2001.08.31 10:59
2001.08.31 14:36
), 10 percet nem volt képes meglenni magában, pedig általában nagyon jól eljátszik egyedül. Lehet, hogy valami bújkál benne, mert hasmenése is van, vagy még ez is belefér a fogzásba? Most éppen szunyál, úgyhogy írok nektek gyorsan.
Tomi után néha az egész konyhát takarítani kell.
Ami nem ízlik neki, azt kifújja. Még jó, hogy mostanában csak az õszibarack volt ilyen, azt meg megvontuk tõle.
Abban meg igazad lehet, hogy a pocijuknak nem árt az 7-8 órás pihenõ, csak Tomi most már el van kapatva, és a megvonás ordítással jár. Egyszer kipróbáltuk, mindenki felébredt, mert egy szobánk van csak. Tehát amíg bírom, addig nálunk marad az éjszakai szopi és együttalvás. Dehát persze különbözõek vagyunk és ezért mindenkinek más jön be.
Szegény Hannus! Remélem jobban van már! Sok-sok gyógyító puszit küldök neki!
2001.08.31 19:26
! Jobban van már? Olyan rossz volt olvasni, hogy mentõ vitte be! Én is sok-sok-sok gyógyitó puszit küldök neki
!!!!!!!!!
! A következõ hétvégi talin tuti ott leszek, illetve leszünk a férjemmel!
!
!
! Évi! Neked hogy sikerült?
! Megkaptam ám a bónusz képet
! Ja, és van két algaevõnk, csak lehet, hogy baromi lusták.
. 2001.08.31 20:16

Nem vagyok ego 

a dícséretek az emberekből, Lili meg mindenkire mosolygott. Volt akire kacagott. És alig aludt. Inkább a hangjával játszott. Nem mondom, mikor kisebb volt könnyebb volt vele eljárni, mert már nehezebben ül meg a hordozóban sokáig. És minden zajra felébred. Vettünk neki pár ruhát az őszre, gyakorlatilag már csak egy kabát, egy téli kezeslábas és pár sapka meg (most, hogy írom tudatosul, hogy még mennyi minden kell) szóval még kell egy pár dolog. Vettem a Corában egy édes együttest (vastag naci és pulcsi) 3000 Ft-ért meg a La Halle-ban is vásároltunk, de ott ajándék pénzen, mert egyébként nagyon drága. Este Lilit leraktam 15 perc szopi után, nézelődött 10 percet majd elaludt. lehet, hogy ez már így lesz? Remélem. Egyébként egyre jobban imádom az én kicsi lányomat és egyszerűen nem tudok betelni vele. Ahogyan ti szoktátok írni. Ma este is csak néztem-néztem úgy, hogy minden vele töltött pillanatot megtarthassak az emlékezetemben és tudatosítsam, hogy ez a gyönyörű, édes, kedves kislány az én lányom, mert számomra még mindig hihetetlen, hogy ekkora mázlista vagyok. 2001.08.31 20:23

Nagyon megható volt. Jól kiürült a lakás
Emese, neked nem volt nagyon fura, mikor elmentek a fiúk? De beszéltünk velük telefonon, és nagyon jól érzik magukat, sokat sétálnak. Csak kár, hogy fürödni már nemigen lehet.
Ne hallgass a huhogókra, felfoghatatlan, hogy egyes emberek miért csak az általuk elképzelt megoldást tartják jónak. Remélem, hamar megszűnnek a rosszullétek. Én nem émelygek egyáltalán, és egyelőre Hannus is szopizik rendesen, de hát ő már mást is eszik, úgyhogy biztosan kevesebbel is beéri. Meg ki tudja, mi lesz később. 

Talán majd később, ha túlleszek az álomkóron
2001.08.31 20:30

2001.08.31 20:45

Hál' Istennek nagyon hösiesen türi a kórházat, már kis barátnöre is szert tett

2001.08.31 22:38
Lassan mi is feltöltjük a ruharaktárakat. 2001.08.31 23:18
. Holnap délelőtt miondenképpen kereslek telefonon (lehet, hogy ezt úgyis holnap este olvasod, addig meg úgyis beszélünk ...
.
, mert már szeretnénk veletek találkozni!
. Próbáld meg mondjuk ránként két decivel vagy hasonló adaggal... Egyébként anno mindkét gyerekemmel kb. a huszadik hétig émelyegtem mint a dög...
Hányni egyikkel sem, de szörnbyű volt, mert tisztára olyan volt, mintha gyomorrontásom lett volna, és néha félórákat ültem a wc-n, hogy na most jól kikakilom (bocs) magam, és jobban leszek. Aztán eszembe jutott, hogy ez nem fog menni, mert nem gyomorrontásojm van hanem baba van a pocimban
.
) Remélem a hétvégére hazamehet ahogy mondták.
). Szvsz esőnap nem kellene, csak "esőhelyszín".
. Talán a foga jön, bár ma körülnéztem a szjában és nem láttam jelét. Ma lelkiismeretfurdalásomat enyhítendő adtam a gyereknek enni, megevett ebédre egy reszelt almát egy banánnal keverve
. Vacsira is kapott banánt meg rántott csirkemellet. Úgy msztik, mint egy kis szélvész, ott van mindenhol pillanatok alatt
.
. 2001.09.01 10:44

Pedig már annyira, de annyira jó lenne találkozni veletek!!! 2001.09.01 17:16

Mikor mész dokihoz? 2001.09.01 20:27
Szegény, annyira kimerült a sok sírástól, hogy délután aludt jó két órát.
Most már komolyan kommunikál.
Kicsit még képzavarban van a drágám.
Hát, hogy tehetnék vele ilyet? 2001.09.01 20:29
2001.09.01 21:21

Jó kis hely az a Kemence, kíváncsi vagyok, jövö nyáron ki megy Hozzátok vendégségbe!!!!!!!!
Komolyan! Lehet, hogy nem látszott (hallatszott) rajtam, de egy kicsit zilált voltam a mai napon, bocs érte!
És milyen suliba mész? Nagyon klassz, hogy bele mersz vágni!
), de látod, rendbe jött. Örülök neki!
Azért persze imádom, és a gyerekek is, de igazán klassz lenne, ha nem csak ékszereket tudna varázsolni!
Te mi alapján döntöttél a "mikor menjünk suliba" ügyben? Mert mi még elötte vagyunk, de sokat rágódunk rajta. Dani nem évvesztes, és azt hiszem, egy kicsit belepusztulna, ha jövöre nem mehetne. 2001.09.02 09:57
De végülis az már holnap van..
2001.09.02 18:53

2001.09.02 19:54
2001.09.02 20:23
2001.09.02 21:47
!! 

Szurkolok, hogy most már ne legyen semmi gubanc. Tavaly mi is megjártuk ezt a kiszáradás-dolgot Áronnal, emlékszem, olyan kis sovány és elesett lett. De aztán szerencsére farkasétvággyal mindent bepótolt, és hamar talpraállt, kívánom, hogy nálatok is így legyen.
No de végül is mindegy, hogy mitől, lényeg, hogy jól vagytok!!!

2001.09.02 22:41

És persze Magatokra is! 2001.09.03 00:27
, de azért jelentős problémák sosem adódtak Zsombi születése után
, ezért nem is említettem a témát eddig. 

. Nagyon nagyon gratulálok. Nem lesz a babának semmi baja! Egészséges, gyönyörű vadiúj bébitek lesz!
Csak éppen bele sem merek gondolni, hogy a velük való foglalkozás hogyan férne be 24 órába naponta. 2001.09.03 09:28
2001.09.03 10:39
2001.09.03 10:42

!
. A helyszín valahol középen kéne legyen, mert gondolom, aki autóval jön, az az Árpád híd felől jön le a parkolóba, ( igaz fizetős, de megéri), én meg pl. villamossal fogok menni, és az meg a MArgit hídon áll meg. Persze ha jó idő lesz, akkor szívesen átsétálok a másik végébe. Talán a nagyréten lehetne letelepednünk, aztán ha kedvünk támad, majd sétálunk is, OK?
), és már elkezdtem a következő pulcsit is. Szerencsére gyorsan elkészül egy ilyen kis darab! 2001.09.03 12:32
Biztosan nem lesz semmi baj a picurkával, csak nyugi.
Lesz még vénasszonyok nyara!
2001.09.03 15:16

. Addigra már főzelékezni fogunk (ok lejjebb), tehát evés nem lesz gond. Egyébként otthon raktározom a tejcsit, hogy legyen az is. Elkezdtem fejni... Uncsi... 2001.09.03 19:48
2001.09.03 20:12

Olyan rejtjelesen írtad, vagy én vagyok h...e? 

2001.09.03 21:15
2001.09.03 21:29

Lehet, ettől fogyunk? 2001.09.03 21:57
)
MAjd meglátjátok mikor jöttök legközelebb. Késõn jutott eszembe, de ha legközelebb jöttök, a Kálvin tér felõl gyertek, sokkal közelebb vagyunk oda mint a Ferenc krt-hoz. 2001.09.03 22:55
2001.09.04 08:43
2001.09.04 12:59
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|