A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

sziasztok!
Sajnos biztos,hogy nem leszünk ott a keddi talin.Mindkét lányom beteg.Zsó megint hörgőgyulladást kapott,Debynek virusos torok gyulladása van....Senkit nem szeretnénk megfertőzni...
Nagyon irigy vagyok.....annyira beleéltem már magam a nagy találkozásba....:cry: :cry: :cry:

De remélem ,hogy hamarosan Millye-vel összetudunk hozni egy minitalit.

Gyönyörűek a babák csodaszép minden FEBRUÁRI baba!!!

Kép
zümis

Kaandi szerintem Szoni lehet... :wink:

Budabo imádom a császármorzsát! Én húslevest csináltam meg sütőzacsiban sütöttem pulykát :D nálunk a desszert fagyi lesz :D cseppents az előkére citromlevet az kihozza a gyümölcsfoltot. :wink:

Julcsi-79 nem is meondtad, hogy testvéred orvos. :roll:

Babanyul Valószinű, hogy le lehet menteni, de megpróbálom átküldeni a közösbe és onnan le tudjátok tölteni. :wink: Nagy méretben meg csak úgy ha ráteszem cd-re vagy pendriver-ra vagy valami külső hordozóra. :wink:

Zümis valószínű nem lesz kedden találkozó mert ilyen időt mondanak! Jobbulást a babáknak! Te nem tettél fel képet a közösbe az alvóbabákhoz? Szívesen megcsinálom a te babáddal is ha teszel fel képet! Jó lenne tényleg egy talit összehozni!!! Majd ha meggyógyultatok és jobb idő lesz :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Nah ideérek végre egy kicsit...

Olinak fáj a pocija is, bár a kaki most már szebb, de tegnap
éjjel lázas is volt. :? Nagyon nyűgi egész nap, aludni is csak hozzám bújva a nagyágyba hajlandó, úgy h még apa sincs ott. :shock:
Egész nap ölben akar lenni, és csak nálam... Lassan ott tartok,
h leszakad tőle a hátam. :?

Már többször is megírtam, h sajnos nem tudok a közös gmailre
képeket feltenni, de még a tieiteket sem tudom megnézni... :(

Boldog gyereknapot a kis husiknak. :D

Kép

Kép
gjéti

babanyul: magyar almát reszeltem le neki, de vettem Szentkirályi bébiitalt ami 4 hótól adható, ha továbbra is köpködi az almát akkor az jön. Illetve pár kortyot megiszik de sok nem kell neki.Tápszer most úgy néz ki hogy visszaállunk a két héttel ezelőtti
adagra reggeli 2*140 aztán 3*170.

millye: én is akarom menteni!!! Sütőzacsko...még sosem használtam, bonyolult? cikis vagyok mi. :oops: Húslevest se próbáltam még, inkább mindenféle krémleves,tárkonyos csirke,gyümi...a császármorzsát most apa kevergeti, azt nem tudtam hogy ilyen sokáig kell sütni :evil:

gjéti: hátha jobb lesz, az idő is megviselheti őket, olyan komor idő van :cry:

Kép
budabo

sziasztok!
Csatlakozonék a nyűgi babákhoz :( Vincit az időjárás meg a fogzás nagyon megviseli...amúgy sem alszik soha, na de még ha nyűgi is hozzá...hát...Hugic! nagyon együttérzek. én már nem megyek a szobába be, mert csak ordítanék, hogy aluuuuudj mááááááár!!!!!!
Így apáé a gyerek, én meg idegesen ugrálok egész nap....egyszerűen megynugtathatatlan, és kézben sem jó neki :(
Áginak ma van a szülinapja, és iszonyat hideg van, és pocsék idő...szép kis gyereknap, pedig kirándulóst akartunk valahol... :( így se cukrászda, se séta....majd esernyővel télikabátban :(

Tali: hát ha ilyen az idő, mint a mai ...nagyon úgy néz ki, hogy ilyen lesz, mi nemmegyünk, de csütörtökön nagyon szívesen!!!! Lemaradni semiképp sem szeretnénk. Addigra a beteg lányok is talán megygógyulnak :)

millye! naygon jó lett az alvós is!!! Ügyike vagy! És hát helyesek a gyerekeink! Csak egyesek aludhatnának, mikor kellene nekik!!!! :):)
nem csak fénkép kedvéért....nah, megyek, nem bírom már hallgatni a hisztit, átveszem apától, hátha csoda történik :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Millye - szuper, a Charlies változatot imádom! nagyon ügyi vagy

Pandusika - nyugalom! Semmi baja sincs Hannának. Számtalanszor volt nálunk is ilyen, h egy nap többször is (esetleg egész nap) híg volt a kaki. Védőnőm megbízható infói szerint egész addig nincs gond, amíg ez nem bűzös szagú (záptojás féle bűz). Fogzás okozhat híg kakit, és a fenék pirosodását. A reszelt alma szerintem is jó ötlet, meg fogja a kakit.

Gjéti - az internet beállításokkal lehet vmi gond sztem, ha nem sikerül a gmailben megnézni a képeket, bár ebben Millye nagyobb csóka, mint Én :lol:

Zümis - mielőbbi jobbulást a gyerekeknek

Nálunk változatlanul semmi alvás és tegnap este még vagy 2 órás üvöltés volt. De ma kicsit, ici picit jobb kedvem van, és az éjszakai alvás bizonyára a türelemelemet is feltöltötte.

KépKép
hugic

Gjéti Nagyon sajnálom a nyűgösséget! Azt nem tudtam, hogy a gmailt nem tudod megnyitni... :oops: :? bocsi! Kárpótlásul csinálok egy összefoglalót Olival. :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Bocsi CSajok, összekevertelek Benneteket!! :lol: :lol:
Igen,tetszett Botinak:! :lol: :lol: Csak a Petra meg ne tudja!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi, a számból vetted ki a szót, pont erre gondoltam az előbb,h ha nem is esik,akkor sem lesz száraz a föld,meg a fűűűű. Sajnos,mert holnapra is ilyen idő lesz állítólag. Sztem 2 nap 25-28 fok kellene hozzá,h fekhető legyen a talaj....nem???

Én úgy láttam,h az egész hét ilyen borús lesz,eső szélvihar stb... :shock:

Kép
kaandi

én már nem megyek a szobába be, mert csak ordítanék, hogy aluuuuudj mááááááár!!!!!!
Így apáé a gyerek, én meg idegesen ugrálok egész nap....egyszerűen megynugtathatatlan, és kézben sem jó neki
- Verus! Nagyon sajnálom, h nálatok is ez van! Ugyanakkor jó tudni, h nem egyedül vagyok ilyen. Úgy megijedtem magamtól!!!! De akkor ez normális, egy-egy extranyűg napon.

Mielőbbi nyugalmat Nektek!!! Mindenkinek! Minden nyűg babának és kitartó mamájának! ÉÉÉÉs nagyon nagyon köszönöm a tegnapi bátorító szavaitokat!!! Nagyon jól esett!!!!

KépKép
hugic

meg sem merem nézni az időjárás előrejelzést!!! :shock:

KépKép
hugic

Hugic! Jól vagytok most? Megnyugodott már a kis Marci?
Vince folyamtosan sír...lehet elviszem esősétára,....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

már adtam neki chamommilát, meg lassan benyomok egy viburcol kúpot, ha így megy....apa sem bír vele....én sem
tesók unják

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Budabo nos feltettem a közösbe már az egyiket. Mindjárt küldöm a következőt is úgyhogy lehet töltögetni :wink: a sütőzacskó borzasztóan egyszerű mármint benne sütni... én beledobálom a húst amit a levesben már félig megfőztem a hagymát a krumplit megfűszerezem bekötöm a száját és megsütöm... a férjem pácolni szokta a húst és úgy süti meg nem nagy ördöngösség. Egyszer próbáld ki. :wink: :D A húsleves is nagyon egyszerű az az lényege hogy minél tovább főzd alacsony hőfokon. Először beleteszed a húst és azt lassú tűzön főzöd majd amikor felhabsodott (leszeded a habot) és félig megfőtt akkor bele a zöldségeket... szerintem sokkal egyszerűbb mint a krémleves amivel pepecselni kell :D

Lkverus Köszönöm! Áginak boldog születésnapot!

Hugic Köszi! Jut is eszembe.. meg tudtad csinálni a mikrofont? :shock: :D

Látom én kilógok a sorból mert a fiam eljátszik és eszik alszik és nem nyűgös különben nem tudnék főzni meg a videószerkesztővel bohóckodni :D

Kép

Kép

Kép
millye

gyerekek:

KépKép
a szülinapos: (új pónibabával)
KépKép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Gjéti engesztelésképpen csináltam egy kis összefoglalót Oliról... http://www.youtube.com/watch?v=WM84KHHpCd0
:D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi lányok de szerintem megint nem ússzuk meg a Zsóval....
Azon gondolkodtunk egy anyukával ,hogy ki kellene vizsgáltatni ennek a rengeteg hörgőgyulladásnak az okát!!
Leget asztma vagy reflux.....

Millye Tettem is be a közösbe ,az alvósbabákhoz és a tablóra is.Köszi.
Oké akkor majd megbeszélünk vmit.

Julcsi ne aggódj a súlyfeleslegen nekem van a legtöbb ami még a Zsó után maradt rajtam kb:30kg!!!!!!!!!!!!!

Kép
zümis

millye: jó az olis is!! A húsleves elvét tudom, de annak mégsem álltam neki soha. Császármorzsa király lett. Füge ebéd után elunta magát, üvöltött, kinn szitált az eső, sebaj kivele, el séta amíg haza nem értünk aludt, ahogy nyitottam a kaput kipattant a szeme :evil: apa próbálja most még kicsit visszaaltatni de kiabál, hallom ahogy csattog a cumijával...szegénykém fáradt is lehet. Na most sikongat,dumál,ebből már nem lesz alvás.

Kép
budabo

Zümis Ok. Lementem a képet és megcsinálom. nem ígérem mára (mert megyünk anyukámhoz) , de holnapig kész lesz. :wink: :D

Budabo neked nem vált be a Chamomilla mármint a nyugtalanságra és az alvásra? :roll: Örülök, hogy jó lett a császármorzsa. Recept? :D

Kép

Kép

Kép
millye

Feltettem a videókat a közösbe :D

Kép

Kép

Kép
millye

millye: azért ezek még nem olyan nyügik, a napközbeni alvás lecsökkent és most hogy hátról hasra forog és vissza még nem tud, ezen is raplizik, ezen nem segítene...A drága férjem - és most nagyon koncentráltam Julcsi nyugalmára,hogy vmi csúnya el ne hagyja az én picike számat - közölte hogy a gyerek el van rontva. Egy háromhónapos babának el kell lennie egyedül, tudnia kell játszani. El van rontva mert mindig felkapkodtam. Hááááááááttttttttttt basszus rám inkább azt mondják hogy szigorú vagyok és nem hagyom hogy olyan sokat kézben legyen a gyerek. Mondtam a férjemnek hogy még jó hogy te olyan tökéletes nevelést kaptál a banyától - persze neki nem banyázom - . :twisted: :twisted: :twisted: Kedveskedek neki a rohadt morzsával és arra nem képes hogy Fügét szórakoztassa vagy megnyugtassa vagy elaltassa.

Kép
budabo

és mire itt ki dühöngtem magam addigra Fügém szunyokál az édes apukája mellett :evil:

Kép
budabo

Budabo b@sszus te aztán jól kiakadtál... nyugi! Legyen szent a béke! Az a lényeg, hogy Füge elaludt :wink: :D nincs értelme veszekedni.... számolj el tízig... :roll: inkább töltsd le a videót :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi lányok a tippeket! Kamilla teát nem adtam neki, csináltam rendeset. Azt sem itta meg. Kanalazva lenyelegette, de ezzel a sebességgel holnap reggelig sem itta volna meg a 100 ml-ert.
Szívesen adnék neki almát, de sajna nincs itthon. Itt pedig képtelenség hogy vasárnap bármit is vásárolj, még az éttermek is zárva vannak. Azt, hogy éjjel-nappali, azt nem ismerik, szóval almát keddig sehol nem tudok venni. Ráadásul még ünnep is van.
Mivel ma már megint volt 2 hasmars, két óra elteltével megint adtam neki tápszert, csak kevesebbet, szerencsére azt megitta. Hát ez lesz, most két óránként iszik majd tápszert, aztán valahogy csak rá tudom majd szoktatni más italra is.

Hugic: az a baj, hogy a tápszertől elképesztően büdöset kakil, így nemigazán tudok különbséget tenni a szagok között. Bár az utóbbi időben már kevésébé büdöset és most sem érzem, hogy rosszabb lenne.

Julcsi: nagyon köszönöm a segítséged! Egyelőre ez az egy tünet, illetve még az, hogy egyszer zöldet kakil, a következő alkalommal meg sárgát és az sajna nyákos is. De nem mindig. Ezen kívül viszont tényleg jól érzi magát, vidám, szóval semmi változást nem veszek rajta észre. Nem tudom mi lehet, de abból ítélve hogy nyákos a kakija, valószínűleg nem a fogzás. Ha nem okoz gondot, akkor majd ha beszélsz a tesóddal kérdezz rá légy szíves, de miattam ne hívd fel külön, nem akarlak terhelni titeket!
Ha ma még kétszer lesz, akkor lehet hogy átsétálok vele a kórházba, a párom ma úgyis ügyel és akkor felvisszük a gyerekosztályra. Anyukám nagyon megijesztett, hogy pillanatok alatt kiszáradhat, úgyhogy most tiszta para vagyok. Szerintem az éjszaka is úgy fog telni, hogy ébresztőt állítok, hogy megnézzem kakilt-e és ha igen, akkor próbálom itatni.

Panna
pandusika

millye: érzéki csalódás volt hogy alszik Füge, most ténleg attól nyügi hogy állandóan forogni akar....illetve van egy-két óra hogy elfelejti :lol: vagy már túl fáradt :lol:

panna: mi is kakilunk hol zöldet,hol sárgásat. NE izgulj biztos nem lesz gond, de ha nyugodtabb lesz a lelked vidd át őt.

Kép
budabo

Most beszéltem a tesómmal. Kórházban van, elkezdett elég erősen vérezni reggel. Most 14 hetes terhes. Szerencsére a babának nincs baja és a vérzés is elmúlt, de bent tartják 4 napig megfigyelésen. Azt mondták neki, hogy a méhből vérzett, nem tudni, hogy miért és remélhetőleg már nem lesz baj, de azért még nagy az izgalom. Most fekszik szegény, meg se mer moccani. Remélem nem lesz baj. :cry:
ÚÚÚÚtálom ezt a napot! :cry:

Panna
pandusika

pandusika: drukk a tesódnak +++++++++++++++++++++++

Kép
budabo

millye: ne veszekedjek???????????????? nagyon nehéz megállni, de mert csak azt vágja a fejemhez hogy elrontottam Fügét, és különben is a gyerek engem hiányol azért sírt - főztem,mosogattam,mostam,gyk.ruhát válogattam,majd ismét mosgogattam, - ő eközben feküdt füge mellett. :twisted: :twisted: Mondtam neki hogy vagy ő megy le az emeletről vagy én. Mondta hogy menjek én majd ő megoldja Fügét és most rém büszke magára - persze 5 percre bírtam itt hagyni - hogy megoldotta idáig. MOst eteti, deeközben is csak a lemez megy hogy elrontottam fügét mert napok óta sír. Mondom ennek a majminak hogy nem lehet hogy neki is rossz napja van mert pocsék idő van kinn? egy kisbaba ezt nem érezheti??? és van képe a fejemhez vágni, hogy én nem vagyok el a gyerekkel, komolyan bőgni tudnék. Fenn ugyanúgy a nyakamon a háztartás plusz a babuci és uram megbocsáss jólesik amikor feljön vki játszani a fügével vagy úgy nyugodtabban tudok főzni v bármit csinálni hogy vki figyel rá. :twisted: :twisted: :twisted: bocsánat a regényért.

Kép
budabo

édes drága szegény Bogika, ne hagyd magad!!!!! SZámoljon el a párod 10-ig!!!! :lol: :lol: Biztos az időjárás az oka!!!

Pandusika, néha nálunk is előfordul egy kicsit hígabb és időnként van, h nyákos is a kaki. Sztem lehet a fogzás is....nem? A múltkor ilyet produkált 2x is, nekem is csak az járt a fejemben,h nehogy kiszáradjon!
Benzinkút???? AZ nyitva mindig, hátha van almájuk is!!! Szorítunk, h ne legyen inkább több kaki,majd csak holnap kakiljon legközelebb!!!!

Nálunk lehet kapni a smecta elnevezésű port, nem próbáljátok ki??? vagy valami hasonlót? Gyógyszertár nyitva van ügyelet formában!?

Kép
kaandi

Bogi, Bogi, vegyél jó mély levegőket! Nagyon sajnálom, hogy ilyen pocsék a hangulatod, ez nem csak a férjed, csak Füge, vagy csak az idő, hanem minden egyszerre! Ne egy tényezőn verd el a port! :wink:
Léna is sír három kerek napja, de hogy mitől? :roll: Már fejlődési ugrásra gondoltam, mert még nem volt nálunk, de ha véletlenül, 3-4 órás nyüglődés után elalszik, 4 órát is lenyom egyben, nem ébreszti fel a hasa.

Panna, jobbulást tesódnak, +++++++++++a pocilakónak!

Milye, megyek megnézem az alkotásodat, ebbena percben lett vége Édesapa mozijának :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Pandusika - bocs, én megfeledkeztem a tápszerről... akkor sajna nem tudok tanácsot adni, viszont most olvastam el a rotarix mellékhatásait és a hasmenés a gyakori mellékhatások közé tartozik (most hozta apukám a vakcinát, annak a leírásában volt benne)

Budabo - sajnálom. Nektek is jobbulást, enyhülést. Nálunk ugyanez van Marcival. Régebben tök jól elvolt a játszószőnyegen egyedül akár 40 percig is. Most 5 perc után visít és egy kaját nem tudok az elejétől a végéig odarakni :( nem tudom mitől lett ez. Pedig nem rohangáltam érte és kapkodtam fel, ez az egyik napról a másikra lett így. Most a nap 24 órájából 25öt kell Marcizni és akkor nyugi van. Mondjuk nekem apája sokat segít, és foglalkozik Marcival. Sőt sokx felajánlja, h elviszi sétálni addig én pihenjek, vagy csináljam meg ezt vagy azt (mert ha otthon van akkor lelkifurdim van, h nem vele foglalkozom, hanem a mi ebédünkkel, vagy a ház tisztaságával). Komolyan klinikai eset vagyok..... na mindegy, a lényeg h engem apája még sose kritizált Marcival kapcsolatban.

Millye - miki dolog még nem oldódott meg, de azért nem mert még tartogatom az utolsó püdet mert még "nemvoltidőm" megcsinálni. De most Marci + apája a tükörrel beszélgetnek és lehet gyorsan utánanézek ennek a driver dolognak. Ha kell segítségmég megkereshetlek?

KépKép
hugic

Megnéztem, Millye! Szupeeeeeeeeeeeer! De valahogy ezt megálltam sírás nélkül. Lehet, hogy kezdem megszokni? Nem, itt van a szobában Sanyi, előtte nem akartam...
Oliról is nagyon édes lett! :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Köszi lányok a sok +++++++++++ energiát! Remélem hamarosan rendbejövünk és a tesómnál sem lesz semmi baj.

Hanna olyan aranyos volt, hogy aludt végig, amíg tekertem és amire végeztem pont felébredt. Hagyta anyáját fogyni. Nagyon belelkesültem, érzem ahogy röpülnek le a kilók, pedig nem... 8) Remélem azért hamarosan tényleg... :) És már gyúrok hasizomra is. :)

Panna
pandusika

Érdekes ez a sírás dolog. Én valahogy nem szoktam. A terhesség alatt én is zokogtam rendesen, de amióta megszületett Hanna, nagyon ritkán.
Én nem sírtam akkor sem, amikor oltást kapott, meg egyébként sem érzékenyülök el könnyen. Valami baj van velem? :oops: :(

Panna
pandusika

Hugic: köszi az infót, de csaknem 3 hét múlva ürül...? Mintha Zsu írta volna, hogy állítólag 1 hét múlva és ezért kell vigyázni. A tesóm azt is mondta, hogy lehet, hogy tápszert kell váltani, mert ezek tejalapúak és az ő kislányánál is ez volt a gond.
Mindenesetre jövő héten elviszem orvoshoz hogy csináljanak egy széklettenyésztést és ha nincs semmi, akkor lehet, hogy a tápszer a ludas... De ezt kideríteni :? annyi minden okozhat hasmenést.

Panna
pandusika

kaandi,gerendai zsu,hugic: köszi, nem számol 10-ig fújja a szokásos nótát, Fügi most már biztos hogy extra hisztis, mert a keresztekkel sem bohockodik, most jött el a pillanat a chamomillára. És most ül a székben és vacsorát kér!!!!!!!! Na lassan fürcsi. Nálunk Fügi fáradt, és ezért nyüglődik.,legalábbis remélem. :oops:

Kép
budabo

egyébként mi nagyon sűrűn összeugrunk de nem tart sokáig, most is lefogok higgadni, de attól ő még komolyan mondja amit mond, de több türelemmel fogom tudni kezelni. Bocsi hogy kirohanok itt, de jól esik leírni aztán elfelejtem. Remélem Fügi fog aludni éjjel és holnap már nem lesz ilyen hisztis napunk. Együttérzek mindenkivel. Olvad a homeos :wink:

Kép
budabo

Köszi CSajok a hófordulós köszöntéseket!!!
Képezljétek a múltkor találkoztam a dokimmal, annyira furcsa volt, rájöttem,h hiányzik az egész havi vizit, stb..............

És Panna én is keményebb vagyok, nem sírtam egyiken sem..........de azért elérzékenyültem ám,csak nem sírtam...... :oops: :oops:

Mi lehet pl. Kanguval és a többiekkel?
,Andus dolgozik ezerrel, UGye milyen jó Andus, h 7végére esik 31-e????meg a pünkösd is jól jött......

ma kivételesen ledőltem Botimmal du fél 4- fél 6 ig, jót pihiztem, olyan furán foltosan láttam, az írások felét tudtam elolvasni, szerintetek mi lehet az oka????? Még csak nem is éjszakáztam mostanában, szerencsére Boti is alszik fél 9- 5ig, aztán folytatja tovább,nem értem....nem jó a közérzetem. Arra gondoltam,h most jön ki rajtam a 4 hónap fáradtsága????HMMMM?

megyek dögledezek tovább,ma semmit nem dolgoztam holnap folyt.köv.

ui: ja most néztem a híradó időjárás jelentését, szar idő várható, csüt.-től meg jön egy újabb hidegfront!!!!!

Kép
kaandi

Budabo:nyugi a férfiak sosem gondolkoznak mielőtt megszólalnak:)
A nyügösséggel kapcsolatban pedig,hát nálunk is káosz volt Hannácska is csak kézben volt el,úgyhogy tuti front van!

De remélem az éjszaka mindenkinek jól fog telni!!!Nagyon csendes jó éjszakát kívánok mindenkinek!Megyünk,mert apa fürdeti lassan a leányzót!

phpBB: Kép
andrea17

Próbáltam már a beállításokon is változtatni, eleinte még megnyitotta a képeket... :?

Millye, egyáltalán nem haragszom, nagyon szépen köszönöm a vidit!!!! :lol: :cry:

Kép

Kép
gjéti

Pandusika - sztem, ha holnap már nem lesz híg a kaki, akkor talán nincs aggódnivaló

Bogi - nekem a bogyók tök gyorsan felolvadnak akkor, ha forralok vizet. Két kiskanálnyi forró vízbe teszem a bogyókat, és kb 2-3 perc alatt teljesen feloldódnak és addig az a kis víz is lehűl. Gondoltam leírom, hátha kipróbálod, mert már a múltkor is említetted, h nagyon lassan oldódik. Jobbulást nektek (egyébként tegnap én is felfújtam magam, mert apája kidőlt, mint egy darab fa, avval a felirattal, h ő fáradt... de mindegy, már elpárolgott a mérgem)

Kaandi - akkor nektek, most a máj végi határidő után jön egy kis lazítás, ugye? ohh nekem a szezon nov. végéig megy :?

Jajj nekem! Annyira imádom a kisfiam! Képzeljétek, kapott egy babakocsira akasztható játékot (olyan keresztbe akasztósat) a keirkééktől gyereknapra. Most azt tartja elé apája és folyamatosan pörgeti rajta a kis állatkákat és egyfolytában társalog velük, h: gaaúúúúú, aöööööö, gaűűűűűűűaaaaa :lol: Annyira imádom őőőőőt!!!!!!!! Na megyek, fürdiidő már rég letelt és a fürdivizet még hírből sem engedtük ma.
Jó éjt mindenkinek!

KépKép
hugic

Budabo elhiszem, hogy ideges vagy Füge miatt is és nem elég, hogy a lányod nyűgös még a férjed is oltogat... :? :shock: egyébként is ingerlékenyebb az ember ha a baba nyűglődik... :roll: azért küldöm a nyugimanót és az álommanót!

Hugic nyugodtan szólj ha segítség kell :wink: szívesen

Gerendai Zsuzsi áááááááá csak én vagyok ennyire érzékeny... :?: :? :roll:

Pandusika jobbulást nektek és a testvérednek is +++++++ :roll: én extra érzékeny vagyok..... :shock: :D

Kaandi ha csütörtökön is ramaty idő lesz akkor van "C" terv is? :shock: :D Ja és boldog hófordulót! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Gjéti :D akkor jó! :wink:

Hugic én is szeretnék ilyen babakocsira akasztható játékot venni, de még nem kaptam "normálisat" :D nem tudod, hogy hol vették?

Zümis megcsináltam az alvós videót... most már a fiad is rajta van :D feltettem a közösbe (a beérkezett leveleknél találod alvósbabák a címe). :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 18:02-kor.
Vendég

Sziasztok!

Boldog gyereknapot kívánok a babócáknak és a nagyobbacskáknak!

Zümis: lányoknak jobbulást!
Millye: nagggyon szupik, köszönjük!
Bogi: gyere add ki mindig itt a mérged és akkor talán nem lesz veszekedés. A homeóst én úgy csinálom, h felforralok egy korty vizet üvegpohárban, áttöltöm aventes pohárba, lezárom, hideg víz alatt kicsit hűtöm, amikor langyos beleteszem a golyókat, visszacsukom és addig "görgetem" a golyókat, amíg elolvadnak kb. 1 perc. Lehet hülyeség, de én félek, h a forró víztől elveszítik a hatásukat
kreiszi

Babanyul én jó ötletnek tartom :wink: :D

Kreiszi :D szívesen :wink: homeósbogyók én sem forróvízbe teszem mert én is parázok, hogy elveszíti a hatását. :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye

andrea: köszi, ez nagy igazság. Holnap minden jobb lesz :wink:

hugic: köszi azóta már én is taktikát váltottam,igaz ez
nem olyan gyors mint a tiéd, de gyorsabban megy. Ari lehet
Marci. Nekem is hamar elpárolog a mérgem, csak panaszkodom
néha, jólesik. Apának is lenne oka rám biztos. :oops:

kaandi: lehet hogy a fáradtság ténleg most jön ki, próbálj
többet pihizni, esetleg vmi vitamint szedni :shock:

millye: köszi a manók jól jönnének, de bízom benne hogy ma
front van és holnap jobb lesz. :lol:

kreiszi: ez is jó ötlet!! Én is forró víz felett csinálom,
de ez is jó.

babanyul: nekem a kedd és csüt.is jó így is.

Kép
budabo

Biztos, hogy van valami a levegőben... :? Kicsi Fiamnak a 3 nappali alvásából kettőt nem sikerült a kiságyában abszolválni, este pedig extramegaszopival sikerült rávenni az elalvásra. :shock:

Legyen Gyermekeinknek jobb napja holnap!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

sziasztok
Csak beköszönök.. nagyon dolgozom, lehet kész sem leszem, előbb kellett volna rákapcsolni... na mindegy..

Panna, mi 2 hete kaptuk a rotát, és azóta hasmenéses a kaki! Ne izgulj, én legalábbis emiatt nem izgulok, azért nem olyan könnyen szárad ki egy baba, ahhoz szerintem sokkal több hasmenés és hányás kell.
Zétinek is sárgás, híg és nyálkás, teljesen másmilyet kakál azóta, mióta megkapta a rotát.
De neki is jó a kedve, nem tűnik betegnek. A babák rögtön jelzik, ha baj van, ha valami vírus miatt menne a hasuk, akkor sokat sírnának, nem lenne jó kedvük, szerintem látszan rajtuk.

Megyek, csak erre akartam reagálni... nagyon car kedvem van, haldoklik a nyuszink....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Panna: ++++++++++++++++++++++++++++++++++Hannának és a tesódnak is. (én is elég erősen véreztem a 12. héten pár órán keresztül, de szerencsére Alex volt az erősebb)
Andus: szegény nyuszi :(

Pár napja az én fiam napközben alig alszik, ma is reggel fél 7-től este fél 9-ig 2x 30 percet aludt :shock: és éjjel is többször kel enni.
kreiszi

Millye, gyönyörűek az új videók, köszönjük szépen! :lol:

Zümis, jobbulást a lányoknak!

Gjéti, Olinak is jobbulást, sok-sok gyógypuszit küldünk Bencussal!

Ikverus, szegény Vinci, biztos az idő is betesz neki, Bencus is kezdte ma megint a nyügit, aztán bevetettem a homeós bogyót! :wink:
Gyönyörűek a gyerekek! :lol: Boldog Születésnapot Áginak! :lol:

Tali, mi csütörtökön 100% hogy nem tudunk menni! :cry:

Hugic, akkor ezek szerint mi is fogzunk, mert pirosabb a popsija, és néha hígabb a kakija Bencusnak, és veszettül rágja folyamatosan a kezét! :?

Bogi, remélem már szent a béke Apával! :wink: Nálunk is ez a lemez fut, ha egyfolytába sír Bencus, akkor én rontottam el, na ilyenkor aztán nálunk is elszabadulnak az indulatok! :evil:

Panna, tesódnak és nektek is sok-sok ++++++++++++++++++++
Nekem ürülésre egy hetet mondott a doki, és kb. 3-4 napig üríti! :roll:

Kaandi, biztos hogy te is érzed a car idő hatását! :?

Kreiszi, remélem nektek is jobb napok jönnek!

Ma este vettem egy jó meleg fürdőt, teleraktam a fürdőszobát mécsesekkel, olyan jól esett! :) 8)
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?