A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Vicky!
Tényleg mekkorát nőtt a kutyus, nagyon ari.

Laptető??? Tesztelés előtt???
Ez tudod mit jelent!!!! Drukkolok nagyon!!

Nincs is kedvem nagyom mást írni, tiszta depi lettem ettől a pocsék időtől.

Puszi mindenkinek, és drukkok!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni: Ne legyél depi. Inkább nézd a macskafogó 2-t. Szerintem nem olyan jó, mint az első, de nem rossz. Van benne egy pár jó poén. Remélem igazad lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky: Z. szerint a hormonok határon vannak de még elfogathatóak. A ciklusom az rendszertelen. A bal petefészkembe egyáltalán nincs peteérésem. Felsoroltak a PCO-ra jellemző 15 tünetet amiből 14 nekem van. Sajnos. Úgyhogy PCOs van.
Te ,hogy bírod a tesztelésig? Csinálsz a BMC. előtt tesztet? Szorítok nagyon!!!!!
sztyopane

Edinka!

Nagyon sajnálom :cry: . Ti melyik dokihoz jártok? Egy kicsit pihizzetek töltődjetek aztán újult erővel jöhet a következő menet. Mikor mentek tovább?
sztyopane

sztyopane: Nem vagyok küönösebben izgatott miatta. Nem csinálok hamarabb tesztet, mostanában csak az aznap reggeli pisibe dugok tesztet. Ezt az adagot viszem a bmc-be is. A pcos miatt ne izgulj, elég ha az egyik petefészkedben van peteérés. A hormonjaid ha jók, akkor van esély a babára, de én azért valahol megpróbálnám a metet elintézni. Hátha...
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!

Gyűjtöm az infót a táblázathoz. Azt hiszem, kicsit szelektálni is lehetne, mert sokan vannak benne, akik régóta nem írtak, nem is nagyon tudunk róluk. Ugyanakkor sok új taggal bővültünk, akiket bele lehetne tenni, de nem tudunk róluk semmit.
Sokan mondták, hogy már nem tudják számon tartani, kinek mikor kell drukkolni. Így hasznos lenne, ha a táblázatunk tényleg friss lenne! Szóval légyszi, adjatok meg friss adatokat! Azért megpróbálom összeszedni a fórumokból is.
Ami kellene:
:arrow: név,
:arrow: életkor,
:arrow: lakhely (ha nem titkos),
:arrow: doki neve,
:arrow: mi a probléma,
:arrow: milyen beavatkozás volt az utolsó (és hanyadik),
:arrow: mi az eredmény (vagy mikor várható teszt-eredmény, vagy mikorra várható a manó, vagy ha megszületett már, mikor és mi a neve)

Jöhet akár priviben is!
Előre is köszi a segítséget!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok

Sztyopane: Őszintén szólva nem tervezzük a "visszatérést" a BMC-be.
Az első inszemet Zeke doktor csinálta végig. A másodikat mivel pont akkor nem volt Zeke doktor, így doktornőhöz tettek, így ő stimulált hozzá. De a leszívást meg Szűcs doki csinálta :roll: Na, erre varrjál gombot :lol: Engem minden doki megvizsgált már a bmc-ben :oops: :roll: kivéve Konc doki, de ő meg közölte , hogy elhalt az embrióm :cry:

De, ha még egyszer mennénk amire nagyon kicsi a valószínűség akkor én csakis Zeke doktorhoz mennék :)

Kép

Kép
edinka

Kati: Hozzám írhatod: Első inszem sikertelen volt.
Első lombik, félútig jutottunk mivel nem volt beültetés.
ÉS most bizonytalan ideig pihenő van, de azért itthon ügyeskedünk :lol: :oops:

Kép

Kép
edinka

Kakti!
Hozzám írhatod:
32 éves, Szigetcsépen lakom, Szűcs dokihoz járunk. 3 sikertelen inszem, a 4. stimuláció leállítva. Most pihi, talán júliusban folytatjuk.
Az ok: ismeretlen eredetű meddőség.
szöszi1977

Kakti!

lugi
28 éves
Budapest
Wiegandt doki, most Skriba doktornő
2 sikertelen inszem
most 3. inszem stimulációjánál tartunk, holnap UH
ok: férj, azoospermia
lugi

Sziasztok,
új vagyok ezen a fórumon bár már régóta olvasgatlak benneteket..én is a Bmc-be járok és inszem előtt állok..most kell majd mennem uh.-ra a ciklus 2. napján..az lenne a kérdésem,hogy hányszor kell menni ultrahangra az inszem előtt?

válaszotokat köszönöm: I:-)
kiss angyal

Szia kiss angyal!

Valószínűleg a 2. napin kívül még egyszer.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kiss angyal: Üdvözöllek minálunk. Nem értek teljesen egyet kaktival. Az attól függ, hogy hogy fognak érni a tüszőid. A második napi csak arra szolgál, hogy megnézze a doki, hogy nincs-e cisztád és hogy a méhnyálkahártyával minden rendben van-e. Aztán a 9-10. napon visszahív tüszőnézőbe. Ha már akkor elég nagy lenne a tüsző/k, akkor tényleg nem kell többször visszamenni. Na ilyen nálam még nem fordult elő. Engem még 2-3-szor is vissza szokott hívni. De elég, ha csak annyit mondok, hogy a mostani inszemem a 23.cn-en volt! Sajna hosszúak a ciklusaim. Ettől is függhet, hogy mikor lesz inszem. Tudjátok, hogy mivel lehet gond nálatok? Drukkolok neked.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm nektek a választ:-)
egyelőre úgy néz ki, hogy nálunk minden rendben, csak nem esek teherbe:-(..
és még annyi lenne a kérdés, hogy úgy vizsgálank meg hogy vérzik az ember lánya?

és akkor Vicky Te túl vagy a második inszemen?
kiss angyal

kiss angyal: A negyedik inszemen vagyok túl. :) Pénteken megyek tesztelni. Ha nem tudnak nálatok nagy problémáról, akkor esélyes lehet az 1. inszem. Sokaknak sikerült már így. Remélem nekem is fog. A 2. cn-en sajna így vizsgálnak, de ez nekünk kellemetlenebb, mint nekik, ők nap mint nap találkoznak ilyennel. Én csak bent szoktam levenni a bugyit a betéttel és akkor nem olyan ciki. Nekem. A tampon egy kicsit problémásabb lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!
Üdvözölek köztünk kis angyal.
Nem vagyunk egyformák nekem csak 2szer kellet menni 3.inszem volt,de mindenkinek más attol füg hogy a tüszöcskéid hogy alakulnak.Megy a druk neked is!
Kakti:
Te hogy vagy?
Hozzám lehet ezt irni.
Rozsa 11
Szentes
37éves
Skriba Doktornö
'inszem és 15én eredmény
ok:ismeretlen
Sajt:Merre vagy?
Edinka!
Azért nem adjátok fel tisem ugye?Akkor mentek máshová?
Sting?Vasikáé.Nagyon el vagytok veszve!!

Kép
rózsa11

Köszi a bíztatás Vicky:-)..remélem a 4. sikerülni fog..én azt olvasgattam, hogy a 3. inszem után nagy az esélye a sikernke:-)..szóval nagyon szorítok...:-)
kiss angyal

kiss angyal: Én sajnos úgy hallottam, hogy a sokadik inszemek már nem annyira sikeresek, de én ennek ellenére úgy érzem, hogy sikerült. Olyan érzéseim vannak, amilyenek eddig még nem voltak. Ezt a pár napot már kibírom.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm a válaszokat mindenkinek...most lépek, de 100 %, hogy még foglak fárasztani benneteket a kérdéseimmel:-)..mindenkinek sok sikert kívánok, és örülök, hogy végre felvettem veletek a kapcsolatot :D
kiss angyal

Kakti!

Hozzám ezt írd légyszi (köszi):

30,
Páty,
Dr. Zeke,
nehezen járható bal oldali petevezeték,
1 sikertelen inszem,
most 2. inszem stimulációjánál tartok, holnap 10. napi UH

És hol lehet ezt a táblát majd megnézni?

Köszi neked a munkát!
tigriske1978

Kakti:

Sztyopáné
30éves
Salgótarján
Zeke doki
1. inszem, sikertelen
ok: PCOs

Kisütött nálunk a napocska :D
sztyopane

Vicky!

Én már nagyon várom a pénteki tesztedet!
Ronyval együtt már át kell költöznötök a másik topikba, mert várunk!

RONY!!!!!
Mi van Veled! Írj legalább priviben, mert nagyon izgulok!

Kép
akire79

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Vicky:nagyon nagyon drukkolok neked!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Rózsám:neked is mennek a drukkok!köszi egyébként elvagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jah de bunkó vagyok:hello új tagok!mindenkit örömmel köszöntök itt nálunk!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tigriske: te pátyi csaje vagy???????hát én is!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak Budakalászon lakom!

Kakti:én akkor :Sting
27éves
Budakalász
DR Szűcs
konzultáció jun 8-án(akkor minden kiderül)
sting1982

akire: Kedves tőled, hogy ennyire vársz minket. Rony engem is érdekelne. Neki már csak 2 nap! Ő lesz a zebrapárom. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt@:,rony, csézjang: nálatok mizus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

akire!
szépen megújultál! :wink:

kis angyal!
Kép

kakti!
itt vannak az én adataim:
babszika
25,
Budapest,
Skriba Eszter drnő,PCOS nálam, apánál immun +,
januárban volt az 1. inszem,
jelenleg a 2. inszemet "készítjük elő"

babszika

szia rony! Látom be vagy jelentkezve. Mi van veled? Már ha tudsz és akarsz válaszolni.
vicky79
Budapest III. kerület

Azért rajtatok tartom a szemem :D

Szerdáig már inkább nem is mondok semmit, majd minden kiderül akkor. Már fogalmam sincs mit higgyek.......
Ja és teszt nélkül vagyok :roll: nem tudtam eddig venni, úgyhogy kész vagyok. Természetesen mellfeszülés elmúlt :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sting!

Alapvetően Budaörsi, de már egy éve lakom Pátyon. Jó kis hely.
tigriske1978

rony: Ott lesz az a baba, ne izgulj. Mellfeszülés nekem sincs, csak a hasfájás maradt, de az sem olyan erős. Mi tünetmentesen leszünk terhesek.
vicky79
Budapest III. kerület

Böbe drága!

8-án hétfőn mentek a leletösszesítőre? nagyon drukkolok nektek, hogy mihamarabb kezdhessetek már! Ugye Apa is megy?

Amúgy épp arra gondoltam, hogy 8-án megkuksizzuk a hangulatkarbantartó üzemegységeteket, mert 1/2 11-re visszük a zebeket Kalászra nyiratkozni. De így akkor nem megyünk! Csak drukkolunk Nektek, de azt nagyon! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

köszöntöm én is az újakat köztünk.

nálunk egyenlőre semmi sincs, maradunk az inszem mellett 2.lesz nem tudom mikor, mert nem akar megjönni, de persze terhes sem vagyok ,mert már csináltam egy tesztet.
A héten felkeresem a dokit, hogy írjon fel gyógyszert hogy megjöjjön, aztán irány a 2.inszem.

Kakti!
Lukácsné
30 éves, Bp, Dr Szűcs, 2.inszem lesz júliusban/remélem/, ok: PCOS

mindenkinek szép hetet kívánok és jó babásodást.

volt valaki ma a BMC-ben?

Akire!
te nem ma mentél UH-ra? vagy csak keverlek valakivel?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szép jó reggelt mindenkinek!
lukácsné:
Hány napja késik?A gyogyik miat nem akar megjönni?
rony:
Nagyon szurkolok neked szerdára.!!Nem is veszel tesztet :?:
Vicky:
Neked is nagyon szoritok a pozi teszthez!!! :!: Neked is fájdogál a hasid?
Drága Böbém!
Bocsi de meg lestelek az iwin nagyon jól nézki a vendéglótők :!: :!:
Szereted csinálni amit csinálsz ugye?Nagyon szoritok nektek 8án hogy tikis haladjatok már elörre!Köszi a drukokat!
Kakti!
Te érzel e valamit?Nekem változatlanul fájdogál a hasam nem annyira csak érzem meg a cicik.Egyébként olvastam máshól a hasfájás egy természetes dolog inszem után.
Sajt,Csézjang.
Mi van veletek?

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Hát Rózsa! Én már nem merek semmit érezni. Nem tudom, hogy milyen okból érzem, amit érzek, ezért inkább nem is figyelek oda rá. Szóval maradjunk abban, hogy nem érzek semmit. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!
Nincs a közeledbe olyan valaki aki energiát tudna neked adni?Természetgyogyász!Én most voltam és azt mondta van ott valami.Majd meg látjuk az eredményt!Most csak ö kapta az enerzsit!Most megyek a házi orvoshoz.Pusza.

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Heni! Örülök, hogy találkoztunk.

Lugi! Várom mi a helyzet.

Rony, Vicky! Nagyon szorítok!

Nálam:
Reggel voltam a 10. napi UH. A 2 merional bejött nekem. Van bal oldalon egy 20- as, jobb oldalon egy 19-es, 17-es és 2 darab 15-ös. Ma este tüszőrepi és csütörtökön inszem. A Zeke doki szabin lesz, így a doktornő fogja csinálni. Remélem jó lesz. Szurkoljatok!
tigriske1978

Tigriske!
Nagyon ügyi vagy!!Nagyon szurkolok neked :!: :!:

Kép
rózsa11

Sziasztok!
Kép

tigriske!
hajrá!!!! szép méretek!!!

lukacsne!
akkor ketten vagyunk, akinek nem akar megjönni :?

rony!
csuriban mindenem!

babszika

Jó reggelt lányok!

Kaktikám:sajnálom hogy nem tudtok most el nézni arra felénk de majd legközelebb!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne gondolj semmire egyébként sikerülni fog az a kis manó ha nem most akkor legközelebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsám:kedves vagy nagyon hogy megkukkantottál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
igazándiból szeretek vendéglátóskodni csak hát nem ez a szakmám és néha csinálok dolgokat :oops: :oops:
de amúgy köszi elvagyok benne :lol: :lol: :lol:

Rony:mennek a drukkok!most nincs teszted és most fog sikerálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tigriske:én ott születtem pátyon!nekem nagyon tetszik szép csöndes hely de már zsámbék felé rengeteg új ház épült!
sting1982

sting!
én még sosem jártam B.kalászon.... bár, nem is vagyok pesti lány, szóva egy csomó helyen nem votlam még. :oops: :roll:

babszika

Sziasztok!

Tigriske!

Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk, nagyon szimpi csaj vagy nekem..... Na máris inszem??? De jó, akkor tényleg jó így neked ez a 2 Merional, drukkolok ezerrel.

[quote="akire79"]V írta:akire79icky!

Én már nagyon várom a pénteki tesztedet!
Ronyval együtt már át kell költöznötök a másik topikba, mert várunk!

Akire!
Én is megyek veletek hamarosan, úgyhogy engem is várjatok ám!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sting!
Hajrá leletösszesítő, drukkolok nagyon, hogy ne legyen semmi komoly probléma!!!

Kakti!

Neked is küldöm a drukkokat, nyugodtságot, +++++ energy t!!!

Adataim:
32 éves
Érden lakom
Wiegandt doki után, Dr. Skira doktornő
Petevezetők hiánya ( na nem alapból :lol: ki kellett venni őket )
3 sikereteln iszem, 2 sikertelen lombik után a 3.sikeres lombik előtt vagyunk a kivizsgálásokkal
2 hét múlva leletösszesítő, és KEZDÉS!!!!

Rony!

Hatalmas drukk holnapra, nagyon-nagyon szorítok!!!!

Nekem ma megvolt az IR, hát majdnem, hogy ízlett is a lötty, mint egy elcseszett limonádé!!! De iható volt, lelet 2 hét
:shock: múlva, és utána megbeszéljük a hogyan továbbot!!!!

heni77

Babszika!

Beszállok a "nem akar megjönni" táborba, ez a 34. cnapom, bár mostanába mindig ilyen 35 nap körüli a buli, meghát ugye mondtam is, hogy UH n is látszott, hogy későn volt a pé sem, de várok türelemmel!!!!

Küldöm nektek a mensimanókat!!!!!!

heni77

Heni!

A szimpátia kölcsönös :D
Ezek szerint rákérdeztél, hogy mikor lesz meg az eredmény? Tuti, hogy nem fértek bele ebbe a hónapba?

Ja, máris inszem, izgi lesz. A 3 nagyra hajtok, de lehet, hogy mind az 5 jó lesz. Éljenek az 5-ös ikrek. :D :D :D :D Bár elég nekem 2-3 babó is egyszerre.
:lol: :D :lol: :D :wink:
tigriske1978

Tigriske!

Tuti nem férünk bele ebbe a hónapba, hiszen bármelyik percben megjöhet mensimanó........meghát a lelet 2 hét múlva lesz meg csak.....

Annyira "pofáztunk", hogy nem is tudom a keresztneved.... :lol:

heni77

Heni!

Hát ez nem annyira jó,de végül ha az ember látja már a kezdeti időpontot akkor nyugodtabb. Már csak egy hónapot kell várnod.

Úgy látszik jól jött nekem is, hogy lenyúltam azt a két babát a képről.

Kpn!

Merre vagy, nagyon rég írtál.

Sting!

Szerintem is nagyon nyugis Páty.

Üdv

Eszter
tigriske1978

csajok!
ha ezen múlik, én is kérek egy bébit a kanapéról! :wink:

babszika

sziasztok lányok,

Kakti, félre ne érts, nem sürgetlek, de mikor-hol lesz látható a szamárvezető???
Ha jól olvastam, akkor most zebrásodik Vicky+Rony páros, aztán Kakti+Rózsa?
Sajt@ hát te merre? Figyelmetlenül olvastam, vagy a nagy vérszívás óta nem láttalak itt?
Nekem mostanában keveset jut gép, mert a munkában munka van, otthon meg a férjem írt szakdogát.
De jöjjön a lényeg: mai UH 15. napon ééééééééés megúsztam. ha emlékeztek meséltem, hogy a bal oldalam üres, a jobb meg nagyon tele. hát mára a tumultus alábhagyott, van egy 17, egy 16 és egy 15mm tüszőm, holnap este repesztés és pénteken inszem!!! A doktornő első mondata az volt, hogy huuuu hát nagy szerencsénk van :lol:
kpn

kpn!
ez remek hír!!!!
pénteken akkor lehet, h találkozunk a bmc-ben?!

babszika

szia Rózsa!

ápr-ban volt az első inszem ,akkor megjött 20-án, azóta semmi, ha a héten el tudok kérezkedni a munkából, akkor elmegyek UH-ra, és megnézetem magamat, aztán iratok fel gyógyszert hogy megjöjjön és menjünk a 2.inszemre.
Ez már a 43.napom, tovább nem várok, mert nincs értelme, nem fog magától megjönni.

sok sikert nektek, majd jelentkezem ha lesz valami.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Dióhéj rólam: sikeresen bekaptam egy trójait, egy darabig nem volt jó a gépünk. Zuram visszacsinálta a 2008. decemberi állapotot :cry: :cry: :cry: csomó jó képem és videóm eltűnt örökre :twisted:
Nemtom az Orgametriltől-e, de folyton álomkóros és béna-lédi vagyok... Fáj és zúg a fejem, zúg a fülem is időközönként, nagyon gyógyegér vagyok. Utolsó adagot szerdán kell bevennem, aztán csütörtökön megyek uhu-ra, hogy mit alkottak a cisztáim (remélem elhúztak melegebb éghajlatra).
Jön v.ki csütörtökön bmc-be? Tigriskében biztos vagyok - remélem összefutunk, ha máshogy nem legalább egy kacsintás erejéig :lol:

Babszika:
Milyen Dr.Bubón dolgoztál ? :roll: Nem vagyok képben...

Colin:
:) Akkor nemrég voltatok 2 éves házasok, gratula!!!

Vicky:
Ez igen!!! A pokrócon már két nagykockányi ez a babakutya, meg kell zabálni! :lol:

Kakti:
Nálunk sajna semmi változás az előző táblázathoz képest, most Szűcs a dokim, nemtom azon pcos gyanú szerepelt-e? Bár még mindig ismeretlen eredetű csoffadt kategóriába tartozom hivatalosan :(

Kiss Angyal:
Üdv minálunk, nagyon gyors pocinövesztést kívánok! Gyere sűrűbben :)

Rózsa:
Jelentkezem! :lol: Van privid! :wink:

Akire:
Nagyon szép lett a profilképed és a vonalzód :)

Sting:
Te kis elveszett! Jó, hogy írtál!

Tigriske:
Kezdek irígykedni :wink: Persze ez csak vicc volt, nagyon örülök, hogy ilyen szép tüszikéid nőttek, biztos a mnyh-ád is remek! Nagyon drukkolok nektek csütörtökön!!! :)

Kpn:
Oltári jó híreket hoztál, éljenek a csodás átalakulások!!! Szurkolok péntekre, nagy kalappal! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?