Sziasztok!
Kendősök: kinek milyen márkájú a kendője, illetve milyen anyagú??? Mert az enyém Kismamás és valahogy nem nagyon bírok vele. Ez olyan lenvászon anyagú, és annyira gyűrődik és nem tudom szépen kiigazítani.
Rólunk: éjjel megint sugárhánytunk. Ez volt a 2. alkalom. 2 héten belül. Ugye ez még nem kórós?
Kikocska: tudom hogy hat a papaverin, mert Kendénél is ezt kaptuk. Én most csak ezt adom neki. 1 napot kihagytam kíváncsi voltam van-e haszna, és érezhető volt, hogy tegnapelőtt nagyon rossz volt neki, így tegnaptól adom neki megint. Azért kérdeztem, hogy hányszor adod, mert Kendénél minden etetés előtt adtam, de most ezt egy kicsit sokallom. Így én is csak 5-6-szor fogom adni neki. Minden nagyobb kajcsi előtt.

Az infacol és espumisan nálunk nem hat. A doktornő is mondta, hogy a papaverin a görcsökre hat, a többi meg szeleket hajt.
Icamica: nekem az első 3 hét volt iszonyat a szopiba. Már a kórházba kirágta a cicim, és 3 hét volt mire rendbe jött. Azóta szépen ügyesen szopizik és nem fáj. Kivéve, ha ráharap, na az nagyon rossz. Főleg ha lesznek fogai, na az még jobb érzés lesz. Egyébként én olyan 7-8 hónapig vagyok hajlandó szopiztatni, persze akkor már fog enni mást is, de ez a végső határidő hogy szopizzon is.
Ildi:
Jankának boldog névnapot!!!!!!!!!!
Nekem szülés előtt falkaparós mensim volt. Jó erős gyógyszereket szedtem rá. Szülés után viszont ez megszűnt. Néha-néha kellett gyógyszerhez nyúlnom. Kíváncsi leszek, hogy maradt-e most is ez az állapot.
Gabka: grat az átforduláshoz! ÜGYES kis krapek!! Apával meg beszéljétek meg ezt a dolgot. Na olvasom nem is kellett megbeszélnetek
Bogi: én Kendénél is végig hordtam a melltartót és tök mindegy volt, mert így is lógós lett a cicim.
Liliana: édes a keresztelős ruhába Sára!!!
Nekem 5 hós volt Kende mikor először megjött, és ő 7-8 hós koráig még szopizott. Igaz akkor már más ételt is kapott, de szopi is volt még.
Zsu: nagyon ragaszkodik ez a csonk Barnihoz.
Érdekes ez a „jogorvoslatért” szaladás. Mikor apa itthon van és megy a hiszti akkor nálunk is megy apához „jogorvoslatért”. Ilyenkor tényleg jobb, ha nincs otthon más. Legalábbis nálunk is kevesebb a hiszti, mikor csak én vagyok vele.
Egyébként jól bírom a strapát. Azt hittem nehezebb lesz. Bár időnként alig várom, hogy apa hazajöjjön.

Vannak keményebb napok és vannak lájtosak is. Azt hiszem a mai lájtos lesz.

Csani egész délelőtt alszik (éjjel rosszul aludt szegényke). Kende meg most magába játszik.
Sajna nálunk nincs hosszú 7vége. Apa ma is és holnap is melózik
Demetnik: cuki Lili! Ha veszel pamperst, akkor nézd meg, hogy a csomagoláson ott legyen a kukac!!! Azok a gumisak!!!
Luca: édik a képek! A berúgós nagyon jó!!!!!
Dharma: köszi az infót. Érdekes ez a gyűrű. Annyira nem tudom mi lenne a jó. Látszik ezer éve (2004-től) nem kellett védekeznünk.

Ezt receptre írják fel, vagy csak bemegyek a gyógyszertárba és adnak?
Maja jól beájult a sírás után. Szegénykém jól kimerült.
Én is úgy tudom, hogy a rugalmas kendőt csak pár hónapig lehet használni. Ezt a babasling-et most látom először. Úgyhogy passz. Én mei tai-t szeretnék majd.
Gesztenye: jó sokáig aludt Luca!!!
Tasin: édes a kis jólfésült csajszid

A nagy lányok szoktak babázni vele?
Ettike: köszi a kötős infót.
Jajj mi a baja apának? Miért ilyen veletek? Gondolom te is pont erre keresed a választ. Nem hajlandó elmondani mi a baja? Nem hajlandó leülni beszélni se?
Kendő: látszik te is vidéken élsz. A minap én is kendővel vittem ki Csani és láttam elkerekedő szemeket. Bár nem szólt be senki semmit. Egyébként Csani is kb. 5 perc alatt bealudt benne

És én simán tudtam Kende után menni a játszótéren
Kisszilvi: csuda édes a mosolygós kép!!!
Hozzátáplálás: Nekem is Kende 3 hónapos koráig csak anyatejet kapott, de utána annyira megcsappant a tejem, hogy elkezdtük a gyümölcsöket (doktornő tanácsára).
Aztán csípőszűrésen kiderült, hogy nem kellően fejlődik Kende combjában a csontmag és muszáj volt kalciumot pótolni, így elkezdtük már 4 hósan a joghurt, krémtúrót és társait! (a doki tanácsára)
Aztán ezek után így 4,5 hósan szépen átálltunk a főzikre is. Kb 7-8 hósan nem kellett már a cici neki. Tápszert is kapott még olyan 1 éves koráig reggelire, vacsira és éjszaka, gyümi/tejpép/joghurt volt a tízórai és az uzsi, a főzi meg az ebéd. (nekem 2 éves koráig evett éjszaka is, de ekkor már bocitejet)
Most is így tervezem, de ha most nem csappan meg a tejcsim akkor lehet nem kezdjük el 3 hósan a gyümiket, majd meglátjuk!
Ja és Kende nem beteges, nem allergiás, és nem ekcémás a bőre! De mindenképp mindenki gondolja át a hozzátáplálás előnyeit és hátrányait és úgy döntsön, hogy mi lehet a babának a jobb. És hát nektek is mi a praktikusabb. (nyilván aki megy vissza dolgozni annak nem kérdés, nekik muszáj valamit elkezdeni, vagy a tápszert (kérdés hogy a baba elfogadja) vagy a többi kaját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisvirág_30 2009.05.31 08:50-kor.