2004.05.16 11:30
2004.05.16 11:48
"
A vacsorát jól bírta, igaz 9,30-kor már leléptünk, mert túl hangos volt a zene, de akkor már elég álmos is volt. Persze reggel 6-kor már a szállodában hangosan virgonckodott, úgyhogy gyorsan összekaptuk magunkat és elmenekültünk, nehogy valakit felbosszantsunk
(Apa hajnalig mulatott, úgyhogy enyhe alkoholos mámorban vezetett, de abban már nagyon profi, úgyhogy nem izgultam
)
(most a vizsgaidőszakra felfüggesztettem)2004.05.16 14:07
A széket ti vittétek? Vagy ott volt?
Igaz, magunknak is csináltam azokból az alapanyagokból kaját, gyakorlatilag a fűszerezésben volt különbség, és apa is ette rendesen. Sárgarépa (új), fehérrépa, petrezselyem, újhagyma, karfiol. Lizinek pürésítve (plusz 2 krumplival), nekünk levesként (plusz galuskával). Isteni volt.
Egyelőre kicselezem és általában gabonapelyhet kap, vagy a natúr zöldségekből (pl. paradicsom). 2004.05.16 14:40
úgyhogy az étteremben is csak ücsörgésre használtuk a széket. 2004.05.16 15:25
2004.05.16 18:22
.Elég sok dolgom van mostanában,felújítás még mindig zajlik, nemis tudom mikor érünk a végére. legalábbis egy részének a végére. Mert munka az mindig akad nálunk. Ráadásul Robó is az átlagnál nyűgibb, szerintem fogzik, apa szerint nem, ugyanis ezt mondom már 3 hós kora óta
.Viszont egyre több jel erre vall, így várjuk a fogacska kibújását. Éjszakáinkról nem is írok, szörnyűek. Már nem is számolom hányszor ébred Robó. Sok jót nem tudok írni, mint látjátok, panaszkodni meg igazán nem akarok.
.
. Beni fütyikéjéhez gratula.Nálunk még nincs semmi ilyesmi jel...Nálka egyik napról a másikra megoldódott?Éjszakánk nálunk is dettó ilyenek, talán ez kicsit segít, hogy nem vagytok egyedül. Bár inkább abban lennék hasonló veletek, hógy jóalvó a gyermekünk
.Cipőkről írtakat köszünjük, aranyos vagy, hogy megosztottad velünk. Nekem ilyen keresgetésekre mostanában nincs időm.
.Nagyon aranyosak
. Amint látom jó kis husika Marcell.A szemük viszont tényleg nagyon hasonlít.
, aztán olvasom tovább.. Látod, tudja Lizi, hogy mi a fincsi neki
.Barlangtúra jó lehetett
.Képek készültek?
keresztelő hogyan sikerült? Majd írj róla
.
. Igazi úriember módjára viselkedett az étteremben
. A fentebbi képeken is annyira édes. A biztonsági berendezéskről várom a képeket.Lacka hogyan viselkedett az esküvőn?Nálunk már iszogat Robó, főleg a főzik után . Kimondottan forraltvízet adok és néha kamillateát, vagy bébiteát(Herbál). Nekünk a gyógyszerésznő mondta , hogy a gyümölcsteák sem egészségesek, mert sok bennük a cukor.
. Napjaitok pedig szerintem nagyon hasonlóak, mint nálunk. Sok erőt és kitartást kívánok Nektek!!Csudaügyesen mászik már Gabi
)(jól láttam ugye?)Kezed jobban van már?
.Jó? Nem is tudtam, hogy ez a foglalkozásod. Látszik mennyi mindent nem tudunk még a másikról? Engem nagyon érdekelne a véleményeid, tapasztalataid. Főleg azok, hogy mikre kell ilyen korban odafigyelni a kicsiknél. Majd írsz róla? Köszi
Esetleg könyvcímek is jól jönnének. Hami csudacukorfalat
.
. Köszi a múltkori képeket a manókról
.Nálunk Robó mindkét mellből eszik, akkor ezek szerint kevés lenne neki már a tejcsi?
.
.Jobban eszik már Zsoltika? Szentesen mi jót csináltatok? remélem pihiztél is!
. A vonásai megmaradtak, de valahogy olyan nagynak tűnik már. Olyan szép fiú, csak győzzétek a lányokat távoltartani!
névnaposaknak
.
2004.05.16 19:30
A ciciről hasonló a véleményem, mint Corynak. Valszeg 2 hónapja vmiért hirtelen több kellett neki, és akkor nem vártátok ki, hogy több termelődjön, hanem átálltatok a két mellre, de ezzel sokáig lehet még szoptatni. Én 2 mellből szoptatok Lizi 3 hós kora óta. 2004.05.16 23:06
Es ujbol nem hajlando semmit enni,de meg szopizni sem pedig latszik hogy ehes.elkezd szopizni majd nagy siraba kezd,lehet hogy tenyleg a fule faj vagy torka vagy foga vagy mar nem tudom mi.Ugy higyjetek el hogy azon kivul amit en bele nyomtam injekcos akarmivel semmit nem evett.kezdjuk megint a szenvedes,mar nem is tudom neha hogy birom,de meg az a szerencse hogy a ferjem pont aznap este hazajott amikor a dokihoz mentem.Ha most nem lenne itt nem is tudom mit csinalnek,mert egesz nap csung rajtam a dragam es sirdogal,meg wc-re sem tudok elmenni ugy sir.

2004.05.17 08:33
Tehát Apára várok, hogy szereljen.
Se állatkert, se Ikeázás, se se stb. (Csak a 2 órás rutin séta)
Ja és természetesen a múltkori kalapos Lizit is elfelejtettem megdícsérni
Olyan bájos csajszli, kire hasonlít?

2004.05.17 09:56

izgi volt !
!
), egy kezezik, és felül magától és ezt mind kb másfél hét leforgása alatt kezdte el...
. 2004.05.17 10:22
2004.05.17 11:10
. Lehet hogy most többet kell figyelni Nórira, de szerintem jobb lesz, mert többet van el már magával, odamegyek és eltol a kezével, hogy most ő játszik és kész...
tiszta édes, öntudatos és akaratos..
2004.05.17 12:51
-- a nyugodt életem)
2004.05.17 18:52
A kiscsaj ma előre mászott folyamatosan és gyorsan, ugyanis megijedt a porszívótól.
Ebben csak az a baj, hogy eddig semmi baja sem volt vele, most meg már akkor is fél tőle, amikor nincsen bekapcsolva, most hogy fogok majd orrot szívni?
Gabi tényleg ügyesen mászik
, de a csuklóm sajnos még mindig a régi, szerintem már nem is lesz jó sosem, amíg emelgetnem kell Gabit, mert pihentetni kellene, de hát hogyan?
Micimackós képeskönyve van, mi szoktunk hozzá történetet kitalálni, szóval nem tudom, hogy a csipiszt mire fel mutatta.
Kösz a cipőkről az infot! Tök jó, hogy élvezi Beni a zuhanyt!
Szóval találkozzunk! Én még mindig vevő vagyok az állatkertre, csak jó lenne, ha egy héttel előtte mondanánk egy időpontot, mert akkor biztosan többen ráérnek. Tehát jövő héten valamikor? Én egyelőre minden nap ráérek.
Szívesen csinálnám, bár most a tanítónőség az, ami a legjobban vonz, ki tudja, lehet, hogy elkezdek majd még egy sulit?
(Bár elég öregnek érzem magam hozzá.) Én az összes zöldséget imádom, amit leírtál, nálam a tök a mumus, meg a zöldbabfőzelék.
2004.05.17 20:25
2004.05.18 02:45
Jó pihenést Szolnokon, vannak még a tulipánokból anyukádéknál???
Egyébként mi balosak voltunk illetve vagyunk,mert azt még elfogadja napjában egyszer.
Még jó,hogy mindig máson van a sor...

??? 1 hónapja legalább már mi is igy mossuk meg, és egész jól türi...Van egy nagy müanyag pohár és azzal öntögetem a fejére a vizet, igy öblitem le, aztán meg lehet vele játszani...
Nagyon aranyos kisfiú, és a mellékelt képek szerint mozgolódós is
Éttermes kép is csúcs, mit hozott neki a pincér????
És a svéd költözés mikorra várható? Nagyon távoli, vagy hamarosan mentek? Gondolom az egész család menne,igaz???
Az autóért nagyon
, de nem értettem igazándiból, hogy valaki szándékosan karcolta meg, vagy valahogy véletlenül kerültetek össze valakivel??? A gyanúm az elöbbi,mert otthon nem birják ha a másiknak szebb-jobb van, sajna ilyen térem még messze van Európa... 
Addig 2-szer ébredt fel, de kis heverészés után visszaaludt, velünk együtt
Marci profin mossa már a fogát

2004.05.18 11:42
Szóval ilyesmiről egyelőre szó sincsen, a projekttel meg akarjuk várni, amíg Gabi már nem csak szopizik, hogy ha a terhesség miatt elapadna a tejci, akkor ne éhezzen szegény.
Ha így haladunk, akkor örülhetek, ha 20 éves korában lesz tesó.
Örülök, hogy jól haladtok a munkálatokkal! Ádibádinak tetszik a hinta, látom.
Cuki a két kis fogával!
A kocsi is klassz, nagyon dizájnos!
Szóval tessék jelentkezni!
, hála a tegnapi porszívókalandnak. Elképesztő, hogy egyik napról a másikra így fejlődnek a kőcök.

2004.05.18 12:24
Át kell rendeznem a szobát is, hogy elférjünk, meg a rengeteg cuccot is át kell bogarásznom. Ne haragudjatok, hogy most nem írok. Ha apa leköltözött, és minden ok, akkor lesz igazán időm, most nincs. 2004.05.18 18:37
AZtan folytatnam ott hogy 3 doki 3 fele mennyiseget mondott ha lazas a gyerek mennyit kell adni a gyogyszerbol.Na most melyikben is bizhatnek?Egyebkent eddig 3-4 kulonbozo doki vizsgalta nem egy,az egyik kozuluk emergency-n.

2004.05.18 20:51
2004.05.18 21:31
2004.05.18 21:47
2004.05.18 22:04
Én minden virágot kinyírok magam körül, állítólag lelketlen ápolójuk vagyok
hááát nemtom
Ádi is tündérke, ő olyan kis manós típus, mint Laca, nagyon menő hobbitok lennének a Gyűrűk Urában
Ja és nekünk is van ám ilyen sapeszünk, csak Laca nem nagyon bírja a fején a sapkákat, sajnos
pedig minden nap sütizek, meg csokizok, lehet, hogy ez a fogyás receptje nálam??
Már "csak" 10 kg felesleg van
ja és egy tök aranyos kisfiú is van a nappaliban

2004.05.19 06:03

.Mellettem aludt Ádám is, szóval ö is birja húzni a lóbört reggelente...
Tényleg próbálkozz a Szopis topciban, ott elég tapasztalt emberkék adnak tanácsot!!!
)

2004.05.19 11:47
Tényleg érdekes csapat, ha otthon vesztenek.
Mi a nevük? Voltatok már meccsükön? 
Jó az új kocsija is.
Ez van. Nem tudom mi lesz nyáron a vízben...</font>
Rajtam is már csak 2-3 kg lehet. Nincs mérlegünk.
Amit nem bánok, mert azon állnék egész nap.

</font>
Először próbálta letépni, aztán elengedte és lógott rajta.
(Ez pár másodperc volt, csak leírva tűnik hosszúnak.) Amikor kihúztam a dugót, elhajította a cső végét jó messzire. Én meg nekiálltam röhögni a nagy szemrehányó tekintetek kereszttüzében, aztán a végén már ő is röhögött. Olyan édes volt!!! 

És nem bírtam röhögés nélkül. Ne vessetek meg érte! Nem fájt neki, mert nem sírt, meg semmi, de látni kellett volna! 

Bárcsak az alvás is ilyen jól menne!! Minden nem lehet tökéletes....
-ot mindenkinek! 

2004.05.19 16:08
2004.05.19 16:13
Tegnap nagyot esett, pontosan így, pedig mögötte voltam, csak épp elfordultam a szekrényhez, hogy kivegyem a kiscipőjét
Szerencsére a szőnyegre esett, és nem volt nagy a baj, csak egy kis sírás volt. Úgyhogy nagyon vigyázok rá, csak hát ez azt jelenti, hogy jóformán egész nap a nyomában járok
Azért olvasgattalak benneteket, úgyhogy képben vagyok

Nagyon jó volt egy kicsit beszélgetni, teszek is fel képeket a fiúkról
Bence nagyon nagyot nőtt, és nagyon ügyesen ül! Zsoltika viszont először sírdogált az új arcok láttán, aztán ha Benci kiáltott egy nagyot, akkor meg szolidarításból kezdett el sírni az én picikém.
Viszont egyenlőre várunk vele, mert még nem adtam Zsoltikának lisztes dolgot.
Csak rögtön erre gondoltam, mert a tünetek nálunk hasonlóak voltak: a lefejt tejet megitta Zsoltika, de szopizni nem volt hajlandó. Most hogy vagytok? Szopizik-e már Lizi?
Bárcsak rólam is eltűnne 1-2 kiló, de huzamosabban! Rajtam is kb. 10 kiló többlet van
Most viszont megírom, hogy Robó nagyon nagyfiú már, és vagány azzal a szemüveggel 

Köszi az érdeklődést, sikerült Szentesen pihengetnünk is. Anyósom játszott Zsoltikával, mi pedig ettünk, aludtunk, olvasgattunk egy kicsit a férjemmel, szóval nyugodtabban kikapcsolódtunk.
Mozgalmas hetek-hónapok ezek
Hozzánk két ovi van nagyon közel, persze mindkettőről mondanak jót és rosszat is. Az normális, hogy egy ovis csoport 25 fős? Szerintem ez egy kicsit sok... Amúgy merre vagy, nagyon régen nem írtál Te sem! Hogy van Hami?
Erre is készülődünk, bár a kajával nem kell bajlódnom, de a keresztelő után nálunk lesz egy kis ebéd, ezért fokozatosan takarítom a lakást
Amúgy csak a legközelebbi rokonok lesznek jelen, de azért egy kicsit izgulok, hogy minden jól menjen majd
Az öcsém lesz a keresztapa
2004.05.19 19:58
Grat! Laca gyönyörű, mint mindig.
, hiányolom az élménybeszámolót.
2004.05.19 21:31
Gratula Zsoltika keresztelojehez,majd tegyel fel kepet.
Tudom hogy annyira nem vicces de gondolom te sem tudtal mast tenni.
Pont terhes voltam es a ferjem versenyen volt.Majdnem fraszt kaptam.

2004.05.19 21:57
Jatszani is csak az anyjaval volt hajlando,mostanaban mar kezd az apjaval is de regebben soha.
2004.05.19 22:54
Folyadékot (vizet vagy gyümilevet) főzelék után adok, vagy ha sokáig voltunk kint melegben.
... Nos? 2004.05.20 00:37
(egyébként náthás Beni,vagy ez egy napi rutin náltok?)
), és lépten-nyomon mindenki a csapat pólójában van. Én még nem voltam meccsen, de nem is leszek mostanában,20 000 örült szurkoló van minden meccsükön tiszta pirosban az egész nézösereg.(ez a szinük)
???Akkor holnapig itt ültök a gép elött...
(ingyen babysitter
), állandóan az a játék kell neki, ami a kutyánál van. Bemászik a szekrénybe, ahol a kutyajátékok vannak, és ott válogat.

Aranyosak nagyon!
IGaz, egy cm-t se haladtunk a pincével (ma boltoztunk helyette), de mosolyogva és kipihenten ébredünk mind a hárman. (igaz, külön szobában alszok reggel8-tól, de még igy is nagyon jól van ez...)

2004.05.20 00:46
főleg így hajnali félkettő tájékán, mi is majdnem arra szorultunk pár perce. A két fiú alszik bent, én meg írom a suliba a dolgozatom
, Laca össze-vissza kószál napközben és nem tudok koncentrálni közben. A suliba muszáj a dolgozatokat megírni
pedig azért még pénzt sem kapok
"kismamasors"
Úgy irigyellek ám! (Apa vigasztalásul a Jóbarátok sorozat DVD-éit szerezte be, persze az neeeem ugyanaz
)
Zsoltika aranyosan nagyfiús, Bence pedig olyan aranyosan kisbabás

2004.05.20 01:02
), Kakaóscsiga,mikor összetekeredve alszik,
,

2004.05.20 01:20
De közben ezer okot találok, kívéve, hogy jön a foga
(Pedig tudom, hogy mindenki pont fordítva csinálja
) Nyűgösség=biztos jön a foga, Nálunk nyügösség=éhes? álmos? kaka-pisi? stb... De egyébként annyira tényleg nem nyűgös, hogy feltünő lenne, Hál IstenVissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|