A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Nagyon gyönyörűek a babaképek, Efe és Szoni tüneményesek! :lol:

Vendi, nagyon cukiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Helga, nálunk is ez a műsor, 8 helyett már 6-7 között ébred! :?

Na egyenlőre ennyit, mert felébredt Bencus!
zsu83

Gerendai Zsuzsi :D egyszerű gyors pogi :D

Nilabali akkor a fiad is 7alvó :D Már a hajvágás nem sokáig húzható... és kéretik nem nevetni, de itt van a kép amin látszik, hogy lassan a szemébe ér a haja :D

Kép

Kép

Zetibebi szerintem itt senki nem lapozza tovább a Zétis híreket mert mindenkit érdekel, hogy hogyan alakulnak vele a dolgok!... :wink:

Abencze Én estefele többször adok neki cicit és olyan fél tíz körül alszik el és reggel 8 fél kilencig nyomja... szerintem az is lényeg, hogy este jól telerakja a pocakot :D ha puki meg kaki miatt kel fel akkor alvás előtt adj neki Chamomillát. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Nicko Balatonöszödre megyünk nyaralni. Iric jól van... valamelyik nap olvastam a blogját. Nem tudom, hogy miért nem jön... remélem nem megharagudott.. :?

Kép

Kép

Kép
millye

Abencze: de jó, hogy végre jelentkeztél! Bár így megértem, hogy nincs időd és energiád... :? Hát Hanna kb. 10 órát alszik éjszak egyhuzamban, de én sem tudom, hogy mi lehet az oka. Elképzelhető, hogy a tápszer, mert akkor lett jobb alvó és kezdett el csökkeni az éjszakai ébrenlétek száma, amikor tápszeres lett. DE! Nekünk sem ment egyik napról a másikra, kb. 3 hét kellett amire eljutottunk az átaludt éjszakáig és egy két hét, amire állandósult. A nővérem szerint tuti a tápszer miatt. Ő azt mondta, hogy a második babának este tápszert fog adni, mert különben alvás nélkül nagyon nehezen fogja bírni.
Szerintem nem leszel ettől rossz anya és a gyerekeknek is jobb, ha nyugodt és kiegyensúlyozott, kipihent vagy! 8) A tápszeres etetésnek tényleg óriási előnyei vannak, pl az, hogy nincs az mint az anyatejnél, hogy valami olyat eszel, amitől fáj a hasa. Hannának már egyáltalán nincs hasfájása, nagyokat "durrog" és kakil is rendesen.

Panna
pandusika

Őszintén szólva én is elkezdtem az esti tápszeren gondolkodni... :?
Itt egy sorstárs, Abencze! Mondjuk nálunk csak egy hete tart... Még lehet, hogy bírom darabig, de én sem gondolom, hogy végkimerülésig kell csinálni... :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: annyira sajnálom az éjszakákat... Biztos, hogy jó az Neked, ha mi most odacsődülünk? Nem vagy elég fáradt így is???
Komolyan kérdezem!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Ezt muszáj leírnom. Alex most fordult hasról hátra!!!!!
Itt játszunk a kanapén, hason fekve magyaráz a könyvének, azt egyszer csak átfordult. Jupiiiiii
Na megyek, mert játszunk :lol:
kreiszi

Bakker, tiszta bolond vagyok, itt bőgök, a gyerek meg vigyorog rám :lol:
kreiszi

Alexbaba nagyon ügyes!!! :D

Nemnem, Amy, nagyon örülök, ha jöttök, holnap jobb lesz, most megyek, hunyok egyet és kicsit kialszom magam. Kell a társaság, úgy jobb!!!! Komolyan! :) Nagyon várlak Benneteket! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kreiszi nagyon ügyes Alex! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Írtatok ám rendesen... :lol:

Fogalmam sincs, h lehet a gyönyörű Efét lánynak nézni. :lol:
Olit még nem nézték annak! szerencsére 8)

De az éjjeli idő miatt megint nagyon nyűgi, most süt a nap,
megyek, sétálok vele egy kicsit, hátha megnyugszik... :)

Kép

Kép
gjéti

Na az előbb kifelejtettem Hannát, ő is nagyon gyönyörű!

Abencze, végre írtál pár sort! :)

Nilabali, már téged is hiányoltalak! :)

Bogi, ma csak a Corába mentünk, kint nagy szél van! :?

Millye, Andris egyszerűen ennivaló!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Adri, és Alex nagyon ügyik! :lol:
zsu83

millye: gondolhatod én sem...de nem merem lekopogni..talán-talán javul - a belladonát ötször szedem - voltunk ma jó nagy szélben is sétálni, az nem tett túl jót.

pandusika: nagyon jó képek!!!

stelly: mi is néztünk tegnap előrejelzést és nekem is eszembe jutott, de hát majd hétfőn kiderül hogy milyen időnek ígérkezik

nilababa: köszi, ténleg nem az én ízlésem, de egy fotót megért :lol:

kreisz:ügyik vagytok!!

abencze,julcsi: szerintem attól nem lesztek rossz anyák hogy este tápszert adtok neki. Az sokkal rosszabb, ha fáradt kialvatlanok vagytok.

zsu: csoda lett volna ha otthon maradtok 8)

Kép
budabo

Millye: András haján demilyet röhögtem... (A nem nevetünk részt saaajnos csak utólag sikerült elolvasnom. :D )
Amúgy meg a második képen valami szenzációsan aranyos!

kreiszi: hát akkor Alexnek is hurrrrááá! Csak bejön ez a panaszkodás nyílt színen!! :wink:

Esztike meggondolta magát és már nem nyafog. Azért én bánatomban betermeltem egy adag piskótatallért...
Afölött érzett bánatomban persze, hogy délután nyűgi volt... :D

ladmon

Vince első autója, amit a keresztszüleitől kapott:
a kis alfa :lol: Kép
apajátszós:
KépKép
és a nagyok vizilabdaedzés előtt:
KépKép
nekünk ilyen kengurunk van, szeressük nagyon :), és lehet kifele fordítva is berakni a kisördögöt:
Kép a kezét nem akarta bedugni a helyére, elvileg a zsinór alatt kellne.... :) de neki így jó!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Köszi a tippeket és a biztatást, lányok, ma adtam neki chamomillát, jól kikakálta magát, pocakját is tornáztattam, remélem, bejön! Próbálkozom vele pár napig, aztán ha nem javul a helyzet, jöhet a tápszer.
Nagyon cukik a képek! Én is próbálok feltöllteni mindjárt...
Nem sikerült :( tudja valaki, átméretezés után miért bpm file-t hoz létre és hogy kell jpeg-gé változtatni? megpróbálom a gmailbe feltenni őket...

Kép
Kép
abencze

Elif: Efe de édes. A”Mit egyek ma” kép emlékeztet a fiamra, ő is szokott hasonlóan nézni :D .
Gabi: olyan szép rózsaszín cuccai vannak Szoninak, igenis csak tessék ráadni!
Zvera: nem ugrik be, h lenne másik kötőjeles vírus, de attól még lehet. Volt azóta láza Z-nek? Ikrek lány-fiú páros, a fiúnak operálták lézerrel a szemét, a lánynak 2 oldali lágyéksérvét , de ettől eltekintve jól vannak. Tegnap még anyuval tömegközlekedtem, így azért bátrabb voltam :D .
Amy: Vendi de ééédes, jól nyomja.
Stelly: gratu Adrikának, ő is milyen ügyi!
Panna: nagyon szép szája van Hannának
kreiszi

Abencze, Dina, Bjuti, Mist: Küldök privit a tali részleteiről.
Apropó tali: eleve 4-éről volt szó, mint esőnapról, szóval ha kedd nem, akkor jövő csütörtök.
Senki nem lesz felháborodva a nem megfelelő szervezés, helyszín, időpont, stb miatt, ugye? Ugyanis próbálok itt kooperációra bírni mindenkit, de szinte senki nem reagál. :(

Remélem Abencze, ma jobb éjszakátok lesz, a chamomilla megteszi a hatását.

Andriska gyönyörűséges a második képen! Annyira édes!

És bizony a Te gyermekeid is, Verus! Mind gyönyörűek, és olyan nagyok már a nagyok, pedig még csak 7 és 6 évesek... :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: én mindig mindig reagálok. Bárhol jó a szigeten, majd lacussal megtaláljuk.

Kép
budabo

ja és aki szerint sokat alszik a babája küldje ide az álom felét. Fügi ma dél körül rápihent az ebédre kb. 40 percet, ebéd után 4 körül aludt fél órát, majd este 20-ig kiabált,sikongatott,dumált. Fürcsi után annyira túl volt pörögve hogy alig akart elaludni, végül 30perce aludt el, de mindjárt vacsizunk. Szóval nekem ne mondja senki hogy sokat alszik napközben a babája :oops: Bár örülök neki és végül amíg mi éjszaka így alszunk nem is érdekel.

Kép
budabo

Julcsi: akkor holnap találkozunk!

És persze a Zsuzsikkal is... :lol: 8) !

Kevésszer felébredős jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Jajj de ügyi a kicsi Alex is!!! DE jó, már én is alig várom, h átforduljon, mert már nem sok kell neki kb félúton járhat, oldaláig sikerül. Aztán nem is próbálja tovább.
Abencze szorítunk,h jól aludjon Csongika!!! :wink:
Én sem panaszkodhatok,de azért irigykedem Zsuzsiékra és Ladmonékra is a nappali jó nagy alvások miatt.. :lol: :lol:

Jó szórakozást holnapra a mini talira!!!!

Tényleg Dina is lelkesen érdeklődött egyszer,nem olyan rég a taliról, mi lehet velük???? Azt hitte akkor, h lemaradt valamiről..... :roll: :roll:

Zsancy meg elfelejtett bejelentkezni, de az is lehet, h nincs net ahol vannak,nem?

Zökkenőmentes, kipihenős jó éjszakát !!!!!

Kép
kaandi

Sziasztok!

Ér bejelentkezni ilyen hosszú idő után? :oops: :oops: :oops: Hát, nincsenek is rám szavak, hogy hogy lehetek ilyen. Szavak nincsenek, csak két gyerekem. :wink: Sajnálom, pedig néha olyan jó lenne írogatni, vagy olvasgatni, tudni másról is valamit. De nekem valahogy nem megy, minden nem fér bele egy napba. Ha be is kapcsolom a gépet, ha néha sikerül összehozni, hogy egyszerre legyen alvás, akkor inkább bloggolok és már nem jut idő a babanetre. :oops: :oops: De azért remélem, vannak még, akik emlékeznek ránk.

Egyébként jól vagyunk. Erik egy tündér. Nekem minden nap egy csoda vele. Persze vannak nyűgösebb napok is, de azért pl tegnap sikerült Majával végig takarítani a lakást, míg ő csendben eljátszott a játszószőnyegén. És még palacsintát is sütöttünk és végre volt rendes ebéd is. Igaz azért ez nem általános. :lol: Alapból viszont tényleg jó fiú. Persze ehhez kell az is, hogy ő nem szeret menni. Legjobb, ha békében hagyjuk a szőnyegén, elvan ő ott. És még jobb ha persze a nyüzsi helybe jön, szuper, ha körülötte jönnek mennek az emberek, vendégek vannak. Csak őt, köszöni senki ne mozgassa. És akárki közelebb hajol hozzá, akkor azt egy hatalmas mosollyal köszöni meg. Akiért viszont a legjobban odáig van, az a nagytesó. Maja bármit csinálhat vele, ő csak csüng rajta, és egy hangja nincsen.
Nekünk tulajdonképpen a legnagyobb kihívást a séta jelenti. Majának azért kell, így muszáj Eriknek is. De ő tényleg utálja. Legjobb lenne, kenguruban vagy kendőben vinni. Csak ezzel az az egy baj van, hogy Majának már nincsen pelusa, így rá bármikor rájöhet, hogy pisilnie kell, és ha Erik rám van kötve, nem tudok neki segíteni. Tényleg erre nincs valakinek valami ötlete??? Az nem jó, ha Eriket a hátamra kötném, ahhoz szerintem még kicsike és egyébként sem fülik hozzá a fogam. Nincs valami ötletetek?

Azért mellékelek egy képet is a kisúrról:
Kép

Remélem, beleférünk a többi gyönyörűség mellé. Olyan szép babák vannak ebben a topicban, és ez most komoly. Ha tehetném, Eriknek már most lefoglalnék pár kislányt. :lol: És egyébként csatlakoznánk a kislánynak nézik táborához!!! De nálunk legalább egél van, mert Maját meg kisfiúnak nézik talpig rózsaszínben!!!!! Brrr!!!! Nincsen szemük az embereknek???!!!

Kevés felkelős jó alvós éjszakát kívánunk!!!

ui.: Remélem, gyakrabban tudunk jönni, legalább olvasni jó lenne, mert egy csomó ötletet lehet ellesni! :wink:

Kép

Kép
b79andi

:evil: ...kivágtam a kukába az első tepsi túrós pogit, amit a holnapi előtalira szántam :evil: Elszkájpoltam az időt, csak magamat okolhatom, totál kiszáradt :cry:
...de kész a második tepsi, ne aggódjatok! :wink:

b79Andi, de jó, hogy jöttél, nehogymár még te szégyenkezz, irgumburgum! Eriked csoda aranyos, micsoda csókra termett szájacska! Gyere, amint időd és erőd engedi, tényleg aranyat érnek az itt elhangzott ötletek, tanácsok!

Abencze, hajrá kamomilla, remélem, Csongi babát köszönthetjük hamarosan a nyugodt éjszakai babák táborában 8)

Bogi, én küldenék neked alvós órákat, de sajna ma nekünk nem volt fölös :cry: Léna nem tud az autóban aludni, sajnos annyira hasra szoktattam. Erre csak ma jöttem rá, hogy apukám elvitt minket kocsival vásárkodni :cry:

Millye, én hozzájárulok, hogy Andris haját kicsit levágd elől, tényleg ne lógjon az a labanc a szemecskébe :D
:wink:

Amy, holnap :wink:

Alex babának hurrázó szmájli!!!!!!!

Verus, ennyi gyönyörű gyerkőci, biztos tőlük kapod az extra energiát :wink: :P

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsu83 :D köszi a fiam nevében!

Budabo Lehet, hogy a Belladonna kevés lesz... a másikat nem vetetted meg a férjeddel?

Ladmon :D :D :D na majd a kis összefoglalómon nem biztos, hogy nevettek :shock: :D

Gerendai Zsuzsi sajnálom a pogit! :shock: akkor elszánom magam egy pici hajnyírásra :D

Csináltam egy kis összefoglalót nézzétek meg... és várom a véleményeteket! Hanggal érdemes megnézni... aztán nem sírni!!! :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=8FD90jNObvQ

http://www.youtube.com/watch?v=6g4F2c6OJKM

Kép

Kép

Kép
millye

Millye:fantasztikus!!!!! :D olyan ügyes vagy!!! nagyooooooonnnn tetszett!!! Köszi!!!!!!!!!!!!! ÉS sikerült megállni.............,de nagyon megható volt.

Kép
kaandi

Kaandi köszi :D megnézed mind a kettőt? A férjem is meghatódott... a zene nagyon találó... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi Efe nevében, örülök, hogy mindenki megtalálta a kedvenc képét! :D Mostanában én is inkább videózok, mert ha ébren van le sem lehet állítani, egyfolytában pörög... :D

millye: ez nem ér, én végigbőgtem mindkét videót... nagyon ügyes vagy! András már olyan nagyfiúnak néz ki, gyönyörűséges úrfi!

Amy: nagyon cukipofa Vendi a videón!

Panna: hát Hannácska ajkai csókra termettek az már biztos... szuperszépséges!

kreiszi: hippihurrá Alexnek! :D

Édik a Vince képek is, főleg az apás játszósak! :)

Zetibebi: bizony, ahogy ladmon is írta, mi nem keresztelünk, fure lenne, mivel mindannyian muzulmánok vagyunk :D.

Nicko:
köszi, én mindenki a saját nyelvén beszél Eféhez és általában egymáshoz is, izgi a csevej mikor párom kérdez valamit törökül és én válaszolok magyarul :D, de ha türelmetlenek vagyunk akkor mindig áttérünk az angolra... de szerencsére ez egyre ritkább.

Babanyul: én is kérdem, amit kaandi, el tudnál minket vinni vészhelyzetben??? Másrészt ha esetleg erre jártok szólhatnál és leugranánk minitalizni MC Ferihegybe! :) Szívesen megismernénk édes leányodat személyesen is :).

b79andi: Erik tündérfickó! :)

Jó iccakát mindenkinek, küldöm az álomenergiát (Julcsi, abencze, zetibebi, ladmon), ha már én jól kiszúrtam magammal és össze-vissza kevertem a napirendet, asszem ma le sem fekszem... :(

Kép
Kép
elif

jó reggelt!

millye:ez nem ér így kora reggel!!!!!!!!!!méghogy nem sírni?????nagyon gyönyörű,de tényleg,nekem potyogtak a könnyeim és mentem a kisfiam szobájába és csak néztem ahogy alszik,legszívesebben kikaptam volna és magamhoz ölelem......azért fura ez a sírás dolog,lehet,hogy még mindig a hormonok csinálják,vagy ez már mindig így lesz mert anya lettem?nem tudom,de köszönöm neked millye,mert ez alatt a pár perc alatt olyan erővel kapott el a hála,amiért megszületett a fiam és már én is kifele megyek a betegségből és enyém lehet a két Balázs,hogy ma már biztosan szép napunk lesz és apát kávéval keltem és megmutatom neki a művedet!

Kép
nilabali

Millye, zokogtam mind a kettőn! Köszönöm!
....na a szememet már megmostam, azt már nem kell...

Hamarosan keltem Lénát, és indulunk. Nagyon várom már. Amy lehet már úton van. Julcsi mi lenne, ha együtt megnéznénk a Millye-videót? Vagy annyi zsepi nincs otthon?

Millye, külön köszi, hogy Léna képek után kutattál, sajna egy sincs fenn a közösben :oops: !!!!!!!!!!!!!!!!!
Elif, mit műveltél a napirenddel? mikor feküdtél le végül is?

áááááááááááá, de jól indult a napom! :wink: :lol: 8) :D :P

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Millye: nagyon jó mind a két video, én bizony megkönnyeztem!!!

Én a talira kókuszgolyót viszek ( Norbisat... :wink: ), így mindenki kedvére falhat belőle...

Kép
cserkészkolbász

Hugic, Isten éltessen sokáig, éljen, éljen :D ( milkacsokiátadós szmájli)! Gyere kicsit ide is, nem mindig csak a munka, kell egy kis lazítás is :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsi: fura, hogy épp te kérded mi lett a napirenddel és mikor feküdtem le, mert miután 2 körül ágyba kerültem épp veletek álmodtam Lénával meg Csengével és Attilával, ott voltunk veletek egy minitalin, Attila komolyan udvarolt Lénának, Csenge meg rendesen mászott. :D
Hát szóval Efét reggel sokáig hagytam aludni, mert az előző éjjel nem feküdtem le időben, aztán persze nappal nem akart egy percig sem pihenni, aztán 18 órakor bealudt úgy, hogy szinte álometetés volt csak 20:30-kor :(, ezután persze 1:30-kor ébredt, de szerencsére visszaaludt, amiben nem voltam bizos, hogy így lesz... És 5:30-6-ig aludtunk is együtt, na nem vagyok extra fit, de azért elmegy. :)
Tanultam az esetből. És legalább most 7 óta kuvikkol és magyaráz a kiságyban. :D Ebéd után kötelező, szundi lesz mindkettőnknek, aztán játszi estig ezerrel. :P

Kép
Kép
elif

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:12-kor.
Vendég

Szia B79andi: Nagyon szép a kisfiad.

gerendai zsu: éjszaka jó volt, csak a napközben nem az igazi.
Érezzétek jól magatokat a talin és KÉPEKET!!!!!!

millye: megvettem a férjem mind a hármat, de melyik másikra gondoltál hogy szedjem???? És ez nem volt fair, én kis naív leülök reggelizni, erre te végig bőgeted velem a reggelit.
Nagyon jól sikerült - én is csináltam ilyeneket ajándékba
de most még nem szántam rá magam, de jó ötlet - ügyi vagy.
A talin tarthatnál egy kis képzést akinek nem megy a fénykép
szerkesztés :wink:

Hugis: isten éltessen sokáig!! :lol: :lol:

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:14-kor.
Vendég

Gabi, ma lenne Léna-nap? Van benne valami! Ciki, de nem tudom, mikor van :oops:
Elif, micsoda álom, köszönjük, remélem nem verejtékezve ébredtél belőle :lol:

Bogi, akkor hajrá napközbeni pihi!
...na így késtük le múltkor is a buszt, pedig még futottam is. 10 perc múlva indulni kell, és még itt ülünk hálócinciben (én már készen, de hercegnőm...) :roll:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Ikverus, nagyon jók a képek! :)

B79andi, de jó hogy írtál! :) Már nagyon hiányoltalak! örülök, hogy mnden rendben van Veletek! Erik gyönyörű szép nagy baba! :lol:

Millye, áááááááááááááá, ezt nem lehet megállni sírás nélkül :cry: , csodálatosak a videók! Köszönjük neked!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Este amint Apa hazajön rögtön megmutatom neki! :D

Hugic, Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Képzeljtétek, nálunk két este is ment fürdés után az esti cicizésnél a cirkusz, nem akart enni Bencus, aztán elringattam félálomba, és úgy simán evett! Szerintetek mi lehet? Lehet hogy túlpörgött, mert nem sokat aludt mostanába napközbe! :roll:
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:14-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Hipphipphurrá! Megúsztuk két keléssel, én pedig olyan, de olyan fitt vagyok! :D (Igaz, hogy a második szopiba durván belealudtunk, mind a ketten, szóval az nem is számít felkelésnek... :oops: )

Millye, ez gyönyörű volt, köszönjük! :D Ideje viszont új képeket küldenem (tudom, hogy egy ideje már mondogatod), mert az én Fiamról nagyon régi szerepelt.

Magdi, Léna Manó, gyönyörű névnapot kívánok!!!!

Megyek, várom a csajokat, még jövök, képekkel is...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Utólag is bocsi lányok... van egyébként egy jó ötletem megint... ezen nem fogtok sírni... kéne csinálni a közösben egy mappát és abba alvós képeket beletenni... :D ha van rá időtök... a többit bízzátok rám. :D

Elif Köszönjük! Remélem sikerült aludnod valamennyit... :?

Nilabali Kíváncsi vagyok a férjed véleményére is... :D az én férjem nagyon meghatódott... :shock:

Gerendai Zsuzsi Remélem azért nem hagytam ki senki babáját... ciki lenne... :shock:

Cserkészkolbász recept alapján csinálod a Norbis kókuszgolyót vagy veszed? Mert ha te készíted akkor receptet kérünk! :wink:

Hugic Isten éltessen sokáig

Budabo Jó ötlet... de ahhoz kellene majd egy notebook... nekem meg az nincs... de már kértem apától... :D
ACONITUM NAPELLUS 15 CH 3-5x5 bogyó

Babanyul köszönjük :D

Zsu83 szerintem a front miatt is lehet a nyűglődés... előbb kimentem és fúj a szél és hideg van...
:? biztos megviseli őket...

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi-79 nem ártana frissíteni a képeket... ez igaz :D

Kép

Kép

Kép
millye

Helló Lányok!

Millye: még hogy nem ér bőgni :wink: Nagyon jók az összeállítások!

Jaj, csajok olyan szomorú vagyok, nem tudtam elmenni a minitalira, mert elkaptam a férjemtől egy jó kis megfázásos valamit, és nem akartam a többieket is megfertőzni :cry: :cry:

Millye doktornéni, mivel gyógyítgassam magam, folyik a nózi, fáj a torkom, köhögök és tüsszögök.

Keddre mindenképp meg kell gyógyulnom!!!!

abencze: végre egy kis hír rólatok!!! Sajna én nem tudok segíteni, Marcikával mi is a nemalvós tábort erősítjük, most éjszaka is fent volt 1-kor, meg 1/2 5-kor is, aztán 7-kor végleg felkelt.

B79andi: nagyon jó, hogy írtál, helyes a kispasi!!! Azért gyere, ha tudsz!!

Hugic: boldog névnapot!!! Mi van veletek, csak a munka megy ezerrel??? Olyan rég láttuk Marcikádat!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Ja és Bogi, Te tényleg mindig válaszolsz! Köszi!
A nappali nemalvást is sajnálom, az is elég rosz, főleg, ha utána nyűgös a gyerek... :?

Tényleg megyek, Amy mindjárt érkezik...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

bakker Millye! Így reggelire...hát nagyon megrikkatál...gyönyörű szép...asszem megyek is, és megsimizem a kismanómat :cry:
ütős lett

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

gyors bekukk, sziasztok

igen, igen, nagyon dolgozom, de nem csak amiatt nem jövök.
küzdünk a nappali alvással, borzasztó!!! amint beteszem a kiságyba azonnal elkezd üvölteni, amint kiveszem és a karomban tartom, azonnal nyugi van. ez megy kb 5 napja. éjszaka nincs gond (persze, mert este a cicimen alszik el :? utána megy a csempészet a kiságyba)

júliusi névnapom van, de azért nagyon édes vagy Zsuzsi h gondoltál Rám! Nagyon melengetí a szívem, h nem feledkeztetek meg rólam néhányan. Lénácskának is Boldog Első Névnapot Kívánok!

elnézést, h nem tudok visszaolvasni, nem is tudom mikor voltam utoljára (ladmon, esetleg közkívánatra egy kis zanzásított összefoglalót kérhetek, ha Eszter Baba engedi? :))

millye, nagyon ügyes vagy, szuper a kis video

bescannelte a fotós képeit az uncsitesóm, teszek ide néhányat:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

elnézést h teleraktam az oldalt, olyan nehéz válogatni!!!!

KépKép
hugic

Zsufi74 Oscillococcinum nagyon jó nátha és influenza ellen is és megelőzésre is jó. Ha vizes az orrfolyásod és tüsszögsz akkor Allium Cepa 15 Ch 3-5x5 bogyó. Köhögésre illetve torokgyulladásra a Homéogéne 9 komplex készítmény nagyon jó! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

julcsi: hurrá az éjszakának!!! Nem nyügi nappal, csak most rájött hogy egész nap dumál,sikongat, forgolódni akar, egyszóval ébren akar lenni. Mindegy ha éjszaka ilyen jókat alszik nem zavar, csak leköti az embert, de azért ide is tudok jönni :wink:

millye:köszi! Alvós kép hmmm vajon mit találtál már megint ki :lol:

gerendai zsu: Isten éltesse Léna babát!

Iringó benne sincs a naptárban, hát még a Füge :lol: :lol:

Kép
budabo

hugic: nagyon szépek vagytok! Csinimami!!!!

na a reggeliben csupa kisgyerek rendőrruhában, de fraknón piciben megcsinálták nekik kb. 7-10 évesek...jó poén. Én meg mehetek bíróságra tárgyalásra júni végén, semmi kedvem...

Kép
budabo

még mini bilincs és gumibotjuk is van,azért ez :shock: :shock:

millye: nem is dícsértem Andrisod séróját! Már Elvisesre is be lehet lőni neki.

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?