A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Ladmon: örülök, hogy ötletet adtam... :)
Nem is kell mondani semmit... már az is jó, hogy kiírhatom magamból...
Mindennek a tetejébe még Nagymamám is elég rosszul van, és a dokik sem tudják, hogy mi a baja... Lehet, hogy Öcsémék esküvőjén sem tud ott lenni jövő szombaton... :cry: :cry:

De utálom, hogy csak ilyen negatív dolgokkal tudok jönni................

Kép

Veronika:
Kép
amy81

sziasztok! Kár hogy ma nem volt tali, de ami késik nem múlik.... :)
Vinci kezd nem nyűgi lenni....végrevégrevégre. Most is alszik.
Tegnap voltunk először étteremben amióta 3 gyerek van...Vinci viselkedett a legjobban :lol:

Segítség!!! Van egy kölcsön utazóágyam, amit gondoltam ma felállítok, és megpróbáljuk alszik e majd benne, mondjuk kinn a teraszon....de nem tudom felállítani!!! Mindig összenyeklik a tetején. Mi a megoldás? anniyra utálom!!! És összecsípte már a kezem is, jó kis véraláfutás lett hiányzó bőrrészletekkel...szóval már nem kisérletezek tovább. Régen volt nálunk ilyen, pikk-pakk összetudtam rakni, de ezt lehtetelen. Van valami trükkje????na meg iszonyat nagy, tök sok helyet foglal, nem is tudom hogy fogunk vele beférni a kocsiba, mikor mennénk a balcsira...lehet visszaadom ezt a jó kölcsöncuccost, és veszek egy használható darabot :x

ezt a 7végén csináltam reggel :imádom őket!!!
Kép
na meg csináltam egy kis gesztenyés muffint:
Kép
recept:

10 dkg étcsokoládé(ezt most kihagytam, így is fincsi lett)
25 dkg gesztenyemassza
10 dkg puha vaj / margarin
2 evőkanál rum
2 evőkanál baracklekvár
5 dkg cukor
3 tojás
1 csipetnyi só
5 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor

Tetejére:

tejszínhab(én porból készültet tettem rá, mert így sokáig megmaradt a tetején, nem olvadt le)
őrölt fahéj, vagy csokiöntet

Elkészítés:

A darabokra tört étcsokoládét gőz fölött felolvasztani, majd amikor egészen langyosra hűl, összekeverjük a gesztenyemasszával, a vajjal, a rummal, a lekvárral, a cukorral és a tojások sárgájával.(géppel) Hozzákeverni óvatosan a tojások fehérjéből csipetnyi sóval keményre vert habot, majd belekeverjük a sütőporos lisztet, és muffinpapírral bélelt formákba adagoljuk, vagy vajazott formába.
Egy-egy mélyedést kb. kétharmad részig töltsünk meg.
Előmelegített sütőben, 175 °C- on sütjük, kb. 30 percig.
Tejszínhabbal és őrölt fahéjjal díszítjük.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Mindenki megnyugtatásául közlöm, hogy sikerült re-remove-olnom a vonalzót!

Hát én ilyen szép és csodálatosat (és persze hivalkodót és kirívót :D) még nem láttam!

Amy, nézegesd Verus muffinjait, hátha azok javítanak a hangulatodon...

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:45-kor.
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.............valaki küldjön egy nyugimanót!!!!!!!!!!

Kép
nilabali

Nilabali, Eszter, ma én is visszagondoltam az egy évvel ezelőtti reggelre, és könnybe lábadt a szemem, amikor bementem Bencus szobájába! :cry: Mekkorát fordult a világ! :lol:

Millye, ma vásárolni voltunk, meg postán, Bencus kapott egy napozót is! :D
Levágtad Andris haját!? :shock: :cry: :cry: :cry: Kérek képet róla! :wink: A fürcsis képen nagyo ééééééééééééééédes! :D

Amy, Andus, sajnálom szegény kutyust és nyuszit! :cry:
Nagymamidnak jobbulást! Hány éves?

Ladmon, Esztikének narancsbőre van!? :shock: :lol: :lol: :lol: Ez ugye csak vicc! :lol:

Ikverus, nagyon szép a kép! :lol:
A süti meg, :P :lol:

Nilabali, ennyire nagy megint a nyügi!? :cry:
zsu83

nilabali:nyugi manók elküldve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ikverus:csodaszépek:)na meg a süti,már folyik a nyálam:)nagyon guszta!!!

amy81:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ennyi pozitív energiát küldök kitartás!!!!

phpBB: Kép
andrea17

Nilabali küldök nyugimanót! Megint nem alszik? Nagyon nyűgös? :?

Zsu83 köszönjük! Igen muszáj volt levágni mert már a szemébe lógott a haja... :? én is sajnáltam, de egy tincset eltettem emlékbe... múlthéten így is a boltnál kislánynak nézték... :evil: talán lesz jó idő és akkor lefényképezheted az új napozóba :D már azt hittem megint hekket enni mentetek... :shock: :D

Amy81 na milyen lett a süti? :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, pedig igazi kis pasi Andris, nem tudom, hogy nézték kislánynak! :shock: :?
Jó lenne már, ha itt lenne a jó idő! 8) :roll:
zsu83

Zsu83 én sem értem... ráadásul fiús ruhában volt... és ketten is megkérdezték, hogy "kislány?" (a nagylányom csak fintorgott... nem tehetek róla hiszen kamasz...) ... úgy emlékszem két kislányt meg fiúnak néztek mintha valaki írta volna, hogy rózsaszínben volt a babája.... talán Babanyúl írta? :shock: :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

millye:én egy szót sem szólhatok a hajnyírásra hiszen mi
is füginek. Én voltam a rózsaszínben és fiúnak néztek,ma
is rózsaszín kendő és megkérdezték hogy kislány??? hát
nem látszik bakker :shock:

babanyul: na jól van, megnyugodtam, még hogy én lányom és világvége???????? :shock:

ikverus: ez nagyonnagyonangyon jólnéz ki!! fogok csinálni,
meg a sajtos csodádat is egyszercsak

Kép
budabo

kicsit szomoru vagyok, mi megint lemaradtunk arrol a kis videorol. mindig az az érzésem h mi nem jo helyen vagyunk mandarinnal itt. ez végülis nem katasztrofa csak én nagyon megszerettelek benneteket de ez valoszinü h forditva nem igy van. jok legyetek nöljenek nagyra a babáitok és legyetek nagyon boldogok velük mint ahogy énis az vagyok

Kép
Kép
nicko

Zsufi: Nagyon szépen fogalmazol, én is pont így érzek! Az a lényeg, hogy jól vannak, egészségesek, boldogok, és talán majd egy éves korukban végigalusszák az éjszakát. Ezt a 8 hónapot pedig fél lábon is kibírjuk... :lol:

Amy: Sajnálom a nehéz éjszakákat, nagyon együttérzek ám... :? Tiszteletbeli klubtag vagy! :D Az meg külön nem lehet egyszerű, hogy nappal sem alszik jól Vendike... :( Apa jól viselkedik?

Azért remélem Andriska haja nem lett nagyon megcsonkítva, mert akkor velünk gyűlik meg a bajod, Millye! :lol:

Nyugimanó ment Bazsának!

Ladmon: Most jól megnéztelek az iwiwen, így jártál.. :lol: Olyan nagyon vékony voltál az esküvőn, hogy az csak na! :) Laciférj igazán szimpi, Gyerkőcipajti pedig gyönyörű, ahogy tudtuk is... Milyen szolgálatot vezettél?

Ha holnap hasonló az idő, csütörtök reggel nincsnek felhők, akkor megpróbáljuk a b tervet, igaz?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nicko: Ne csináld máááááááá.....!!!!! Nem raktál fel képet a közösbe, ezért nem került be Mandarin! Csak ennnyi, apró mulasztás, Millye nem tud számon tartani 40 gyerkőcöt! Nehogy megsértődj!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:46-kor.
Vendég

Nyuszit és kutyust nagyon sajnálom Lányok! :cry:

Verus: Minden gyermeked gyönyörű! Fiúk tényleg nagyon hasonlítanak :D

Millye: Ha a talira a diós muffinodat csinálnám meg, az nagyon ciki lenne? :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Most néztem meg Fügét, Szonit és annyira édesek!!! :D
Marci is pont így szokott (sokszor nem is tudom, minek magyaráz), csak kicsit mélyebb hangon. :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nicko: ne mááááá! Mandarin azért maradt le, mert nem raktál az alvós albumba képet, (biztos nem voltál akkor, mikor ezt kérte Millye). Kérlek szépen ne sértődj meg! Szeretünk titeket!
Bogi, Gabi: Alexnek tetszettek a csajok, tátott szájjal nézte őket!
Millye: képet kérünk a rövidebb hajról!
Nilabali: kitartást! Kb. 1 hétig nálunk is hasonló volt a helyzet, de ma álom gyerekem van (jaj, csak el ne kiabáljam :D )
Amy: sajnálom a kutyust
Verus: szépek a gyerkők! Áááááá, most már vennem kell muffin sütőt :lol:
Boldog hófordulót Hannának!
kreiszi

Na, az én babócám sincs rajta a videón, tán azért, mert nincs a közösben képe (merthogy v.mi segéd proramot kéne hozzá futtatnom, de erre nincs energiám-kedvem) Nem hiszem, hogy ezen meg kéne sértődnöm, vagy igen? :roll: Szóval Nico,nehogy emiatt elmenj :!:

Julcsi: Ami a családi segítséget illeti, van ám a nyakamon egy majdnem 80 éves anyós is,ő az én 4. gyermekem :cry: Az én rokonságom pedig dolgozik, nem igazán érnek rá hét közben :(

Jaj, nem is írtam, milyen ügyes az én kisebbik bosszancsom! Be tudja dobálni a játékait a járókába, bár még nem sikerült neki fejbedobni Hunort, de gyakorlat teszi a mestert :?

Kép
kangu

Ladmon!Szupi a vonalzód!!!!
Nicko! Szeretünk Téged!!!! És nagyon jó helyen vagytok ti itt!!!! Sok szép képet magatokról, és nehogy eltünj!!!! :!:

Kangu! Jófej gyerkőceid lehetnek! már a járóka se véd....:) Te is el vagy foglalva akkor egész napra :)

Köszönöm a pindurkáim dicséretét :) Nem könnyű eset egyik sem, elhihetitek :) Az én lányomnál rendetlenebb nőszemély nemhiszem hogy létzik, a nagyfiam sértődős majom, a kisördög meg igazi hiszti Vinci :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Ladmon!Szupi a vonalzód!!!!
Nicko! Szeretünk Téged!!!! És nagyon jó helyen vagytok ti itt!!!! Sok szép képet magatokról, és nehogy eltünj!!!! :!:

Kangu! Jófej gyerkőceid lehetnek! már a járóka se véd....:) Te is el vagy foglalva akkor egész napra :)

Köszönöm a pindurkáim dicséretét :) Nem könnyű eset egyik sem, elhihetitek :) Az én lányomnál rendetlenebb nőszemély nemhiszem hogy létzik, a nagyfiam sértődős majom, a kisördög meg igazi hiszti Vinci :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

babanyul: ááááááááááááááá félreütöttem, világbékét olvastam és azt is akartam. :oops: :oops:

julcsi: köszi. Nekem a csütörtök már nem hiszem hogy jó, de az többeknek sem volt. Állítólag ma volt ahéten az egyetlen jó idős nap...én nem láttam időbékát a kémek jelentették

kreiszi: kösz Szoni nevében is.

nicko: ne légy ilyen érzékeny!!!! Gyere légyszíves.

Kép
budabo

bocsi.....2x ment, hülye ez a babanet...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Bogi, én nyitott vagyok, akkor 2-3 hét távlatában kell gondolkodunk szerintem...

Jó éjt Lányok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: jó lenne, én úgy vártam már, és jó lenne ha minnél többen ott lennénk. A Margitszigetbe is tök beleéltem magam, hogy Fügim pléden v. a kocsiban csak el lesz, találkozunk megismerjük egymást. pedig én nem vagyok forumos és talizos, de a csapat nagyon bejött

Kép
budabo

Budabo :? nem is értem, hogy ha rózsaszínben van a baba akkor hogy nézhetik kisfiúnak és fordítva ha kékben és fiús szerkóban van akkor meg lánynak... :shock: Ma nagyon el voltál tűnve... :D

Nicko na ne már Nico! Ezt nem teheted! Ahogy Julcsi-79 is írta valóban nem tudok ennyi babát számon tartani... én kérlek külön és ez mindenkinek szól, hogy ha a közösbe nem tudnak feltenni képet akkor tegyetek fel ide és én lementem innen... vagy küldjétek el az email címemre és akkor is le tudom menteni... nagyon sajnálom ezt a dolgot, de mint ahogy Gjétinek a babája is kimaradt utólag korrigáltam a dolgot. :oops: :( a tablónak is pont ezért nem álltam még neki mert nincs még az összes baba képe feltéve... :roll:

Julcsi-79 ne aggódj nem lett kopasz csak egy picit nyírtam meg... :wink: :roll: egyáltalán nem ciki ha a muffinomat csinálod meg a talira! :wink:

Kreiszi lefotózom legkésőbb holnapig a rövid hajjal :wink: Örülök, hogy ma álombabád van!

Kangu na nehogy te is megsértődj... :oops: neked is írom, hogy legközelebb tegyél ide fel képet és majd én lementem! Vagy küld át email-ben.

Az az érzésem, hogy nem szabad legközelebb inkább semmit csinálnom mert félő, hogy sértődés lesz belőle és én ezt nem szeretném. Én mindenkit szeretek itt! Ez egy nagyon jó csapat! Itt nincs vita veszekedés és mindent meg lehet beszélni... tanácsot lehet kérni és ha szomorú az ember vagy problémája van akkor vigasztalást kap. :(

Kép

Kép

Kép
millye

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:47-kor.
Vendég

millye: jól beszélsz...a csapatról. JA és az én lányomnak füllbevalója is van, tehát végképp nem értem hogy nézhetik fiúnak. Na mindegy. Ja apával kocsikáztunk, sétáltam kocsival,voltunk Endrén kenguruztunk - ékszerbolt, telcsibolt, patrontöltés, babamutogatás régi ismerősnek,munkahely - majd itthon ismét séta, na azt már nem kellett volna, és estére kicsit nyüszi lett. Vhogy nem jó a napirendünk már csak félek váltani meg nem is tom hogy kéne. Melóhelyen mondtam annak a kollegának aki az én irodámban páváskodik hogy ne dohányozzon benne mert majd egyszer visszajövök. Közölték a főnőkasszonyommal egyszerre hogy én oda már ugysem megyek vissza nekem másik irodám lesz :shock: és az van amit én gondolok hogy Anita szerint másfél év nem nagy kiesés, beülök és mintha mi sem történt volna, már mindent tudni fogok, de nekem szita lett az agyam a pelusok forgatagában, legalábbis úgy érzem. Na mielött aktuális lesz a dolog nagyonrá kell szánnom időt az ismétlésre. Kicsit hosszú lettem. Bocsesz. Megyek alukálni. Jócccccccaaaaaaaaakáááááááát.

Kép
budabo

na egy nagy pohár jégkrémmel ültem le olvasni, de mire ide jutottam, már híre-hamva sem volt, annyit írtatok! :wink:

Lost, én iiiiiiiiiiiiiis! Még fizetnék is érte... Ha jól emlékszem, Iricc írta a blogban, hogy nézik dvd-n, ők is rajongók!

Crocus, mi is megyünk oda úszni. Ugye ez az az Andi uszi? Ha hazajöttünk, megyünk is egy sülyi barátnőmmel. Mennyit kóstál? És hol kaptál rávaló sapit? És az úszópelus a fürdőbugyi alatt, vagy fölött helyezkedik el? :roll: meg minden részlet érdekel... :wink:

Gabi, Szoni csacsogása is nagyon ott van, tündéri!

Amy, tényleg az esküvőre vett ruhácskádat még nem is mutattad! Elő vele! Úgy dönts, hogy a kutyusnak legyen jobb. Nehéz, de ilyenkor okosabb a kis beteg érdekeit nézni...sok erőt kívánok ehhez... :cry:

Millye, Andris is micsoda vizicsibe :D
képet az új frizkóról!

Ladmon, látod, a vonalzókészítés milyen komplex dolog, megtanít kreatívan csórni, szelektálni, képet beilleszteni, meg még angolul is :D

Kangu, kicsi Hunor végül csak a járókában kötött ki? De ezek szerint ez sem biztonságos neki, szegény. Kicsi bosszancs dobjon csak puha játékokat, nehogy megsérüljön a finom bababuksi. Lehet, hogy régebben nagy bosszancs rajta is így gyakorlatozott? hiába, nehéz dolog középső tesónak lenni :wink:

Verus, nem ér, most csinálhatok holnap gesztis muffintot. Édesapa észrevette...

Nicko,ugye csak vicceltél? :wink: SZERETÜNK! :P

Csajok, valaki telefon májsztró meg tudná nekem mondani, hogy milyen feltételekkel tudok külföldön telefonálni? Pannonos vagyok, és nincs előfizetésem. Hogy külföldön országon belül, vagy haza mo.-ra, vagy ha innen hív valaki? :oops: Sügér vagyok ehhez...

Nyugis pihis tejkiugratós éjszakát nektek (már akinek apája megérdemli utóbbit :wink: ...)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Babanyul :oops: köszi! :roll:

Budabo Jól tettétek, hogy egy kicsit kikapcsolódtatok! Én is voltam bent 2 hete a munkahelyemen, de inkább nem kommentálom... :? szanaszét minden... nagyon meglepődtem, hogy a fiúk mennyire nem foglalkoznak azzal, hogy minden rendben legyen bent... már azon gondolkodnak, hogy hova tegyék a járókát, hogy mihamarabb visszamehessek.. de tudom, hogy nem tesz jót a babának, ha a munkahelyem lenne a második otthona. :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

NICKO, KÉRLEK EZEN NE SÉRTŐDJ MEG, MILLYE TÉNYLEG NEM TUD SZÁMON TARTANI ENNYI BABÁT, ÉS HIDD EL NAGYON SZERETÜNK TÉGED, ÉS MANDARINT! LÁTTAM AZ IWIW-EN A KERESZTELŐS KÉPEKET, ÉS BIZONY ÉN ELPITYEREDTEM! :cry: NAGYON SZÉPEK! :)

KANGU, NEKEM NEHOGY TE IS MEGSÉRTŐDJ! :?

Tali, nekem sajnos a csütörtök már nem jó! :cry:

Millye, ne érezd magad hibásnak, ennyi babát nem lehet számon tartani, és olyan jó, hogy itt vagy nekünk, kedves boszim! :wink: :lol:

Bogi, akkor jót csaviztatok ma! :D
zsu83

Andus, Amy: nagyon sajnálom szegény nyuszit és kutyust! :(

kangu: jajjjjjjjj :( Nem egyszerű esetek ezek a csöppségek...

Nicko: neeeehogy ne gyere többet, mi is nagyon szeretünk titeket, nincs semmi különbség köztetek vagy másik topiklakók között, de komolyan! :cry: Gyere, mert ha nem addig foglak zaklatni más úton módon míg meg nem gondolod magad!!! 8)

Aztaaaa, Füge és Szoni irtó édesek, sajna Efe már csicsikál, de amint tudom megmutatom neki is a videókat :wink: . Egyébként ő is épp úgy dumál mint Szoni, ököltömködősen. :D

Verus: nagyon helyesek a gyerkőcök, és azok a muffinok... hmmm... mit nem adnék most 1-ért... :roll:

Stelly, Budabo, kaandi, Julcsi: Bizony bizony... apóca örül az új tejszaporító módszernek. :D De asszem gyakorlatilag az segített, hogy megnyugtattatok itt a topikon is, beláttam, hogy gond már nem lehet, max még előszedem a fagyistejet...

Erre ma ebédre pl. lazán kiszopcsiztunk 190 g-ot... ebédre... :shock: 140 volt a minimum, de hozzáteszem ma csak 5-ször evett. Vééégre, valami eredményt hozott, na de mi, és mi ez megint, lehet mégiscsak ez lenne a 3 hós ugrás. :?: Tegnap csomó mindent máshogy csináltam mint eddig, szóval ki tudja mi segített...
Ja és olyan sztori volt ma :D, 190-es evést követő kajcsi közepén alig hallható kaki, hatalmas bűzzel... :roll: Szopi befejez, gyerek böfipozícióba, nyakig sz.ros.... Király. :D Nadrágom szintúgy "kissé" nedves. Még királyabb. :D Erre hatalmas csóré a nyakamba.
ÉÉÉÉÉÉs ekkor csengettek! :lol:
Nem tudtam sírjak vagy nevessek. Biztosítótársaságtól 2 nő, kissé meglepődtek minket látva és hamar belementek, hogy máskor visszajönnek. Pedig igazán segíthettek volna gyereket fürdetni ezek után... :roll:

Kép
Kép
elif

Elif, olyan jót derűltem a sztorin! :lol: :lol: Már bocsi! :oops:
Egyébként délután Bencus is nyakig kakis lett! :oops: :lol:
zsu83

Gerendai Zsuzsi először is örülök, hogy nem csak én vagyok bagoly még itt másodszor, hogy nem csak én bűnözök ilyen későn mert épp Carte D'Or somlóis fagyit majszolok és abba próbálom bánatomat fojtani... szomorú vagyok mert Nickó is Kangu is kimaradt az összeállításból... borzasztóan sajnálom és ezt nem győzöm leírni.. :oops: :( Amy nekem is megígérte, hogy a ruháról tesz fel képet esküvő után :D képeket teszek fel holnap a vágott frizkóról... :wink: enyém is vízicsibe... egyszerűen úgy kell kivarázsolni a kádból... :D
A telefonálás függ a díjcsomagodtól meg a szolgáltatótól és ha téged hívnak akkor is kell valamennyit fizetned... amikor még dolgoztam akkor jobban megérte, hogy én hívtam a főnököt aki külföldön volt mintha ő hívott volna... de a szolgáltató akinél az előfizetésed van az meg tudja mondani pontosan illetve a honlapukon mindent leírnak. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Zsu83 komolyan mondom most tört el nálam a mécses... :cry: annyira rendes tőled is hogy vigasztalsz... de én vagyok a hülye mert annyira lelkis vagyok... :( én nem szeretek megbántani senkit :roll:

Elif na ez a kaki és bukás téma ismerős... ma háromszor trottyantott úgy be a fiam, hogy nyakig sz..os volt... ruhacsere ruhacsere ruhacsere... :D :D :D ezek szerint van tejed... :?:

Kép

Kép

Kép
millye

Jóéjszakát CSAJOK!!! Megyek én is, olvastalak Benneteket,de ennyi mára

Kép
kaandi

Csak egy gyors bekukk - asszem az alvos videorol mi is lemaradtunk, de ezt csak sejtem, mert en a videot sem lattam. :wink: :oops: :? Igy jar, aki nem olvas mindent vissza. :oops:
Millye - meg mielott vegkepp ketsegbe esel en biztosithatlak, hogy nem fogok megsertodni. Viszont ha beraknad a videohoz a linket azt szivesen megneznem, mert szerintem ez a topic tele van csodaszep babakkal, akikben nelkulunk is erdemes gyonyorkodni. :lol: :lol: :lol:

Sajnos en nem tudok gyakran jonni es reagalni sem igen tudok, de ez van. Nekem eleg, hogy ugy gondolom elolvassatok, amit neha irok. :D

Ja es sok boldog szuletesnapot a topicnak! Pont holnap reggel egy eve teszteltem pozitivat. Ugy orultem es mennyire be voltam tojva, hogy igy harmadjara sikeruljon... :oops: Es a mi kis csodank ott szuszog az agyaban. Imadom ezt a hangot! :oops: :P :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsu, Millye: Ezek szerint ez ilyen "ki tudja jobban összekakálni magát?" nap volt... érdekes... :? :D Szerintem mi ma is benevezünk a versenybe, még valaki? :lol: (Tegnap zárásként és ma kezdetként is megvolt a 190 g)

Millye: Igen, van tejcsi hála az égnek :), most megint épphogy, de lekövetem az igényeket. Így is pótoltam az utolsó etetésnél 50 g-ot szokás szerint kellett, na de most nem 90-hez, hanem 140-hez. :roll:
De még így is marad meg, és bekerül a fagyóba nem pedig ki onnan, yupiiiii. :D (Mert nagyalvás utáni kajcsinál 120-140 g-ot még mindig le tudok fejni, és ez a kiegészítős tartalék aznapra.)
Efe is vízbebaba :D, és már megtaláltam a nyitját, hogy ne sírjon akkor sem ha kiveszem a kádból. Annyi, hogy attól a pillanattól kezdve egyészen addig míg minden ruha rajta van "anyuhangon" kell neki magyarázni. Még jó hogy ezt más nem hallja, halálra röhögné magát, de Efét ez szórakoztatja, mit csináljak. :)
Várjuk az új frizkós képet!

Kép
Kép
elif

nico:ne csináldd:(én sem kerültem bele,mert nem tettem fel képet,de ez nem azt jelenti,hogy nem szeretnek téged vagy engem,egyszerűen csak zajlik az élet ezen a fórumon,már néha én sem mindig tudom követni,de hát ez a jó benne!!!!!!!!!!!:)

Szoni és Füge írtó jófejek,az én lánykámnak is álltalában a szájában van az ökle:)

Úgy irigykedem,hogy tudtok talizni,ebből rossz,hogy én itt vagyok fehérváron,de majd talán egyszer:(

andrea17

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:47-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:48-kor.
Vendég

Jó reggelt! Illetve már napot Berni kb.3X kelt fel éjjel, Barbi 5.40-kor és semmilyen körülmények között nem akart visszaaludni, tehát azóta nézek ki a fejemből, kissé zombi vagyok :? Nade, mindjárt hat a kávé!

Nicko: meg ne sértődj, itt mindenki, de mindenki nagyon jó fej, én kb. fél évig nem írtam mégis "befogadtak" :D

Ikverus: ma kizárásos alapon muffin lesz! :) Jót derültem gyermekeid jellemzésén.

Babanyul: behalok a középső képen! Nagyon édes Szoni!

Lost??? én kb. az első évad első részénél elvesztettem a fonalat :? tehát gőzöm sincs miről szól :oops:

Elif: múltkor a szomszédom megjegyezte, hogy aznap harmadszor öltöztem át, mondtam neki, hogy ez a hobbim :? Barbi csak háromszor büfizet, kakilt le... Nálunk valamelyik nap a postás jött éppen, én félig felöltözve, vizes hajjal, szoptatós melltartó egyik cicire felakasztva Barbi.........na nem röhögött nagyon :)

Férj gyógyultnak nyilvánítva, hétvégén nálunk búcsú volt (vidéki élet szépségei :) ) persze, hogy szakadt az eső. Berni már egész héten azt várta, nekiindulok két gyermek babakocsi letakarva egyik kézzel Bernit fogtam, másik kézzel esernyőt, kb. a hasammal lökdöstem a babakocsit. Izgalmas volt! De Berni vett magának vadiúj lovakat, ugyanis ló-mánia van! Nem kicsit! Van 4 igazi lova is, állítólag én is meg fogok tanulni lovagolni :shock: Na arra leszek én kíváncsi! :)

Végre csatlakozni tudunk a farmeres klubhoz:
Kép

Csak csajok: (anyuka kicsit lelakott):
Kép

Ez az én pacim:
Kép

Ja, 11-re jön a masszőr :lol:
Huráááááááááá!

Kép

Kép
hel29

köszi lányok aranyosak vagytok. én kérek elnézést millye sem tehet rola tényleg, pedig esküszöm én raktam fel képet. millye ezer bocsánat. lehet kicsit érzékenyebb vagyok azért esett rosszul. vhogy ugy érzem minden a fejemre szakadt, nem tudok mit kezdeni a szituval és valoszinü igy jön ki. bocsánatot kérek, itt pityergek ám. nagyon szeretlek ám benneteket és irok majd ha jobban leszek,addig nem irok badarságoakt

Kép
Kép
nicko

én McLeod lányai rajongó vagyok!És nagyon meg akarom szerezni az összes részt!!!Meg a zenéjét!!! :) Majd jövök, csak olvastalak titeket, már nyűg van...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

Millye, ugye már jobb a kedved!? :wink: Nem is bántottál meg senkit! Mi tartozunk neked hálával ezekért a csodálatos videókért! :lol:

Elif, örülök, hogy van tejcsi! :lol:

Szonibaba nagyon cuki! :lol:

Helga, nagyon szépek vagytok! :lol: Meg a lovacska is! :)
zsu83

babanyul:szoni baba naggggyon cuki!Én is úgy fürdetném már nagy kádba,de eddig nem mertem!!De most már én is kipróbálom:)

hel29:Nagyon szépek vagytok!! :)

Jajj lányok ma megyünk oltásra 2-őt is kap a drágám :( Remélem nem lázasodik be!!!Szorítsatok!
Már nagyon kiváncsi vagyok mennyit hízott Hannácska:)

andrea17

Nicko, örülök, hogy újra itt vagy velünk! :lol:
zsu83

Hannának mennek a gyógypuszik a szuris combikákra!

BENCUS MA 4 HÓNAPOS! :lol:
BOLDOG HÓFORDULÓT ESZTIKÉNEK IS! :lol:
zsu83

nicko:veled vagyunk :D fel a fejjel!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++sok pozitívat küldök!!!Mihamarabb gyere

andrea17

Bencusnak és Esztikének Nagyon-Nagyon Boldog Hófordulót:)
Zsu83:Előre is Köszönjük a gyógypuszikat :D

andrea17

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?