Sziasztok!
Megvagyok ám! Csak kicsit elveszve...
Először is szeretettel gratulálok Panndinak és Kispoccnak is a babák érkezéséhez!!! Gyönyörűek!!!
És minden közelmúltban szüli- és névnapot ünneplőknek is sok boldogságot!
A legutóbbi talis képeket irigykedve néztem!

Nagyon remélem, hogy a következőre eljutunk most már mi is! Nagyon hiányoztok online és élőben is!!!
Viranka: milyen kocsid is van? Gyakorlat teszi a mestert.

Szerintem ügyes vagy, mert én 11 éve vezetek, de Pesten nem vagyok hajlandó vezetni! Elmegyek bárhová, még Miskolcra is, csak Pestren ne kelljen...kicsit parázok a sávváltásoktól, meg a paraszt vezetőktől...
A hugodnak is gratulálok a gyermekáldáshoz!
Mesi: én is azon ötleteltem, a többiek már meg is írták, hogy 1-2 órára passzold le őket. Nagyon fel lehet ám ilyenkor töltődni és egészen másképp állsz te is a dolgokhoz. Úgy látom ez már meg is történt. Remélem most már helyre jönnek a dolgok!
Niki: nagyon rossz lehet amin keresztül mész, de már max. pár hét csak az egész! Ügyes vagy és szurkolok, hogy minden rendben menjen!!!
Bocsi hogy most mást nem emelek ki, de nem jegyzeteltem (kb 100 oldalt kéne

) nem emlékszem minden történésre.
Mirólunk:
Rebekát szigorú nevelésbe fogtam. Túl sokat engedtem neki, de főleg az apja és a nagyanyja nevelte el. Ezen sürgősen változtatnom kell, mert később baj lesz belőle. Az utóbbi időben minősíthetetlenül viselkedett velem, mindenen nyavalyog, nem fogad szót, visszafelesel. Ha mertem neki szólni, rögtön sz@r anya vagyok, mert apa nem szól rá semmiért, mama kiny@lja a fenekét. Egy elkényeztetett kis fruskát csináltak nekem belőle. Na ebből elegem lett. Most olyan mint egy kisangyal. Remélem így is marad.
Jövő szombaton ballag az oviból. Felfoghatatlan, hogy már ekkora nagylányom van!
Viktorkát továbbra is imádják a bölcsiben! Egyedül eszik, szépen játszik, CUMI NÉLKÜL! alszik, sőt, már reggel, amikor viszem odaadja nekem, hogy tegyem be a szekrénybe és egész nap nam kéri. Itthon is ritkán, leginkább bedobja a kutyáknak (1 hét alatt kb 10-et

) a hülye lelkiismeretes anya meg rohan venni másikat, merthogy az kell a gyereknek. Szépen lassan leszokik magától...

már csak éjszaka kell.
Viszont most kísérletezek, hogyan bírjam rá, hogy végigaludja az éjszakákat. Mert az sajnos nem megy, semmilyen bogyó, szép szó nem hat...

Amellett, hogy egész nap eszik még éjjel is bever egy cumisüveg kakaót!

Ilyet még apró pici baba korában sem csinált!
Most úgy taktikázok, hogy a 7-8 körüli lefekvést kitolom 1/2 9-9-ig. Ma csináltam először, remélem beválik, mert más ötletem nincs!
Akkor marad a remeteélet. Csak ezt nem tudom, én meddig fogom bírni a napi 8 óra meló,a sok ideg a háztartás és a gyerekek ellátása mellett az éjszakai fentléteket is...
Na de egy édesanyának mindent bírnia kel!!!
Na most jól kiírtam magam, de remélem ennél sűrűbben tudok majd jönni a jövőben!
Puszi mindenkinek!!!