Kis életjel!
Tegnap Gergővel gyerekorvosnál tanácsadás, 7 kiló és 66 centi, 41 centi fejkörfogat, 42 centi mellkaskörfogat.
Anyósom és Zoli is mondta, hogy ha elmegyek valahova, mint pl múltkor a tali, írassak a gyerekorvossal tápszert, hogy Geri tudjon mit enni, mert ugye a fagyis és a frissen lefejt tejet sem issza meg. Hát én bizony nem írattam, mert tejem van elég, Gergő fejlődik szépen és tiszta hurkás. Doki is agyon dícsérte, így biztos hülyének nézett volna ha ennek ellenére receptet íratok.
Ma meg elvittem az ortopédiára kontrollra a csípője miatt. Minden Ok. Többet nem kell mennünk, hacsak nincs valami gond.
Egy pár napja már a jobb oldala felé is forog hasra. Így már nem "egyoldalas" a drága.
Dani a héten "muszájból" alszik délutánonként! Neki is jobb, még ha délután sír is egy kicsit az ágyban, de a délután hátralevő része és az este is jobban telik. Kedden már vacsora közben elaludt (7-kor, amúgy fél 10 körül alszik el) úgy le volt fáradva.
MEgint rendeljük a kaját, egyszerűen képtelenség hogy emberi időben kész legyen az ebéd, főleg hogy Dani sem aludt/alszik nap közben.
Ancsa!
Jaj annyira rossz olvasni, hogy ide jutottatok. Hasonlóan a többiekhez nem értem, hogy lehet egy apa ilyen, hogy szinte lemond a gyerekeiről. Javasolnám, hogy írd le (persze ha net közelben vagy), hogy ha valamire szükségetek van, hátha éppen egyikünknél van elfekvőben éppen az ami nektek kell.
Betti!
És mikor tudtok menni Pestre? Én tegnap a dokinknak nem említettem Dani ügyét, csak a védőnőnek, Ő nem erősködött, hogy márpedig kivizsgálás. Persze majd ha Danival megyek 2 éves tanácsadásra átbeszélem a dokival a dolgot. Néha úgy érzem, hogy nincs rendjén a dolog, néha meg úgy, hogy haladunk szép lassan.
Judit!
Nagyon jó lett a hajad! Elhiszem, hogy Máté kicsit tartózkodott. Nekem is mind kettő úgy szint. Nagyon helyes Laurád. Remélem jól sikerült a tegnapi szülinap!
Te fotóztad az ovis csoportot? De ügyi vagy!
Lola!
Belecsöppentek a sulis életbe!? Soma várja már? Jó lehetett a Kehida pihi!
Szilvia!
Áronod cicizés közben alszik el? És ha befejezte is ott kell legyél mellette? Nekem Gergő vegyesen alszik, van hogy cicivel alszik, aztán szájába be a cumi és berakom a kiságyba, de van hogy egyedül. Nem tudom mit jelent nálatok ez a cicizés közbeni elalvás!
EDB anyu!
Örülök, hogy lett nyaralóhelyetek. Biztos jól fog sikerülni, az időtök is jó legyen.
Jók a képek! Emese a rúzzsal, hát ...
Édesek az alvó picik is.