A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Panna, örülök, hogy jobban van a nővéred, mennek nekik továbbra is a pozitív energiák!
BOLDOG HÓFORDULÓT HANNÁNAK! :lol:
Köszi neked is a dícséretet! :wink:

Julcsi, szerintem is közrejátszott a meleg a gyarapodás megállásába, meg hirtelen Bencus most akkorát nyúlott, már a 68-as rugikba is teljesen végigér! :shock:

Nilabali, sajnálom, hogy Bazsalikomot is elérte a nyügi, biztos nálatok is a front a ludas! :?
Neked is köszi Bencus dícséretét! :)

Bogi, az előbb megint megmutattam Bencusnak a Füge videót, beszélt Fügéhez, meg mosolygott rá! :lol:

Zsufi, nagyon repül az idő, nemrég még olyan kis picurkák voltak a babáink, napról-napra csak csodálkozom, hogy mennyit változik Bencus, egyre ügyesebb! :)
zsu83

Monic, lehet hogy a front a ludas, hogy Danika nem akart nélküled megmaradni! :roll: Hétvégén nagyon sok babuci nyügi volt! :(
zsu83

zsu: csinálj te is Bencusról én úgy szeretem nézegetni a babavideókat!

Kép
budabo

Bogi, még sajna nincs kameránk :? , de most nézegeti Apa a másik gépen őket, akarunk egyet venni! :)
zsu83

Monic, nem biztos ám, hogy a másnál meg-nem-maradás összefüggésben van az úszással! Azért mondom, mert eddig Adri is tök jól elvolt idegen helyen is, meg bárkinek a kezében, erre vasárnap átjött egy barátunk, aki ráadásul nagyon ügyesen bánik a babákkal, de mihelyst a kezébe került Adri, keservesen sírni kezdett, visszaadta Tominak, elhallgatott. Tegnap meg nővéremnél voltunk, ott is amint ő a kezébe vette, sírt, visszakaptam, nem sírt... lehet, hogy most kezdődik az, hogy csak anyánál/apánál szép az élet???

Ja ezt nem is írtam, tegnap tesómnál nagyon édes volt Adri, neki van egy hatéves kisfia, Máté, aki korára való tekintettel nem gyengén aktív :D nevezzük csak örökmozgónak :lol: Adri valami tündéri volt, ahogy megbabonázva figyelte a nagyfiú ténykedését :D meg mutogatott neki Máté Lego-építményeket, Adri meg tátott szemmel-szájjal leste :D

KépKép

KépKép
stelly

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:49-kor.
Vendég

zsu: én fényképezőgéppel is szoktam kamerázni,ez is az volt.

stelly: édes lehetett ahogy bűvöli a nagyot,nálunk is volt egy egy éves kislány és Füge nézte nagy szemekkel.

babanyul: jóóóóóóóóóóóóóóóó tuti jó kis duma party lenne :wink:

Kép
budabo

Zsu: végre Bencust itt is megcsodálhatjuk! Nagyon vagányos!! :)

Videók cukik nagyon! Mi is fényképezőgéppel vesszük fel, és az éles hangon sikongatósok táborát gyarapítjuk.

Mindenkinek javaslom, hogy mentse a képeket a gépről, mert a hétvégén a mieink is eltűntek. Van mentésünk róluk, szóval mázli, de tényleg előfordulhat...
Ja, és Stelly, mi tűnt még el.... Az egész Lost uccsó évad (az az 5. , ugye?) Persze én már végignéztem és alig várom a befejező 6-at!!
És igen, én is gyakran úgy állok hozzá, hogy Heeee??? Mivan?? És ez hol volt eddig? , és ez a mostani részekben kibővült a Melyik idősíkban vagyunk? és Emmeg ki? kérdésekkel. De akkor is imádom!!
kaandi: pont ez a szép benne: nem szájbarágós, lehetőségeinkről elgondolkodtatós és sorsszerűségbe belenyugvós, sokminden belemagyarázhatós.

ladmon

Ja, tényleg ezt akartam még. Ezer éve egyszer panaszoltam, hogy Esztike üvölt idegenek közelében. Főleg, ha fölé hajolnak vagy megfogják. De nagyon-nagyon-nagyon. Ha nagyon behergeli magát, akkor már az én kezemben sem nyugszik.
Szóval azóta sok mindent kipróbáltunk és csak az jött be, ha jön valaki, akkor a kezemből barátkozik vele, onnan nézegeti, aztán után lehet letenni és játszani vele.
De azt továbbra sem szereti, ha idegenek (vagyis nem apa/anya) felveszik.
És tuti félelmében csinálja, mert felismeri, hogy nem mi vagyunk azok.

ladmon

Apa kipipálva :D Ma reggel öt után Z keservesen felsírt, odabújtam megvigasztalni, csakhogy Olivér ébren volt ami bonyolította a helyzetet, apa elvette kicsit Olit amíg kiszívtam Z orrát. Aztán megnyugodott Z, apa visszaadta Olit is és hárman lefeküdtünk, csakhát mind a kettő engem akart. Apa közben lement és beült netezni, hát azt hittem grrr huhú :evil: . Vagy fél órát gépezett aztán elment dolgozni. Az előbb felhívtam telefonon és tök higgadtan elmondtam hogy haragszok rá és ledobtam neki a lépcsőn a holnapi ruháját mert nem akartam hogy este hazajöjjön, csak nem vette észre. Háááát percekig hallgattuk a csendet a telefonban. (hála családi csomag :D ) Azt hiszem levette mi a helyzet :wink:

Tegnap elkiabáltam hogy Z jól van, a ma reggeli sírása... :cry: adtam neki nurofent, azzal vissza tudott aludni. Szerintem a feje fáj, húzta rá a párnáját, a törzsén tuti nem fáj semmi, az ízületeit finoman megmozgattam-megnyomogattam és az sem fáj, úgyhogy tuti nyaktól felfelé valami. Jaj legyen már csütörtök :roll: .

Pandus januárban úgy került kórházba, hogy 4 napja nem volt kaka, de amúgy különösebben semmi, egyik vasárnap elindultunk a városba vásárolni és gyanúsan visítósan sírt, útba ejtettük az ügyeletet és a doki nem engedte haza, gombóc gyűlt a hasában a székrekedés miatt. Az akkori záróján már rajta van ez az eosinophilia, emiatt kapott akkor féreghajtót, és ez az eosinophil a mostani vérképében is magas úgyhogy lehet hogy van még valami nem odavaló a pocakjában. Amikor a kórházból kijött akkor kezdett nőni az egyik nyirokcsomója.

Most van egy kis nyugi, Oli pótolja az éjszakát, Z szépen játszik, ilyenkor nem tudom mihez kapjak :D Mosogatni nem tudok mert Oli a konyhában van, porszívózni szintén nem, hát, akkor ledöglök 8) :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Eszter, nálunk is ez volt tegnap anyóséknál, Bencus mindig visszaakart jönni a mi kezünkbe! :)

Gabi, nagyon cuki Szoni is! Na majd Bencusnak megmutizom, ha felébredt :wink:

Bogi, a mi fényképezőnkkel is lehet videót, de nem ad hozzá hangot, legalábbis még nem jöttem rá! :?

Ladmon, köszi! :wink:
zsu83

Én is fényképezővel csinálom a videókat :)

Szonja is nagyon édi :D látom, nála is sláger a "tele szájjal" dumálás, Adri is így nyomja sokszor :D

ááááááááááááááá igen, az az ötödik évad, ami kéne nekem! grrrrrr hülye mindenfélét eltüntetős gépek :evil:

KépKép

KépKép
stelly

Annyira sajnálom Zétit! :cry: Csak megmondják már, hogy mi okozza ezeket a problémákat, annyira dühítő, hogy nem tesznek semmit! :x
zsu83

Ma egy éve csináltam az első pozitív tesztet!!!!!!!!!! :lol:
zsu83

ZVera, jó is, hogy említed a mosogatást, tudtam én, hogy valami mást kéne csináljak, mint a gép előtt gubbasztani :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

zsu:én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!pont egy éve!mekkorát fordult azóta a világ!

nem tudom,hogy a front-e a ludas,mert Bazsa folytatja a tegnapi menetrendet,elalvás 20perc múlva sírás,aztán kézben ordítás és nagy nehezen elaludt-le kellene kopogni-nem merek nekiálllni mosni,mert a fürdő szemben van Bazsa szobájával,és a mosogatással is várok egy kicsit,míg mélyen elalszik.

húúúúúúú,megint sír!

Kép
nilabali

Zsu, megnéztem a régi fotó dátumát, és én is :D deeejóóóóóó most tök szíven ütött ugyanaz az érzés, mint akkor :D húde izgultam!!! meg egyből jó lett volna az egész világnak elmesélni, hogy végrevégrevégrevégrevégre :D Tominak meg mondtam, hogy "Van egy kis helyzet a költözéssel: úgy néz ki, hárman megyünk" :) meg felhívtam anyut, aki közölte a telefonba, hogy tudja 8)
Naténylegmosogatok mostmár!

KépKép

KépKép
stelly

Én pedig tegnaphoz egy évre, épp a nászúton.. :D És most ott magyaráz a kiságyában, hihetetlen... :D :D :D Micsoda boldogság!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Bogi: C terv még kidolgozás alatt... :oops: :oops: :oops:
Gondolom keresünk egy új időpontot...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:50-kor.
Vendég

na ez nem ér, stelly könnybe lábbadt a szemem ahogy írtad amit írtál

Kép
budabo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:50-kor.
Vendég

Sziasztok!

Zsu: Azt hiszem én is valamikor ilyen tájban végeztem el az otthoni terhességi tesztet :)

Budabo: Köszi a bejelölést az iwiwen!

Zsuzsi: No para! Finnország nincs olyan messze, mire észbe kaptok már le is szállt gond nélkül a gép!

Jól néznek ki a minitalis képek! Úgy nézem Julcsi Marcija hasonlít Attilához a legjobban.

Vasárnap Ati is extra-mega nyűgi volt. Szerencsére hétfőre kiheverte a dolgot. Már a mi gyermekünk is képes egy irányba hátról-hasra, majd hasról hátra fordulni! És olyan aranyosan matat szopi közben a kezével. Van, hogy az én ujjamat fogja az egyikkel, a másikkal meg a saját kezét, vagy a pólómat babrálja, esetleg a melltartómat :)

Ma először voltunk mi is babaúszáson. A 31 fokos vizet hidegnek találta, a félórás foglalkozás felénél már vacogott a szája (mert foga még nincs :wink: ). Kicsit passzívan tűrte a feladatokat, nem is azokra koncentrált, hanem inkább a környezetet sasolta egyfolytában. Nem sírt egyáltalán, csak az öltözködésnél egy picit. Viszont még nem értem ki az uszodából, és már bealudt a kenguruba, és otthon is húzta a lóbőrt egy fél órát, majd kajcsi és kis játék után megint alszik. Nem csoda, ha kifáradt, mert az én berozsdásodott izmaim is megérezték a foglalkozást, pedig csak a gyereket kellett a vízben ide-oda úsztatni :oops: . Szombaton lesz a következő foglalkozás, jó lenne, ha apa is eljönne, és lefotózhatnánk így uszi közben, úszósapival és úszóbugyiban 8)

Crocus
Kép

Kép
crocus

crocus: :lol: :lol:

babanyul: két csajos vicces lenne együtt..na ha egyszer erre jársz :wink:

Kép
budabo

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:51-kor.
Vendég

Gerendai Zsuzsi ne izgulj minden rendben lesz! :wink:

Kreiszi Müllerben én is néztem, de akkor csak egyfajta volt és az nem tetszett... :D

Zetibebi édesek a fotók! :wink: remélem hamar túl lesztek Zéti problémáján... :? Te pedig Pihenj! :roll: Apával pedig higgadtan beszéljétek meg a problémákat... :? ő is vegye ki a részét a pesztrálásból. :D mi is ilyen meleg szerkóban nyomtuk a hétvégét! :D

Zsu83 Ma is mentek csavizni?

Budabo nagyon édi ahogy Füge dumcsizik! :D :D :D na látod, hogy fel tudtál tenni videót :wink:

Julcsi-79 most már attól parázok, hogy ne olyan időpont legyen amikor nem tudok menni... lassan megyünk nyaralni... :? :roll:

Nilabali valószínű az időjárás is bekavart nálatok a nem alvásba... :?

Babanyul édes Szoni is :D

Ja és szánom bánom bűneimet, de a fiatalúr haja már túl nagy volt ezért egy pindurkát levágtam... majd lefotózom... :D ezen a képne még nem tudta, hogy levágom a haját... :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Már megint annyit írtatok, hogy eszméletlen... Igaz, hogy én sem tudtam jönni a hétvégén, de akkor is esélytelen, hogy visszaolvassak... :( :(

Mindenesetre mi is csatlakozunk az elromlottak klubjába. Olyan nyűgös napokon vagyunk túl, hogy hihetetlen... Ölbebabát játszottunk 3 napig, nap közben 3x fél óra alvás, este fáradtságtól üvöltés, éjszaka 2-3 kelés a mérlegünk. Eléggé megviselt, nagyon fárad vagyok. Ráadásul az öreg kutyusom nagyon beteg, azt hiszem már nem sok van neki, és félek, hogy nekem kell kimondani, amit nem szeretnék.................... eléggé padlón vagyok...:cry: :cry: :cry: :cry:

Ne haragudjatok, csak jól esett kiírni magamból..........

Kép

Veronika:
Kép
amy81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:51-kor.
Vendég

babanyul: hmmmmmmmmmm mi lehetett? :shock: :shock:

millye: köszi, csak sikerült. Nagyon édi a kádban.
Én nem mertem még így belerakni, még a babakádban
próbálkoztam hasonfürcsivel..

amy: sajnálom a kutyusodat és hogy nálatok is nyügi napok voltak. Remélem az idő miatt, mert nálunk mintha jobb lenne a helyzet, de nem merem elkiabálni :oops:

Kép
budabo

Babanyul,

nagyon jó a videó. :lol: Érdekes, hogy ezt váltotta ki Szoniból Füge beszédének hallgatása. A lényeg, hogy vége :wink:

Stelly,

ahogy titeket olvaslak tényleg nem az úszás miatt lett anyás Danika. Valószínű, hogy most jött el nála az anyás-apás korszak.

Amy,

nagyon sajnálom a kutyusodat :cry: , remélem, hogy meggyógyul és lesz még egy kis ideje hátra.

Crocus,

jót nevettem, mert nem mertem leírni, hogy a fél órás babaúszás után annyira fáradt voltam, pedig tényleg nem csináltam semmit én sem a medencében. Amikor a végén ki kellett vinni Danikát és kiemelkedtünk a vízből azt hittem, hogy mázyás súlyunk van, alig bírtam vonszolni magunkat.
Minket lefotózott apa, majd délután felteszem a képet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:52-kor.
Vendég

Babanyul,

a profilodban kell.
Én úgy csináltam, hogy a képet először beszúrtam a hozzászóláshoz és ami megjelent hivatkozás azt bemásoltam a profilomba a vonalzó hivatkzása elé közvetlenül. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok.. két mondta, és itt sem vagyok, még sok a meló...

Tegnap volt egy éve, hopgy összehoztuk Zétit, látom vagyunk itt egy páran a június 1.-i fogantatással :lol:

És mi is csatlakozunk az elromlottak táborába. Az én jó kisnbabám, aki 4-5-kor kelt, aztán 7-8-kor, most felkel éjjel 1 órakor, és utána egy-másfél óránként kel... totál kóma vagyok..... Annyi, hogy velem alszik az ágyban, és mikor csapkod és rugkapál meg nyűglődik, cicit dugok a szájába, és szunya... reggelre persze ronggyá van tépázva mindkét cicim.

A nyuszit most vitte a dokibá, megpróbálja a lehetetlent, nem sok esélyt adott neki, azt mondta, hogy infúziózza, és ha haldoklani kezd, akkor elaltatja, hogy ne szenvedjen. :( :( Februárban múlt 6 éves, ez nagyon szép kor egy törpenyúlnál.

Amy, sajnálom, tudom milyen rossz ez, ismerem. :(

Bocsi, hogy csak ennyit reagálok, de csak az utolsó pár írást futottam át.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:53-kor.
Vendég

Andus, Amy, nagyon sajnálom a kedvenceket :(

Nyügibabák!!! Tessék mostmár megjavulni, anyucikat pihenni hagyni, és kedvesen elcsacsogni/nézelődni/vigyorogni/játszani!!! Irgum-burgum! :D

KépKép

KépKép
stelly

Szegény nyuszi és kutty.... :cry: Tényleg sajnálom őket nagyon....

Stelly: Ne aggódj, az 5. a legjobb évad. :P Lehet, hogy a hordozhatós izén még maradt ám másolat! Majd megmosolygom apát az ügyben...

monic: mekkorrraaaa rutin!! Én is csinálok olyan vonalzós képeset!!! Majd, ha ráérek. Mert annnyira főzök, hogy csak bele ne fájduljon a kezem... (Diós tészta!!)

Andus:
hát nem úgy volt, hogy vége lesz 2-án? Na jó, nem kérdezgetek, hadd dolgozzál!! :)

Képek cukik nagyon, mint mindig.

Ja, én meg azt vettem észre, hogy Eszterem haja az egyik oldalon rálóg a fülére, a másikon meg nincs is neki!!! (és asszem narancsbőre is van!!!) Na kellünk még valakinek?? :lol:

ladmon

Ladmon,

azt még nem is írtam, hogy az összefoglalóid mennyire sokat jelentenek nekem! Amikor nagyon de nagyon nem értem rá akkor csak megkerestelek téged, elolvastam az összefoglalót és már képben is voltam :wink: :lol:
A mamaneten van olyan vonalzó ami elé lehet képet feltenni. Amit én használok a picibabán oda nem lehet és én így oldottam meg :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Eladó bontatlan dobozú HUMANA HA1 LC-PUFA tápszer.
Lejárata: 2009. július. Ára: 1500Ft
Ha érdekel küldj privit!

Kép
Kép
Kép
ilba

Amy81 sajnálom a kutyust! :? Hány éves?

Budabo mi is csak a fénykép erejéig hagytuk magára a kádban :D ááááááááá pedig most mondhattam volna, hogy egyedül pancsizik :D :D :D egyébként hanyatt nagyon el tud pancsizni :wink:

Nyügibabák rájöttem miért van az extra nyűg... mert a mai tali elmaradt :D :D :D

Ladmon gondolom azért írtad, hogy bele ne fájduljon a kezed a főzésbe mert a diós tésztához a tésztát te gyúrod :D

Kép

Kép

Kép
millye

Na gondolhatod, hogy nem.... :lol:

ladmon

Királyság! Jó néha egy kis reklám! Most lenyúltam ilba vonalzóját!!
Frankóóóó!! :D

ladmon

millye: gondoltam ám...de nagyon jó kép

babanyul: háttttttttt szegény Szoni Füge ilyen hatással volt rá. Nem is rakok fel több vidit vagy ne nézzétek meg :wink:

Kép
budabo

Mit jelent az, hogy remove??
Apjuk nem ér rá, én meg nem beszélni english!!!

ladmon

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm az együttérzést...

11 éves az Öreglány... berninél igen szép kor...és van olyan erős, hogy nem mutatja a fájdalmát... én meg nem akarom, hogy szenvedjen.... ma estig kiderül mi lesz....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ladmon: eltávolít, eltűntet... Mármint a remove...
nem is látszik a vonalzód...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ja, köszi, már rájöttem...
(Én azt hittem módosít.... :lol: )

ladmon

Diós tészta? az fini.. Én gombapaprikást csináltam, és meggyúrtam a Verus féle sajtos süti tésztáját. 3 körül megyek és csinálom tovább. kíváncsi vok milyen lesz... Muszáj lefoglalnom magam...

Millye: nagyon jók lettek az alvós videók, mindkettő nagyon tetszett!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ladmon: remove=eltávolítani

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Húú, a gombapaprikás is jó ötlet!!!
Holnap én meg azt! :D

Amy fel a fejjel!! Okosabbat és hasznosabbat meg nem tudok mondani!!

ladmon

Ladmon hát ezt jól megcsináltad... :D :D :D (remove-töröl, eltávolít) a módosít az to modify, to change

Amy81 köszi! :wink:

Budabo azt merd megpróbálni, hogy nem teszel fel több videót!
Látom senkit nem zavar a fiam levágott haja :shock: :D már azt hittem, hogy keresztre feszítetek... :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?