A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Orsi!Kép

Hozzád fordulnék mert Te olyan jó tanácsokkal tudsz szolgálni!Persze a többiek is.Kép
A helyzet az, hogy ma már a 48 napja, hogy nem jött meg.Vagyis a 21. napon megjött de csak másfél napig tartott.
Aztán kaptam Choragon injekciót majd rá egy héttel uh-n azt látták, hogy a nyálkahártyám 12,8 mm. Azt mondták másnap csináljak tesztet.Csináltam és halványan de volt 2. csík. Ez múlt szombaton volt. Ma megint kellett tesztet csinálni és ugyanaz a halvány 2. csík jelent meg.
Holnap kell vérvételre mennem.
Lehet az, hogy ezek a pozitívnak tűnő tesztek csak a Choragon miatt vannak? Melleim feszülnek, hasam puffadt de ezek a megjövés jelei is lehetnek.
Mit gondolsz?
Persze nagyon örülnék ha bárki válaszolna!Kép

Köszönöm szépen!
Terka
terka

TerkaKép

Egy cipoben jarunk, csak en nem kapok szurit, meg meg nem is latott orvos.
Nekem is halvany 2 csikos lett a tesztem hetfon, most meg nem merek tesztelni. A mellem nekem is nagyon feszul meg neha gorcsolget a hasam. Egyszer teszteltem mar ido elott es akkor is halvan 2 csikos lett most is ido elott teszteltem, meg varok hetvegeig.ha addig nem jon meg ujratesztelek.Nekem is mielott megjon ezek szoktak jelentkezni azert nem hiszem meg el azt a halvany masodik csikot.
Zsu: holnap mesz dokihoz ugye? addig pihenj nagyon sokat!nagyon drukkolok ertetek!
space

Terka!Kép Space!Kép

Nagyon szorítok nektek, hogy ezúttal baba legyen a dologban!!!XKépXKépXKépX

Zsu!Kép

Remélem jól vagy, érted is izgulok nagyon!!!!

Anna!Kép

KiszámolgatásKép Igazából úgy nem is esik jól az embernek! Ezért mi hiába találjuk ki elméletben, hogy is kellene, gyakorlatban nem mindig jön össze!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Terka Kép
A Choragon max. 7 nap alatt kiürül a szervezetből, tehát egészen biztosan nem az van a tesztcsíkon, hanem a szervezeted által termelt, babára utaló HCG.
Hányadik napon kaptad a choragont? rá hány napra csináltad az első tesztet? Ezenk fontos adatok, ha megmondod, akkor mondok még mást is, de így nem tudok. DRUKKOLOK!!!!!

Space Kép
Ez nagyon jó Kép Drukkolok neked is. A pozitív teszt mindig jót jelent Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Május 8-án kaptam a Choragont és először 15-én csináltam tesztet.A nyálkahártyát 14-én nézték.Aztán meg ma is csináltam tesztet és mint ahogy írtam ez is halványan de látszik.

Köszi szépen a segítséget meg a drukkot!Kép

Zita!Kép
Neked is köszi!

Space!
Remélem mindkettőnknél baba van!Kép

Terka
terka

CatKép
Örülök, hogy hiányoltatokKép. Egész jól haladunk. Környezettanulmány, pszichológiai tesztek, beszélgetések, örökbefogadói tanfolyam- ezek mind megvannak. Még pár hét és a kezünkben a határozat és utána újabb várakozás a babára. Az már biztos, hogy lesz, de hogy mikor az a szerencse kérdése.
Olvasgatom, hogy szépen cseperednek a manócskáid. Továbbra is vigyázz magatokra. Virág hogy van?
Lujza
lujza

Terka Kép
Akkor a mostani egészen biztosan nem a choragon, az előzőbe belejátszhatott, mert azt nagyon korán csináltad meg. Az egészen biztosan nem a babát mutatta, hiszen a choragon után 36 órával reped a tüsző, ha azonnal megtermékenyül, akkor is 15én még csak a beágyazódás környékén lehettél. Nagyon bíztató ilyen körülmények között az, hogy van egyáltalán halvány csíkod. Drukkolok a holnapi vérvételhez!!!! Kép

Lujza Kép
de jó hallani felőled Kép Kép Fű alatt jöttek hírek, de így azért mégis más Kép Most már akkor "csak" várni kell? Olyan jó, hogy sínen vagytok Kép Kép Mekkora babát kaptok, lehet ezt tudni?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lujza!Kép
A baratnomek ket hete kaptak meg a kisfiukat es ott lehettek a szulesnel is!Igaz sokat vartak ra de megerte (2 evet).Most gyesen van otthon a nagylegennyel es sajatjakent szereti.

TerkaKép
En is nagyon erosen remelem hogy mindkettonknel baba van, hisz a fenebe is 2 csikos a tesztem megha halvanyan is,nem?annyira bizonytalan vagyok...
space

Orsi!Kép
Köszi az infót.Most egy kicsit menyugodtam de persze teljesen nyugodt majd csak holnap a vérvétel után leszek.
Annyira szép lenne ha sikerülne!

Space!Kép
Nagyon szorítok érted is!Én is mérhetetlenül bizonytalan vagyok de holnap már okosabb leszek remélem.Talán Te is elmehetnél vérvételre.

Lujza!Kép
Ismeretlenül is nagyon szorítok, hogy minél előbb meglegyen a kisbabátok!

Terka
terka

Terka Kép
Teljesen nyugodt sosem leszel Kép Mert igazán jó az lenne, ha fel s alá egy UHval járkálnánk, és mindig látnánk, hogy jól vannak-e a manók Kép mindig van min izgulni.
Nagyon szorítok nektek!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Neked tökéletesen igazad van az tuti!Kép
Az biztos, hogy össze-vissza csinálnám magam folyamatosan a 9 hónap alatt, míg meg nem születik a kicsikém. Kép Aztán meg ha kibújik, akkor is folyamatos aggódás az ember élete.Kép
Bár már lenne kiért aggódnom!

Azért Te és Cat és a többiek is olyan bizakodásra okot adó példák vagytok!
Vigyázz továbbra is a kismackóidra ügyesen! Kép

Terka
terka

LujzaKép
Szorítok, hogy minél hamarabb kapjatok egy kisbabát!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Lujza Kép

De jó, hogy írtál Kép
Ilyen szépen haladtok? Ez szuper.
Mekkora babát szeretnétek? Újszülöttet vagy nagyobbacskát? Vagy nem válogattok?
Annyira szorítok, hogy ezt a csatát is végig tudjátok csinálni!
Ngyon sok puszi, azért mesélj!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Lujza!Kép
Olyan jó felőled hallani! Sokat gondoltam rád! Örülök hogy jól vagy és remélem minél hamarabb kezedben tarthatsz egy gyermeket! Nagyon szerencsés lurkó lesz az biztos!Kép

OrsiKép
Teljesen össze vagyok kavarodva! Visszatértek a tüneteim. Ég a gyomrom folyamatosan és érzem hogy szurkál alul! Ha Vasárnap elhagytak volna akkor lehetséges hogy érezném még a terhesség tüneteit? Lehet hogy még mindig a hormonok dolgoznak amik még nem ürültek ki a szervezetemből vagy lehet hogy mégis csak...(nem merem leírni sem)? Ha ma csinálok egy tesztet akkor egy vagy két csíknak kell ott lennie ha a legrosszabbra gondolok?

Terka, SpaceKép
Hajrá babák! Hú de izgulok!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Örülök, hogy ilyen aranyosak vagytok és ennyien szorítotok. Újszülött babát szeretnénk, akik mi hozunk már haza a kórházból. Feltétlenül tájékoztatlak majd Benneteket a fejleményekről!
Lujza
lujza

Zsu Kép
Rosszat vagy jót kérsz? Reálisat vagy bíztatót?... mert mindkettőhöz tudnék írni, de nincs szívem sem bíztatni, sem lehangolni téged. Annyira drukkoltam nektek!
Ha ma tesztelsz, az biztosan pozitív, mert még van bőven HCG a szervezetedben. Ha mégis negatív, akkor biztosan nem maradt meg a baba, de ha pozitív, az nem jelent semmit.
Nagyon sokat fogok rátok gondolni holnap az UHkor! Nagyon drukkolok, hogy a problémák ellenére babó legyen a pocidban, jó helyen megtapadva.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi!

Hát jó lenne ha írnál nekem egy kis reálisat meg egy kis bíztatót is mert nem igazán tudom hogy mi zajlik a szervezetemben! Én már úgy is felkészültem a lehető legrosszabra! Szóval?
Azért ne legyél túl keményKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

OK... de megszakad a szívem.
Reális. Az, hogy nem látszott még a baba (visszanéztem ilyenkor már látszania kellene - mi 6+0án voltunk UH-n, az a transzfer után 28. napon volt, és szívhangot is láttunk, mintkét kismaczkónál) az nem jelent sok jót, ez utalhat arra is, hogy a baba megtapadt, de valamiért nem maradt veletek, vagy méhenkívülire, mert lombiknál is sajnos van ez a lehetőség, ilyenkor a HCG termelődik a szervezetdben, így a vérvétel önmagában nem jelent semmit.
Bíztató. Az, hogy visszatértek a tünetek jó jel, lehet, hogy később ágyazódott be a baba, és azért bújkál még, tehát remény van.
Nagyon drukkolok! és amint tudsz jelentkezz holnap!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi!

No comment!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

De azért bizakodj egy kicsit, jó? Nagyon drukkolok, mert történtek már csodák... Veletek is megtörténhet.
Ugye nem utálsz nagyon?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dehogy utállak!!!!!!!!!!!!
Legalább holnap nem lesz akkora pofára esés! Köszönöm hogy ilyen őszinte voltál!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Gondolok rátok holnap! Hányra mész?
Azért szerettem volna, hogy a realitásokkal is tisztában légy, hogy ne holnap érjen nagyon váratlanul a dolog, ha mégis a legrosszabb következik be.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

reggel 8-ra. Mi vagyunk az elsők(elvileg)! Hú most rendesen neki keseredtem! Az a baj hogy már kezdtem reménykedni! De jobb ez így!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Ne keseredj neki! Csak próbáld meg reálisan látni a dolgokat. A jóra is van esélyetek!!!! Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsu
Tesztet ne csinálj, mert felesleges, az két csíkot fog mutatni. Amikor az első lombikomnál 6 hetesen elment a baba, akkor egy hónap múlva is még ott volt a halvány két csík, mert a ßHCG lassan ürül ki a szervezetből. Nagyon remélem Nálad NEM ez a helyzet. Lehet, hogy egy kicsit lusta a baba és később indult be.
Bocs, hogy beledumáltam.
Lujza
lujza

Lujza Kép

Es arra vonatkozoan tudsz valamit, hogy kb mikor kaphatjatok meg a babat? Remelem, minel hamarabb... Kép

Zsu Kép

Nagyon szurkolok, hogy a rossz elojelek ellenere minden rendben legyen.

Cat Kép

Remelem minden rendben ment ma. Szoritottam nektek.

Kinga Kép

Irtam neked mailt.

Mandula
mandula

Köszi Lujza!

Nem dumáltál bele! Hanem segítettél! Köszönöm! Privátba( Csak azért hogy a többieket ne ijesztgessük!)le tudnád nekem írni hogy mi történt veled ha nem túl nagy kérés? Ha nehéz akkor Isten ments! E-mail cím a profilomba. Előre is köszi!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép
Mail ment.
MandulaKép
Sajnos nem tudunk semmit. Várakozunk és reménykedünk, hogy egyszer csak szólnak, hogy mehetünkKép. Mi nagyon reméljük, hogy még az idén.
Lujza
lujza

Lujza Kép

Kórházaknál is jelentkeztetek?
Állítólag ott nagyobb az esély, de te biztos jobban beleástad már magad a témába, mint én annak idején.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Már egy ideje olvaslak benneteket, olyan jó, hogy itt az enyémhez hasonló problémákkal lehet találkozni. Férjemmel mi is babát szeretnénk, de már egy éve hiába próbálkozunk. Írásaitokon felbuzdulva vettem én is egy termékenységi tesztet, tegnap reggel teszteltem először, de csak egy csíkom van :-(
Talán holnap már kettő lesz???
Nektek hála, most újra tele vagyok reménnyel! Köszi!
aviva

Sziasztok! Tegnap már tudtam , hogy meg fog jönni, és igazam lett. Ma a 36. napon megjött. De nem vagyok elkeseredve, mert hőmérőztem, és a pé után 14 nappal jött meg. A januári műtét után 42, majd 45 most meg 36 napra jött meg. Szerintem kezd visszaállni a szervezetem. Holnaptól megint iszom 2 héten át a cickafarkfűteát. Ez is segített. Remélem ez a hónap sikeresebb lesz.

Kép

KépKép
búzaszem

SziasztokKép
TerkaKép teszteltel? en igenKép egy akkora pozitivat hogy ihajjjj.Kép meg kicsit olyan mintha nem is velem tortent volnaKép
space

Sziasztok!
Nekem is rossz hírem van Kép Kép Tegnap (pedig még csak a 26.nap) elkezdtem barnázni, úgyhogy biztosan meg fog jönni. Nem jött össze a negyedik sem... Kép El sem tudom mondani, mennyire elkeserít a dolog, most épp úgy érzem, nincs tovább erőm a dologhoz. Nagyon nehezen szedem magam össze. Állandóan az jár a fejemben, hogy fölösleges még két inszem.
Ráadásul pénzünk sincs:az uramnak -politikai okok miatt- megszűnt az állása. Fogalmam sincs, mi lesz. Kép Most úgy néz ki, hogy a jövő havi inszemre sem fogja futni... Persze a Jóisten eddig is mindig gondoskodott rólunk, szóval lehetne szarabb is a helyzet.
Lujza szia Kép Kép Milyenek a kilátások?? Lassan én is kezdek foglalkozni a gondolattal, mi van, ha nem sikerül...
Szia Aviva Kép hányadik napban vagy? Orvosnál voltál már? Kívánom, hogy ne legyél ebben a topicban sokáig, hanem minél hamarabb a kismamik között legyél! Kép
Puszi mindenkinek, majd jelentkezem. Úgy néz ki, hétfőn megyek a dokihoz, megbeszélni a részleteket. Hogy hogyan tovább, érdemes-e folytatni az inszemeket....
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

REditke,MadaranKép
Éveket nem kell várni biztos. Annál azért jobb a helyzet. Igyekszünk minden lehetőséget megragadni, "bekukkantunk minden bokor alá". Reménykedünk benne, hogy még az idén lesz baba.
Lujza
lujza

Elmentek!KépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuzskaKép szivbol sajnalomKép
space

Space! Kép

Gratulálok, ez nagyon jó hír!!! KépKép

Én ma nem tezsteltem. Vérvételen voltam és majd délután lesz eredményem. Ultrhangon is nézték de mg nem látszik semmi ha egyáltalán van ott valaki. A hasam meg elkezdett egy kicsit olyan "megjövősen" fájni. Szóval szerintem nekem most nem sikerült és csak a gyógyszer miatt volt a halvány csík.

Anna!
Azért ez még talán nem biztos! Hátha ... Kép

Zsuzska!
Mérhetetlenül sajnálom!!!

Terka
terka

Bzsuska Kép nagyon sajnállak, nem tudom mivel vígasztljalak, nagyon szorítottam a háttérből ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

ZSuzska!
Visszajönnek, ne aggódj! Előbb, mint
gondolnádKép, megint ott lesznek, és
majd le se lehet őket/őt vakarni az anyjukról!
Vigyázz magadra, sok gyümölcs,
lepedőtorna!KépKép
Millió puszi,eszti
esztyx

Zsu!

nagyon sajnálom Kép szoritottam neked

Space GR.....KépKépKép

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Zsu Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Madaran- Csak azt szeretném mondani, hogy ne add fel! Volt egy csaj a kórházban, aki 9 évet várt a babára. Az 5. inszem sikerült. Megkapta a Gynevacot, utána megmaradt a baba. Ki kellene próbálnod. A Gynevac.hu oldalon olvashatsz róla. Egyébként mi is megkaptuk a férjemmel. Sok sikert és kitartást!
Gratula a két csiknak! Következő hónapban mi jövünk, igaz lányok?

Kép

KépKép
búzaszem

<font color="ff0000">hello Zituska!Én is Szegeden lakom!Ki az orvosod?Mi febr.óta próbálkozunk a babagyártással,szóval még nem régóta,de már nagyon várjuk!Szorítok neked is nagyon!Ha gondolod,írj!
Ildi</font>Kép
ildi10

Jó reggelt mindenkinek!Kép

Na összeragasztgattam magam darabjaimból ma reggelre! Az az igazság hogy elfogytak a könnyeim úgyhogy remélem ma már nem tud kipottyanni egy sem! Tudjátok hogy két hónap múlve megint lehetőségem nyílik egy babókára?
Most azon próblémázom hogyan lehetne addig lefogyni 10-15 kilót! Ha van valakinek valami nem túl megerőltető megoldása akkor ide vele de hamar! Ugyanis nem nagyon szeretek mozogniKép. Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni hogy egy időre rossz hangulatot ragasztottam a topicra, de megígérem nem teszem többé. Szeretném mindenkinek megköszönni hogy izgultak értem! Spacenek gratulálok a csíkjaihoz és Terkáért nagyon izgulok!
Hajrá mindenkinek!

Zsu!
Ui: Lujza Mail ment!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szia Ildi!Kép

De jó, hogy szegedi vagy!!!!Kép:Az én dokim Dr. Bitó Tamás - kimerem írni, mert én nagyon megvagyok vele elégedve - ő a klinikán van, nagyon jó UH-s doki, a magánrendelőjébe járok hozzá!
És te, kihez jársz?? Milyen vizsgálataid voltak eddig?
Szorítok neked nagyon, hogy minnél hamarabb babás legyél!Kép
Mi már egy éve próbálkozunk, de úgy érzem mostmár közel vagyunk a célhoz!KépKép

Tegnap voltam 14. napi UH-n, a mnyh. elég véékonyka - 7 mm - de a doktorbácsi szerint fog ez még vastagodni. A 3 tüszőből 2 nem nőtt továbbKép, de egy az szépen meghízott (24x27 mm)Kép, ez bármelyik pillanatban repedhet!
Sajna a párom ma elutazik, és csak holnap este jön haza, de talán most bejön a kétnapozás!Kép

Zsu!

Borzasztóan sajnálom!KépKépKépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zsu Kép
Nagyon örülök, hogy jobban vagy. Egy kis bíztató példa. A másik fórumon (csaladinet) van egy lány, akinek az első lombik babája elment, sőt még küret és minden rossz is kellett, és most annyi idős pocis, mint én :D
Szerintem nagyon jó jel, hogy tudod, hogy sikerülhet, hiszen ez a baba is megtapadt, csak valami történt. Ne gondolkozz azon, hogy mi, mert választ erre nem lehet találni.
A fogyókúrával vigyázz, különösen lombik előtt. 2 hónap alatt max. 8 kgt adjál le (heti 1 kg), mert a többi már nem egészséges, és félő, hogy felboríthatja a hormonháztartásod... A szép lassú fogyást válaszd, bár ez kétségtelenül nem olyan eredményes.
Ha valamiben segíthetek, akkor írj nyugodtan!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

"Volt úgy hogy azt gondoltam,
nincs miért és nincs esély,
Kihunyt a szenvedély és elaludt a nagy tűz.
Nem hittem volna, van olyan hogy újra és mégtovább,
Ami egyre feljebb űz.
Felpattant egy kósza szikra, meggyújtott hirtelen.
Éreztem menthetlen lángra kap a lelkem.
Felizott minden, s ragyogtam újból mint azelőtt,
olyan tisztán és fényesen."

Tudom hogy röhejes de ma meghalottam ezt a dalt és mintha nekem szólt volna. Tudom hogy tartalmilag nem mindenhol stimmel de azért én bele erőltettem! Hallgassátok meg hátha nektek is erőt ad! (Remélem nem nevet ki senki ezértKép)

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!
<font color="ff6000">Mit szóltok,milyen csodás az idő?!Bár így maradna!Szóval megvettem a PG/53 ovulációs tesztet,olyan érdekes,hátha beválik!A következő ciklusban ezzel próbálkozunk.Ma van a 31.napom,de semmi.Majd írok!Üdv.mindenkinek!
Zituska!írtam emailt a címedre!</font>
ildi10

Ildi!Kép

Mail ment!

Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita! este 10 van és még nem jött meg az emailed,küldd el mégegyszer,légysz!Köszi!Ildi
ildi10

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?