A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

ez állati jó!!!!!!!!!!!!! :lol:

babszika

csajok!hol találjátok ezeket a jopofa képeket?????????ez a kis kukac valami tünemény........
sting1982

sting!
nekem van egy mappám: hangulatképek névvel
ide lementettem egy csomó mindent

a 2 kedvenc:
Kép

mostanában ezeket érzem magaménak :oops: 8)

Kép

babszika

Babszika:
:D :D :D

Pá Drágáim!
sajt@

ezek naon kis arikák.......
sting1982

én is ellopkodtam innen-onnan
ahol meglátok vmi édeset, azt azonnal lementem :lol:

volt egy időszakom, míg ez volt az avatarom:
Kép

én ilyen bolond is tudok lenni, ha nem vagyok depis :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babszika 2009.05.28 16:46-kor.

babszika

viszont most le is lépek!
hasznossá teszem magam

Kép

babszika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1243525380.0456.gif[/img] [/img]
sting1982

én is mentem majd később benézek :lol: :lol: :lol:
sting1982

Hát lányok, mi nem vagyunk házasok. Én sem akarok egyenlőre férjhez menni és a párom se sürgeti a dolgot. Én szeretnék nagy esküvőt, de erre nincs most pénzünk. Majd a 25. évfordulónkon. :) Most leszünk 12 évesek az idén. Nekünk elég a karikagyűrű, csak az nem néz a feleségének, aki ismer minket. És szerintem se mindegy, hogy élettársi papírt írtok alá vagy házassági kivonatot. És serintem egy gyerek jobban összeköt kt embert, mint egy -né és egy papír, de ez az én véleményem. Egyszer én is szeretnék férjhez menni, de nem most.

nyanya: Mennek a drukkok a picike babónak!

rózsa: Akkor neked is mennek a drukkok!
vicky79
Budapest III. kerület

Hát nem semmi a mostani termésetek! Alig bírtam visszaolvasni azt a két oldalt!

Babszika!
Én azért örülök, hogy folytatjátok! Az én párom MacaVibe-ot szedett 3 hónapig és a mostani (3.) inszemnél 26millió és 90%-os mozgékonyság lett az eredmény. Előtte lényegesen rosszabb volt. Én úgy gondolom biztosan segített valamit a Maca (és olcsóbb, mint a Fer14 -- nyár közepéig akciós a DM-ben)!
De Rony jól írta, minden ilyen komplex vitamint legalább 3 hónapig kell szedni, hogy hatása legyen!

Nyanya!
Szerintem semmi gond sincs a babával csak kicsit lusti. Elvileg még csak most fogod tölteni a 4. hetet,nem? (legalább is azt írtad, hogy félidőnél később jöhetett össze a pici) Akkor még nem is nagyon kéne látszania!

Sok tüsző téma: neke most 3 vezető tüszőm volt és nem kellett aláírnom semmit, csak Z. doki megkérdezte, hogy vállalom-e, ha esetleg ikrek lesznek.

Rólam: Elvileg szombaton töltöm a 6. hetet :lol: Pénteken kellett volna visszamennem UH-ra, de csak hétfőn fogok tudni, de remélem akkor már szívhangja is lesz a picurnak!

Minden injekciózónak, UH-osnak, akciózónak, teszt előtt állónak nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
akire79

Hahóka!

Ami a házasságot illeti:
én a második felesége vagyok az én drágámnak! És áldom érte az elsőt, hogy volt akkora marha, hogy elengedte! De nekem ez így pont jó! :lol: Ilyen férjet kívánok mindenkinek! Igaz, a lánykérés nem volt túl romantikus, de a lakás miatt sürgetővé vált a dolog. Mikor megkérdeztem, hogy csak a lakás miatt vesz el, vagy egyébként is így gondolta, azt mondta, szerette volna, csak kicsit később. Hogy anyagilag is úgy álljunk. De nem is bánom, hogy nem tartottunk többszázezres (esetleg milliós) lagzit. Nagyon jó volt így is, ahogy volt! Viszont a mai napig furcsa kimondani, hogy férjnél vagyok. :lol: 5 éve ha valaki azt mondja, hogy 32 évesen férjhez megyek, kiröhögöm. És láss csodát: itt vagyok egy drága, édes ember feleségeként. :D
Ja! Én nem akartam sosem -né lenni! Szerintem attól nem leszek más ember, hogy hozzámegyek valakihez. Miért legyen hát más a nevem? (És persze szempont volt az is, de csak másodlagos, hogy állati sokba került volna minden papíromon átiratni a nevemet! :D)

Levettem az avataromat, és most keresek magamnak valami újat! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na? Hogy tetszik, csajok? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Akire:
Na végre, h. felőled is hallunk :D
Hétfőre sok sikert a szívhanghoz! :lol:

Kakti:
Nagyon édi kettős személyiség :D - szúrós, de azért szerethető :)
Én is a 2. felesége vagyok és nem is értem, h. miért nem jött be eléggé az elsőnek? Nem is agyalok rajta, mert ez a legjobb dolog ami idáig történt velem, hogy egymásra találtunk.
"-né" pedig én sem akartam lenni, először is azért, mert ragaszkodtam a saját nevemhez ami én vagyok és senki más! Másodsorban nem tecc a családneve, az első felesége is "-né" volt, nem akartam az ikre lenni és persze az átiratásokat sem akartam (idő-és pénzhiány miatt, nekünk gyorsan kellettek a papírok).

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajt!
Kép

Úgy tűnik akkor, hogy nagyon egyre jár az agyunk. Az enyém exe nem -né volt, csak a vezetéknevét cserélte le anno, de én még azt sem akartam. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Amúgy a Kaktusz becenevet 3 éves koromban kaptam a nővérkémtől (mivel eredetileg kati vagyok), és aztán kb. 10 éve egy volt kollégám rövidítette le Kaktira. És soxor a zuram is Kaktusznak hív! :lol: persze csak akkor, ha másoknak beszél rólam. Amúgy meg Mamcsi vagyok, most meg Kismami... (csak nehogy elkiabálja)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

aranyos ez a kis kaktuszka!!
azt mondjátok ha né akarok lenni az +költséggel jár a hivatalban????
sting1982

sting: Csak ha le akarod cseréltetni a papírjaidat. Bár a sógornőm ezért nem vette fel a férje nevét és mikor rákérdezett minden papírját megcsináltatták vele újra, ahol a férjezett nevéhez is bekerült a neve. Neki így semmivel nem volt olcsóbb.
vicky79
Budapest III. kerület

Böbe!

Régen ingyééé átírták a papírjaidban a nevedet, ha megházasodtál. Ma ez már plusz költség. Nem is kevés. De ha gondolod, ráérek most, utána keresek. :D
Már meg is van!
Ez ugyan 2007-es adat, de csak nem változott számottevően:

[quote]
írta:
személyi 1 500,-
lakcímkártya 500,-
jogsi: 4 000,- + orvosi vizsg. 6 000,- de így már 10 évig jó
meg útlevél....
taj kártyát ingyen csinálták, azt hiszem ha elveszik akkor 2 000 Ft

Amúgy ezt a cikket lőttem most a velvet.hu-n:
Kép

A cikk itt érhető el: http://velvet.hu/poronty/2009/05/28/evente_negyedmillio_lombikbebi_szuleti_a_vilagon/
És a világoskék aláhúzott részek további cikkekre linkelnek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Te Kakti! :shock: Ekkora sajtot még nem láttam! :lol:
Már hallottam róla, h. a Kaálisok nagyon "termékenyek", de ezt azért nem gondoltam volna - egy év alatt 1244 bébi, nem semmi...

Pá Drágáim!
sajt@

csajok!
lavinát indítottam el az avatar cserével? :lol:

akire!
köszi és drukk hegyek neked!!! :wink:

kakti!
nem is gondoltam, h ebből jött a kakti :shock: :D

babszika

köszi kakti a gyors keresést!! :lol: :lol:

Kaálisok ilyen jól nyomják????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
sting1982

kakti!
lakcímkártya ingyenes .... legalábbis nekem az volt (2008.)
a személyinél nem rémlik az 1500, de sajna arra már nem emléxem, h mennyi
taj kártya tényleg ingyenes, akárcsak az adókártya
az új jogsihoz nem kell orvosi

babszika

Csajok! Most vettem ápdéjtes édesítőt, ami nem tartalmaz aszpartamot, viszont van benne na-ciklamát.
Most olvastam utána:
"E-952
Ciklaminsav és ciklamátok (nátrium-, kálium­, kalciumsó)
Szerep: Ízfokozók, Édesítőszerek
Hatás: nagy mennyiségben karcinogén
Mesterséges édesítőszer, az USA-ban tiltott. Szacharinnal keverve van forgalomban. A ciklamát bekerülhet a méhlepénybe és az anyatejbe. A bélflóra ciklohexil-aminná alakítja át, ami - az állatkísérletek szerint - károsítja a herét és a spermiumokat. Az állatkísérletek - nagy adagokban történő alkalmazás esetén - hólyagdaganatot jeleztek. "
Köszi Norbi! :evil:

Pá Drágáim!
sajt@

Babszika:
Éljen a megújulás! Remélem rákoppintunk a Kaálisok statisztikájára :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Ja!
Vettem már stevia (magyarul sztívia) cseppet is, nekem annyira nem ízlik, de nem vészes. Ez a növény Paraguayból és Brazíliából származik, leveleiből készült csipetnyi örlemény egy teáskanálnyi cukrot képes helyettesíteni.
Xylitol-t (magyarosítva Xilit), tegnap vettem, ez - azt mondják - szintén egy természetes és teljesen biztonságos édesítőszer, nyírfakéregből készül, de számos gyümölcsben is megtalálható. Ugyanolyan édes mint a cukor és nincs semmilyen mellékíze. A xylitol nemcsak hatásosan helyettesíti az édesítőszereket, de jótékony hatást fejt ki a fogakra és a fogínyre. Lassabban szívódik fel, alig befolyásolja az inzulin-szintet és ezért cukorbetegek is fogyaszthatják. 40%-al kevesebb kalória van benne mint a cukorban. Stabilizálja a hormon-szinteket és alapvetően jótékony hatással bír az egészségre. Észak-Európában már régóta használják, újabban Japánban és az USA-ban is nagyon terjed a használata

Pá Drágáim!
sajt@

sajt!
nem semmi ez a norbi cucc! :shock: :shock:
ha rajtam múlik, én benne vagyok a statisztika rombolásban :wink:

babszika

Én nem rombolni szeretnék, csak koppintani :wink:
Libbenek, mert gyün a Fábrik úr, őtet világi módon szeressük! :D
Jójcakkát Kismamik és leendők! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

sztem meg a rombolás is jó lenne, mert attól a kaáli még hozhatná a számokat, csak más intézmények is felkapaszkodnának :wink:

babszika

Ehhez az ábdétes cucchoz csak annyit:
én nem vagyok Norbifan! Sőt! De ezek az adatok nagy mennyiségre vonatkoznak. Oda is van írva. Amit egy ember elfogyaszt belőle egy kávéhoz vagy teához, az nem az!
Viszont rengeteg féle alternatív édesítő szer van, ami a répacukrot kiváltja. Ott van akár a szőlő- vagy gyümölcscukor is (mindkettő kapható gyógynövényboltokban), ami azért jóval egészségesebb a répacukornál, de mégsem mesterséges cucc.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti!
tecsóban és még egy sima CBA-ban is kaphatóak!

babszika

csajok!
eszembe jutott ma vmi, ahogy ott ültünk a bmc-ben:
ígért nekem anno vki egy Sejtjeink dvd-t..... ki volt az a kis felelőtlen? :lol:
most már nagyon megnéznénk. neten nem tudjuk lebonyolítani?

babszika

Jajj, csájék!
Olyan sokat írtatok, hogy alíg bírtam visszaolvasni!
Jön valaki kedden BMCbe?

Mindenkinek soksoksok drukk!
lugi

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, alig bírtam visszaolvasni.

Kakti, Rózsa és a többiek mennek a babaragacsok!!

Akire! Jól olvastam, hogy a Z. dokit mondtad? Ezt akkor most nem értem. Azt tudom, hogy azon a héten a Sz. doki nem volt, de az inszemet nem a dr.nő csinálta?

Babszika! Te hogyhogy a dr-nőhöz mentél vissza?? Egyébként én is gondolkodom egy ilyen cserén. Ja és ez az ellenanyagtermelés elgondolkodtató? Még jó, hogy eddig semmit nem tudtatok róla.

Rony! Pihenj sokat és egyél sok fehérjét!! Az, hogy most esik le minden az Murphy. Nekem is amikor volt a laparoszkópiás műtétem és nem igazán tudtam hajolni minden akkor esett le. Ez már csak ilyen, nehogy már jó legyen. De a végeredmény a fontos!!!!! Nem?

Vasikáé???? Hová tűntél!!!

Sajt! Hogy Te miket tudsz!! Elmehetnél a Norbihoz az update cuccokhoz tanácsadónak! Tanulhatna a nyírfakéregből és nem a mérgeket adná el, na persze azt sem értem, hogy ezeket, hogy lehet forgalmazni és még sokmindent amiről egyértelműen tudják, hogy káros. Na, de akkor nem menne a biznisz.
szöszi1977

Én is édesítőztem eddig, most a dáthás időszakba vettem barna nádcukrot, mert a férjem utálja az édesítőt, és ezzel ittuk a soksok teát....aztán most maradt is, remélem, hogy nem attól a kevéstől fogok mégjobban kikerekedni...:)
lugi

Lányok!

Sejtjeink dvd. engem is érdekelne!!!!
szöszi1977

szöszi!
nekem W. doki volt a dokkerem, csak amikor elment, Zeke vizsgált.
De a drnő van helyette, szóval hozzá "kell" járnunk.
nem cseréltem én, de nincs is vele bajom :wink:
de már annak is örülök, h a drnő elmondta az okot. mert ha nem kérdezem meg, akkor azt hiszi, h tudjuk. :?

babszika

Lugihoz hasonlóan én is a lágy sötétbarna nádcukrot preferálom! Nagyon finom, egészséges(ebb), és nagyon drága - sajnos! De megéri az árát!

Na ezt nektek:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

szöszi!
ennek örülök, de nem tudom, h ki ígérte meg! :lol: :lol:

babszika

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, valószínűleg én is BMC-s leszek.

Nekem nemrég volt egy laparoszkópiás műtétem, endóval műtöttek. Apinak meg kevés a katonája, bár elég változóak az eredményei.

A kérdésem az lenne, hogy melyik orvost ajánljátok? Mennyire mennek gyorsan a BMC-ben a dolgok? Mikorra tudják adni az első időpontot? Az első konzihoz képest mikor kerülhet sor az inszemre? Illetve van-e lombikos várólista? Arra általában mennyit kell várni?

Előre is köszi a választ! Bocs ha sokat kérdeztem. :oops:
vayacon

Sziasztok!

Húhh, tényleg jó sokat írtatatok.......

Nyanya!
Természetesen továbbra is mennek a drukkok, így legalább úgy érezzük, hogy MI IS bennevagyunk ebben a babában, hogy sikerült!!!!! Szóval drukk, drukk jövőhétre!!!!!

Én is hallottam ezt a Macát, hogy az nagyon jó, és min 3 hónapig szedni kell!!!!!

Sting!

Dejó, hogy mentek konzira!!!!! Drukk! A szurik miatt meg tényleg ne izgulj!!!! Hogy mennyit kell majd szúrnod, azt a hormon alapján dönti el a doki.......

Házas / nem házas sztorihoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy szerintem mindinki úgy dönt ahogy szeretne.
Tényleg nem egy né tesz boldoggá, vagy egy papír...............Én személyszerint attól nem érezném magam nagyobb biztonságba, hogy nem élettárs vagyok, hanem feleség. Mi most is úgy érezzük, papír nélkül is, hogy örök életünkre együtt leszünk.

Kedden megyek IR re, egy hülye kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.......
Valószínüleg épp nálam lesz Piroska néni, ez én úgy gondolom nem kavar be, hiszen nem hormonszintet néznek.
Nyugtassatok meg, hogy ez tényleg így van!!!!!

Kakti, most már nem a randisugarakat küldöm, hanem a babaragacsokat++++++++++

Akire!
De jó, hogy jelentkeztél, nagyon nagyon szorítok hétfőre!!!!! Biztosan minden rendben lesz!!!!!!! Nagyon örülök , hogy sikerült neked!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szia Vayacon!!!

Üdv itt nálunk, szerintem a legjobb helyre kerültél!!!

Első időpontot szerintem kb 1 hónapon belül kaptok.
Ennyi az össz várólista.......
Mindegyik doki nagyon kedves szerintem, remekül érti mindegyik a dolgát!!!!!

Az első megbeszélés után megkapod a beutalókat, vérvételekre, apa bacivizsgálatra, meg még ami közbejöhet, és 1, max 2 hónapon belül már kezdődik is a buli ( he semmi olyan nem találnak, amit ki kell előbb kezelni )

Arra mindenesetre készülj, hogy mindig nagyon sokat kell várni. 1/2 8 kor nyitnak, de már egy órával korábban is kígyózik kint a sor!!!! Fél napos elfoglaltsággal mindig számolni kell, ha nem többel!!!!!!

Kívánok neked mihamarabbi babásodást, ha bármi kérdésed van, nagyon szívesen segítünk, gyere bátran!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szia Vayacon!

Ahogy Heni is írta, tényleg sokan szoktunk lenni. De azért nyitás előtt egy órával még nem kígyózik a sor, csak akkor kezd alakulni. :D
Én is a hajnali eresztésben szoktam menni. Olyankor 10-re legkésőbb már beérek a munkahelyemre. Szóval ha korán megy az ember, nem kell annyira sokat várni - szvsz.
Mi februárban voltunk első konzin, utána vérvételek, nőgyógyászati vizsgálat, apának spermavizsgálat (2x), és végül az áprilisi ciklusban volt az első inszem, most szerdán meg a második.

Heni!
A piroskádnak semmi köze az IR-hez, menj nyugodtan!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lugi! Én megyek kedden a Zekéhez UH-ra.

Heni! Szerintem nem zavar be!

Nyanya!+++++

Vayacon! Üdv a csapatban, szerintem bárkit választhatsz, mindegyikről jókat hallottam. A nekem a Zeke doki az orvosom, nagyon jó szakember, de nem egy barátkozós, bőbeszédű fajta. Kb 1-2 hónap a kivizsgálás, de vihettek előző papírokat is. A konzi után a következő menstruáció 2-3. napján indulhat az inszem, ha mindent rendben találtak.

Rózsa! Sok fehérje és nyugi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigriske1978 2009.05.29 08:15-kor.
tigriske1978

vayacon: Üdv köztünk. Hát a bmc-ben elég sokan vagyunk, ezért nem pörögnek annyira a dolgok. De várólista a lombiknál nincs ha jó tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Bocsi hogy csak most jövök de tegnap be aludtam!
Kakti!
Mi zus veled?Hogy vagy?
Én 2008ban mentem ujra férhez a lakcim kártyáért nem kellet vizetnem,a személyiért 1500ft.a jogsinál meg másik lapra irta a név változást és 0összeg volt!Tegnap fél9körül oda értünk Apa elment le adni a kiskatonákat,és ott ültünk kint fél 12ig aztán emeletre kellet menni 3an voltunk inszemesek én negyed 1körül voltam a mütöbe /hát nem valami jól eset mikor fejre állitotak majdnem/aztán mikor felálltam szédelegtem.2körül meg kaptuk a zárót!Csudálatos modon nem voltak sokan!Köszönöm a ragacsokat!!!!Igen nyugi van mindent meg teszek hogy sikerüljö.Kicsit érzékenyek a cicieim meg picit érzem a hasam.Én is drukkolok mindenkinek akinek szüksége van rá!!Puszi mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Rózsa Drága!

Javítsd a vonalzódat! Legnagyobb fájdalmunkra már 2009. van! :lol:

Amúgy jól vagyok, köszi. Kímélem magam, sokat alszom és küldöm az energiákat a mi kis apróságunknak. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

rózsa: drukkolok, hogy te is babás legyél (és a többiek is, mint én meg rony, meg.....mindenki)
vicky79
Budapest III. kerület

Kaktikám!
Köszi a ki javitást!Én is sokat pihenek mert Apája ki adta meg amugy ismeg teszünk mindent hogy sikerüljön!!
Mindenkinek köszönjük a drukkokat!Puszi

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Köszi a válaszokat. Esetleg még valaki tud segíteni, ki milyen dokihoz jár, mi a véleménye róla. Konc dokihoz nagyon nehéz bekerülni? Még az lenne a kérdésem, hogy milyen számot kell hívni.

Én valószínű jövő hét vége felé fogom felhívni őket, mert még megyünk vissza a Róbert Károlyba egy konzira. Úgyhogy még van egy kis időm dönteni, kihez menjek.
vayacon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?