Én sem voltam most gép közelében: anyut köszöntöttük a szülinapján, és hazautaztunk két napra.
Vica, Gyöngyi: megcsináltam a diótortát a Gyöngyi féle krémmel, óriási sikere volt
Minden betegeskedőnek jobbulást!
Adryn, de jó, nemsokára újra itthon. Gondolom, már várod! Sajnálom, hogy ennyire rossz éjszakád volt... Miért nem tudtál 3-ig aludni? Nico fent volt? Vagy "csak" nem ment az alvás?
Bea, és a keresztfiad anyukájának nincs ötlete, h miért lett mostanában ellenséges veled a kisfiú? Másokkal is szokott ilyen lenni?
Igaza van Katkának, éreztesd vele, hogy ez mennyire nem helyénvaló dolog (ha a szülei ezt nem teszik meg), de azért ne vedd magadra szerintem ezt a dolgot nagyon.
És Katka, nehogy abbahagyjad a nevelési tanácsaidat, tök jók! Nálunk a szófogadatlanság büntetése szintén néhány perc gondolkodás Samu szobájában. Elég volt egyszer-kétszer alkalmazni, most már elég csak felemlíteni. Általában észbe kap.
És a bölcsiben is hasonlót csinálnak: aki hisztizik, szófogadatlan, vagy valami nem megengedett dolgot művel, annak le kell ülnie egyedül, és nem vehet részt néhány percig a játékban - ez elég komoly büntiként működik.
Csibb, persze hogy drukkolok az óvodai felvételhez! Biztosan sikerül! Fanni mikor kezdi az úszásedzést? Vagy már el is kezdte?
Mindkét gyerek pihizik, én is eldőlök kicsit. Nekem is fáj a torkom és a fejem most már két napja, sőt a fülemet is érzem, szerintem benyaltam Samutól a kort... Katababa egyelőre OK.
Csajok, milyen fájdalomcsillapítót szedtek, ha szükség van rá? Aspirin ugye mehet?
RÉ