Hahó, mi is fűtünk már 2 napja, olyan érzésem van mintha itt lenne az ősz
Csuri, Isten éltesse a kis 3 éves lánykádat nagyon szép kislány , gyönyörű haja van és a picuri is helyes nagyon és milyen csinik!!!
Tetszik a torta, ötletes nagyon és biztos fini is volt
Ditta, láttad a híradóban ( Duna TV ) Erdélyben nincs ilyen mocsok idő, mint nálunk.
Lillával egész nap alig lehetett bírni, nem aludt extrákat és most alszik Ő is harmadszor, pedig ezt már rég nem csinálja, hogy 3x20perc.
Extra nyügi volt és mindig az ajtóhoz mászott, sztem ki akart menni, de nekem semmi részem nem kívánta ma a levegőzést
remélem holnapra lesz valami pozitív változás
Ha már a szél nem fúj és eső nem esik az is jó, de most esik, fúj és még hideg is van
Ma adtam először husit a főzelékhez, eddig nem mertem én ilyen fosi anyuka vagyok
Melaszka, jők az uncsitesók a foton, de nekem ez a Marcell már olyan nagyfiús, akkorát változott már nem olyan babás a pofija és milyen ügyes
Mit dolgozik a férjed, hogy vasárnap is meló van?
Dalma, mi újság bírod még a kiképzést? Már nekem sincs semmi ötletem, hogy mit kellene csinálni, egyszerűen most ilyenje van és kész, de tudom nagyon nehéz olyan sokat gondolok Rátok, pláne esténként. De régebben Ő jó alvó babab volt, ugye?
Vera, sztem nem kell figyelembe venni, de ha valami érdekli és megkérdezi akkor beszélj róla, vagy inkább apa és gyereknyelven adjátok elő a frankót, de vehetsz neki könyvet is olyan jók vannak már ilyen kis kamaszoknak és inkább abból tájékozódjon, mint az internetről, mert ott elég sok ocsmányságot talál.
Egyszer tőlem is megkérdezte Martin kb. 6. osztályos lehetett - anya, mi az a g..i -

néztem mint a moziba, köpni nyelni nem tudtam
Kata, már Te is nyomatod a husit Kevinnek

a szopi érdekli még ugye?
Kri, de jó mikor anyáink jönnek és segítenek, nálunk Lilla is annyira imádja a Mamit, szinte repked, jár keze-lába, ha meglátja

, na meg nekem is
Anya, Nektek messze vannak a szülők?