Sziasztok!
Sztyopane!
Üdv neked is itt a csapatban!! Az, hogy lelkesek vagytok, az nagyon jó, nagyon fontos a + hozzáállás, mert anélkül nem sikerülhet. Mielőbbi babásodást kívánok nektek is!!!
Vayacon!
Nekem Wiegandt doki volt az orvosom, nagyon szerettem, de ő már sajna nem dolgozik itt. Most 1 év kihagyás után mentünk vissza, én is sokáig vaciláltam, hogy kihez járjak, végülis, én is Skriba dr nő mellett döntöttem, ( saját nőgyógyim is ajánlotta őt , kollégák voltak ) de mindegyik nagyon érti a dolgát.
Az, hogy a Tanárúrhoz mennyire nehéz, vagy, hogy hogyan lehet bekerülni nem tudom, szerintem ha mondod a recepción, hogy hozzá szeretnél kerülni, nem gond, majd mondják ott, hogy ez lehetséges e.
De mondom mindegyik doki nagyon normális. Zeke dr, és Szűcs dr, ahogy hallottam, nem egy bőbeszédűek, mindegyiknek meg kell szokni a stílusát, de végülis nem azért járunk oda, hogy barik

legyünk, és dumcsizgassunk. Ahogy én látom Szűcs dokinál vannak a legtöbben, aztán ki tudja........
A doktornő nem olyan régen van ott, de itt is van egy pár lány akinek ő segített babásodni, úgyhogy érti a dolgát.
Na végülis, most semmit nem mondtam, úgy döntesz ahogy jónak látod
Az az egy tuti, hogy szerintem nagyon jó helyre kerültetek!!!
Kitartást,, sé mielőbbi pocakosodást kívánok nektek!!!! IS