A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nálunk Apa elvitte a lányokat a játszótérre, szóval én most megyek, és bevetem magam a fürdőbe :lol: Be akartam feküdni egy kád forró vízbe... aztán rájöttem, hogy még csak három hete szültem :roll: Szóval ez most kimarad.
Vendég

Sziasztok,

tesóm volt itt, nem tudtam géphez jutni :cry: hiányoztatok ám!

Két képpel jöttem Áron babámról:
Kép
Kép

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Csak gyors életjelet adok, aztán irány tanulni. Megvagyunk, ahogyan olvasom más babák is nyűgösebbek votlak ma. Na Bercó is ezt a vonalat erősítette. Mondjuk elég sokszor mutogat a szájára, ezek a fránya fogak őt is eléggé megkínozzák, ahogyan Emmát is. Tündéri ez a kisangyal. Kicsit off: Kaqk, tegnap elfelejtettem visszaszólni, harmadika után lesz a jó időpont, akkor záróvizsgázik a Kedves, utána ráér majd. Bocsi. Most legalább eszemben volt.

Jobbulást kívánok minden betegecskének. Emese, Bercó is jó beteg lett a P. után, viszont a dokibá azt mondta, hogy ez nem a védőoltástól van. Max. annyi történhetett, hogy bújkált benne valami, ez meg kihozta. Jó kis kaka-jelződ van. :lol: :lol: Mindegy, rendesen megoldotta a problémát. :lol: :lol:

Áron meg milyen édes, nagy szemekkel vizsgálgatja a környezetet. No, hát egyértelműen látszik, hogy melyik családhoz tartozik. Tiszta Péterke. Heni, nagyon örülök annak, amiről nem beszélünk. :wink: :lol:

Regi, Szeszinek nagy pusszancs. Bercó azt mondja Aaaalbe. :lol:

Hiszti ügyben jut eszembe. Hétfőn jót röhögött rajtunk egy egész utcányi ember. Betévedtünk a mega-kínaiba (Vindo) :wink: . Ott Bercó egyből a zoknikat szúrta ki. Kifogyóban vannak, illetve már kerestem könnyebb, vékonyabb fajtát. Mondtam, hogy kerssük meg azt, ami neki való. Ezzel nem is volt baj, sőt még tetszett is neki az, amit vettünk. Miután kijöttünk a boltból és ő hozta a kis szatyorkában a zokniját, megállt és buzgón mutogatt a lábára és hangosan mondogatta, hogy zokni, zokni. Pillanatok alatt megértettük, hogy fel is akarja ám húzni a lábára. De az utca kellős közepén csak nem ülünk neki. :roll: Azt a sírást, amit ott rendezett, mi meg lükék csak röhögtünk rajta, no meg az arra járók is. Aztán megegyeztünk, hogy beülünk a kocsiba és ott kicseréljük a zoknikat. Szerencsére megértette, aztán nagyon boldog volt. :lol:
Ma meg egy kis nadrágot próbáltam neki, azt is megszerette, nagy viháncolás közepette elfutott tőlem az üzletben. Természetesen cipő nélkül, zokniban. Úgy futottam utána. Aztán meg jót hisztizett, mert le mertem venni róla. :oops: :lol:

Vindo, nagyon sajnálom a nyelvvizsgádat. Tudom milyen rossz érzés, én fél ponttal maradtam le a felvételimen a gyógypedagógiáról, az is megviselt. Rázd meg magad, aztán hajrá!!! Gyerünk a biztos siker felé! Munkához gratulálok.

Panndi, hát én nem is tudom, hogy csinálod ezt a kilós dolgot. Én rendesen pluszban vagyok még. Bár már a legtöbb régi ruhám rám jön. Mondjuk leginkább mellben szűk minden. :oops: :oops: :oops:
Ez a hasfájás meg borzasztó tud lenni. Nem alvás szintén. Én is tudom, hogy miről beszélsz, csak mostanság vannak jobb éjszakáink, eddig a minimum két ébredés ment. Most jut eszembe, nem lehet, hogy hidegebb neki a kiságyban a matrac? Vagy bebugyolálva teszed le és nem érezheti? Nem tudom, teljesen tanácstalan vagyok.

Anitja, akkor neked is háziférfid van. Édes lehet.

Fleur, :cry: :cry: :cry: .
dmaggie

Helló, Drágák!
Most csak igen gyorsan tudok jönni, de látom, rajtunk kívül más is szenved hányós-hasmenéses dologgal: Apa 1,5 napra kórházba került, Ádi is hányt és hasmenése van, de már lecsengőben van. A gyerekdoki szerint gyors lefolyású vírusos hányós-hasmenéses járvány van, valszeg rota. Én nem kaptam el (egyelőre), szerintem már átestem rajta a Szt Lászlóban (amikor Ádival bent voltunk, neki volt bélrendszeri fertőzése akkor, talán emlékeztek).
Szóval remélem, mindenki jól van azóta, Boti is, Regi is teljesen, és remélem, nem ez az, hanem a véletlenek összjátéka.
Puszi, jövök, amint tudok bővebben!

Kép
Kép
irina

átestem rajta = mármint tavaly (kb. 1 éve)

Kép
Kép
irina

hello lányok!

Köszi az érdeklődést, Botond (úgy néz ki) jobban van. Ma már egész nap normális volt a hője, estére volt egy iciici hőemelkedése. Azért elég nyügi volt ma (mint mindenki, ahogy olvastam).

Irina!
Jobbulást a családnak, Ádibádinak különösen.

Vindo!
SAjnálom a nyelvizsgát! :cry: Bosszantó, h egy pont hiányzik. Nem lehetne megóvni esetleg?

Heni!
Áron csoda aranyos pofa. És milyen erős!!!!!!!!!!
Amiről nem beszélünk, szinte már el is felejtettem. Remélem, Péterke is és a kicsi szervezete is!

Anitja!
Én eszek epret szoptatás alatt. Eddig nem vettem észre, h bántaná Lotti pocakját.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

Aludtam éjjel összefüggően 5,5 órát!!! :lol: :lol: :lol:

Fruzsi mellettünk aludt megint, már meg sem próbáltam a helyére tenni. Majd ha kialudtam magam, próbálkozom tovább :)

Ma decathlonba tervezek menni a két gyerekkel, hát izgi lesz :)
Vendég

vindo: nyelvvizsga :roll: Én a felsőfokról csúsztam le így, azóta nem próbáltam újra...
Vendég

Hoztam pár fotót :)

Kép Zsófi és a katica

Kép Fruzsi elhalmozva játékokkal

Kép Fényképvigyor :)

Kép Tesók :)

Kép :)
Vendég

Jó reggelt! hát sajna mi már 5kor keltünk ma :evil: Áron most aludt vissza, Péterke is hihetetlenül fáradtnak néz ki, de nézi a mesét. Nekem majd lemegy a szemem, bár már 10től aludtam.

Panndi hűha, mi jót akarsz venni?
Édesek tesók!

Vindo jaj de sajnálom, de ne keseredj, meglesz az legközelebb!!!!

Sense bizony nagyon erős gyerkőc, hihetetlenül tartja magát.

Hű mi van itt? Hányás hasmenés, nálunk semmi nem jeletkezett eddig, igy remélem nem a talint tejedt el a virus.

Heni
KépKép
heni81

Panndi! Jaj, de szépek a gyerekeid!!!

És még meg sem köszöntem nektek a Zsozsi, Gegi dicséreteket! :oops: Köszönöm!!!!!!!!!!! :D

Irina! Jaj, nagyon sajnálom S-t! Mi is kétszer estünk át ezen. Az egész család. És nem biztos, hogy rota! Lehet, valami olyasmi, ami ellen a kicsik nincsenek beoltva, és ugyan úgy kórházba kerülhetnek. :evil:

Kár volt leírnom, hogy minden rendben! Most leírom, hogy nem, nincs minden rendben, Zsozsi újra hisztizve ébred éjjel, nem lehet hozzáérni. Éjjel már teljesen kivoltam, mondtam, hogy holnap reggel kerítek egy pszichológust.
Apa próbál nyugtatni, csak látom, hogy ő is készen van.

Viranka! Az egyik gyerek nem alszik napközben, a másik csak fél órákat, nyűgösek, így nem tudtam még eljutni a bogyóért, de ma Cora-zast tervezünk, és remélem kapok valahol!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Panndi de édesek :lol: :lol:

Mesi kitartás. mást nem tudok mondani :roll:
Mi lenne ha ilyenkor nem is próbálnál hozzáérni? Egyszerűen nem figyelnétek rá :roll:
Apával kimentek a szobából míg Ő hisztizik. Így nincs közönség, nem érdemes csinálni.

Heni 5kor Cicus is felsírt de szerencsére visszaaludt.
Elhiszem, hogy álmos vagy
Áronnak gyönyörű szeme van :D

Irina jobbulást családodnak++++++++++++++++++++

Maggie zokni :lol: :lol:

Este esett pár csepp eső, most elég hűvös van. Kereshetem elő a nadrágokat és pulcsikat :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni: Áron nagyon szép :) Hány kiló ő most? Fürdőruhát, cipőt, nadrágot, nagy labdát :roll: Nem tudom, hogy lehet ezt kivitelezni a két kicsivel, legfeljebb hazajövünk :)

Mesi: kitartás! Szerintem a pszichológus jó ötlet, nincs vesztenivalótok!
Vendég

Halihó!

Bercó még alszik, viszonylag jó éjszakánk volt, bár azt hittem az elején, hogy másmilyen lesz. Nagyon nyugtalanul kezdett az alváshoz, de rá tudtuk beszélni, hogy feküdjön le. :lol:

Emesém, Drága elmondhatatlanul sajnálom. Az lehet a legborzasztóbb, hogy szinte tehetetlen vagy. Ami tőled tellik, azt már mindent megtettél. Azt hiszem Tünde írta a citromfű teát, azt még bevetheted. Pszichológus is jó ötlet.

Panndi, jó ilyet olvasni. Ez már egyfajta rekord, ha jól olvasom. :wink: :lol: Vásárláshoz sok sikert, csak lesz ott valaki, aki segíteni tud.

Irina, mielőbbi jobbulást a családnak, főleg férjuradnak! Hú, ez nagyon durva. :cry:

Heni, jaj. :cry: Nem is csodálom, hogy be van nőve a szemed.

Mónikám, Te is mindig a kakasokkal kelsz. Hogy vagytok? Eddig itt sincs a beigért esőből semmi. Borult, szeles az idő, és ennyi.

Niki????
dmaggie

Úgy látom, Zsófinak nem kell egy kis huncutságért a szomszédba mennie. :lol: Tesóképektől elolvadtam. Panndi, gyönyörűek a csajszik. :lol:
dmaggie

Bogarakat Bercó is imádja. Minden egyes darabnál meg kell állni és hosszasan tanulmányozni. Még a döglötteket is megcsodálja. A múltkoriban például azt mondta: bogaaar.... (mivel látta, hogy nem mozdul) csssss és a szája elé emelte az ujjacskáját. Hááát igen, jó mélyen aludt. :lol: :lol:
dmaggie

Köszi csajok az Áron dicsiket!

Jaj talán most egy kicsit sziesztázok, Áron alszik a hintába, nagy nehezen sikerült elaludnia, nagyon fáj ma a pocó :evil: Tegnap is már szenvedett este, de kaki nem jött össze, még mindig semmi.

Kis bogarászok, P is imádja:-) nézi nézi, aztán agyontapossa :shock: senki nem mondta neki, nem is látta, csak úgy magától csinálja :shock:

Az az érdekes, hogy tegnap ahogyan itt volt tesóm, Péterke tudja ám, hogy nem csak én vagyok és elvárja, hogy foglalkozzanak vele. Ma már nincs itt, egész reggel 5 óta elvan magában. Milyen kis okos!

Heni
KépKép
heni81

Még nem indultunk el, lehet, hogy holnapra marad :roll: Beraktam egy mosást, kiborítottam kb fél liter öblítőt, jó illat lett a fürdőben :?
Vendég

Szunditottam egy órát, hát csajok én sem vagyok valami jól :evil: fáj a gyomrom, lehet mégiscsak megtalált minket is a virus :?

Panndi ne aggódj, majd holnap kimentek, vagy még ott a szombat is, akkor apátok is mehet, nem?

Heni
KépKép
heni81

Majd holnap lesz belple, szombaton dolgozik Apa :(
Vendég

Fő az eperlekvárom :) kíváncsi vagyok milyen lesz :roll:
Apa ma itthon, most alszik a lánnyal. Cicát le se lehet vakarni róla.
Voltunk boltban végig az apja nyakában ült az oda majd a visszaúton.
Mindketten ki voltak már éhezve a másikra.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hörcsög hogy vagytok?
Megvettétek már a házat?

Ágica milyen volt a lagzi?
Kérünk képeket :D
Mikor jártok felénk?
Már nem sokáig lakunk ám itt :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Visszaolvasás majd később :oops:

A munkálatok befejeződtek nálunk, G. apja hazautazott. Hát, most egy kicsit nyugodtabb is lett az élet :mrgreen:
A koszorú öntését azonban vasárnapra kellett áttenni, így viszont az akkorra tervezett szalonnasütést kell majd lemondani :?
De akkor ér rá a kőműves és G. egyik munkatársa is jön segíteni 8)

A lényeg, hogy haladjunk. Júniusban már tető lesz felette 8)

R. jól van, komolyan érdeklik a munkálatok. Pl.

- a kis talicskájával többször is odaállt a betonkeverő alá, hátha ő is kap egy adagot
- a kőműves-eszközök egyre profibb használója lett
- az üres cementes zsákokat rázogatta a kis talicska felett
- vagy haladt a többiek útvonalán a talicskájával

:lol:

Reggel arra ébredtünk, hogy hoztak megint egy adag sódert. Állítólag ez az utolsó adag :roll:
Még nyolc óra sem volt.

A nyelvvizsga kapcsán köszönöm a biztatásokat, és megerősítettetek abban, hogy na ezt most itt nem szabad abbahagyni. Szóval ráteszek még egy hónapot, és csak azt a fránya gépi szövegértést fogom gyakorolni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nem tudom, hogy lehetett így elrontani. A többi rész pedig jól ment :shock:

Most itt eleredt az eső, Gábor nagy fóliákkal próbálja takargatni a falat :roll: Szegény.

Én meg R.ra vigyázok, és közben felmosok, és fél szemmel követem a Federer-meccset a Eurosporton 8)

MIndenkinek szép napot, V.

Betegeknek jobbulást!

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Meg vagyunk..de-t anyósnál voltunk vagyis Emma maradt picit játszani :-) én meg vásárolni ( tejcsi, mega kínai ban Vindo :lol: "pumpát" :-), mert amit kintről hoztunk még nagy és elesik néha benne..)

mostebéd utáni pihi van...
Apa pesten vizsga+okítás..de szerencsére nem lett 2 napos és jön este haza...:-)

Móni: eperlekvár..mmmmm :lol:

Heni, Panndi: csodaszépek a gyerkőcök! :lol: :lol: :lol:

Irina: sajnálom a betegséget! :(

Mesi: sajnálom. :( Nincs ötletem..bár amit lehet Te már megtettél! Csak sok türelmet és kitartást kívánok!

Maggie: Bercó és a zokni :lol: kis csillagszemű!!!!!!! Rendben, akkor majd szóljatok mikor jó!!!

Vindo: após probléma :? , jó hogy viszonylag akkor jól viselitek az építkezést.. G-nak jegyzetfüzet!! :lol:
Vízivós kép ..akkor ha megkapjuk végre. :( eddig a kiválasztott képből kaptunk egy kinyomtatott példányt..várjuk a többit....pontosan még nem tudom mi lesz a víz neve..valami természetesen lúgos víz 5l-s dobozban...meglátjuk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: szeretitek a tennist? Én is..bár Emma inkább..ebéd közben azt szokta nézni..így viszonylag jól eszik..imádja és mutatja hogy majd Ő is tenniszezik ( magasra emeli a kezét) ha nagylány lesz..Ja és a kerékpárosokat is szereti nézni!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, én nagyon szeretem nézni, bár nem nagyon értek hozzá. Sajnos inkább a szöveges közvetítéseket olvasom, mert élőben ritkán lehet a neten követni, de néha az is sikerül. A sávszélességünk sem elég hozzá. Ha hazautazok, akkor néha szoktam anyáéknál egy-egy meccset elkapni 8)

Vettem a múltkor egy lúgos ásványvizet itt a kisboltban, de az fél literes volt, hortobágyi, és nem is volt rajta Emma :roll: :wink:

Kép
vindolanda

sziasztok!

tgnap B. is extra nyűgős volt a szokásos napi 2,5-3 órás alvásából csupán 1 óra lett és enyhén szólva kiakasztó volt :9 de jó volt olvasni,h. szinte mindenkinél ez volt :) :)

Vindo!
önk. ismerősőm van egy pár :) pl. a hátsó telekszomszédunk is az :) mostanában sűrűn itt van,végre elkezdték rendebtennia kertet ami az elmúlt 4évben parlagfűtől hemzsegett :evil: meg eger melletti kis település polg.mestere is ismerősünk :) ha kell embör szólj kerítek :)
após elment és végig sátrazott :) pálesz :) :)

csajok,rajtam napok óta olyan álomkór van :roll: :shock: lassan többet alszom mint gyerekeim,de mintha semmit nem pihennék éjszaka :evil:

Niki4
egy rugóra :) jár az agyunk :) lányod megérkezett? ma hogy vagy :)

Móni!
legalább Apa is pihen kicsit :) zsiráfos és zebrás képet hivattam elő neked :) mert nem találtam többet,majd még keresgetek scannelt képek közt :)

Panndi,Heni!
aranyosak a gyerekek a képeken :)

:arrow: apa türelme fogytán :9 Míra kezd vadulni már megint :evil:
s már csak 1 nap az oviból :(

KépKép
viranka

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés. Tegnap még extra rosszul voltam. Este még dobtam egy taccsot, azóta "csak" a hasam megy, de délutánra már az is kezd elmúlni.
Heni! Nekem nem hiszem, hogy vírus, ha elmondanám, mit ettem előtte... :oops: Ráadásul mostanában elég lájtosan kajáltam, tuti, hogy ezért bukott ki a gyomrom. :roll:
Ma még diétázom, de már nagyon vágyom valami normális kajára.
3 kilóval nyomok kevesebbet... :? Persze ez úgyis visszajön, de rendesen kiürültem...
Délelőtt Anyunál voltunk, vittünk neki céklalét, jól van. :) Aztán aludtam Szelivel 2,5 órát.

2 napja külön aludtam Szelitől a rosszullét miatt, de asszem el is kezdem ezt bevezetni. Elalvást mindenképpen megvárom. Reggel hiányolt, 5-kor anya felkiáltással, ezért odafeküdtem, így aludtunk 7-ig (szokás szerint). :D

Kép

Kép
regcsiken14

Móni! Nálunk érik a ribizli! Hétvégén megpróbálkozom a befőzéssel! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! S-nak jobbulást!!!
Hát akkor most elbizonytalanodtam, hogy nekem nem vírus volt... egyelőre Szelinél semmi jelét nem látom... :roll: Hát nagyon remélem, hogy nem lesz beteg! Szerintem ha a talin lett volna valami vírus, akkor az rajta is kijön... Bár sokszor én hamarabb beteg leszek, mint ő... :? ami nem baj! :)

Panndi! Nagyon cukik a csajok a fotókon! :)
Áron baba is tünemény! :)

Mesi! Ahogy Móni írja, Szelinél is bejön a "nem figyelek rá", sokkal kevesebbet hisztizik, mióta így reagálok, hogy nem reagálok! ;) Bár ennek az eredményét rögtön nem lehetett látni, csak most, hogy már hetek óta így van, észrevehető!
(Belőlem amúgy se jön ösztönösen a lenyelem a békát, és felveszem az álarcot, és megpróbálok higgadt maradni... :oops: Vagy üvöltöttem volna, amit nem akartam, vagy nem figyelek oda rá, és inkább ezt választottam. Nálunk bejött! :D Szeli ordításos rohamai félpercesre csökkentek! :))

mennem kell...

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Hogy van a gyomrod???

Kép

Kép
regcsiken14

Meg azért is gáz lenne, ha vírus lenne, mert Anyunál voltam délelőtt... :? Nehogy az legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Csajok!

Az összes babás képek és a talis képek egyszerűen szuperek!

Minden kis betegeskedőnek jobbulást!

Mesi: Sok erőt és kitartás kívűnok neked bűr elég kemény csjaszi vagy tuti nagyon ügyesen megoldod.Nagyon drukkolok!

Viranka: Örülök hogy javulgat Báló keze.

Lmóni: Köszi a kérdést jó volt a lagzi de kb.fél10-kor már otthon voltam Petrussal addig bírta, persze mikor indult a buli.De ő az én lányom és fontosabb :D de jó lett volna kicsit táncolni :D ameddig ott voltunk senkivel nem táncolhattam mert Petra vörösfejes krokodilkönnyes üvöltésbe kezdett akárki hozzám ért rajta kivül :D :? még az apjával sem engedte! :roll: akkor próbáltuk úgy hogy felvettem az ölembe és az apja átkarolt minket szószerint ellökte az apját hogy még véletlenül se érintkezzünk.Dióhéjban kb. ennyi.Ja és a házasságkötő terembe ő volt a leghangosabb amint megfogtam hogy ne menjen sehova szintén hallatta a hangját és kirohantam vele az épület elé kint megbeszéltük hogy visszamegyünk és nincs akaratoskodás anya tervez Petra végez :roll: visszamentünk és sétált a násznép között na aztán meglátta az apját (ő volt az egyik tanú) elkezdett kiabálni apa apa apa :oops: Akkor odament a mennyasszonyhoz és elkezdte simogatni a karját :shock: :lol: Kicsit sem égtem hogy egyedül az 5 gyerek közül az én lányom nem bír magával :oops: Tehát a ceremóniából semmit nem láttam és nem is hallottam :D
Képeket majd rakok ha megkaptuk őket.Most hétvégén is megyünk hozzájuk mert falunap lesz. :D

Vindo: Sajnálom azt az egy pontot! De tuti legközelebb
meglesz!

Ésssssss kint van a 10.fogának a hegye :D

Meg nem tudom jól csináltam e de hétfő óta nem kakilt és ma már nem bírtam ki de adtam neki egy glic.kúpot.Szerintetek még várnom kellett volna vele?

Bocsánat ha kicsit sok voltam.

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés:
Botondnak megy a hasa, a kaki kicsípte a fenekét! :evil: Már nincs hőemelkedése sem. Kedve jó. Rosszalodik ezerrel.
Nekem a hetek óta tartó fejfájásom ma csúcsosodott. Ilyen rosszul nem tudom mikor voltam utoljára. Délelőtt le kellett feküdnöm, és 10-től délig aludtam. Msotanra elviselhető, de még mindig nagyon fáj.
Lotti kisanygyal.

Apa kitakarította és feltöltötte a medencét. Várjuk a meleget, hogy felmelegítse a 16m3 vizet!

Ágica!
Én is adtam volna már kúpot. Sztem jól csináltad!

Regi!
Mégha vírus is, nem biztos, h Anyud elkapta. Ott a kórházban amúgy is annyi minden van...

Panndi!
Nagyon laza csaj vagy ám! Már akartam mondani. Szuper, h ilyen pici gyerekkel így kimozdulsz egyedül. Én az első hónapban nem indultam volna el velük hármasban az tuti. Egyébként nagyon szépek a Lányaid!

Bogarak:
Botond is érdeklődve szemléli őket, majd a kezével int, h "pamma" (=leütlek), és összetapossa. :oops: Ő sem látta ezt senkitől. Max legyet ütöttünk le előtte. Lehet ez is elég volt, és általánosít.

Hiszti!
Ha olyan dolgot akar vele elérni, ami tudok teljesíteni, akkor megcsinálom neki. (Persze ésszerű keretek között) Ha nem akarom, amit ő akar, akkor még mielőtt elkezdené a hisztit, azonnal terelek. Az esetek nagy részében beválik. Ha mégsem, akkor nem figyelek rá. Pár mp és abbahagyja.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense: Ez a hiszti dettó úgyanigy zajlik nálunk mint nálatok és amint nem engedek kezdődik és nekem nagyon ritkán használ a figyelem elterelés bármit bevethetek Petra nem enged abból amit ő akar.De azért nem mindig engedek ám én sem,hagyom majd lenyugszik módszert próbálom.

Az még elfelejtettem leírni hogy volt persze dobó csokor amit ugy csinált a virágos hogy háromfelé esik. El se hiszitek de négyen!! álltunk oda :lol: Persze a 4 lányból én nem kaptam el egyedül :lol: :lol: na nem mintha kapálóztam volna érte :roll: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ágica: jó lehetett a lagzi :)

sense: köszi :oops: Még egyszerű a kimozdulás, mert Fruzsi alszik az autóban, remélem ezt a jó szokását megtartja még egy darabig... :wink:

Apa este elvitte a csajszikat, aludtam másfél órát :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Fruzsi a helyén aludt fél 12-ől reggel 4-ig :lol: Igaz, azóta ölbebaba, de ez is haladás :D
Vendég

Jó reggelt :D !

Remélem, ma már használhatóbb leszek :oops: ...

Viranka, úgy látszik, ránk egyformán hatnak a frontok...napok óta kómás vagyok, csak lézengek, majd leragad a szemem, semmit nem tudtam csinálni a betervezettből :? . Tegnap tv-ztünk Pankával, és délben aludtam vele :P . Ilyet is régen csináltam 8) .
Robiról el sem tudom képzelni, hogy elfogy a türelme :shock: :wink: :D !

Panndi, alakul a dolog :D ! Gyönyörűek a csajok :D ! Lavórban csücsülnek :lol: :lol: ??

Ágica, azért jó lehetett a lagzi :D . Amióta gyerekeim vannak, nagyon sok lagziban voltam, de egy szertartást sem láttam :wink: , templomkertben rohangálás, városházán rohangálás stb......A lagziban Bencét már nem is szoktam látni, és most kezdhetem majd újra ott is a rohangálást- Panka után 8) .

Szerintem jól csináltad a kúppal, ha úgy érezted, kell. Foghoz gratula :D ! Na látod, hamarosan mind kint lesz :D !

Hiszti, háááát, ha eleve ideges vagyok, néha előfordul, hogy kiabálok :oops: , de inkább megpróbálok nem figyelni rá, illetve láttatni, hogy hidegen hagy a hisztije :? .

Sense, az a medence szuper lesz :D ! Javul már Boti, ha kisördög :D .

Nálunk a málna kezd érni :D ! Úgy látom, rengeteg lesz :D ! És a szamóca is érik, Panka rá is jár bőszen :roll: , bár amióta leszedett egy éretlent, azóta előtte szól nekem 8) . Cuppog, hamm-hammozik, és mutogat a szamóca felé: "Oda, oda!" :lol: .

Regi, hát ne így adj le 3 kg-ot :roll: . Remélem, már jobban vagy, és anyukáddal minden rendben lesz. De a kórházban tényleg több minden van :roll: .

Nálunk szerencsére nincs semmi. A tegnapelőtti 3x-i kakit és a 37,6-os esti hőt a fogának tulajdonítom, főleg, mert tegnap semmi baja nem volt. 1x kakilt, nem volt hőemelkedése, és extra nyűgös sem volt. Bár tegnap is felkelt 6-kor, most 1/2 7 van, és ég alszik :wink: . Remélem, visszaáll a megszokott rend :D . Sőt. Már csak 2 hét van a suliból, utána lesz nekem igazán jó :D !

Vindo, de édes lehet Rugó :lol: :lol: . Panka is tologatta a kis talicskáján a kavicsokat, mikor sziklakertet építettem :D . Apósod :roll: ...nekünk is volt ilyen pálinkára-járó kőművesünk, de az munkatárs volt, nem após :roll: . Gondolom, fellélegeztél :wink: . Nálunk tegnap is csak 2 csepp esőke esett :evil: .

Heni, nagyon cuki Áronka :lol: ! Pont azt mondtam Bencének, hogy a talin nem is nagyon láttam nyitott szemmel :wink: , olyan kis nyugis alvóbaba volt :lol: .

Irina, jobbulást S-nak! Ti ugye jól vagytok?

Én ma megpróbálom behozni a pár napos elmaradásomat a házimunkában :oops: , remélem, ma már lesz erőm, és nem alszom el közben 8) . Holnap lesz hugom kislányának az ovis ballagása, jó kis kertiparty lesz 15 fokban :evil: , remélem, legalább az eső nem akkor fog esni :? .

Egyszer beszéltünk már a káromkodásról, csúnya szavakról. Írtam, hogy Bence sosem volt rá fogékony, és szerencsére most sem beszél csúnyán, pedig én néha akaratlanul is eleresztek 1-1 "gyöngyszemet" :oops: . Hát Panka előtt nagyon vissza kell fognok magam: olyan gyönyörűen ismételi utánam, hogy "basszusz" :shock: :oops: ...és tegnap tőlem függetlenül is mondta :? . Nincs mese, ragtapasz :wink: .
dettyk

Jó reggelt!

Kóma :evil: valószinű a front lesz rám hatással. Gyomrom már jobban van, vettem be széntablettát, úgy látszik hatott.

Tegnap lefekvés előtt, 22.30 kor megszoptattam Áront, igy csak 3.30kor ébredt :D jó esett ennyit aludni egyhúzomban. Olyan érdekes, hogy teljesen mozdulatlanul alszik, na de 4kor kezdődött a tekeredés, gyorsan hasra tettem és igy aludt nyugisan, emlékszem P. is ez vált be.
De sajna P ma 5 helyett 6 kor ébredt :evil: pedig csak 9kor ment az este.

Sense:-( szegény Botond! szegény Te!Jobbulást!

Dettyk akkor vigyázz a szádra :wink:

Ágica csak összejönnek azok a a fogacskák:-) Biztosan jó csináltad a kúppal.

Heni
KépKép
heni81

Most én is hason altattam Fruzsit, így bírt aludnia a saját helyén, és olyan jó volt így :)

Viszont négy óta ébren vagyok, túl az első kávén, és azt hiszem, álmos vagyok. Fruzsi visszaaludt, felébredt Zsófi :lol: Azt hiszem, ha négy gyerekem lesz, én sosem fogok aludni :roll:
Vendég

Jaj, Ágica, tök jól belehúzott Petra a fogakba, megy ez! :)

Heni: éljen az alvás! :)

Mesi: hogy vagytok? ZsozsiGegi?

Detty: igen, teregettem, Zsófi segített, aztán rástartolt a lavórra, és miután beleült, kréte Fruzsit is :lol:

De hoztam egy fotót, mert nálunk a lavór visszatérő szimbólum :wink:

Kép
Vendég

Itt Zsófi három hónapos. Ahogy kerestem a fotókat, feltűnt, hogy azokat a ruhákat hordta három hónaposan, amiket most Fruzsi :lol:
Vendég

Na azt hiszem megyek reggelizni, mert mindjárt lefordulok innen, annyira korog a gyomrom :roll: :arrow:
Vendég

Sziasztok, én is itt :D

Ágica, azért azt a lagzit megnéztem volna :wink: Különösen a házasságkötős teremben zajló eseményeket.
Már nagyon várom a mi szeptemberi menetünket. Rugót ismerve esély sem lesz arra, hogy egy teremben nyugton maradjon :roll:

Menyasszony-simogatás :D
Örülj neki, hogy Petra egy kis eleven teremtmény :D

10 fog 8)

Panndi, kialvatlanság :? Fruzsi ügyesen halad az alvással akkor.
A lavór nálunk is egy központi tárgy volt a lakásban, mert olyan sok mindenre lehetett használni: teregetésre, tologatásra, felfordítva ráállni, onnan a tévét elérni :roll:
Egy-két hónapja hagyott alább a lelkesedés 8)

Dettyk, basszusz :lol:

Heni, széntabletta... Arról nekem is vannak gyerekkori emlékeim, akkor szedtem utoljára olyat.

Minden beteg babának-mamának jobbulást! Rossz olvasni, hogy mennyien betegek most közülünk :roll:

Mi jól vagyunk, és semmi érdemleges nem történt velünk az elmúlt 24 órában.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hisztikezelés: Azóta agyaltam a dolgon, hogy mikor hogy is szoktam én kezelni, de rájöttem, hogy teljesen a szituáció adja magát... szóval ezzel így nem is nagyon lehet segíteni. Mindig attól függ, hogy mi a baja Szelinek, ha éhes, álmos, akkor igyekszem mihamarabb megszüntetni ezt a problémát. Ha csak koszolni akar, az esetleg nekem kényelmetlen, mondjuk, ha az udvaron turkálja a kezével a földet, azt engedem, mert nem veszélyezteti magát, max nekem kell többet mosnom, de hát gyerek, hadd játsszon! Viszont ha olyan tárgy kerül a kezébe, akkor azonnal kiveszem, pl. olló, akkor nem érdekel, hogy ordít utána, elmagyarázom, hogy milyen veszélyes, és pikk-pakk elveszem, el is teszem, ne is lássa, ne piszkálja a fantáziáját. De, ha mondjuk valahova megyünk, sietünk, de ő bohóckodik az utcán, másfele rohangál, akkor 2-3x megpróbálom normálisan megkérni, hogy üljön be a babakocsiba, mert mennünk kell, de ha erre nem reagál, és rosszalkodik tovább, akkor kerek-perec beteszem a babakocsiba és megyünk, nem érdekel, ha ordít! Most már kb. fél perc alatt lerendezi magában! :)
Ilyenkor, ha tovább húzza, akkor szoktam elterelni a figyelmét, de nála nem jön be mindig. Főleg, ha fáradt, akkor még azt is zokon veszi... :roll:

Tegnap például elkezdett engem ütögetni, tök mérges voltam, meg rosszul is esett. Megkértem, hogy hagyja abba, nem hagyta, és mondtam neki, hogy akkor szia, és kicsuktam a szobából. Picit sírt, visszaengedtem, aztán már ölelgetett! :)

Az biztos, hogy rengeteget számít, hogy az ember milyen állapotban van, ha én eleve ideges vagyok valami miatt, akkor biztosan nem tudom úgy lekezelni Szeli hisztijét, ahogy kéne, és ő is sokkal jobban be tud vadulni (volt már rá példa). De ha nem hajtom túl magam, nem vagyok túl fáradt, és több időt szakítok rá, akkor egész másképp tudok viselkedni ilyen helyzetekben. :D

Na, lelövöm magam... :roll:

Ágica! Sajnálom, hogy nem tudtál bulizni! :(

Kínlódás a földön...

Kép

Kép
regcsiken14

Hisztikezelés: nálunk leginkább figyelemeltereléssel megy. Most épp az előbb locsolt a csőrössel, szóltam szépen hagyja abba, semmi, még 1x, semmi, rácsaptam a kezére és mondtam menjen be a szobába és gondolkozzon el rajta mit csinált. Ilyenkor elvonul, lefekszik és gondolkodik. De hallom már a párnákkal jáccik, sőt elő is bújt, már nem mérges.

Áron a kis erős és mosolygós:
http://picasaweb.google.hu/bertokhenrie ... 4721240146

Heni
KépKép
heni81

Na, a nagy csendben egyszer csak megszólalt a szobában Spongya Bob :shock:
Felkelt, bekapcsolta a tévét és a dvd-t 8) Önkiszolgáló lett :idea:

Hiszti - nagyjából az általatok leírt technikákat alkalmazom. Ami már nem ésszerű, akkor cselekszem csak. Pl. Rugónak szabad a slaggal locsolgatni, hason fetrengeni a sóderben stb, de úgy, ahogy ti, pl. olló esetében közbelépek.
A felkapom és elmegyek vele módszert leginkább a nagyáruházakban kell alkalmazni, egyszerűen nem akar kijönni onnan, annyira jól érzi magát :roll:

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Áronka tényleg nagyon ügyes :shock: :shock: Látom, megy a Kvízió a háttérben. Arra R. is elaludt egyszer, míg ebédeltem :D

Ja, a kiabálásig vagy a kézre ütésig még nem jutottam el :roll: Azt nem tudom, hogy ez azért van, mert R. olyan áldott jó gyerek-e, vagy én vagyok túl engedékeny, esetleg kötélből vannak az idegeim :roll:

Nemtom.

Olyan viszont szokott lenni, hogy elsétálok a tetthelyről :wink:

Kép
vindolanda

Áron nagyon cuki! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Én kiabálni szoktam néha, ha nem vagyok jó passzban, és nem tudom magam kontrollálni, de rá még nem csaptam sose Szelire, a kezére sem!

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?