Sziasztok!
Niki, nagyon sok örömet és boldogságot kívánok a pici fiatokhoz! Sikerült kellően elérzékenyülnöm miközben olvastalak

...nagyon örülök, h végül minden a lehető legjobban alakult!!!
Remélem mindenkinek jól telik ez az esős hosszú hétvégéje..mi azt terveztük mára, h elmegyünk a jászberényi állatkertbe, de végül az idő és a fiam eldöntötte, h ne menjünk sehová..
Tegnap délután a fiam a Nagyival kukoricát pattogtatott: Barna olyanokat síkoltozott, meg röhögött ahogy az üvegfedő alatt látta az ugráló kukoricaszemeket, hogy csak na!..és hogy milyen jóízűen ette a Mamival közösen morzsolt, majd pattogtatott kukit! Ennek az lett az eredménye, h kb egy liter vizet megivott az este folyamán, így hajnalra a pelus totál feladta a küzdelmet..a fiam teljesen átázott, felsírt én hősiesen kimentettem a tocsogó pizsiből, és befektettem közénk. Eleinte azt hittem működik, mert olyan volt mintha aludna, de fél órás pislogás, és Anya szemének, orrának nyomogatása után úgy döntött, h unalmas közöttünk és elindult felfedezni a sötét lakást. Mindezt hajnal 3-kor.
Délelőtt 11-ig bírta, kisebb-nagyobb hisztikkel, aztán kidőlt és sikerült 4 órát aludnia…ááá nem volt fáradt…
Mi meg Apával, h kihasználjuk a tengernyi szabadidőnket tanultunk. Vagyis csak tanultunk volna..a konyhaasztalnál egymással szemben ültünk, Apa meg mint egy rossz gyerek azzal szórakozott, h a kiemelőfilceket a hasamra dobálta, h vajon ott marad-e, és tényleg

…rendkívül hatékonyak voltunk!
Gabi, gyors gyógyulást kívánok Neked!!
Lorca, milyen gyönyörű lánykád van!! Én is akarok egy ilyen bogárszemű szépséget!!!
Ancsurti! A szeplős fotód nagyon ott van!!!
Én anno Apának mindig azt hajtogattam, h egy vörös hajú, duci, szeplős kispasit szeretnék…a vörös bejött, bár nem duci, és még egyenlőre nem is szeplős, de az egyik bejött! Viszont most még csak el sem tudom képzelni, h milyen is lesz a 2.kispasink, mert ha erre gondolok mindig Barnabás pici pofija ugrik be, és még egyenlőre el sem tudom hinni, h esetleg egy teljesen más kinézetű fiunk is lehet…
Boo, Müzli nagyon ééédes, tényleg olyan mint egy kis őzgida!
Hendegabi, Nóci torka hogy van? Ehet már mindent?
Szonibaba, gratulálok a szigorlathoz!!
Dodi, számomra sem volt kérdés, h ügyes leszel!!

Gratulálok! Bútort sikerült már vennetek?
Ha vkit érdekel, innen le lehet tölteni egy 24 oldalas pdf-et a kismamis juttatásokról, szerintem hasznos, bár külön-külön innen-onnan össze lehet szedegetni (meg szerintem már ide is felkerült egy csomó infó), én mondjuk örültem volna ha még tavaly év végén rátalálok erre..
http://www.babafalva.hu/portal/kurir_subscribe/
Sziasztok,