Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a dicséreteket! Ha ti mondjátok, és ennyien, akkor elhiszem, hogy jó lett a hajam.
És köszi a tanácsokat gyümivel kapcsolatban! Holnap d.e. Főpróba! Nem lesz hasmenésük, ha alma után egyszerre tejcit kap?
MASZATMANÓ:annyira ÉDESEK EZEK A KÉPEK IS! És milyen sokat nőtt!Csajszi a teádra pályázik...
Erika:grat.a tejcihez!!Nagyon ügyi vagy, hogy így sikerül termelned!
BARTIKA:örülök, hogy már javulgat a család! Legalább kiderült, miért ébred sokszor Ádám. Most már a ti időtök jön! Csak jó dolgok történnek veletek.

Az a nagyfiús kép...TUTI!:D
KRISZ:annyira jók a képek! Két nagyfiú!
Annyira szép ez a babacsokor! Olivér már választott is.

Bálint meg nem bízza a véletlenre, gondolja az egyik csaj csak beadja a derekát!:D
Katuska:szerencse engem még nem láttál.

Nyaktól lefele szélesedem:) Máté micsoda ügyi, már a nagydolog is a bilibe...
jandrea:ügyes kis csajszi! Szépen gyarapszik! Én igazából nem is foglalkozom a hosszával, úgyis a ruhán látom, hogy mennyit nőtt.
masni:szerintem még nem üdvözöltelek.

És gratulálok a babához! Nekem később jöttek a tünetek, de csak erősebb-gyengébb émelygésem volt, meg mellfeszülés, ami 2 hét alatt el is múlt. Nekem csak a végén volt székrekedésem, az is a vastól. Úgyhogy nyugi! Bár tudom, könnyű ezt mondani, hisz én is állandóan paráztam.
Hol lehet megnézni a képeket? Én lemaradtam anno a címről.
biga.csiga:
neked szülés után is megvolt az aranyered? Mert én még mindig szenvedek vele. Azt mondta a doki max. 4 hó és visszahúzódik, de nekem egy kicsi nem akar, és a napokban már elkezdett vérezgetni.:S Az normális, hogy csak nagydologkor jön ki, aztán vissza is megy? Mit használjak rá, van vmi ötleted? Vagy kitől kérhetek rá vmit?
Ma lánykám megint egész nap nyügi volt.

Este pedig folyton sírt. Azt nem értem, hogy a keddi oltás helye fürdetés után miért válik olyanná, mint a szúnyogcsípés, és körülötte egy nagy piros folt. Később ez elmúlik. Szerintetek? És este azt vettem észre, hogy a hátán sok apró kiütés van. Ha holnap reggel is lesz, elvigyem dokihoz?