Na, R. fél 11-ig húzta, így most felszabadultam.
NIKI???????????????????
Heni, lehet, én lemaradtam valamiről, de milyen csomag és milyen futár jött hozzátok?
Péterke hogy van pocakilag?
R. néha két-három napig nem produkál, de látszólag semmi baja. Ami viszont tuti meghajtja, az a szőlő, elég belőle pár szem. Szőlő-fiú

Persze imádja.
Tünde - Domi a lépcső tetején
Anikó - egy kalappal a vizsgához. Azért igyekezz ám sűrűbben jönni
Móni - akkor pihenjétek ki magatokat

JÓ étvágyat a cseresznyéhez.
Sense - rossz éjszaka
R. is ezzel szokott boldogítani. Ha filmet néznék, valahogy megérzi, és felkel közben vagy 3-4 alkalommal. Ha kinn tanulok vagy olvasok a konyhában, bezzeg alszik, mint akit leütöttek
Kaqk, micsoda képek! Szerintem a másodikon a legszebb Emma
Irina - na, hogy állsz a tesztekkel?
Hát igen, logikus, hogy Ádi ilyen kis ügyesen beszél, elvégre az anyjának is köze van valamennyire ezekhez a dolgokhoz
Csak tudnám, hogy R. mit fog majd csinálni a legügyesebben? Lehet, a kérdőívszerkesztésben és a interjúzásban hamar profi lesz.
Lehet, hogy világosodott R. haja a naptól. Nem hajlandó sapkát hordani, a madzagosat is kioldja. Biztos kiszívta neki. Én is ilyen voltam anno, minden nyáron olyan kis szőkés.
Fleur - Lilla jó lehetett, mikor elindult magában

Kellemes rokonlátogatást akkor.
Hát, a kutatás témája olyan rettenetesen nem érdekel, de hát ha fizetnek érte, akkor lelkesedek az oktatás és a demográfia kapcsolatáért.
Ágica - Gábor is így keresi a zoknijait
És soha nem talál semmit. Van kb. három hely, ahol a ruhák lehetnek (fogas, fehérneműs polc, hajtogatott ruhák vagy vasalatlan) - nem képes a fejében tartani a rendszert
Amikor mi összébb bújunk, akkor R. inkább odafurakodik harmadiknak, és őt is meg kell szeretgetni. Úgy látom, nem féltékeny. Igaz, mikor számára kedves embereket lát meg, néha vadidegeneket is, csak a nyomát látom, úgy otthagy

Néha nem is keres órákig
Hörcsög - egy kalappal a házkereséshez. Hogy csúsztatok le a kiszemelt portáról?
Panndi - igen, a cipő-próbálás nagyon vicces

G. leginkább annak örül, hogy R. most már nem csak az én magassarkú cipőimet próbálgatja, mert azokért odavan.
Bármelyik napszakban képes odahozni nekem egy párat, amit fel kell vennem, és csodálja. Ja, és ha harisnya van rajtam, azt is imádja, ölelgeti
Szóval nem árt, ha egy kicsit erősíti a férfias vonalat is.
Na, akkor mindenkinek szép napot, V.