A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

megjöttünk csípőkontrollról.

Csöre ti is a Kéry dr-hoz mentek? Tök aranyos volt a gyerekkel. "Na gyere Zsófi akkor tornázunk egyet"
6 hét múlva kontr.

tali jó csüt. jövőhéten.

Kép
Kép
cs_erika

Szerintem mi nem talizunk csütörtökön, sosincs esélyarra, hogy Apa elvigyen minket... Az én jogsim meg elpárolgott valamerre... :?

Voltam az előbb Babyplanetben, olyan tuti előkét vettem Beninek :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika! Én is imádom a kis öreg dokibácsinkat. :)

Mági! Velem is ez a gond. Apa nélkül nem tudok menni.
Más mellé meg nem ülök be. Tudom.. tudom.. rossz szokás, de volt már nagyon komoly autóbalesetem, 1 1/2 óra alatt vágtak ki a tűzoltók bennünket.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok,
hol lehet talis képeket nézegetni???? én is, én is!!!!!!!!!! :lol:

Mági, mi szívesen mennénk hozzátok, bár nem a szomszédban vagytok, de van autó :wink: :lol:

Most jöttünk be sétából, egész nap brutál szél volt, most lehetett csak kimenni...most meg lépek palacsintát sütni, ha L. hagyja...

Kép
vickybabe

Csöre, most olvasom...remélem nem lesz beteg!!! :roll:

Kép
vickybabe

hanna: köszi!!!

Sacinak elő gyógy puszik, hogy ne legyen beteg!

Hát nálunk nem javulnak az éjszakák, mostanában 2,5 - 3 óránként enni kér, pedig volt, hogy 5 órát is aludt egyben. :? Jövő héten megkóstoljuk az almát!

majdnem öt hós mázsálás szerint 6645g és 64,5 cm! 3,5 cm-t nőtt egy hó alatt, múlt hónapban csak egyet!

Írattam fel tartalék tápit, de mondta a doki néni, hogy nem fogja szerinte meginni, mert ez a tejmentes nagyon keserű, ő meg az édes anyatejhez van szokva!! :shock: :shock:
most próbálkozom a sinlac-al esténként, hát azért sincs annyira oda 40g-okat megeszik, de legalább a kanalat már ismeri!! :lol:

Kép

Kép
lucus16

Erika: nem, Pék dokihoz.... annak idején Kéry dokihoz extém időpontokat adtak meg (több hetes várakozási idő), mi meg amúgy is csúszásban voltunk.

Köszi a gyógypuszikat Saci nevében, nagyon remélem, hogy csak fáradt volt. Persze 5-kor megjelent a tágabb család apraja nagyja, noná, hogy nem aludt el, csak 8-kor... ő, aki 2 óránként alszik 1-2 órát, ma aludt összesen talán egy órát, de ebbe beleszámoltam mindent. Este már nagyon piros volt a pofija bal oldalt, ami szokott lenni, normális, csak tudni, hogy valami nem kerek.

Én is ki vagyok dőlve, megyek is aludni. Jó éjszakát!

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Magdolnasz: Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Csöre::( a riasztást. 1 hónapja én is így jártam, majdnem kiugrott a szívem. Olyan gyorsan még nem értem be sosem a nappaliból a hálóba.:)

Erika:Sok erőt, nehéz lesz újra kézbe venni mindent. Nekem minden ki van cetlizve,mert ha nem írom fel egyszerre mit kell csinálnom, elfelejtem.:( Azt hittem csak terhesség alatt hülyülök, de ezek szerint most meg a gyerkőc szívja le az agyam tejcin keresztül. Ő okosodik, én butulok.:)

jandrea:örülök, hogy Bianka jól viselte a szurit! Nekem is minden vízköves lesz, ha kifőzöm.:( Olyan gusztustalan.

Katuska:ha ecetet teszek bele, nem veszi át a cumi az ízét? Vagy az a kicsi mennyiség nem érezhető?

Mágnes:kolléganőd látott már egyáltalán kisbabát???Szerintem már pár naposan is úgy meg lehet különböztetni, hogy fiú vagy lány.

Bálintanyu:szép időt a keresztelőre, és jó pihenést!

Lucus:hihetetlen ez a biztosító! És mennyi pénzt fizet nekik az ember, de minek?!

Hanna:Noi is egész nap hisztis liba volt ismét.:( Bár lehet az idő, mert nálunk ma volt minden. Fél óránként változott:eső-napsütés-dörgés, eső-jégeső-nap...+ egész nap viharos szél,és 13 fok.:S.
Mostanában egyre többször ébred úgy, hogy ordít, mint akit ölnek. Szerintetek mi lehet a gondja? Eddig olyan szépen eljátszott magában, 2 napja meg alig tudom magára hagyni. Mikor már úgy látom, hogy lekötötte magát, kilépek a szobából, és egyszerre ordít.:(

Csöre:remélem Saci nem lesz beteg! Majd éjjel alszik 1 nagyot, és holnapra kicserélődik.:D

alma:ma megkóstoltattam Noival. Nem volt vmi nagy sikere.:( A lé úgy ahogy volt,visszafolyt, a pépből azért nyelt le vmit.:) 2-3 nap múlva megint megpróbálom, hátha.:)
Tegnap vettem manónak gyereknapra ajándékot. Persze megint nem tudtam 1nél megállni.:( Vettem tescoban aranyos kis kalapot, 3 bodyt és 3 kis zoknikát. Remélem ezek már jók lesznek, mert a husikáját majdnem az összes neki való zokni szorítja.:( Bababoltban választott egy aranyos kukacot, amit lehet kiságyra és hordozóra is tenni. Mutattam 3 fajtát. Még jó, hogy már ilyenkor önálló véleményük van.:) Nekem egy kutyusos tetszett, arra ő rá sem bagózott.:( Bezzeg az egyszerű színes kígyócskát alig akarta elengedni.:) Nézett is, mikor elvette a gonosz eladó néni.:) Már nagyon várom a vasárnapot, hogy odaadjam. És kapott kulcs alakú rágókát is.

Én is megkaphatom a linket a képekhez?

Holnap este lesz a nagy beszélgetés. Légyszi szorítsatok! Köszi!

Kép
moffli82

Jó reggelt!

Köszönöm lányok!!! :)
A taliról sajnos lemaradtam, így jár, aki egy hétig nem jön a babanetre :( Saci a végén az összes fiút elhappolja előlünk!!! :D
Két napig tartott, mire visszaolvastam és a felét elfelejtettem :(

Bigacsiga: gratulálok a szigorlathoz!!!! (Főiskolán megtanultam. a kettesnél nincs jobb jegy, csak szebb)

Csöre: hogy van Saci?

Moffli: szorítok! Nagyon szép vagy ezzel az új frizurával!!!! Jól tetted, hogy levágattad!

Csatlakoznék a csadorban strandolókhoz! Ideálishoz képest rajtam még +20 van :(

Mágnes: elnézve Bence képét, tényleg rövidnek tűnik az a lánc. Ennyivel nem lehet vastagabb a nyaka :shock:

Erika: nagyon szép a ház!

Édesek a képek! Gyönyörű babáink vannak! Ha sikerül CD-ről visszavarázsolnom a képeket, én is teszek fel.
A linket kérem szépen én is!

Erzsébet: ugye holnap lesz a keresztelő? Kérünk majd képet!

Masni: boldog babavárást Neked!!! Nekem kb a 14. héttől volt hányingerem 2 hónapig, délelőtt 10-11-től egész nap. Gyorsan megszoktam :) Ruhatár: összesen három terhesgatyám volt, a felsőim végig jók voltak. Cipőt kellett vennem, tépőzárasat :D

Bocsánat, ha valakire nem reagáltam :shock:
magdolnasz

Sziasztok.
Nem tudok sűrűn följönni hozzátok, ezért bocsi.
Sokat mászkálunk a párommal.
Nagyon pocsék idő van most itt nálunk, mintha ősz lenne. :(
Magdolnának nagyon sok boldog névnapot kívánok és, ha van köztünk Zsanett akkor azoknak is. :D :D
A térdem már kezd jó lenni, de azért még egy-két mozdulatnál még egy kicsit fáj, de remélem most már hamar helyre jön.

manocskak

Sziasztok!

Én sem vagyok csak ritkán.....nincsenek valami túl jó napjaim. Elvegetálunk:-). Nagyon édesek a bébik biztosan nagyon jó volt a találkozó.

Lányok lassan megrendelhetünk így együtt egy konténernyi csadort, ahogy a hozzászólásokból kiveszem, el fog fogyni :lol: :lol: .
Moffli: drukkolok a nagy beszélgetéshez. Legyél kemény csaj, ne hagyd magad!!!!!!!!!!

Annyira fogyókúrázom, hogy hagyom magam rábeszélni a palacsintasütésre. Friss borsóból főzök levest, az elsőszülött egyből jelezte, hogy utána nem lenne rossz pár kakaós palacsinta. Én meg rábólintottam...végülis a gyereknek enni kell.....
De én hogy fogom megállni, hogy nem zabálok be palacsintából??? Valószínüleg SEHOGY :roll: :roll: :roll:

KépKép
peni

Moffli! nem veszi át az ecet ízt! elpárolog róla tekjesen száradás alatt! Mint ahogy a ruhákon sem lehet érezni ha azzl öblítesz!

Peni! nyugodtan egyed a palacsintát de csak délután kettőig:) Ha délután már nem eszel csak fehérjét (húst, tojást, halat, tetjterméket )akkor a délelőtt során bevitt szénhidrát szépen elég.
katuska79

Katuska: köszi a tippet akkor még van másfél órám hogy benyomjak néhány palacsintát :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni

Peni! hajrá hajrá! én is nyomok még egy kis sütit magamba:)
katuska79

Sziasztok!

Megnéztem a talis képeket! Nagyon jóóóók! Úgy látom Saciról már lecsúsztunk! Nagy a szerelem Olivér és Saci között! :lol: :lol: :lol:
Irigykedem a tali miatt!És valószínű a jövő hetire sem jutok el! :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csajok! június 28-tól lehet kérni bébiszemélyit! (Akik akkor születnek azok már automatice megkapják) Ingyenes és a schengeni övezeten belül lehet vele utazni útlevél nélkül!
katuska79

Katuska: én is hallottam, hogy lesz a babáknak is személyi igazolványuk. Mi ennek a menete nem tudod? Hol kell igényelni, hogyan? Köszi ha van infód!

KépKép
peni

Bejelentkezem, vagyunk mi is. Szülők idegesen, Ágnes nyűgösen. Kaptunk egy 20ezer forintos ajándékutalványt, elmentünk elkölteni, és kiderült megszűnt az üzlet (Kátay konyhafelszerelés) :evil: :evil:
Esetleg hallott valaki valamit az üzletek megszűnéséről? Állítólag egyetlenegy valahol még van, de senki sem tudta megmondani hogy melyik...

De legalább megvettem Manónak azt a játszószőnyeget, amibe a talin beleszerettünk :D

Bébiszemélyi: de jó ötlet, köszi!

Palacsinta, húúú de megkívántam...

Magdi, utólag is boldog névnapot!

Csöre, hogy van Saci? ugye csak fáradt volt?

Moffli, nagyon szorítok! Ügyes légy és határozott! HAjrá-hajrá!

Vickybabe, nem akartam kommentelni (túl személyesnek éreztem a bejegyzést), de elpityeredtem/meghatódtam a gyereknapi ajándék videón.. Gyönyörű :)

MÁgi, nyáron leszek valamikor 1-2 hetet Halásztelken, akkoriban van esély eljutni felétek babatalira. Máskor sajnos nincs :(

Lucus, biztosító :(

Edit, várjuk a keresztelőről a képeket!

De jó hogy beindult a Picassás album! :)

Képzeljétek ma hívott a barátnőm: most tudta meg hogy kismama, és már 13 hetes :shock: :shock: Nyáron szülte tavaly az elsőt, és a szoptatás úgy megkavarta, hogy simán menstruál babásan is. Lehet megyek veszek egy tesztet :lol: :lol:

Erika, sok sikert a szervezettséghez!

Nálunk is konfliktusok vannak a munkaszervezés terén. Párom úgy értékeli a világot, hogy ha nem irányítjuk egymást minden pillanatban kölcsönösen, akkor az azt jelenti hogy lesz@rjuk hogy a másik mit csinál. Én viszont annak örülnék, ha mindenki felnőtt lehetne a házasságban, és nem kéne folyton szülő-gyerek szerepben utasítgatni egymást: mosogass el, pakolj el, stb. stb. :evil:

Moffli, szuper a képsorozat!

Remélem nem hagytam ki semmi fontosat. :?
kisbogacs

Hali!

Újra itt! Örülök,hogy jó volt a tali!!! Igyekszünk majd mi is csatlakozni :wink:

Én tiszta peches vagyok,csütörtök délután figyelmetlenül lezakóztam a gyerekszoba utolsó 2 lépcsőjén,szerencsére Martin a járókában volt,reccsent a bokám és nem tudtam ráállni.. A Balesetiben töltöttük a fél estét (Hanna,gondoltam,felugrunk Hozzátok :wink: ),de csak egy bitang nagy rándulás a röntgen szerint....Hogy most is leizzadok,mikor ráállok,az egy dolog... Úgyhogy kicsit kripli vagyok még egy darabig,nem tudom,mikor tudok majd vezetni :cry:

Martin csoda egy kis huncut pasi,anyukám szülinapi partyja volt tegnap,hozok majd képeket,a kölök lubickolt a népszerűségben :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma meg napközben 4x aludt,majd este 6-kor ismét bealudt,7-től álmában evett,most is alszik...Nem tudom,az időjárás,vagy ennyire K.O. a tegnaptól :?: :roll: Enni eszik bőven,megütöttük a 8 kilót :oops: :lol:

csöre: remélem,nem lesz beteg Saci!!!!!

A napokban visszaolvasok.

KépKép

KépKép
kata8110

Én is kérek linket az albumhoz... :oops: Valaki,lécci-lécci :oops: Köszi!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata, elküldtem priviben. Jobbulást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.05.30 21:40-kor.
kisbogacs

Hali!

Én is jelen.

Kriszti! Sajnálom, hogy ilyen beosztás van nálatok.
Erről beszéljetek, mert tényleg nem jó.
őőőőő Én beszélek. Laca, vidd le a szemetet, Laca segíts ezt, Laca segíts azt. Bagoly, meg a veréb. :)

Katuska! Most neked írnék! Menj el egy másik dokihoz is!
A Balesetiben az egyik haverunknak is azt mondták, nincs eltörve a lába. Majd 2 hét múlva majdnem trombózist kapott. Most fogják műteni. Nem paráztatni akarlak, ismersz annyira, hogy soha nem paráztatok senkit.
Felugorhattatok volna simán. :)

Csöre! Saci jól van?

Kép
hanna30

Meg volt a nagy buláj,csak sajna az idő miatt nem tudtunk kint teríteni,ezért bent kellett.A lányom úgy kifáradt,nem volt hajlandó az ebéd után csak 1 órát,az uzsi után semmit nem aludni.Ezért már 7kor ki volt,de fél8ig még húztam az időt.Megfürdött és már 8kor aludt.Kishusi most kimamázta magát,mert sajna anyukámékkal legfeljebb 1 hónapban 1x1 hétvégét töltünk.225km-re laknak tőlünk. :(
A férjuram meg elment pecázni...Csak holnap este jön haza,legalábbis remélem.Nem szeretnék egyedül aludni 2xis egymás után... :roll: Fogjon sok halat,had örüljön és akkor tuti itthon lesz.
Kár,hogy mi még nem mehetünk vele... :cry: Mondjuk most úgysem fagyoskodnék kint :roll: :o Nemvokhülye :lol: :roll:
Na megyek...Lefetrengek én is!
Jó éjt nektek!!!

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok.

kata
jobbulást a lábadnak, én is a helyedben megnézetném másik dokival is.

Tudjátok irigykedve olvasom, hogy mennyit tudtok talizni egymással, jó lenne veletek találkozni, de elég messze lakunk Pesttől. :(
De amikor nézem a képeket olyan helyesek a csemetéitek.

A Joelnek egyre többször kell tápszert adnom, mert már én is érzem, hogy egyre kevesebb sajnos a tejem. Vettem neki olyan almás tejpépet, de a védőnő szerint még ne adjam neki, hiába van ráírva, hogy 4 hónapos kortól. Ki érti ezt, mert én nem. :shock:

manocskak

BOLDOG GYEREKNAPOT!!!!!

Kép
hanna30

Kriszti: ez az ajándékutalvány jó buli főleg így ha megszűnt közben az üzlet.....bakker. Mostanában kaptátok? Jó kis ajándék nem mondom....
A Camponában volt ilyen bolt de az megszűnt...és a budaörsi tescoban is volt de már játékbolt van a helyén szóval nem tudom hol van az az egy.......Sajnálom :( .

Az én fiam 2 napja alszik szinte egyfolytában, felkel enni , kicsit vigyorog, kicsit nyekereg aztán alszik újra, ettől a dilis időtől szerintem. Én sem vagyok a toppon mondjuk......
Jó lenne ha kicsit melegedne az idő...na nem a 35 fok hiányzik de azért egy 20 fok illendő lenne így júniusban nem? :roll:

KépKép
peni

ÉN valahol láttam nemrég még Kátay boltot....csak nem emlékszem hol!!!!!Gombóckodom rajta erősen....olyan sok helyen nem jártam pedig mostanában...Örsön az Árkádban?

Móni! a tejpépet simán lehet adni...nekünk is felírta már a dokinő. Mondjuk sima vaníliásat...Ha tápszert eszik akkor a tejpépet is lehet nyugodtan adni.

Kata! szegény lábikó! gyógyulj meg!

Tegnap este mi is éjfélig vendégségben voltunk:)
katuska79

Mi is Boldog Gyereknapt kívánunk minden topicbébinek!

Kriszti, köszönjük! Nyugodtan kommentelhetsz is :wink: Én ismét próbálkoztam a tiedbe kommentelni, de nem tudom, sikerült-e... :roll:

Kata, jobbulást a lábadnak! Azta, 8 kiló? Belehúzott rendesen!!! Mi most léptük át a 7-et :roll: :D

Csöre, Saci hogy van?

Segítsetek plíz! Hogyan tanítottátok meg a gyerkőcöt egyedül elaludni? L. alszik az autóban, a hintában, ölben, cicin, járkálva, ringatva...de egyedül a kiságyában nem. Ha leteszem, elkezd játszani, eszi a takaróját, forgolódik (nem sír, csak egy idő után), de aludni azt nem tud. Ha odamegyek megsimizni, akkor hamarabb elkezd sírni, gondolom eszébe jut rólam, hogy akár ki is vehetném...Tippeket kérek! Imádom ölben altatni, de jó lenne, ha megtanulna egyedül is elaludni...

Én is kérek linket az albumhoz!!!!!!!!!!!!!! Lécciiii!

Kép
vickybabe

Kata, jobbulást!

Csöre, remélem, Saci jól van!

Katuska, köszi a linket! Nagyon édesek a gyerekek.

Kép
petne

Erika! igen az Árkádban van (volt) egy az Interspar előtt. Nem is olyan régen még láttam. Érdemes utánajárni, hogy még megvan-e!

Vicky! Ez az egyedülelalvás szerintem gyerekfüggő. Milán sem alszik el egyedül, ha már nagyon fáradt akkor esetleg, ha hasra teszem és a fenekét paskolom, de akkor sem mindig.
Levente annak idején szinte mindig egyedül aludt el!
De ne aggódj, mert változnak és nem feltétlrn lesz ez így mindig!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Viki: ez szerintem is gyerekfüggő. AZ én nagyfiam soha nem aludt magától...nagyon-nagyon sokáig nem. Majd megőrültem már tőle mert éjszaka ahányszor ébredt annyiszor altattam...
Adak mindenféle okos tanácsot, hogy tegyük az ágyba, és hagyjuk ott, ha ordít nem baj majd abbahagyja aztán bealszik. Hát a mi SOmánk 2 órán át bírt ordítani közben persze az apjával 1000-szer összvesztünk....vágni lehetett a feszültséget úgyhogy lemondtunk róla, hogy egyedül aludjon....
Most a második soha nem aludt máshogy mint egyedül. Beteszem az ágyikóba és kijövök a szobából...és kész, ő elalszik. Éjjel is megetetem visszateszem az ágyba és egy nyekk nélkül alszik reggelig.........
Pedig semmit nem csináltam máshogy elsőre sem ebben a tekintetben....gyerekfüggő szerintem.

KépKép
peni

Móni, sajnálom a tejcsökkenést!

Katuska, épp az Árkádban jártunk tegnap potyára :( Merre jártál még mostanában? :wink: :lol:

Vickybabe, esetleg te jöttél ismét álnéven? (P-betűs vezetéknév) Mert akkor sikerült :D

Altatás: Ágnes sem alszik sem alszik el soha magától, max. véletlenül. Én már nem is próbálkozom. Ha álmos elkezd sírdogálni, magam mellé fektetem, beájul szopi közben, majd átcsempészem az ágyába. Fogalmam sincs mi lesz, ha már nem fog szopizni egyszer :roll:
kisbogacs

Peni, Enikő, Kriszti, köszi a megnyugtatást! Már tiszta lelkifurdalásom volt, hogy én csesztem el, mert imádom, ha rajtam alszik... :oops: :lol:

Kriszti, igen én voltam, most a mailfiókot klikkeltem be...akkor máskor is igy fogom :wink: Az altatást én is pont igy csinálom,mint Te...

Enikő, mi újság a házzal, hogy álltok?

Kép
vickybabe

Kisbogács! Nekem Milán nem cicizik - felveszem és alszik. Később meg összebújással is lehet altatni (de addig lehet magától is fog aludni), de az még odébb van, ha 1,5- 2 évig akarod szoptatni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vicky! Már burkoljuk, a konyhabútort, gardrobot megrendltem, a szineket a festéshez meg épp most próbálom összeállítani (mégiscsak festünk). Légkésőbb 4 hét múlva már ott kellene laknunk!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Megnéztem az albumot, gyönyörűek a gyerkőcök! A talis képek is nagyon szuperek!

Bocsi, kicsit le vagyok maradva, akkor jövő héten lesz tali? Hol, mikor??

Enikő, akkor nem fogtok unatkozni mostanában :lol: majd tegyél képet a házról!

Kép
vickybabe

Vicky! El is jöhetsz megnézni, ha már úgy állunk: Nem laksz messze! :lol:

Kívülről megmutatom azért:
Kép
Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Én is jelen. Nemsoká jönnek vendégek, bár én szívesebben aludnék. Ez at idő.....

Kata: ó, szegény!Még jó, hogy nem lett komolyabb bajod!

Enikő: nagyon jól néz ki a ház. Mekkora?

Hanna: éljen, Olivér nyert a szavazáson!!! Mi a nyeremény?

Alvás: az enyém elalszik egyedül. Este fürdés után, kaja, aztán leteszem, és 20 perc múlva alszik. Soha semmit nem tettem érte. Mióta megszületett, elalszik egyedül. :roll: Napközben viszont küzdeni kell az alvással.

krisz78

Enikő: kívülről szuper a kégli :lol: . Kívánom, hogy nagyon boldogok legyetek az új fészekben. Hol fogtok lakni hol van ez a házikó?

Én az előbb ledőltem 10 percre....a kisfiam egyből rázendített pedig addig aludt mint az álom a nagyobbik is visítani kezdett az apjuk meg mint aki mellett ágyut sütöttek el és alkalmi süket lett csak nézett kifelé a fejéből.........így a 10 perces sziesztámból lett nem egész másfél perc............ :twisted:

KépKép
peni

Krisz! 83 m2 + garázs (ahová az autónk nem fér be :lol: )

Peni! Köszönjük szépen! Pécelen van!

Nem tudsz elvonulni valahová, ahol nem hallod a visítást? Akkor kénytelen lesz az apjuk meghallani! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!
Bocsi, nagyon sűrű volt az elmúlt másfél nap.
Sacinak szerencsére semmi baja, köszi az aggódást. Valszeg csak fáradt volt. Mesi viszont beteg :( Lázas is volt, hányt is. Remélem, a másik kettő nem kapja el.
Altatás: Saci sem alszik el egyedül...
Hanna: gratula Olivérnek!
Most nézem a papírt, ahová felírtam a csípőkontroll időpontját: június 3, csütörtök, 14:20. De június 3 szerda :evil: a nő meg csütörtököt mondott (duplán is :roll: :?). Én szerdán nem tudok menni... azért felhívom őket kedden... de ilyen idétlenséget, komolyan :evil:
Enikő: jó a ház :D
Kátay: utoljára én is az árkádban láttam. Úgy tudom, kivonul.
Kata: jobbulást!

Csöre
csöre74

Hanna: ugye speedy-tek van, nem freestyle?

Csöre
csöre74

Megőrülök a babakocsi válogatástól!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!:

Csöre
csöre74

Vicky: Zille sem alszik el egyedül, pont ahogy írtad, autóban, ringatva, cicin, popsit paskolva, eddig az öt hónap alatt 4 alkalom volt, hogy napközben az ujját szopva elaludt. Ráadásul mivel ő nagyon bukós baba, és 3 hetes kora óta hason alszik, ha leteszem még ébren, tuti, hogy a kaja fele vissza jönne, mire elaludna! Én is sokáig aggódtam, hogy béna vagyok, de ő ilyen baba és én elfogadtam! Napközben ráadásul ha bealszik cicin 10-ből 2-szer találom el a mélyalvás fázisát, és ha nem akkor felébred és nem alszik ilyenkor már vissza, szóval, van hogy alszik egy órát a kezemben, ami nem túl jó, mert ugye csinálhatnék helyette mást, de nem bánom, olyankor magamhoz veszem a laptopot és olvasok, írok! :lol: :lol: És gyönyörködöm az alvó babócámban!!!

Nekem most az éjszakai kelésekkel van gondom, nem értem miért ébred ilyen gyakran, ha régebben aludt egyhuzamban öt órát! Tuti, hogy nem lehet ennyiszer éhes, most napközben is kibír 2,5-3 órát. Attól félek, hogy ez most állandósul. :(

Kriszti: ezt nézted?: http://www.katay.hu/, esetleg fel tudod, hívni, melyik van még meg!

Csöre. Mesinek jobbulást!!

Lányok én még nem vagyok képben baba kaja árilag, de a schleker drogériában most 340-ről 220-ra van leárazva a Hipp-es bébiétel! Június 7-ig. Ez jó ár???

Csöre: Én is megőrültem anno!!!

Kép

Kép
lucus16

Enikő, szuperül néz ki a ház:)) Nagyon szép a színe.

Alvás, nekem szerencsém van. Kb 2 hónapos kora óta elalszik. Ha látom, hogy fáradt viszem a kiságyba cumi a szájába, egy kis nyüszi, vagy az sincs és alszik.
Amikor cicin alszik el, van, hogy felébred utána, de akkor nem volt fáradt. Este mindíg úgy alszik el, és akkor utána hasra teszem le, és alszik kb hajnali 1-ig.

Etetés, mostanában nálunk is 2,5-3 óránként eszik. Két napja 3 óránként kelt. Reggelre totál kivotam.
Tegnap úgy gondoltam kipróbálom a tápszert- Hát nem aratott sikert. Először próbáltam pohárból, lökte elfelé, cumisüvegből szívott 1-2-t és köpte kis, a kiskanálra pedig szorította össze a száját. És persze közben sikító frászban volt.
Ezek után abban maradtam magammal, ha 3 óránlént kér enni éjjel, akkor 3 óránként fog. Nagyon úgy néz ki, hogy estére sem fogok tudni pótolni, hogy kibírja az éjszakát.
Erre most éjjel rendesen kelt, fél 2-kor, utána fél 5-kor, és aztán fél 9-kor.
Lehet, hogy az időjárás tett be nálunk is egy kicsit.

Kép
Kép
cs_erika

Lucus, ugyanezek az elérhetőségek vannak az utalványon is. Az összes telefonszámot hívtam tegnap, sehol nem találtam élő embert :( Kedden újra megpróbáljuk, hátha valamelyik él még csak hétvégén nincsenek :?

Férjem elvitte Ágnest sétálni hogy végre tanulhassak fél órát. Alig tették ki a lábukat az ajtón, a felettünk lakó elkezdett zenét hallgatni. Valami lakodalmas tüc-tüc, remegnek a falak.. :evil: :evil: A stílust is utálom, de mindenkinek saját joga... de mért kell ilyen hangosan? Hogy a kiscica bajsza... Megkocogtattam a fűtéscsövet, semmi hatás. Kedvem lenne felmenni és az ajtajuk előtt lenyomni három áriát hogy észhez kapjanak :evil: :evil: :evil:
kisbogacs

Enikő, szép a ház! Ah, gázóra, régi szép emlékek...

CSöre, Mesinek jobbulást!
kisbogacs

Köszi Mesi nevében, Lányok!

Kriszti: tüc-tüc :evil:

Éjszakai evés: 2 hónapja Saci átaludta az éjszakát... hát, már régóra nem teszi :( Minimum 3x kel, de nem gondolom, hogy éhes lenne, legalábbis a fogyasztása nem erre utal

Csöre
csöre74

Elmentek a vendégek. 2 kisgyerek+ a mienk. Romeltakarítás megvolt. Szőnyegtisztítás úgyszintén. Ádám nagyon jól bírta a társaságot.
Ja, a lényeg: hátról hasra fordult. Szerintem dühében, és nem tudatosan. De ezek után csak elkezd majd lassacskán forgolódni, nem?

Csöre: szegényke! Reméljük, Saci nem kapja el.

Lucus: az jó ár. A kecskeméti szokott olcsóbb lenni.

Kriszti: megértelek. Felettünk a "Sárgán virágzik a tök..." és Zsuzsi, a jó ..... anyád szokott műsoron lenni. :evil:

krisz78

Lucus a 220 az jó ár de egyébként a világon sehol nem kerül 340 forintba a Hipp bébikaja én 279 és 249 körül szoktam venni fajtától függően! Szóval a 220 az jó ár...

KépKép
peni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?