A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hát, a hamburgeresbe oltott akvarisztika a Csapókertben minden nap nyitva van este kilencig :roll:
Mi mindig vasárnap este szoktunk menni, és tele van emberekkel akkor is :shock:

Kép
vindolanda

Van benne egy nagyon nagy sárga kígyó, azt R. csak úgy meri megközelíteni, ha valaki fogja a kezét közben :o

Kép
vindolanda

Na, eltűnök akkor én is :arrow:

Megyünk majd boltba is, elfogyott a tej meg a pzs.

Kép
vindolanda

napsugarast :) (hátha az lesz már :) )

Niki!
sugárzik a boldogság a soraidból :) hideg rázott közben :) nem semmi súllyal született Alex :) Gratula még1* Nektek :)

Dettyk!
s 94ezer vmennyiszáz km volt csak benne :) amúgy én vagyiok a 3. tulaj :) de asszem jól le fogom amortizálni :oops:

Vindo!
nekünk is a kerrtitóban vannak az aranyhalaink :) még élnek :) :) de kíváncsi vok télen mi lesz :) mert én be nem hozom őket :)
kéményrakás :) hajrá :)

:arrow: teszek mindjárt pár képet évzáróról :)

KépKép
viranka

Na, akkor mielőtt végleg elzárnám magamat:

Bud Spencer és Terence Hill komoly koncentrációt igényel:
Kép Kép Kép

Kép
vindolanda

az elején Míra pózol :) Kép
aztán Bálint is kedvet kapott hozzá :)
Kép
az egyik mondókánál "megtörölte" az arcát :)
Kép
élvezte M. akkorákat kacagott közben :)
Kép
Kacor király mesét játszották el :) Ő volt a nyúl :)
Kép
s ha már nyúl akkor ugrálni is kell :)
Kép
B. is elvegyült köztük :) Kép
megmászta békák hídját :) Kép
aztán tesónak is mennie kellett :) nehogy má kimaradjon a jóból :) Kép

KépKép
viranka

Tündi nagyon sok boldog névnapot :lol:

Viranka szuperek a képek te meg nagyon csini vagy :lol: :lol:
Báló a pózolós képen zabálnivaló :lol:
Mira meg nagyon édes nyuszilány :lol:

Vindo :D :D Rugó de édes :D :D
Bud Spencerékben meg van valami varázserő :roll: Múltkor cica is majd 1 órán keresztül nézte őket :shock:

Niki Alex gyönyörű :D
Jó volt olvasni milyen nagyon odafigyeltek/nek rátok
Mikor mentek haza?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Péterkémet is elérte a hasmenés :evil: egyéb baja nincs, csak fosizik :evil:

Itt szakad az eső, igy ma sem lehet sehová menni :evil:

Vindo jaj de édes Rugó! Hova mész te ma boltba? Ünnep van! Minden zárva!

Viranka nagyon szépek voltatok az ünnepségen! Mira kishölgy! Báló herceg és TE, marha jól nézel ki! nagyon elegáns anyuka vagy!

Jók vagytok csajok ezekkel az aranyhalakkal! Hát kiváncsi vagyok mi lesz a sorsuk.

Panndi nem semmi, hogy kimentetek tegnap. Anyu tegnap kiment Péterkével , bár csak szitált az eső. Traktoroztak.

Heni
KépKép
heni81

Viranka, tényleg nagyon csinos vagy, a gyerekek meg tündériek.
Míra a mintás harisnyájában, Bálint meg az elegáns rucijában :D

Heni, itt a harmadik szomszédban nyitva van a kisbolt ilyenkor is hattól este hétig 8)

Adsz valamit Péterkének? Jobbulást neki!

Móni, igen, valami lehet bennük :roll:

Tündi, boldog névnapot!!

Kép
vindolanda

Vindo 8) normaflort és smectat kap. Semmi baja egyébként. Apa is f :evil: szóval én kezdtem, most már a fiúk is. Remélem Áronnak kutya baja nem lesz.

Heni
KépKép
heni81

viranka: én is akartam írni, nagyon csinos vagy :)
Vendég

Sziasztok!

Keszulok lassan Alexhez, ma vegre megfoghatom, es ha nem lesz olyan almoska, mint tegnap talan meg a szopit is megprobaljuk. :D Kicsit kezd sargulni, igy eleg lustika, tegnap mint egy kisbeka ugy ki volt nyulva es sziesztazott, edesdeden aludt egesz nap, mint egy kiskiraly.. :D

En valoszinu szerdan hazamehetek, de sajnos Alexnek itt kell maradnia, raadasul nagyon meglepodtem, mert azt mondtak, hogy meg szoktak varni azt az idot, amikor tenylegesen szuletett volna, azaz a mi esetunkben julius kozepet... :shock: (nemely esetben kicsit elobb, vagy kesobb...) hat, az meg kb 6 het.....en ezt kicsit sokallom, vegulis nagyon szep sullyal szuletett, es minden rendben vele...Na, majd meglatjuk....
Majd meg jovok, sok puszi!

Viranka, Vindo, gyermekek imadnivaloak! :D
Vendég

Tünde, boldogságosat!

Vindo, akkor értem. Még mindig nem tudom, hogy hol is van ez az üzlet, de egyszer fel kellene keresni. Gergő biztosan díjazná. :wink: Rugó ezt is tényleg nagy koncentrációval csinálja. Mindenbe nagyon bele tud merülni. Ez mondjuk majd később lesz nagy előnyére. :wink:

Viranka, már megint. Annyira jók a képek. Édes mindkét manó. Te meg.... Nagyon csincsi vagy.

Heni, jobbulást mindenkinek. ++++, hogy Áron ne kapja el.

Móni, magatokról nem is írtál, hogy vagy?
dmaggie

Hűha Niki, az jó sok idő még, de hátha előbb hazaengedik, ha szépen fejlődik.

Heni
KépKép
heni81

Niki: szívből gratulálok nektek és kívánom hogy azért hamarabb hazavihessétek a kis gyönyörűségeteket!!! :)

Kép
aniko15

Lanyok, olyan aranyosak vagytok, koszonom a sok gratulaciot!

Emese, koszi....hat tenyleg nagyon kemeny volt, probaltam nagyon eros maradni, es nem panaszkodni annyit....de sokkal-sokkal nehezebb volt annal, mint amit kifele mutattam! :(

Mentem a kisfiamhoz kerestem az inkubatorban, de nem volt ott! Mar kikerult a rendes agyba! :D Minden teljesen rendben, a sargasag sincs olyan szinten meg, egyelore nem kell kekfeny.
Hatalmas kotott kardigan volt rajta, ketszer akkora, mint o
EEEEEEEEEEEs eloszor foghattam meg, olyan jo volt! :D :D :D
Nagyon almoska, igy szopit meg nem probaltuk, de vittem jo suru elotejet, azt megkapja.

Alexhez 2-kor megyek vissza, nagy megtiszteltetesben lesz reszem: kicserelhetem a pelenkajat!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést. :)

Niki: én is meglepődtem amit írtál. de sebaj,hamar elmegy az idő,lehet ha látják,hogy jól emeli a súlyát jókat eszik stb. akkor előbb haza engedik. addig is legalább Raniával bepótolhatod az elmulasztott időt :)

Viranak: én is csatlakozom,nagyon csini vagy. nagyon szépek a gyerekek is :wink:

Vindo: milyen halad van a csigákra? ássatok 1.5m mély tavacskát az aranyhalaknak,akkor nem fagynak meg télen. :)

Heni: remélem hamar rendbe jöttök. én is normát adtam Dominak. bár most ő is megint hígabbat produkált,de tudom,hogy miért. tegnap falatozott a homokból :shock:

Elmentünk 5kor sióra.Koncert volt a kikötőben. Domi a zene hallatán széttárta a kezecskéit és nagyon örült. Rázta a kis fejét ütemre,meg tapsolt,teljesen felpörgött. Ahhoz képest,hogy volt egy kis balesete itthon mielőtt elindultunk. Beütötte a kis fülecskéjét,mára be is lilut :( Mindig valami utol éri. :( Na de hamar túltette magát rajta. A nagyobbik fiam meg ugráló várazott egy híresség kisfiával. :) Szóval jó volt,hamar ki is dőlt este f10kor.. :)
varga tünde

Sziasztok, hát itt már egész nap esik :evil:
Épp most kezdődött a nemzeti vága, látom Pesten nem esik már, sőt a beton is száraz, reményt látok arra igy, hogy lehet még ma itt is eláll.

Niki elhiszem, hogy nehéz volt, számomra a 4 nap a kórházban is örökkévalóságnak tűnt. Niki tök jó, hogy adnak lehetőséget a szopira és a pelusozásra is még a koraszülött osztályon is! Akartam is kérdezni, hogy majd ha haza mész mindig fejned fog kelleni és vinni a tejcsit be?vagy egész nap benn leszel, amit nem hiszek, hogy kivitelezhető. Bocsi de már nem emlékszem, Raniával, nem volt semmi komplikáció a terhességed alatt?

Tünde jó hogy kitudtatok menni tegnap, és hogy teccett Dominak! Nálunk is kitolódnak az alvások, csak a reggeli ébredések nem :evil: Este 9kor jár aludni, 6 kor ébred ( vagy előtte) 1 kor ebéd után.

Heni
KépKép
heni81

Heni: nálunk is a fiúk 6 után kelnek. Teljesen mindegy,hogy mikor fekszenek.

Nálunk kisütött a nap! :) :)
varga tünde

Tünde!
Boldog névnapot :)

aranyosak vagytok,köszönöm .oops: :8
néha muszáj kiöltözni kicsit :) s ez egy ilyen alkalom volt :)
ha már Míra csini anyja ne legyen már farmerben :)

Niki!
de jó hírek :) a végén nem is kell olyat sokat bennmaradnotok :)

Vindo!
ne már :) Bud és Terence ilyen jó hatással bír fiadra :) én úgy meguntam Őket :oops. de lehet kipróbálom :)

Tünde!
tudod mi jó kék-zöld foltokra? Traumell krém :) homeos összetevői vannak :) Mírán már teszteltem és olyan gyorsan elmúlbnak a foltjai :)
Heni!
most itt sem esik végre :) oylan jó :) bár akirándulás elmaradt :)

s végre apáék nekiláttak Míra ágyának :) el sem hiszem :) 2 hónapja a fészer alatt áll a matraca :)

:arrow: szabok kicsiit :)

KépKép
viranka

Köszi Viranka! Holnap veszek is a patikában,jó ha van itthon.. :)
varga tünde

Sziasztok

Niki nem semmi hogy tényleg hogy odafigyeltek és azonnal tették a dolgukat ...Szerintem szép súlyban van Alex....ez talán reményt adhat hogy hamarabb haza engedjék...De a lényeg h egészséges...!!!!!A családod előtt is le a kalappal...összetartó kis család vagytok..de hát így kell ennek lennie.. :lol:

Viranka csodás képek a gyerekeid nagoyn édesek, helyesek és Te is nagyon csini vagy!

Vindo Rugó...fotómodell lesz? annyira kis fotogén és művészi képeket készítesz róla :-)

Itt is esett..:-( szép kis gyerek nap..mi minden napra 1-1 nagyit osztottunk. Szombat anyuék, vasárnap anyósék, ma meg apósék voltunk....jó volt..Emma az uncsikkal játszott......

Emma csúcs..millió dolgot mond, beszél..mondjuk mondatokat még nem mond....Reggel az M1-en a keménykalap és krumpliorr volt..hát az egész család atv-t bámulta jó kis régi film, nagyon aranyos volt. :lol:

Holnap fodrász! Juhéjj....kiváncsi milyenre sikerülök..barna szőke csíkokat kérek...és mostantól barnásra festetem az alap színem is...

na megyek.
puszi mindenkinek..

Ja Tündi Boldog Névnapot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, drágák!

Viranka: a dögös 2 gyerekes anyuka, ez igen!!! ;-)
Cukkerek a kicsik, ez a békamászóka különösen a szívemhez nőtt. :-)

Niki: nagyon megható volt olvasni Alex érkezéséről, izgultam Értetek (hú, hogy mi minden lehetett volna, amiket leírtál... atyaég...)!

Tündi: sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából! Remélem, kényeztetett a családod! ;-)

Heni: mielőbbi jobbulást a fiúknak!!!

Vindo: Rugó egyszerűen csodás!

Na, mi apával már napok óta nem dolgozunk este (erre jó "ürügy" volt a betegség), próbálunk Jack Bauer kalandjainak a végére érni (24 - záró szezon, már csak két rész van vissza), aztán megint melóhegy jön :-( De jó volt nosztalgiázni, Ádi születése előtt az esték egy jó részét is Jack-kel töltöttük ;-))
Közben persze aggódom, hogyan is fogunk megélni ősztől, és főleg hogyan, ha majd újabb babán törjük a fejünket. De ezzel most nagyon sok ember van így.
Jó éjszakát Mindenkinek (és pár körözés gyorsan: Silka? Nyerkit? Kispocc? Hajagos Évi? És a rég eltűntek: Granda? Juba? És Többiek???)!

Kép
Kép
irina

Jó estét! Csak röviden, aztán spurizok lefeküdni 8)

Niki, én is úgy gondolom, hogy ha Alex ilyen szép súllyal született, valamint nincs semmi gondja-baja, akkor lehet esély arra, hogy hamarabb hazaengedjenek :roll: Hátha :wink:
HOgy sikerült a pelenkázás?

Tünde - hát, a hal nevét nem tudom, de majd rákérdezünk akkor, ha legközelebb arra járunk. Kicsit a törpeharcsákhoz hasonlít, de sárga alapon fekete nagy pöttyei vannak. Bajszos :shock:
A pici csigákat eszi, és így kevesebb nő fel közülük. Nekünk egy van, de szerintem kettő untig elég :wink:

Irina, de jó dolga van valakinek a mozizással. Én a Changeling-gel szemezek már egy ideje, de vagy G. éjszakázik, és lefoglalja a csendes gépet, vagy R. marad fenn túl sokáig.

Kaqk, akkor meg sem ismerlek majd csütörtökön:)

Heni, hogy van Péterke? Használtak a szerek? A Smecta mondjuk jó, már amennyire én ismerem.

Viranka - hát, nekem sem voltak nagy kedvenceim, de G. lassan megszeretteti velem őket...

Rólunk: Na, R. új mániája, hogy a talicskát az úton tologatja üresen. El is ment vele a kocsmába, leparkolt az alkeszek biciklijei mellé vele :D
És nem hiába tanítgatom a gyümölcsök magozására. Ma G. mesélte, hogy leszedett a fáról egy meggyet, és valahogy kikaparta a magját, s csak azután ette meg.

Köszönjük a dicséreteket.
A fényképezéshez csak egy jó gép kell, az meg automatára van állítva, szóval nem az én érdemem :roll:

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Niki: drukkolok, hogy hamar hazamehessetek mindketten :)

Mi voltunk ma a városligetben, Zsófi nagyon jól érezte magát :) Úgy ennék csokis kekszet.... inkább lefekszem :roll:
Vendég

Szia Niki!

Szívből gratulálok gyönyörű Alex babához! Annyira meghatóan írtál a szülésről és a babáról, megkönnyeztem! Neked gyors felépülést kívánok és nőjjön nagyra Alex királyfi!
Nagyon jó olvasni a soraidat, árad belőle a szeretet!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt!

Sehol senki :cry: leültem, hogy egy jót kávézok és megtudok sok újdonságot a hosszú hv, erre alig van hozzászólás :cry: :cry: :cry:

Péterke nézi vackort, Áron hinta-palintázik, alszik és sir álmában, szegény rosszat álmodhat.

Mi éjszakánk jónak mondható, 1kor villámszopi, majd 4.30 kor rendesebb . Péterke is csak 6.30 kor ébredt, ki vagyok aludva :lol:

Hasmenése tegnap reggel óta nem volt :D apa van most legsz@rabbul. Remélem estére már neki is kutya baja.

Olyan rossz hogy elment dolgozni :cry: bár szeretem, hogy nyugi van, mert Péterke tudja ám ha ketten vagyunk, nem nézi nyugodtan a mesét, akkor sokkal nyügisebb.
Olyan édes nézi a mesét és mondja amit lát, na már amit tud és örül neki:-) remélem néma nem marad :wink:

Áron szerintem előbb fog, mert ő már most kommunikál, Péter ezt nem csinálta. Hihetlenül édesen beszélget hozzám és közben mosolyog:-)
Olyan érdekes, P. nagyon sirós gyerek volt, több türelmet igényelt volna, de a folyamatos rázás, ringatás mellett már nem maradt türelmem szerintem kiélvezni a jó pillanatokat. Meg ugye anyós is rádobott egy lapáttal. Hihetetlenül jó, hogy nincsenek itt, sokkal nyugodtabb vagyok én is és Lalival sem veszekedtünk azóta amióta nincsenek ( nagyon sok feszültséget szitottak )

Péterke kapott egy traktort utánfutóval vasárnap, nem tudja még tekerni a pedálokat, de hihetetlenül élvezi, húzza az apja:-)

Anyuék is voltak itt vasárnap, olyan vicces volt, mert mind a 3 pasi aludt, anyu persze nem tud nyugodtam ülni, letörölgette a port :shock: mondta, hogy már nem jött hiába :roll:

Na jó befejezem már!

Ma jó idő lesz! Szép napot mindenkinek!

Itt vagyok ám egész nap gépközelben :wink:

Heni
KépKép
heni81

Szia Heni, én is itt vagyok, csak eddig még nem volt mit hozzászólni :wink:

Na, akkor rendeződnek a dolgok pocak-ügyileg Péterkénél.

Hát némaságban velünk nem veszitek fel a versenyt, az tuti :shock: :lol:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Heni ilyen szuper éjszakákat :lol:

Panndi mindjárt írok privit

Kaqk majd kérünk szépen fotót az új frizuráról :D

Anitja sok boldog névnapot

Nekünk a hétvége nem telt túl jól. Én dögrováson, cicus nyűgösen az eső miatt.
Tegnap délután tudtam csak kimenni vele sétálni egy kicsit. Olvastunk sokat, építöztünk, mondókákat tanultunk.
A kőműves végzett a házzal, most a vízszerelőé ( állítja be a zuhanykabint, csapokat szerel stb) és az asztalosé a terep. A beépíthető sütőt és társait még a héten be kéne szerezni. Érdekes lesz kocsi nélkül :roll:
He semmi sem jön közbe a 21.-ei hétvégén költözünk ki.
Az autószerelővel tele van a t...m. Még hozzá sem kezdett az autóhoz csak a kifogásokat keresi :twisted:
Mondtam Z.-nek, hogy ha ma sem kezd hozzá megyek és elhozom tőle az autót. Ilyen link alakkal rég találkoztam :evil:

Körkérdés mit adnátok egy 14 éves fiúnak a 8.-os ballagására?
ne kerüljön sokba mert a számlánk erősen mínuszban de mégis legyen valami :?
Nekem fogalmam sincs :roll:

Viranka, Ágica jöttök a héten? Gyertek :D
Ha igen melyik nap?

áááááááááááá nem hagy
mennem kell babaházzal játszani

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo,

szerintem Rugóval úgy lesz mint a unokatesóm fiával, 2 évesen egyszer csak mondatokban kezdett el beszélni, előtte semmit nem mondott :shock:

Heni
KépKép
heni81

Gréti se beszél ám olyan sokat. Egyre több szót ismétel de sokszor alig lehet érteni. Zsozsihoz meg Ádihoz képest kukának lehetne nevezni :)

Mesi mi van veletek? Rég jelentkeztél :roll:

Gica te is eltüntél nagyon :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni - hmmm. az én bátyáim ilyen idős korukban oda voltak a bicskákért, túra-cuccokért :roll: :wink:

Amúgy talán könyv, dvd, szoftver, toll, díszkard vagy kis fém lovag (Gábor meg ezért volt oda).

De lehet, ezek hülyeségek.

Heni, mindenki ezzel vigasztal. Mert amúgy érti a kis sunyi, amit mondok neki :D

Megyünk a postára, jók legyetek.

Silkáékkal mi lehet?

Kép
vindolanda

Lányok esetleg tudnátok műanyag kupakokat gyűjteni egy 2 éves ikerpárnak?
Nagy szükségük van a segítségre.
Íme az oldaluk:
http://emeserebeka.blog.hu/2009/03/12/segits_kerlek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pár tegnapi fotó:
Kép Kép Kép Kép

Kilátás a teraszunkról:
Kép
A hegyek már Szlovákia, csak Ipoly van köztünk :D

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mi voltunk ma védőnőnél, hát, Fruzsi 12 nap alatt összesen 50 grammot hízott. Nem értem, mert tej van bőven, de nem kér többet. Hiába kínálom, nem kell neki. Holnap megyünk a dokihoz, kíváncsi vagyok, mit mond...
Vendég

Panndi az nagyon kevés:-( lehet azért nem kér többet, mert fáj a pocakja és nem esik jól neki enni:-( tegnap este Áron is csak egy cicit kért, it sirt, nem kellett neki a másik, én meg buta itt nyomtam a szájába, majd egy kis tea, megnyugodott tőle a poci és aludt is.
Nagyon nem akartam teáztatni, de jól esik neki sokszor.

Egyébként lehet az is, hogy nem szopizik hatékonyan, csak az elejét szivja, ami ömlik, aztán már nem dolgozik meg a tápláló tejecskeért. Nálunk Péter ezt csinálta. Lehet megkellene próbálnod szopi után még fejni és azt is megkinálni neki üvegből.
Én is ezt csináltam annó, meg Áronnal is 2 hétig amig nem tudott jól szopizni.

Heni
KépKép
heni81

Halihó :D !

Benéztem gyorsan, próbálok reagálni is :oops: .

Heni, én ezért a kilátásért lesz@rnám, hogy nincs semmi a faluban 8) . Gyönyörűűűűűűű, imádnám :D , én az alföldi parasztlány, aki már a gödöllői dombságtól is extázisba kerülök :wink: .
Nagyon helyesek a fiúk, na Áronka sapiban kiköpött Péterke, pedig nekem már nem hasonlítanak annyira :D . Továbbra is jobbulást Nektek, akkor most főleg apátoknak.

L.Móni, amiket Vindo felsorolt, jó ötletek, a "gyerek" érdeklődési körétől, hobbijától függ, minek örülne.
Egyébként jól vagy már?
Sürgesd a szerelőt, ha már bevállalta, csinálja is meg :evil: !

Beszéd, Panka most már mindent utánunk mond, de minél többet beszél, annál érthetetlenebb 8) . Sokszor összevon szavakat, győzzem kibogozni :D . Most mondókázik, a "Gyerekek, gyerekek" c. örökzöld vmi ilyesmi az ő előadásában: "Gyeekek, szeetek, peecet, sóóósat, sóóóósat, bla-bla-bla" :lol: .

Irina, igen, néha tegyétek félre az aggódást és lazítsatok :D ! Tudom, hogy nagyon nehéz, de KELL!!!! :roll:

Kaqk, tegyél fel képet, nagyon kíváncsi vagyok az új frizudra :D ! Bár a régi képed alapján biztosan nagyon tutin áll :D !!

Niki, de jóóóóó most Nektek :D ! Nehogymá' ne engedjék haza Alex babát, ha szépen gyarapodik és nincs semmi baja :shock: ! Szurkolok :D !

Viranka, nagyon jók a képek :D ! Az a híd tényleg szuper :D .
Az új vonalzós képek is nagyon jók :D . Panka sikantott, mikor meglátta: Báint, Ía :lol: .

Vindo, ez a Bud-Terence páros :P ...Bence is imádta őket, mint apja. Ha a tv-ben véletlenül odakapcsolnak (márpedig szinte mindig futnak vmelyik csatornán), tátott szájjal ott ragadnak előtte, még ha századszor látják is :roll: . Pankát egyenlőre még nem köti le ez sem :? .

Nagyon sz@r idő volt hétvégén, sokat nálunk nem esett, de mindig a legrosszabbkor :evil: .
Most jó, ilyen maradhat is :) .

Hányós-hasmarsos vírus, eddig azt írtam, nem estünk bele. Pankának elég híg a széklete, de ritka, ha naponta 1-2-nél többször van, ez inkább a foga. Nekem viszont kb. 4 napja fáj a gyomrom, puffadok, mint egy lufi, néha rámtör a hányinger, de nemhogy hasmenésem nincs, inkább az ellenkezője :? . Úgyhogy nemtom' mi van, étvágyam sincs, most háztartási kekszen és kamillateán tengődöm :roll: .
dettyk

Heni, hát nem tudom... :( Most megpróbálom sűrűbben etetni, meg mivel nekem volt régen tejallergiám, tejmentes diétába kezdek, hátha az általam elfogyasztott tejes dolgoktól fáj a hasa :?
Vendég

Panndi, bár véletlenül sem akarok beleszólni semmibe, nekem az éjszakai etetés jutott eszembe. Hátha félálomban jól meg lehetne tömni, akkor elfogadná :roll:

Persze csak ha tényleg komolyabb gond van.

Kép
vindolanda

Később írok másnak is, most enni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: most megpróbálom nappal még egyszer pluszban megetetni, hátha az elég. Majd holnap egyeztetek a dokinővel is :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csak az utolsó oldalt futottam át.

Dettyk! Nekem ugyanez volt, amit írtál. Bár én első nap csak rosszul voltam, fájtak a végtagjaim, meg levert voltam. Másnap hánytam 2x, utána kicsit ment a hasam, és aztán jött ez a több napos puffadás, de éjjel is. Már vettem be puffadásgátlót, attól elmúlt a lufiérzés, de a bélmozgás nem. Szüntelenül mozgolódott a hasam. Iszonyat kiborító volt, egyfolytában kavargott a gyomrom és a beleim. Már agyaltam, hogy mégis elmegyek az ügyeletre, de aztán ittam Smectát, másnapra semmi bajom nem volt, 1 napig nem is voltam wc-n... tegnapra már visszaállt a rend, bármit tudok megint enni, semmi bajom! :)

Most Apának megy a hasa, és hányingere van, Szelinek meg laza a széklete 2 napja... Vettem nekik banánt meg piskótát.

Úgyhogy mégis valami vírus lehetett ez... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi tuti virus volt, nálunk is szépen végig ment az egész családon, velem kezdett :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Niki hatalmas gratula nektek!!!!Sok tejcsit és minden szépet kívánok!

Mostanában ünneplőknek nagy puszi!

Anitja micsoda szép nagy poci! :shock: :D

Betegeknek jobbulást! Zétus köhög egy picit, remélem elmúlik hamar.

Gondolom hallottatok az eltűnt repülőgépről. Egy magyar pár is utazott a gépen két gyerekkel. Most olvastam, hogy a nő a Pető Intézetben dolgozik/dolgozott. Van egy pár távolabbi ismerősöm aki ott dolgozik, nagyon remélem nem közülük valaki.... Eléggé elszomorít a dolog önmagában is. Bármi történt is, rettenetes lehet tudni, hogy a gyerekeiden sem tudsz segíteni. :cry: Itt bőgtem ahogy olvastam a hírt és végigfutottam az ismerőseimen gondolatban.

Nem tudom ki olvasta amit írtam

:arrow: . Hozzátenném, hogy még mindig nem jött meg és nem is pecsételek. :shock: :shock: Aznap volt egy minimális amire azt írtam megjött.... Szóval nem tudom most mi van. Érezni érzem a hasamat, de nem vészes. Azóta eltelt lassan négy nap. Lehet még egyszer kellene tesztelnem valamikor?

Megyek és angolozok amíg manó alszik. Neki kell a dolognak feküdnöm lassan.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Gratulálok Alex érkezéséhez! Tényleg nem is olyan pici! :)

Heni! :shock: Tuti a teraszotok! :)

Anitja! Hatalmas pocak. Velem szült együtt egy csaj, mindenki azt gondolta, hogy 1 hónappal biztos hamarabb jön a baba, akkora volt a hasa, de kivárta az idejét (aztán 5700 g-al született, de ez elég kivételes!)! Szóval, kitartás! :)

Boldog névnapot minden Anitának! :D

Vera! Nagyon csini voltál! :)

Dettyk! Szeli meg úgy mondókázik, hogy "hinta, painta, dededede, kakakaka"! :lol:

Bocsánat, de ennyi maradt meg... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Péterke csak 2 kor birt elaludni. Muszáj leszek ezentúl kimenni de is, mert nem fárad ki.

Péterke úgy mondja hinta, halinta, baba :shock: úgy szoktam hintáztatni Áront, hogy hinta-palinta hintázkodik a kisbaba.

Ezen kivül milyen mondókát tudnak még itt a gyerekek?

Miléna ++++++++várj még!

Heni
KépKép
heni81

Heni, semmilyet :lol: Enyém gyerek legalább is :wink:

A kilátás tényleg gyönyörű. Én is mindig elmondom, mikor hazautazunk, hogy É-Mo-tól nincs szebb :shock: Csak ne élnének ott a családjaink és lenne munkahely :?

Mi délelőtt is meg délután is kimegyünk, összesen néha öt-hat órát is kinn vagyunk, de nem lehet lefárasztani...

Dettyk, jobbulást!

Miléna, én is hallottam a híreket :( És volt egy baba is fenn. Szegények.

Panndi, majd írd meg akkor, mit mondott a doki.

MInden jót, V.

Kép
vindolanda

Anitáknak boldog névnapot :)

:arrow: megjött hisztizsák Nr 1em :) megyek :)

ui:szerintem beruházok pár doboz sedatifra :evil: lányom enyhén szólva... :evil: :roll:

KépKép
viranka

LMóni! Ribizlilekvárt Apa leszavazta... Így lefagyasztottam, kicsit több mint 2 kilót szedtünk le! :) Egy részéből ribizlis muffint sütöttem, de nem lett finom, túl savanykás lett, legközelebb átvariálom egy kicsit a receptet (kevesebb ribizli, több cukor)! 8)
Cseresznyét szeretnék majd eltenni befőttnek, csak le kéne szedni... :roll: Bár még érhet, vannak világosabb részek.

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok!

Hát névnapra bekaptam én is ezt a gyomros vírust: mint Reginél dettó (puffadás, böfögés, hasmenés), el is rohantunk Smecta-ért, egyenlőre nincs változás (1 adagot ittam) :roll:
Sajnos ha nem javulok holnap kórház :( a kiszáradás ilyenkor nagyon veszélyes a Babára, és egyenlőre minden kijön belőlem, még egy gerezd alma után is spuri van :?

Na megyek eszem a főtt krumplimat :?

Köszi még egyszer! Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?