legalább levegőn aludjon :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Hát igen! Ez egy tünemény!!! Tényleg olyan kis királykisasszonyos!!!

Bár csak itt is legalább csepereggne! De csak erőlködik!! Na de azt nagyon!!!! :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Törpiri!
Nagyon szép Lili baba.
Mint egy Tündérkirálylány.

Cat!
Köszi a tippeket. és jó ötletet.

picimami

Enyém apa is feszült most.
és bánt..
Eddig azt várta hogy itthon legyek, most meg mogorva..ki érti őket, komolyan,.

picimami

nócika köszike de ha fogyok kicsit a bab is könnyebben jön
:):):):):)

mi délelőtt úgy mentünk le vásárolni hogy esett az eső :):):)

Törpiri: teljesen beleszerettem alánykáédba annyira kis édes tényleg :):):)

picikém csak nyugalom nem felidegesíteni magad nyugalom párod meg csak lenyugszik előbb utóbb :)

nika70
Salgótarján

Törpiri, micsoda kishercegnő!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, megvolt az oltás, Döme 5950gr és 60 cm 8) :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Bocsi, de csak egy gyors élménybeszámolóra van időm. Most értem haza a dokitól (meg a spanyol vizsgáról), de újra útnak kell indulnom, némi kisajándék-beszerző-körútra...aztán meg pakolás, stb..

No, megvolt az első dokilátogatás. Nagyon kedves hölgy, akivel bár nem volt zökkenőmentes a kommunikáció, de ahhoz képest egész jól elboldogultunk a spanyol-katalán keverékkel (a katalán rész a férjemé).
UH most nem volt, csak maga a vizsgálat, meg a rákszűrés, illetve a kiskönyv, receptek, papírok, nyilvántartás kitöltése.
Mégsem vagyok szomorú, hisz' megnyugtatott, hogy minden rendben van a picivel.
Legközelebb június 2-15. között megyünk valamikor (postán fognak valami kártyát kiküldeni, amin az időpont is rajta lesz), és akkor már lesz UH is.
Kaptunk egy rakat papírt, úgyhogy elcsámcsogunk azon egy ideig, míg lefordítgatjuk, megértegetjük :D
Megnyugodtam
:)

afra.h

Afra!

Más országokban nincs annyi UH, mint nálunk. És vizsgálat is sokkal kevesebb, ha minden rendbe a terhességgel.
Örülök, hogy minden rendben van.
Kifejezeten női orvost kerestetek?

Pici!

A tejben és a tejtermékekben is nagyon sok fehérje van.
Apa az időjárástól is lehet mogorva.

Itrt egész nap viharos szél fúj. Beni hisztis tőle, MArci pedig nem szeik. Reggel óta nem hajlandó semmit enni. Annyit tudok tenni, hogy a szájába teszem a cicit. Mivel nem szívja, így semmi nem megy a hasába. Ezzel nem tudok mit kezdeni. De most legalább alszik.
Vendég

Afra örülök,hogy minden ok. :wink:

Nálunk is majd elviszi a redőnyt a szél...Lili egész jól aludt mostanáig.
Mi holnap megyünk oltásra,remélem nem lesz tőle semmi baj :?

Döme jó kis húsban van :wink:

CAt és nem sír Beni???Ahhoz képest nyugodt???

Köszönjük a Lili dicséreteket :lol:

Asiye merre van?????

Zsuzska???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat! Nem kértük külön, mert tudtuk, hogy úgyis az lesz (hála Istennek). Itt elég sok muszlim él, és már tudják az orvosok is, hogy "mi a pálya" :wink:
Igen, erről én is hallottam, hogy errefelé nincs annyi vizsgálat, meg UH. Hát remélem is, hogy nem lesz többre szükségem, mert ez azt jelentené, h minden rendben zajlik.

Pici! Itt is megdícsérem a csodaszép lánykádat :D Ezt már csak az fogja felülmúlni, ha kibújik :wink: ami már nemsokára elkövetkezik.

Törpiri! Jajj, te, ez a lány gyönyörű! egyre szebb :D

Ja, és Cat! Annyira jók a Benis- Marcis ugyanolyan pózos fotók! Nagyon édesek mind a ketten!

Nemlajos! Gratulálok a NAGY fiadhoz :D Szépen gyarapszik és nő!

Gabi! Nagyon jó cuccokat vettél és annyira csini vagy! Jól áll az a ruci rajtad (szép a pocak is) :D

Hiányolom Asiyét :(

Ja és 1 kérdés. Még kisilabizálás alatt van a dolog, de kaptam valami pohárkát, amibe majd vizeletet kell vinnem a következő vizsgálatra.
Az lehet, h azt mondta a doktornő, h "éhgyomri" vizeletet tegyek bele? Gondolom nyílván a reggeli elsőt értette alatta...

afra.h

Ja és majd' elfelejtem....
Zsu! HATALMAS GRATULA A KICSI FIÚHOZ!

Gondolom, azé' megtartjátok :wink: :lol:

afra.h

Afra!

Reggeli első vizelet kell.
Hivatalosan úgy kellene, hogy amikor felébredsz lezuhanyzol, vagy megmosakszol alul, elkezdesz pisilni, majd egy idő utána pohárba, a végét pedi újrava wc-be.
Ezt hívják reggel első középsugaras vizeletnek. Így van a legkisebb esélye, hogy valami szennyeződés kerüljön bele, és ezzel fals eredmény szülessen. Utána tehetsz bármit, mint minden reggel.

Törpiri!

Arra gondoltál, hogy MArci nem sír-e?
Amikor etetni próbáltam csak feküdt a karomban, néha a cici a zájában, néha pedig csak úgy feküdt és nézelődött, miközben fülig ért a szája a mosolygástól. :D
Persze letenni csak akkor lehet, ha alszik is.

Beni többet sírt ma, mint Marci.
Vendég

Jaj bocsi Cat..igen :oops:

Nekem is most Lili a kezembe van,pedig főzni akatam holnapra :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

"Persze letenni csak akkor lehet, ha alszik is."

Cat, hát látod, Dömével meg majdnem mindig így van (mondjuk inkább este).
Én nagyon várom az éjszakát, hogy mi lesz, mert eddig meglepően jól bírja a szeles időt, most is durmol...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na sziasztok, végre itthon vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma egész nap anyummal voltam. Rengeteget sétáltunk, kajáltunk, nézelődtünk, megnéztük öcsém leendő lakását is.

NA szóval kispöcsösünk lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én úgy elsírtam magamat.... anyuci is nagyon meghatódott :P Apa szegény lemaradt, mert nem talált parkolót. De amikor meghallotta, hogy fia lesz, majdnem elbőgte magát 8) 8) 8) 8) 8) 8)
És anyum is és leendő sógornőm is már érezte a picurka mozgását :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neveink: Máté, Márk, Bence, Benedek.

Na és akkor a leletem:
Egy élő magzat, medencevégű fekvésben. A lepény a mellső falon tapad. Átlagosnál kissé több magzatvíz.
Az érvényben lévő szakmai protokoll szerint elvégzett vizsgálat során jelenleg durva anatómiai eltérés nem ábrázolódott.

BPD: 44mm
ADI: 46 mm
FL: 29 mm
OFD: 57 mm
AD2: 46 mm
HC: 160 mm
AC: 145 mm
MAgzati súly: 290 g (+-10%)
A biometriai adatok 19 hetes 1 napos terhességnek felelnek meg.
A szülés várható ideje: 2009.10.21.

És a kép:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

No AFP történetem:
Hívtam tegnap a védőnőmet, aki közölte, hogy ma délelőtt hívjam vissza, mert az SZTK-ban rendel. Na mondom ez fa@a!!!
Hívtam az uhu-s dokinőmet, aki megnyugtatott, hogy azért én csak menjek nyugodtan, akkor is jó alaposan megnézi a picurt.
Azért beszaladtam az SZTK-ban, ahol levették az AFP-t, hogy elkérjem a másolatot. Na ott közölte a nővérke, hogy egyetlen példány van, az pedig ha kész a lelet, a dokinál landol (amikor vették a vért, azt mondták, hogy a védőnőnél lesz!). Na felszaladtam a dokihoz, hát az meg legközelebb csütörtökön rendel majd!!!!
Szóval én mindent megtettem, hogy magammal tudjam vinni az AFP eredményemet, de sajna nem jutottam semmire!!!!

Pici!
Tündéri Dalma a képen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat!
Hogy hasonlítanak egymásra a fiúk a képen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eszméletlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Törpiri!
El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy kisfiam lesz!!!!!!!!
Lili:-))))))))))))))))))))))))))

Afra!
Úgy örülök, hogy sikerült eljutnotok végre dokihoz!!!!!
Naná, hogy megtartjuk.-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Semmi pénzésrt nem adnám oda senkinek sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Örülök,hogy boldog vagy..... :lol: :lol:

Csak azért kérdeztem,mert azt mondtad kislányt szeretnél..de gondolom mindegy volt..a lényeg,hogy egészséges legyen :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát így van!!!!! Apácska épp most ért haza. És bevallotta, hogy tulajdonképpen ő is kislányban bízott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsu, Nagy-nagy gratula a kisfiúhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon édi a képen a fiacskátok.

Nálunk ma 8-4-ig áramszünet volt.

Ma is vettem két body-t és egy felsőt :wink: :wink: :wink: :wink: nem lehetett ott hagyni. :wink: :oops:

Dalmácska nagyon édi szépen látszik az arcocskája.

Cat, nagyon jók a képek szerintem is hasonlítanak egymásra. :wink:

Törpiri, a kis hercegnőről már nem is beszélek milyen zabálnivaló. :wink:

Afra, örülök, hogy eljutottál a dokihoz és minden rendben :wink:

Mégegyszer köszi a mindenkinek a dicséretet.

Kép
Kép
minimano74

Ma a kiscsajom egész nap ficánkolt hiába mondtam neki, hogy már nem birom mindjárt kiszakad a pocak :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi biztos nála is front volt :wink: :wink: :wink:

Na csak sikerült a holnapi ebéd felét megfőznöm...Ádám pörköltet kért tarhonyával...a pöri kész,taronya majd holnap...anyukám hozott friss salátát,a kertjében termett,ugyhogy olyan friss mint a harmat...hmmmmm. :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici most láttam,hogy Jul.11 Lili nap 12 meg Dalma :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsu!

Örülök, hogy minden rendben.
A több magzatvíz miatt nem csináltaják meg veled előbb a cukorterhelést?

Nemlajos!

Marcival is ez a helyzet általában, hogy csk akkor lehet letenni, ha alszik. Este hattól az elelvásig mindig, de általában délelőt is.

Megyek, jön a House... :wink:
Vendég

Sziasztok! Bosi az eltünésért! És most sincs időm, végig olvastalak benneteket, de majd csak holnap!

ZSU!
Gratulálok!

puszi!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Ma mégsem volt áramszünez,csak itthon volt apa és nem tudtam gép közelbe kerülni.Ill. voltunk vásárolni.
MNárknak sajna még mindig megy a hasa és ma délután megijedtem,mert hányt is.
Igaz ma alig evett és vszinű csak túl nehéz volt neki a lsagne,főleg utána méág ivott tejert is.
Azért drukkoljatok,hogy nem szedett össze vmit.
Holnap elvoileg áramstzünet lesz ami azért jó,mert apa dolgozik lift ugye nem működik mi pedig az 5-en lakunk.
HGa Márkkal minden okés akkor délelőtt megyünk a bnőm nagy lányának Dzsungel könyve előadására.
Ati ma nekem is egész nap ficánkolt,nekem viszont Ő még tutira nincs fejvégű fekvésben.
Tegnap éjjel még hajbnali 1kor is randalirozott :D :D
Én személy szerint élvezem a hűvősebb időt :D
Ennyit rólam.

Zsu:HATALMAS GRATULA A PICI FIUHOZ!!!!
Örülök,hogy minden rednben.

Afra.végre ejutottál dokihoz és minde oké!!!!Neked is nhagyon örülök. :D

Nemlajso:ilyan hihetetlen,hogy Döme holnap már 3hós lesz.Nagyon megy az idő!!!

Pici:Dalma nagyon szép,már az uh-s képeken is látszik :D

Piri:Lili is nagyon édes :D :D
Én is szeretnék egy kislányt.Talán majd a 3.

Cat.fiúkról nagyon jók a képek és tényleg látszik ahasonlóság de a különbseg is.
Remélem azért evett vm,it Marci.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?